|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 … 34 35 36 37 38 … 41
Žanet, super že je všechno OK

Malá si řekne, až se jí bude chtít, a když bude házet na zdržák, tak jí doktoři přesvědščí 
Není tady
Dobrý večer, tak u nás je po bouřce, pěkně se ochladilo, ale aspoň se vyčistil vzduch.
Lulu, z vlastní zkušeností i co slýchávám kamarádky, tak chlapy v noci pláč miminka nevzbudí
Já osobně jsem už nějak vždycky vycítila, že se Miška začíná vrtět a budit na jídlo a vzala jí k sobě na kojení.
Žanet, držím palce, ať si dá prcek říct a máš porod rychle za sebou. Ale jak psala Pavlik, máš ještě čas, +-2 týdny od termínu je OK. Ale chápu, že to chceš mít co nejdřív za sebou.
Já jsem Mišku přenášela 12 dní a vyzkoušela jsem všechno možné, včetně všech oken doma, ale nepomohlo 
Tinuš, na zítra držím palce a všem, co mají KO taky 
Upravil(a) Darina (11. 5. 2009 20:14)
Není tady
Zanet-gratulec ke kontrole. To je dobre, ze si te tam nenechali, dost toho bude, az to na tebe prijde samo.
Delnici nam skrine dokoncili az v 15 hod, je to moc krasny, uz mam vse vytreno, vysato, tak zitra uz muzu zacit skladat obleceni. Dnes sem sla do toho truhlarstvi, ale prisla sem v 16 hod a oni meli jen do pul 4, takze zas zitra.
Vsem drzim na zitra pesticky.
Není tady
Dari, díky, to mě docela povzbudilo, tak přece jen budeme moct snad všichni tři spát pohromadě 
Holky, tak konečně dorazil déšť, ale přišla s ním i brutus bouřka
trochu se bojím 
Kde jste všechny? 
Není tady
Dobré ránko!!!
Tak u nás se taky včera odpol. přihnal déšť s bouřkou a ještě dnes je tam zamračeno....
Pauli, tak to je super, že už máte všechno hotové - a co nový nábytek nafoti??? To víš, jsme ženské zvědavé.
TAk jdem se vrhnout na snídani... jsem zvědavá co budem dnes v tom zamračeném dni dělat. 
Není tady

Žanet, u nás je stejně
jak to? že ještě nerodíš? Já tě hledám každý den v Narodili se 

Není tady
Sadi, no že by to bylo proto, že jsme ze stejného města??? 
Jinak rodit bych už i rodila, ale mimino se drží zuby-nehty
Přemlouvám každý den 
Není tady

tos neměla prozrazovat, mělas nechat ostatní potrápit
Ve kterém bydlíte patře?!?!? 

Není tady
nazdárek maminy
Pauli to je super že už máš nábytek. Přeji příjemné ukládání oblečků
holky mě se nějak vyšpulilo bříško, všechny trička mi jsou krátké, dokonce i tuniky
tady je taky hnusně a prší....
Lusinko prosím mohla bys mi ve čtvrtek a pátek nahlásit, jak to vypadá s počáskem u vás dole? chceme tam ject, ale jestli bude pršet tak to nemá cenu...děkuju

Není tady

tak to máš blbé, já jen, že kdybys bydlela v 10, tak bys mohla ty schody vyjít 3x pěšky a do večer a se možná rozrodíš

Není tady

Pavlušo!!!! Tys mi šlohla jsmémo!!!! ani nevíš, jak jsem se radovala, že JAnča čeká kluka a ouha, ona se najde další ježibaba, která mi ho foukne 

Není tady
Sadí nevyfoukla... můžeš si dát jaké chceš přeci 

aspon bude další holčička s tímto jménem až mě ted vystřídáš 
Žanet fotnu, ale až večer...ted sem v práci 
Upravil(a) Pavlík2697 (12. 5. 2009 8:32)
Není tady

no já tě tak vystřídám, já se spíš jednou s tvoji starší dcerou potkám ve snažilkách
Ty ještě pracuješ, ufff

Není tady
Sadi, v 9. patře bydlí tchýně, tak že bych jí dneska šla 3x navštívit??? 
Není tady
Sadí nojo, nějak se odtud nemůžu vykopat. 
hele taky se ti to podaří, uvidíš... a jak vy to ted vlastně máte? nemám vůbec přehled, nějak nestíhám
Není tady
Žanet napsal(a):
Sadi, v 9. patře bydlí tchýně, tak že bych jí dneska šla 3x navštívit???
hod jí tam malou na hlídačku a každou půl hodku chod kontrolovat 
Není tady

no tak při pomyšlení na tchýni bych rodila asi automaticky ani bych tam nemusela chodit
Pavli, jsem opět ve fázi čekání na výsledky z imuna a doufám, že to bude Ok, jinak se zhroutím. Takhle už jsem se hóóódně dlouho nebála.

Není tady
Sadí a kdy mají být výsledky. To ti budu moc držet palečky aby to dobře dopadlo 

Není tady

každým dnem, už jsou to 3 týdny od odběru, normálně se děsím otevírat schránku. Já jsem na tu KO vůbec nechtěla jet. To lítání po dr. mě v poslední době dost stresuje

Není tady
Sadí to se ti vůbec nedivim...kdyby aspon člověk věděl, že mu řeknou jen dobré zprávy...
tak ti držím moc palečky aby ta tvoje obálka byla plný jen dobrých zpráviček
Není tady
Ahoj, tak žádné další letňátko na obzoru ?
já hlásím, že endokrinologie i UZ št. žlázy OK, včera první předporodní kurz, parádá v teplém bazénku a nácvik dýchýní u porod- fakt sranda
a kde jste zas kdo ? 
Není tady
Jani, já tu byla celou noc
Zapomněla jsem se odhlásit
Gratuluju k výsledkům kontroly
A co že to obcházíš tolik různých vyšetření? Mělas nějaký problém se ŠŽ? Nebo jen tak pro jistotu?
Na ten předporodní kurz chodíš do nemocnice, ve který budeš rodit?
Není tady
Pavli, to je krásný bříško
A všechny těhulky jsou takový prsatý
Jenom já jsem pořád lentilka max. o půl čísla větší 
Ty jo, já musím toho svýho muže popohnat, ať už mi složí postýlku a přidělá pult na komodu.. Tenhle víkend máme ještě jednu kolaudační párty u nás, tak snad ten další týden už bude schopný.. Taky jsem radši připravená měsíc dopředu..
Není tady
Peto, já mám taky furt lentilky, ještě že kojení s velikostí nesouvisí, jinak bych měla jasno předem 
Není tady
Stránky: 1 … 34 35 36 37 38 … 41