|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 … 36 37 38 39 40 41

Jani kamarádce to taky vyvolávali a říkala, že je to sice bolestivější než u normálního porodu(kde bolesti nastupují postupně),ale je to tak rychlí že na to nebyl ani čas.
Není tady
Anísku, no raději bych byla bez cukrovky než chodit na dvě místa...a na dvě místa jdu teprve příští týden poprvé...ale však uvidíme...nějak to dopadne...
Jani, pokud ti porod vyvolávají, tak se musíš rozhodnout, zda epidurál ano nebo ne?? Mě o porodu zatím nikdo nic neříkal - v souvislosti s tou cukrovkou...ale vím, že se nenechává přenášet...však on je ještě čas...
Není tady
Jani, já bych do epidurálu šla v případě, že se budu otevírat pomalu a já už bolest nebudu moct snést..
Není tady
no Keksi každopádně by těhotná s cukrovkou neměla přenášet, takže u nás je domluva, že pokud se prckovi nebude chtít ven samotnému tak se bude vyvolávat, no a v souvislosti s porodem se měl dr. ptal jestli budu chtít epidurál nebo ne
Není tady

Keks tak to máš pravdu ... já jsem se ti jen snažila říct, že se na tom dá najít i něco pozitivního 
Jen jsem chtěla povzbudit .... tak se mi to zase nepovedlo 
Není tady
janabas napsal(a):
no Keksi každopádně by těhotná s cukrovkou neměla přenášet, takže u nás je domluva, že pokud se prckovi nebude chtít ven samotnému tak se bude vyvolávat, no a v souvislosti s porodem se měl dr. ptal jestli budu chtít epidurál nebo ne
Já vím, že by se s cukrovkou nemělo přenášet...jen že už tvůj Dr. řeší epidurál už teď...já si říkám, že se mému mimískovi bude chtít ven třeba už v 37 tt a nebudu to muset řešit..
však to nějak dopadne...
Není tady
anisek0 napsal(a):
Keks tak to máš pravdu ... já jsem se ti jen snažila říct, že se na tom dá najít i něco pozitivního
Jen jsem chtěla povzbudit .... tak se mi to zase nepovedlo
Anísku, to je v pohodě...
Já to tak nebrala...Já se taky snažím na všem najít něco pozitivního, si říkám, že my ta dieta určitě neuškodí..ba naopak...protože ta kvanta sladkého, co jsem před tím jedla, no hrůza...
aspoň něco dělám pro zdraví, víc zeleninky, ovoce...
Není tady
on to zas tak neřeší, jen se ptal - a hlavně proto, že u toho porodu bude on
kdybych rodila u někoho jiného tak by to asi taky neřešil
však taky říkal, že to taky tak často dopadá, že se prckům chce ven dřív a že pak mamči volají ve 2 v noci 
Není tady
Keks s tím epidurálem se dr. nedivím. To asi chtějí když by se vyvolávalo aby byli připraveni.
já jsem ho u Elišky nejdříve nechtěla a pak když sem ho chtěla tak museli toho správného dr. schánět aby mi ho píchnul. Protože to bylo v noci a on byl někde jinde.
Není tady
a taky je to něco jako porodní plán- tam si sepisuješ co chceš a nechceš pokud to okolnosti dovolí - a já si to mám jen promyslet ať tak jak píše Pavlík je anesteziolog po ruce
a můžou ho včas zavolat
Není tady

Když se tak dívám na vaše metříky tak až vy budete v tom týdnu co jsem já tak já už budu mít po termínu a sad už budu mít prcka u sebe ... a vy budete nervozní jako jsem já teď ... my co budeme mít odrodíno vám budeme radit co dělat aby jste odrodily a budeme se nervovat s vámi 
Není tady
Jani, to máš super, že budeš mít u porodu svého Dr.. to se málo kdy vidí...no porodní plán mám v úmyslu sestavit...ale stejně nás v kurzech upozorňovali, že se někdy může stejně něco vyvrbit a je lépe postupovat jinak...že ho zase nemáme brát jako dogma...
Není tady
janabas napsal(a):
a jedna anketní otázka - uvažujete o epidurálu ?

pokud to bude nutné tak určitě 

dneska mi přišly plenkové kalhotky, jsou super - 3je za 100+poštovné
Není tady
Anísku, no závidím ti, kde už jsi ty !!
Však já už jsem nervózní teď...
Pamatuju si, jak jsi byla někdy v 19 tt, když jsi sem přišla...a už za chvilku k porodu a my s Jančou jsme už taky pěkně daleko...
Není tady
Pavlík2697 napsal(a):
janabas napsal(a):
dneska mi přišly plenkové kalhotky, jsou super - 3je za 100+poštovné
Pavlí, kde na to prosím tě chodíš?? takové ceny...
Není tady

Tojo to byl jeden z mích šťastných dnů, když jsem narazila na tyto stránky 
Ani nevíte jak mi to sváma holky rychle uteklo a ještě rychle utíkat bude 
Není tady
Keksi já právě mám celkem ve všem jasno a nic sepisovat nebudu . jako epiziotomie ano pokud bude nutná- lepší něž být potrhaná , v jaké poloze budu rodit se uvidí, jak mi bude nejlépe,
jen ten epidurál pořád nevím
já to spíš budu nechávat tak jak se to vyvrbí aktuálně, jako radši bych rodila normálně, ale pokud to bude nutné tak císaři se taky bránit nebudu
tak tak
ANísku ani nemluv, já už teď Tiffi závidím, že má to své zlatíčko u sebe, já už chci TAKY 
Není tady
keks napsal(a):
Pavlík2697 napsal(a):
janabas napsal(a):
dneska mi přišly plenkové kalhotky, jsou super - 3je za 100+poštovnéPavlí, kde na to prosím tě chodíš?? takové ceny...
vydražila sem si je na MMA .... fotečky mám na webíku
a pani je i nabízí ve svím obchůdku za 40 kč/ks www.monibabyshop.cz
Není tady

Holky tak Tiff závidím
... už aby jsme ty naše sluníčka měli všechny u sebe 
Není tady
janabas napsal(a):
PAvli a jaké ? látkové plenkové kalhotky ?
jj jsou látkové na patentky ... chtěla sem jen obyč na tu chvilku co budu dávat na papírovku i látkové kvůli nožičkám
Není tady
Jani, já mám k tomu porodu podobný přístup...prostě nemám nic definitně stanoveno, že to tak musí být...v jaké poloze budu rodit, se též uvidí..jak to mám teď vědět, co mi bude vyhovovat, že?? Vím, že nechci rodit do vody, ale jestli to bude stolička, balón, apod. to fakt nevím...a třeba bude císař a pak je plán na prd...no ale aspoň si ho sestavím,abych si ujasnila, co mě při tom porodu vlastně čeká....
Není tady
No nic...jdu zase makat...
Není tady
Stránky: 1 … 36 37 38 39 40 41