29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak ať to v práci uteče
já za chvilku petám za potencionální tchýní k práci pro rajčátka
Není tady
Tak koukám, že už řešíte porod.
No já se chystám taky napsat porodní plán, ale jen pár bodů, protože u porodu doopravdy nejde nic předvídat. S epidurálem nepočítám, horší než poprvé to snad nebude, tak to nějak zvládnu - doufám. Leda by to trvalo fakt dlouho, ale vzhledem k současnému vývoji myslím, že to bude rychlejší než minule.
Mám celkem jasno v možnostech, které naše porodnice poskytuje, příští pondělí se ještě chci jít podívat na sály a pak už to bude všechno. Podle toho si ten porodní plán sestavím a bude. Jediná věc, kterou bych fakt chtěla, je, aby mi miminko neodvezli, ale aby mi ho nechali hned po porodu na pokoji. Doufám, že to nebudu problém, protože malou jsem po porodu dostala až skoro za 12hodin a to bych opravdu nechtěla. Člověk stejně neodpočívá, protože na to není tělo přizpůsobeno. Po porodu je nastaveno na péči o dítě a ne na spaní. Já byla vzhůru dokud mi malou nedovezli, dala jsem jí napít a teprve potom jsem byla schopná usnout.
Včera jsem se dozvěděla, že u nás v porodce už nedávají ani kosmetiku na mimino, tak jsem dnes byla ještě dokupovat. V DM měli takový vzorečky těl. mléka, koupele a krému na opruzeniny. Tak jsem je vzala. Do porodky budou stačit a pokud budou malýmu vyhovovat, tak koupím v té značce velký balení. Jinak už jsem do porodky vybavená komplet - dokonce se mi podařilo sehnat ty super velký porodnický vložky, teda jen pár kusů, ale po porodu budou dobrý.
Není tady
janabas napsal(a):
PAvli a jak to budeš dělat ? jednorázovku a na to látkovky a pak ty kalhotky ?
Jani přesně tak, dělala sem to i u Elišky.
jednorázovka, nato 2 látkovky a zapnout do těch kalhotek. Nožičky tak budou dostatečně od sebe aby kyčle byly OK. Dělala sem to na radu dr. při kontrole, když pak řekli že je to OK, tak sem přestala. Pak už se nemuselo.
Ale přes den, když bude horko, tak je nedám...hlavně na noc.
Není tady
Ahojky, už jsme konečně doma malá je super, Týnka je trošku zmatená, ale to přejde. Porod byl opravdu hodně rychlí, odpoledne jsem se opalovala a večer už jsem měla mimčo
Přeji všem stejně rychlý porod jako jsem měla já. Ještě se ozvu zatim pááá
Není tady
No holky, vy jste toho tady zase napsaly!!!
Tiffi, to je super, že už jste doma, už se moc těšíme na slohovku a hlavně fotečky!!! Tak jak se doma zabydlíte atd., tak přijď za náma a vše nám musíš povyprávět!!!!
Není tady
Tiffi, moc a moc gratuluji k mimískovi...a hlavně že bylo a je vše v pořádku...užívejte si...
Není tady
Tiff velká gratulace a taky se moooc těším na fotečky vašeho nového člena rodiny
To jsem ráda, že jsi se moc netrápila a že jsi to měla rychle za sebou
Všechny ti moooc závidíme
Upravil(a) anisek0 (12. 5. 2009 16:29)
Není tady
Tiffi, vítej doma a ještě jednou gratuluju a tiše závidím
a těším se na fotečku
Není tady
Ahoj holky,Tiffy vítej doma.
Není tady
Tiffy, gratulujeme
Není tady
ahoj tiffi ještě jednou veliká gratulace
tak sme se v neděli vrátili s toho slovenska dovča parádní ale to cestování už na mě teda moc neni
Není tady
ahoj jani no hlavně malá pro těhule to tam moc teda neni tobogány,termály a když už normální bazén tak samí masážní.sauny, solný jeskyně tam je taky vysloveně cedule zákaz těhotným
takže spíš kvůli malý sme tam jeli ale aspoň sem si udělala volníčko z práce
a jak ty jak se máš?
