29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zzann napsal(a):
Jinak podle břicha každej typuje kluka ještě sem se nesetkala že by mi někdo řekl že to bude holčička já si zase myslím že to bude cácora kvůli tomu mímu závyslu na sladkým tak uvidíme
ne, jste fakt dobri!
ale zase ten salat s houskama, to moc damske neni, ne?
Není tady
Zzann napsal(a):
Jinak podle břicha každej typuje kluka ještě sem se nesetkala že by mi někdo řekl že to bude holčička já si zase myslím že to bude cácora kvůli tomu mímu závyslu na sladkým tak uvidíme
ahojky kočky
Zzann podle břicha se určit nedá .... nato at se vykašlou
já mám při obou těhu břicha stejný, tipovali a tipují mi taky kluka a podívej
v pátek se semnou dokonce jeden dědek hádal že to bude kluk
Není tady
no víte co taky si někdy říkám co to asi je ale poslední dobou mě to škodolibě těší že se každej ptá a neví a kdybych vědělá já tak to vykecám že
Není tady
Zzann, jj, mám +15kg a s Nelou jsem měla na konci +20kg. Ty jsem shodila do 3m a dalších 8kg do půl roku.. A závisláků na sladkým (krupicová kaše s kakaem atd.) je nás víc a čekáme chalany
Tinuš, to je zajímavý tip na večeři Já si dala klobásu extra pálivou
Není tady
Jé, Zzan, moc ti to sluší v tom bazénku Nevím, co tvůj doktor prudí.. A závidím kozenky, nechceš mi kousek darovat, můj přítel by byl rád
A Tinuš tomu tvýmu doktoru taky moc nerozumím, já přibrala od předposlední k poslední KO 3,5 kila a doktorka byla konečně trochu spokojená, že už se začínám blížit k tý křivce na konci těhu průkazky, ale stejně na mě vždycky kouká, jak kdybych hladověla. Tak jsem jí říkala, že mi nepřijde 10 kilo nahoře zas až tak málo.. No, jeden prudí, že málo, jeden že hodně, aby se v tom člověk vyznal A Gratuluju k výsledkům glykemky a hezky papej, ať nehladovíš
Taky musím vyfotit břuch, už ho mám 14 dní starej, tak jsem zvědavá, jestli mi vůbec poporostl
Není tady
S Nelou jsem byla koule a teď to mám víceméně jenom v pupíku, ale startovala jsem s různými váhy.. S Nelou 68kg a teď s 60kg, takže je to spíš tím, že jsem měla před Nelou pár kilo navíc..
Není tady
Zzann, dneska je v módě unisex, takže růžová pro kluky je normální záležitost
Není tady
Luli, ahoooj...diky ... no je to fakt indy vindy s temi prirustky a spokojenosti dr.
jani, prosim Te a po cem Ti to treba vylitne/vylitlo?
ono zalezi taky hodne na psychice, bo mi ta dr rikala, ze jeji dcera byla na inzulinu a po stejne snidani mela rozdilnou glykemku, podle toho i jak ji nechala ta starsi vyspat v noci a tak...
Není tady
Zzann napsal(a):
ahoj pavli jo někde sem četla že to sou jen babský řeči podle břicha,chutí a tak
jj to jsou ... moje drahá švagrová mi pořád cpe že když mě stále pálí žáha tak se mi narodí strašně chlupaté dítě
to prý rostou chloupky a vlásky...ona to prý tak měla a kluk byl vlasatý
no a přitom je pálení žáhy jen porucha klapky v jícnu
Není tady
My to sice víme, co čekáme, ale nikomu to neříkáme Víte to vlastně jenom vy tady
A mě děsně baví právě ty kecy, jak každej na tuty předpovídá kluka
jsou to fakt babský řeči o břichu, o pleti, o chutích, jeden velkej nesmysl
A podle různosti těhotenství se to taky nedá moc poznat, aspoň já to mám jiný, pokud jde o nevolnosti nebo o chutě a je to zase holčička
Tak jsem si konečně našla předporodní kurz, doufám, že se ve čtvrtek vykopu
Není tady
Pavlík2697 napsal(a):
Zzann napsal(a):
ahoj pavli jo někde sem četla že to sou jen babský řeči podle břicha,chutí a tak
jj to jsou ... moje drahá švagrová mi pořád cpe že když mě stále pálí žáha tak se mi narodí strašně chlupaté dítě
to prý rostou chloupky a vlásky...ona to prý tak měla a kluk byl vlasatý
no a přitom je pálení žáhy jen porucha klapky v jícnu![]()
tak k tomu snad ani nemám co říct já se bez reni ani nehnu
Není tady
ahoj Pavli, jakoze mala opicka? no to snad ne! neboj
jinak ja davam bezne honzikovi cervena trika a natelniky, oranzove mame taky nejaky veci...no krome ruzove a fialove snad vsechny barvy
Není tady
No Pavli, ta tvoje švagrová je taky jasná
Tak to já budu mít asi úplný holátko, protože na žáhu vůbec netrpím, ťuk, ťuk, , ťuk,
Není tady
JÉÉÉÉ TED SEM SI VŠIMLA JAK STE UKECANÉÉÉÉ, TAK ŠUPKY DUPKY DO NOVÉHO KECKY!!!!!!
Není tady
Malýho kloučka bych do růžový teda nedala červená, oranžová, žlutá úplně v poho..
Třeba velký chlapi se mi ale celkem líbí (někteří) v růžový nebo lososový košili, ale můj by si to na sebe za žádnou cenu nevzal
Není tady
Ahoj holky jak se vede? Co nového?
Já kluky v růžovym nesnášim )) a od pondělí se staršně nudííím! Mám dovolenou.....co mam dělat?
Dnes sem si z nudy koupila 2 podprdy a hned mě přešel smích, když mi sedí 75D!!! pak sem se zvážila a mam 10kg navrch
fakt bezva... nicméně sem začala chodit cvičit a hrát na PC...kombinace....co Vy???????
Není tady