|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 … 35 36 37 38 39 … 41
Lu já jsem měla na začátku těhotenství trochu nižší T4 - hormon štítné žlázy, tak se udělal UZ a mám tam malou cystu a od té doby kvůli těhotenství chodím každé 2 měsíce na krev a kontrolu
do kurzu chodím do nemocnice , co mám nejblíž, ale rodit budu jinde, u nás nemají novorozeneckou JIP a navíc jsem už domluvená na ECHo malého po porodu tam , kde nám dělali fECHO - kde se jim trochu něco nezdálo, tak to chtějí zkontrolovat
Není tady
Tak už tu jsem taky,hlásím se po kontrole,že je všechno ok,dneska jsem tam ztvrdla 3 hodky a z toho 45 minut jsem čekala zavřená v kabince,prostě paráda.Příšti kontrolu mám za 14 dnu.
žanet ja pořád kontroluju moobil kdy písneš a nic,tak at už se teda rozrodíš.
Není tady
Aha Jani, tak hlavně že to máš OK 
Já si taky musím najít nějakej předporodní kurz, myslím, že mám nejvyšší čas.. Jdu kouknout na net. Já budu právě taky rodit jinde, než kde bych měla možnost navštěvovat kurz, tak proto jsem se ptala..
Není tady
PAvli díky, já s jiným výsledkem dnes ani nepočítala, spíš bojím na zítra
Jinak Lu- já jim to včera říkala, těm porodním asistentkám, že rodit budu jinde a nevadí jim to
Není tady

Ahoj holky přeju hezký den 
Všem ko gratuluju a Žanet přeju ať se to rozjede 
U nás včera večer taky pršelo a byla to paráda 
Není tady

No jani aby jsi nenachladla ?
Já jsem tu nedávno psala, že jsme si koupili nové auto a já z něj onemocněla ... z klimatizace mám zánět spojivek a pobolívá mě v krku 
Není tady

To u nás je tak akorát, včera bylo děsný vedro ... ale teď po tom dešti je krásně 
Tak zítra jdeme na ko, že ?
Není tady

Jani a jakto že chodíš tak pozdě ?
To po tobě dr. nechce raní moč .... víš já ještě neslyšela. že by těhulka chodila do poradny tak pozdě.
Není tady

Tak to je škoda 
Na tuhle kontrolu se moc netěším ... jdu na kozu 
Od minulého roku co jsem špinila tak mě vyšetřovala UTZ a zítra už normálně ... to bude.
Není tady
já chodím pokaždé na kozu, je palp. vyšetření - CS, ale ne vyšetření v zrcadlech, to bylo jen na začátku těhu, kdy mi dělal i stěr na cytologii
pakněkdy UZ vnitřní - měření čípku, pk oblíct a Uz přes břicho i statínkem
Není tady

Tak to mě vyšetřila jen na začátku vnitřně a udělala mi stěry a pak už jen UTZ přes bříško ... vnitřní UTZ mi dělali v nemocnici, ale za celé těhu jen 3x.
No a zítra mi bude dělat stěry a pak za 14dní poslední ko s předávačkou a začneme chodit do nemocnice
už se těším na ty pásy 
Není tady

Tak to se máš to ti bude dělat pásy už někdy od 32tt ne ?
Upravil(a) anisek0 (12. 5. 2009 13:00)
Není tady
Ahojky, dobré popoledníčko!! 
Jak se bavíte o těch kontrolách, tak to já jdu na kozu vždycky, vždy mě Dr. "prohmatá" a zrcadla jsou taky vždy...UTZ vnitřní mi ale dělal naposled někdy v 18 tt, teď jen přes břicho...no a kam budu chodit do poradny teď, když mám tu cukrovku - fakt nevím...v porodce na Obilňáku si mě zaregistrovali do rizikové poradny a říkali, že už mě budou hlídat a podle výsledků z diabetologie se rozhodne, jestli budu do poradny chodit už jen k nim, nebo zůstanu u svého Dr. No takže teď chodím na obě místa - příští čtvrtek mám dvě poradny - v porodce a u svého...
Není tady
Anisku to nevím od kterého týdne budou pásy, se nechám překvapit
Keksi tak já dál chodím ke svému gyndr a k tomu normálně do diabetologické ambulance, jen ten porod se bude plánovat o něco dříve, teda pokud si to malej nerozhodne sám dřív ¨
jinak jsem byla včera na kurzu suverenně těhule s nejmenším pupkem, až mi nechtěli věřit kolikátý týden jsem
Není tady

Jani tak já o něm určitě uvažuju, ale pokud to nebude něják dlouho trvat, tak to risknu bez něj ... no uvidím jak se budu rychle otvírat 
Není tady
Jani, já chodím do rizikové poradny do porodky, do poradny ke svému dr. a ještě budu chodit na tu diabetologii...
ať ti doktoři mají co dělat, že...
Mě poslal do té rizikové poradny můj GynDr. a uvidí se...ale v té porodce říkali, že se nechodí na dvě místa, buď budu pak u nich až do porodu, nebo zůstanu u svého - ale až po výsledchích z diabetologie, kam jdu poprvé zítra...takže pouze teď mám poradny dvě a ještě v jeden den...
No, epidurál...uvidíme, až jak ten porod bude probíhat...zatím nejsem ani pro ani proti..necháme tomu přirozený průběh a pokud to nepůjde a porod se bude protahovat, tak pak epidurál...ale samozřejmě vím, že se dá dát jen do určitého okamžiku, pak už je na něj pozdě, tak to nechám na zvážení PA nebo duly, kterou chci u porodu mít...
Jani, s tím pupkem si nic nedělej, hlavně že mimís prosperuje...já zase vůbec nepřibírám...
Není tady

Keks to ti aji docela závidím, že chodíš na dvě poradny ... alespoň máš jistotu, že je mimísek v pořádku 
Není tady
Stránky: 1 … 35 36 37 38 39 … 41