29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Verunko, jj, taky do Itálie (Misano kousek od Riccionne) s babičkou, tetou a jejími dětmi.. No, doufám, že to babi zvládne, páč N. je hrozný divoch.. Už se vrátili a už mě opět nakrkla Venku před jejím kámošem mi říká "ty běž pryč, tebe já tady nechci.." Asi jí začnu řezat, jinak mi přeroste přes hlavu a v pubertě už bude nezvladatelná
Zzann, já mám od 25tt CS4 (stále).. Teď jdu v úterý na KO.. Každopádně čípek už mám zkrácený, tak jsem zvědavá, jestli už se neotvírám.. A užijte si dovolenou. To seš dobrá, že ještě takhle cestuješ Já dneska šla na malou procházku a cítím tlaky mezi nohama..
Není tady
Zzann, tak to je dobrý Já myslím, že pokud je závada objevena hned, tak máte právo odstoupit od smlouvy a požadovat vrácení peněz.. Mrkni na stránky ČOI..
Není tady
Zzann tak to je teda bomba.
Co se týká té reklamace tak mají 30 dní na vyřízení reklamace.
Pokud není kočárek použitý a je v originál balení, záleží na tom prodejci jak bude reklamaci řešit. Pokud budeš chtít jiné zboží tak pohodový prodejce se domluví a vyřeší to hned. Pokud budeš chtít vrátit peníze, tak zase záleží na něm...někteří raději využijí 30 denní lhůty a pošlou kočárek do servisu na jejich vyjádření.
Držím palce at ti to dopadne co nejlépe.
Není tady
Péto zkus to po dobrém, vysvětlit jí, že tohle se mamince neříká, Vanesska občas taky řekne něco za co bych jí nejradši seřezala, ale pak zjistím, že si ani neuvědomuje ten správný význam a když to nepomůže tak hold dostane přes zadek. Ooooo jak jsem byla naivní, když jsem jí čekala, že se na všem spolu domluvíme:(
Není tady
Zzann záleží hodně na domluvě a hlavně se nesmíte nechat a pokud budeš hodně otravná, tak ti to vymění nebo vrátí peníze
Není tady
no ZAn to máte o zábavu postaráno
no já bych taky jela k moři, tak snad za rok
a koukali jsme dnes na staré fotky a videa a zjistili jsme , že jsme někam ztratili video z naší svatby, tak je mi to dost líto
Není tady
Ahojky taky se hlásíme z procházky.
Zzan,tak to je něco s tím kočárkem.
Adul,je to normálni zavinovačka,jen je k ní i polštářek,tak ji budu dávat do kočárku,je to tato http://www.mimibazar.cz/foto_detail.php … &tab=3
Není tady
Katko ta zavinka je moc hezká.
Taky jí budu používat do kočárku místo peřinky.
holky nemáte někdo odkaz na stránky s těhu noční košilí??? zapoměla sem si to uložit, děkuji
Není tady
Jani klid až ho nebudete hledat, tak ho najdete a nebo jak píše Pavlík nemá ho někdo půjčené
Není tady
Pavli ja si uložila od někoho tento moc se mi líbí, tak si jí chci objednat
http://www.tehotne.cz/produkty_detail.php?id=1174
Není tady
už vím, já má CS 0, ale při mém stupni těhotenství to je asi ještě normální
jo sháním nějaké kraťase na léto, na MMB nic není, tak se budu muset poohlédnout po nějakých nových , nemáte nějaký typ, kde by měly i na velryby
Není tady
Jani určo se najde.
Verunko děkuju, hned tam jdu juknout.
Katjo taky sem měla šok když sem tu úžasnou zprávu četla. Naposledy snad bylo takové překvápko u Zuzanky007
Není tady
Zuzka je pro mě pořád ještě takovej malej-velkej zázrak
Strašně moc to holkám přeju, hlavně po tom co si všechno prožily
Mám dotaz ohledně MD. MD je 28 týdnů. Nastupuje se 6-8 týdnů před plánovaným TP. Když bych nastoupila 6 týdnů a náhoudou porodila předčasně, tak se mi ty jakoby "nevybrané" týdny převádějí po porodu, nebo je to fixní max. 22 týdnů?
