|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Zzann, teda ty si povyrostla
Teď už seš jako my ostatní 
Není tady
Zzann, jestli se jde přes páru, tak určo měli pravdu.. Saunovat se v těhotenství nesmí..
Není tady
No, zrovna jsem tu dneska psala, jak jsou všecny prsatý a já mám akorát mega břicho.. Manžel říkal, že těch +15kg mám v melounku.. No, já si myslím, že je tam tak těch deset a zbytek na zadnici
A nic si z toho nedělej, buď nemám na nic chuť a nebo neukojitelnou žravou, uff..
Není tady
no jo nějak se mi to vrazilo na vršek kdepak mám moje zlatý dvoječky
a manža zrovna moc veliký poprsí nemusí teda
tak to sem ještě nezažila na nic nemít chuď.jéé počkej ty máš 15kg na hoře?no já si myslela že holky tu maj tak nejvíc 12kg že já jen mám takovej velikej skok.mě ani tak o ty kg nejde při malý sem přibrala 19kg a schodila 20kg jde mi o dr.že vyšiluje. 
Není tady
Zzann, co blbnes, mas akorat prsa a kozenky...jinak jsi jak lusk 
se solnymi jeskynemi nevim, neporadim, nechodim 
Klei, nadlabla jsem se, dala jsem si na dva chleby se syrem dve mandarinky a trochu pudinku (delaneho, ne kupovaneho)...jezis mne je ted taaaak krasne, ja su tak stastneee, Irenkoooo! 
PetiZ, ten kocarek je uzasnej! 
Není tady
Nic si z toho nedělejte mně se dneska paní magistra v lékárně ptala kdy to čekám a když jsem řekla, že za 2 měsíce tak vyvalila oči a řekl cože???? Až za dva????? Já myslela, že máte před porodem... NO tak jsem nevěděla jestli se smát nebo spíš urazit no :-) před porodem si najdu radši jinou lékárnu :-)))
Není tady
já taky poctivě papám , ale jen ty stehna , jinak v těhu kurzu jsem měla samo nejmenší pupek , i kámoška co je 2 týdny za mnou má větší, tak jen doufám, že prcek roste tak ják má
Není tady
Jani, nic si z teho nedelej! Nekdo ho musi mit nejmensi, taky mi kazdy rika, jak mam malinke brisko...a je fakt, ze podle fotek z minuleho tehu, ho mam fakt mensi 
Zzann, nejakyma špóónama to leda vypnout 
Není tady
jani nenechali i když manža prudil to jo tak sem říkala dr.at nám to teda řekne pro klid v rodině a dr.(né můj jezdím na velký utz k jinému) nám řekl že ve 32tt je to škoda když už sme to vydrželi tak dlouho ať si necháme překvápko
tak sem se sním nedohadovala byla sem ráda stejnak by to bylo jen kvůli manžovi.
Není tady
no já jsem měla asi ve 3 tak půl kila melouna, pak repete oběd ( kuřecí prsov těstíčku bramborová kaše), pak chleba se sardinkama a teď vánočku s kakaem 
Není tady
Jinak podle břicha každej typuje kluka ještě sem se nesetkala že by mi někdo řekl že to bude holčička já si zase myslím že to bude cácora kvůli tomu mímu závyslu na sladkým tak uvidíme 
Není tady
ZAn to je pravda, že těch pár týdnů už to vydržíte, ale obdivuju tě, já su baba zvědavá
, ikdyž ve fifnále je mi to jedno jestli kluk nebo holka, skoro všechno máme v uni barvách, až na oblečení, tak tedapřevládá modrá
Není tady
Tinuš já se řídím heslem, že nemám mít hlad,
s normálními nesladkými jídly nemám problém- jako že bych musela odvažovat přílohy, to ne, a kakao a vánočku mám otestovanou, jinak teda sladké nee 
Zan kamarádka si myslela, že bude mít holčičku, protože měla úplně jiné chutě než v minulém těhu, ze kterého mají kluka
při prvním byla masová, a teď jen zeleninu a ovoce a taková ta zdravá strava, ke všemu má malý pupek taky, tak si říkala, že to bude holka a je to zase kluk
Není tady