29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Jani,už jsem to četla.
Není tady
Ahoj v novém chlívečku.Tak my byli včera s manžou v Brně okouknout kočár.Natrefili jsme na něj v Čáryfukovi,Depemo V Cross (max podvozek).Sice byl černej s bílo červenýma kolečkama,ale byla jsem z něj unešená.Takže jdeme do něj.Vybereme si jinou barvu a objednáme přes internet,protože nás vyjde o 2000 levněji.
Děti máme u babičky a dědy,takže jsme v klidu mohli vybírat a dokoupit věcičky na Štěpánka a nějaký maličkosti i Vojtíkovi a Elišce.
Není tady
Ahoj kočky, vůbec vás estačím dočítat. Přeji krásnou neděli, tady je dnes zase krásně.
ZZANN kočárek je hezkej. písneš mi kolik váží???
mě V. do výběru taky nekecá, nechává to na mě...ví že kdyby ne, tak na něj budu taky pěkně naštvaná a s kočárem pak jezdit nebudu...
Co se týče 3.trimestru tak už sem taky unavená. Po obědě potřebuju spánek, bohužel si ho nemůžu dopřát každý den. Ve středu jdu k dr. a říkal že už mi napíše MD...tak si pak snad dám havaj, ale popravdě nevím jak dokážu nejezdit do práce...lidi mi sice strašně lezou na nervy, ale nějak to tam nemůžu opustit...
Dneska musím něco udělat, vrhla sem se na kuchyň a prádlo. Musím si konečně zabalit tašku, ve čtvrtek jedeme na víkend k Budějovicím stavět karavan a V. chce abych jí měla raději sebou.
Není tady
ahoj pavli uváděj 19kg což ten Tako měl taky jak sem měla na malou.tak tak bloumám po netu a zkoumám jak se hodně prodávaj kočárky do oranžova tak sem koukala že se hodně kupují od toho x landru.no te´d už na tom musím hledat jen pozitiva štve mě to to jo ale tak se třeba brzo rozbije a budeme ho muset vyměnit
manža mi řekl že z žádnou vyblitinou (jako barvou kočárku) jezdit nebude
malou vezl asi 3x je fukt v práci.
Není tady
Zzann kočárky s oranžovou se ted prodávají, ta barva je dobrá. Mě se líbí zase zelené.
ten tvuj manža to je taky chytrák, s kočíkem jezdit nebude, ale kecat se mu chce...nojo chlapi
a zase je ten kočárek veselejší, určitě si zvykneš a za chvíli se ti bude líbit
Není tady
teda zeny, clovek si na par dni odskoci a novy chlivek, kecalindy...nestiham docitat, tak jen co jsem tak zaregistrovala letem svetem:
Zzann, kocarek je pekny a barva taky...mame po Honzikovi podobny, neco i jak ma Zanet, a byli jsme spokojeni...urco si zvyknes
Verunko, doufam, ze uz mate strevni prihody za sebou
Jani, on ten stres klidne muze na tu hladinu mit vliv, ja mela to oGTT u Honzika taky pres osm a pak ty kontrolni testy z krve z prstu v cajku .... ja bych na nej mela jit pristi tyden, tak pocitam, ze mi zas cukr vylitne, jsem na tohle proste nervak
v novem chlivecku preji nam vsem jen same dobre zpravicky
Není tady
Ahojky,
Zzan, není to tak hrozný. Kočárek je vzhledově hezkej a na barvu si zvykneš brzo. Akorát tam bude možná víc vidět špína na té zářivé oranžové. Já měla u malé takovej decentnější - béžovej s pískovou a černou (takový káro) a bylo na tom hodně vidět.
Třetí trimestr mě ničí. Budím se cca o půl 4 a do 5 jsem hore. Zato přes den jsem na chcípnutí. Naštěstí malá půjde už zítra do školky, tak budu mít víc odpočinku. I když jen relativně, protože mám zas naplánováno. Zjistila jsem, že bych měla ještě dokoupit pár dupaček. Bodyček, kabátků a tričenek mám dost, ale ty dupačky mám nějak podceněný.
Udělala jsem seznam dárků pro mimi a rozdám to příbuzenstvu. Nechci, aby mě zásobovali nějakýma blbostma, tak jsem se rozhodla pro "americký" způsob
Tak jsem se koukala na nástěnku a už se nám první termíny blíží. Myslím, že je tam Tiff jako první. Tak už se těším na první letňata.
Není tady
Přeju krásné odpoledne,u nás je taky pěkně a pujdeme ven,dopoledne jsem stihal vyžehlit i mimi věci tak už mužu rodit,teda ještě ne tak kolem 36 tt bych to už brala.
ještě chci objednat zavinovačku do kočárku,myslím že ji objevila janča nebo někdo tady,tak jdu do ni,je i s polštářkem.
Jsem zjistila že jsem použitelna dopoledne,pak už jako troska,ale snad to dneska venku ještě dám.
Není tady
Verunko, taky bych se za měsíc přibalila k Nele do Itálie Doufám, že aspoň v prvním týdnu června porodím..
Zzann, náhodou v kombinaci té černé je to o.k. Takový zlatý pomeranč
Pauli, já si taky přijdu jako koule (na zorbing )
Není tady
Tak a než sem vběhně divoká voda, tak si zajdu na zdravotní procházku s točenou zmrzlinou..
Není tady
Tak sem prijela z Prahy, milacek mi zas odjel a prileti az 23.5., snad to mimi do te doby vydrzi a pocka si na tatku.