Není tady
ahoj pupkandy,
Tiff, vitej zpet, at se brzy zajedete a mate se jen a jen baaajo
Zanet, tako co? Mne mozna tenkrat schody pomohly
Jani, Adul, gratuluji ke KO!!!!
Zzann, obdivuji cestovani, mne tuhne bricho, jak dele sedim a o bolesti kostrce nemluvim, takze cestovani...je prima, ze jste si to uzili
Dneska jsem byla na KO, brali mi krev na ten glykovany hemoglobin, mam 3,5 a normal je do 4, takze je to v poradku a ja si docela dost oddychla...ted bude gyndarka volat na konzultaci do Phy, uz ma vsechny vysledky, co chtela a potrebovala...je z toho chudak jelen, bo krome te hodnoty po glukoze je vse v cajku ... ale taky me trochu nastvala, bo mi udelal cerveny krouzek u vahy - pribrala jsem 2,9kg za pet tydnu
a ona, ze je to hodne
...celkem mam nahore pet a pul kila ... minule jsem pribrala za mesic 2,5 a to mi jeste proslo
... tak ja uz fakt nevim! taky jsem byla dneska na fyzioterapii, tam na me poznala stres, bo jsem byla nasponovana, sama hrca a zada rozhazeny - to teda hlavne z toho, jak taham naseho ctrnactikilace
... no dala me trochu do cajku, tak snad mi to zas chvili vydrzi!
Není tady
do solné jeskyně nesmí těhule ?
my jsme jezdili vždycky v zimě do bešenové, ale do tatranlandie se chci určitě taky podívat
jo celkem to jde, včera jsem byla na cvičení a plavání pro těhule tak hlavn+ě to plavánív teplém bazénu bylo fajn
Není tady
Ježiši tady už se rodí? Já jsem nějak zaspala nebo co koukám
Tiffi moc gratuluju
Jani, do solný jsem chodila celou zimu s malou a když teď prší nebo je ošklivo tak jdeme taky ....
Není tady
jani nemůže protože pravá solná jeskyně jde přes saunu prostě to teplo přes ty solné kameny a taky tam byla cedule k těm těhotnejm že nesměj děti pod 140cm
jinak já pořád bojuju z váhou už mám 17kg na hoře a nejde to zastavit pořád jím jak 3 dospělí chlapi né znudy ale že mám hlad jak když nedostanu 14 dní najíst
Není tady
tinu tak to je ta dr.na odstřel já přibrala za 5 týdnů 5kg a dostala sem zpuca jako blázen taky to mám podtržené v průkajdě ty si z váhou v poho zato já teda vám dám fotku jednu z dovči do sekce břuch mmnt.
Není tady
Aha tak to je nějaká spešl solná to neznám.
Tinuš, jojo tu dneska pěkně maratonujem :-) hele gratuluju k výsledkům, takže se dneska pořádně nadlábni jo :-)
Není tady
Zzann, já chodím do solné jeskyně 1x týdně s Nelčou.. Nevidím problém, proč by tam těhule nesměla.. To by snad nemohla ani chodit plavat, řídit auto atd.
Tinuš, tak to by mě tvoje gyndařka poslala na odtučňovací kůru s mými +15kg
Holky, já viděla dneska na hřišti kočár a kdybych neměla, tak do něj jdu hned Je to Firkon za 7390kč
Upravil(a) PetaZ (12. 5. 2009 19:27)
Není tady
Zzann, tak to taky neznám takovou solnou jeskyni.. Vím, jenom o suchých, které se dělají z různých solí (hymalájská, mořská atd.), ale Slováci mají něco spešl
Není tady