6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
viem, ze by som to mala ukoncit, ale momentalne si to najma po financnej stranke nemozem dovolit, este mam pred sebou 2 roky rodicovskej dovolenky a potom na mna necaka ziadna praca, takze si budem musiet nieco najst. okrem toho moj drahy manzel, niezeby mi nedaval peniaze, ale vacsinu prachov pcha na svoj ucet. samozrejme plati vsetko kedze ja mam akurat par eur od statu, esteze byt je moj, je to moj jediny majetok a vlastne aj jedno auto bolo pisane na mna esta za slobodna, aj ked je to stara sunka.
normalne som rada, ze so mnou nehadzu emocie, mam pocit, ze v nasom manzelstve uz laska ako taka nie je. stali sme sa jeden druhemu iba istotou. smutne. asi idem za nim a poviem mu ze viem o tom inzerate aj tak sa tym nic nezmeni, uz je to stratene.
Není tady
Marti, začni si etřit pro sebe a děti. Kadou zbývající many na své tajné konto, na to se zaměř jak ty penízky na svém kontě mnoit! Vím, e mě tu někdo pokárá, ale mluví ze mne vlastní zkuenost. Hlavně nelámej ve násilím. Počkej si na vhodnějí dobu, a bude mít něco naetřeného, bude se ti lépe rozhodovat. Dej si také seznamovací inzerát a pi si s někým, posílí to sebevědomí. Před tím bych ale asi řekla svému manelovi , e o tom jeho vím. Víc nic. !Také bych mu dala více hlídat děti, a má na chatování čas Jo teď vidím, e jsi u asi řekla. Moc bych to s ním nerozebírala, snad je otázka co mu doma schází by byla na místě. Pa
Není tady
No, třeba mu schází to, co u podělal svojí nezdařenou nevěrou !!
Dobré základy vztahu - důvěra, intimita, sdílení... A jde do háje, co čeká, e dalí nevěrou něco napraví ? Holt, "kadý strůjcem svého těstí !" Investuje energii do nesprávné cesty.
Martino, myslím, e to má v hlavě srovnané a ví co dál. Chce to jen čas.
Pat radí dobře, myslet na zadní kolečka.
Přeju ti dobré konce.
Není tady
Ahabibi já myslela, a se zeptá jeho přímo co mu doma chybí. ale myslím e tak nějak vím co jí řekne, jistě bude mít martina dle jeho spoustu chyb, jen on bude OK,
Není tady
jasne, ze myslim na seba a deti, byt som kupila za slobodna, takze je len moj, to je moja istota, nejake drobne mam nasetrene. v podstate zijeme a fungujeme ako manzelia stale dalej, dokonca zvazujeme aj stavbu domu, len obcas mi prebleskne hlavou ci s chlapom ako on vydrim cely zivot, ale kazdopadne mojho bytu sa nevzdam ani za nic a ak by sme aj stavali tak si ho necham ako zeleznu rezervu. je mi to len strasne proti srsti takto uvazovat o svojom zivote a neviem kedy ma to prestane bavit, stale aby clovek nechal pootvorene zadne vratka, chyba mi v zivote, ze nemozem manzelovi doverovat a obavam sa ze uz nikdy v zivote mu ani nebudem moct verit, napriek tomu sa momentalne neplanujem rozvadzat. ale ktovie co zivot este prinesie.
Není tady