Je tady zase krasne, tak si dam siestu, a pak kaficko na houpacce. Zitra uz hlasi prseni, tak toho musim vyuzit.
Ivko taky sem zjistila, ze tech dupacek tolik nemam.
Není tady
holky ste hodné asi to není taková katastrofa lepší jak mímo nosit v náručí že
jo chtěla sem se vás zeptat na CS kolik máte?já už mám 2ku ale dr.nic neříkal tak to je asi ok.
Není tady
Zan-u soucasne Dr mam CS3 u te minule sem mela CS5 (pred 14 dny), ale jeste se pry neotviram, tak to neresim.
Není tady
Dobré odpoledne těhulíny,
ještě úplně nejsme z toho venku, ale je to na dobré cestě.
Péto Nelinka jede teda nakonec taky do Itálie? Vanesska odjíždí už v pátek jsem z toho trochu nervní, hlavně spíš z toho, že jí něco zapomenu dát sebou.
Zzann neboj zvykneš si, ale že do toho chlapi kecají a pak stejně nemají čas vozit. Jinak já mám CS 3
Není tady
taky bych se přibalila k někomu do kufru a vyrazila k moři
sem si hodila pár minutek spánku, to byla parádička
CS nevím, dr. to se mnou neřeší, ani nevím jestli mi ho vůbec měří
Není tady
aha tak to je teda dobrý to cs to je fajn
jinak pavli k moři nejedeme ale jestli chceš tak tě přibalím do kufru příštý týden jedeme středa-neděle na slovensko do tatralandie tak se už těším.
Není tady
Zzann my jedeme čtvrtek-neděle do jižních čech, postavíme karavan (manžel postaví ) a bude tam Fichtl Cap...taky se moc těším
jinak bych si hned k tobě do kufru vlezla
v Tatralandii sem byla a můžu všem vřele doporučit, je to tam fakt , byla sem strašně nadšená a doufám že se mi povede tam vzít i celou rodinu.
Upravil(a) Pavlík2697 (3. 5. 2009 17:51)
Není tady
koukam, ze vas holky chytla cestovni horecka.........to ja pojedu uz maximalne do porodnice....
dneska jsme prestaveli loznici, smontovali postylku, cele jsem to vytrela, ted mi jeste chybi vyzehlit pidi veci....tak jdu na to....zrovna zaclo: Jak se stavi dum, tak mi to bude rychlejc utikat...
Kati, jak vypada zavinovacka do kocarku?
Libu, gratuluju ke klucikovi, nejak jsem to prosvihla....u nas jsi to ani nezahlasila
Není tady
Ahoj těhulíny,
mě doktorka nedělá vůbec vnitřní kontrolu..takže nic nevím dycky se jen zeptá jak mi je, já řeknu že dobře víc to neřešíme
Nechci bay pršeloooo v pátek jedeme na ten romantische weekend na Hluboké!!! ach jooooooo
Oblečky? Mám jen onošené, nic nového
obyč plenky - kolik jich budete kupovat? nevím spotřebu.....
Pokojík? Ještě sme nezačali......
Dneska sem prala, večer budu žehlit, byla sem u kamarádky....prostě pohodička...a p práci fofr, ale už jen týden a pak mam dovolenou.....na mateřskou půjdu 8 týdnů před....abych v tom vedru v práci neumřela:) užívejte sluníčka papa
Není tady
Angel ahoj
obyč plenky myslíš látkové nebo levné jednorázovky???
já mám jednorázovky...zatím 2 balení Babydream mini 3-6kg, 1x balení Huggiess mini a 2x balení Huggiess 4-9 kg
taky nevím jak velkou budeme mít spotřebu, tak mám 3 balení nejmenších a ted už budu kupovat jen ty větší...ty se spotřebují určitě
ty nejmenší můžu vždycky dokoupit, ale nechci aby mi zbyly
Není tady
Jé vy se máte, takhle cestovat, mi radši nikam nepojedeme, aby jsme neporodily na cestě , ale mám slíbenou dovču v září, tak se už mocinky těším.
Angel uvidíš, že až se mimi narodí, tak toho spoustu dostanete a ani to nestihnete unosit.
Nad plenkama taky přemýšlím, budu používat jednorázovky, ale nemám skoro žádné látkovky a v teple je určo budu potřebovat. Jaké jste kupovaly vy???
Není tady
No holky to vám musím říct co se nám stalo to je jak z filmu tak já si tu dnes dělám srandu že by se nám kočár mohl brzo porouchat že bych si vybrala jinej a ono fakt že jo
jeli sme ho dát ke známejm aby nebyl doma no a říkám manžovi počkej ještě se chci podívat jak se zvedá to lůžko jako na sporťák a vzádu na zvednutí nic
vůbec nic
tak sme zjistili že od výroby si tam sice navrtali dírky ale vůbec tam nedali to jak to říct táhlo?no jak se to zmáčkne nahoru a dá se to polohovat prostě to tam celý chybí
v úterý to jedeme reklamovat
akorád je tu blbá možnost že oni to vyreklamujou a budu na to muset čekat 6 týdnů??nebo nevím jak na to maj na reklamaci a nebo vrátěj prašule a juchůůů pro novej
moc doufám v tu druhou možnost a doufám že budu dítě štěstěny no to je fakt gol.no neříkejte mi že to neni nějaký znamení
každopádně vám dám určitě vědět jak sme dopadli.
Není tady
Zzanniku tak to je fakt legrace to sis vymodlila snad a to jdeš reklamovat sama nebo s mužíčkem???
Není tady