Zvažuju kdy nastoupit.
Předem díky za objasnění.
Není tady
Katjo tak tenhle problém sem nikdy neřešila, ale myslím si že MD by měla být 6 měsíců a je snad jedno jestli porodíš dříve nebo ne? Ale přesně to fakt nevím. Já sem posledně rodila 5 dní po termínu.
Není tady
No celá MD je 28 týdnů a v tom je i těch 6-8 týdnů před plánovaným TP.
Po porodu je maximální délka MD 22 týdnů, tzn. že kdybych nastoupila 6 týdnů před TP a porodila např. o 2 týdny dřív, tak bych měla celkem MD ty 4 týdny + 22 týdnů po porodu.
Jde mi o to, že platím k.revsky vysoké sociální a ráda bych vyčerpala maximum
Tak co nevíte někdo jak to je?
Není tady
Hezký večer!
Taky přeju jen dobré zprávičky do nového chlívku a možná se už dočkáme i nějakého miminka
Katjo, pokud bys porodila předčasně, tak máš MD těch 28 týdnů od nástupu. Tady to je dobře vysvětlené: http://www.babyonline.cz/tehotenstvi/ma … olena.html
Jani, držím palce, ať se video najde. Ptala ses tady nedávno na pleny, my máme dobré zkušenost z fialovými Tesco a Huggies premium, naopak nám nevyhovovaly Pampers active baby. Jinak jestli se někdy chystáš do Bielska, tak v Auchanu jsme posledně nakoupili Huggies premium mega pack za 220 Kč a měli všechny velikosti od 2-jek.
Zzan, barvička kočárku se mi taky moc líbí, podobnou jsme měli u Mišky, teď chci pořídit novou korbičku, tak bude asi změna. Ale jestli se Tobě nelíbí, tak přeju, abyste dobře pořídili s reklamací a vyměnili vám kočár za jiný
Všem přeju krásnou noc a kontrolkám držím palce na příští týden
Není tady
Vanesko, latkovky delaji ruzne, lepsi jsou takove ty trosku silnejsi, ty uplne slabe se hned rozpadnou...
Jani, nam se pri Martikovi osvedcily pouze Pampersky, ostatni procural, ale jen klasicke, ne ty Sleep and Play...ani Tescovky nic moc a to je ma delat stejny vyrobce jako Pampersky...a hlavne fakt nekupujte moc malych velikosti, sice malej nemel jeste dost kil, ale uz mu skrtily, takze jsme je pak vymenovali s kamarady...
Kati, krasna zavinovacka...
Není tady
Zann-tomu rikam znameni...tak at vse dopadne podle tvych predstav
Muzicek mi vcera slozil komodu, tak se uz tesim, jak si ji zitra vytru a zacnu skladat oblecky. Vubec nevim, co tam vsechno mam a jestli neco najdu pro mimi do porodky.
Holky mate nektera Porodni plan? Ve stredu jdu na predporodni kurz, budeme uz probirat ten slavny porod a mame si prichystat ten plan. Kdyztak neco stahnu z netu, zatim sem o tom vubec nepremyslela. Porad mam prece cas....
Není tady
dobré ráno
tak doufám, že Vás tady dnesk abude víc ať netrpím samomluvou
jinak děkuji za rady ohledně plen, já mám 2 balení Happy bella pro novorozence a 1 malý balíček Huggies 1, tak koupím jetš jedny ty Pampersky ,ale asi už 2 a Fixies a uvidíme, co nám bude nejvíc sedět
a jinak my už plánujem dovolenou na příští rok jsme blázni co ?
Upravil(a) janabas (4. 5. 2009 7:14)
Není tady