6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Selima: "... ale ono pre výsledok je to fakt asi jedno, mne lo skôr o to - veri jeho slovám."
Jistě, Seli, no já jsem to spí pouila jako slovní hříčku, vtípek.
Přiznávám se bez mučení, e o tyto choroby se detailně nezajímám. Zatím.
Není tady
kocovina sa nekona, chyba mi na klavesnici pismenko "H". co som len take zurive pisala(???), ze som ho vytrhla. napisala som mu dost depresivny mail ako tak teraz pozeram v odoslanej poste. a co, mam na to pravo. dnes ale uz ziaden alkohol, musim pisat pracu. dieta prezilo noc u babky vcelku fajn, tak ho tam necham az do zajtra nech si ho uziju. za inych okolnosti by mi bolo uzasne, sama doma, nikde nkto, tak som tuzila po takom dni kedy by som sa nemusela o nikoho a o nic starat, len nie za tychto okolnosti.
Není tady
To je dobré s tou klávesnicou... ale veci by som nerieila v alkoholovom opojení, mono ani v bezprostrednom rozčúlení. Nechaj to trochu "odlea"... a uvidí. Inak, mne sa najlepie rieia veci zoči-voči, ale niekto to radej písomne.
Není tady
zoci voci uz bolo vcera cele poobedie, dnes ma zasa prist domov na par hodin, ja neviem ako sa mam k nemu spravat, ak sa budem normalne tak sa bojim ze nadobudne pocit, ze vsetko bude ok a bude vo vacsej pohode. a uprimne, nechcem aby bol v pohode, chcem aby mu bolo co najdlhsie zle, a basta.
taktiez som uvazila, ze ho asi nevyhodim z postele, to by u nasho pubertaka vyvolalo prilis vela otazok a ja sa nechcem motat do klamstiev. moj drahy manzel sa totizto rozhodol, ze svojej rodine nepovie o co ide a zhodil cely pobyt v nemocnici na boreliozu. som zvedava co si vymysli ked budem ja v nemocnici.
Není tady
Nebolo by jednoduchie predstiera prasačiu chrípku? No správaj sa k nemu asi tak, ako to cíti, niečo predstiera ti aj tak dlho nevydrí... A nemusí ho vyhadzova z postele - ale čo sa v nej bude dia, to si premysli. Teraz má podža mňa kormidlo váho partnerského ivota v rukách ty.
Není tady
selima, v posteli sa najblizsi mesiac nemoze nic diat, ani keby som chcela. pretoze on bude prelieceny a ja budem mat vysledky za 3 tyzdne. ale po*n ma na satelite dost tak nech si pomoze sam.
ja som to kormidlo asi mala v ruke stale, len neviem kde som to nezvladla. proste mi z toho vychadza len jedno jedine - "bolo koze dobre tak isla na lad tancovat." mal doma az prilisnu pohodu, vsetko klapalo, zacalo sa mu darit v praci, takze sme si mohli dovolit kopu nadstandartu. tak ked uz nevedel co od dobroty tak spravil toto. ale ja som sa rozhodla, ze teraz ho obcas cvicne uvediem do neistoty nech sa chlapec zbada. idem tvrdo na zdokonalovanie samej seba, musim dat dolu nejaku vahu a ohaknut sa do peknych veci a castejsie vypadnut z domu, aby mal viac zodpovednosti za deti a domacnost.
Není tady
Hm, to nie je zlý plán ale taký - vemži priehžadný, by som povedala. Ale viac ho zapriahnu je dobrá mylienka ono to nemusí by brané ako trest, skôr ako väčie zomknutie sa rodiny k sebe v kríze.
Není tady
martinaa napsal(a):
selima, v posteli sa najblizsi mesiac nemoze nic diat, ani keby som chcela. pretoze on bude prelieceny a ja budem mat vysledky za 3 tyzdne. ale po*n ma na satelite dost tak nech si pomoze sam.
ja som to kormidlo asi mala v ruke stale, len neviem kde som to nezvladla. proste mi z toho vychadza len jedno jedine - "bolo koze dobre tak isla na lad tancovat." mal doma az prilisnu pohodu, vsetko klapalo, zacalo sa mu darit v praci, takze sme si mohli dovolit kopu nadstandartu. tak ked uz nevedel co od dobroty tak spravil toto. ale ja som sa rozhodla, ze teraz ho obcas cvicne uvediem do neistoty nech sa chlapec zbada. idem tvrdo na zdokonalovanie samej seba, musim dat dolu nejaku vahu a ohaknut sa do peknych veci a castejsie vypadnut z domu, aby mal viac zodpovednosti za deti a domacnost.
Ahoj Martinoo,
v sobe chybu nehledej, pokud nechces kvuli sobe, tak ani nehubni, a nepropadni se do toho bezvychodneho kolotoce ve smyslu "ja mu ukazu, co doma ma". Kdybys byla hubena jako Twiggy, tak Ti zahne s zenskou typu M.Monroe. Tohle snazeni nikdy nikam nevede.
Kdyz jsem si to tak cetla, nemohu uverit, ze se to stalo poprve. Pokud je pravda, co rikal, a vrhnul se na cizi zenskou v nakupnim centru, tak to urcite neni prvni nevera. To uz musi mit clovek ty svoje hranice hodne posunuty a par never za sebou, aby byl ochoten oslovit za timto ucelem cizi damu prakticky na "ulici" a nechat se oralne nebo jinak uspokojit.
Byt Tebou tak spis premyslim o te druhe alternative, ze mu za chvili otrne, a Ty se bud smiris s tim, ze s tim prestane az ve vysokem veku, nebo odejdes. Jak uz to ma takhle muzskej v sobe nastaveny, tak dost pochybuji o tom, ze by se zmenil.
Jinak muj tatka je doktor, a potvrdil mi, ze syfilis se opravdu prenasi oralnim sexem, nejenom vaginalnim, a jde o zcela beznou vec, ne o vyjimku. Mimochodem v Instinktu z tohoto tydne byl zrova o syfilisu velmi poucny clanek. Tri roky po nakaze a preleceni se pacient nesmi milovat bez ochrany, je porad jeste nositelem infekce.
Kazdopadne drzim pesti, at jsi zdrava, a na Tvem miste bych si hodne rozmyslela, jestli s nim chci byt, at uz byl drive jakkoli dobry manzel ci otec. Nekdy zijeme v iluzi a realita je zcela jina.
Manue
Není tady
Manue,
momentalne aj keby som hned nechcela tak minimalne do konca tohoto roka s nim byt musim, kym nebudeme mat doriesenenu adopciu, bojim sa zeby som mohla prist o syna keby sme sa rozviedli. mimoto som od neho plne financne zavisla kedze som na materskej, takze tiez ziadna vyhra, aspon ze byt a auta su pisane na mna takze na to nema narok, lebo boli nadobudnute pred uzatvorenim manzelstva. preto som na celu vec musela pozerat aj z tychto stran. odhliadnuc teda od toho ze k nemu aj nieco citim ked som ho nevyrazila hned. kazdopadne teraz bude laknuty tak bude sekat dobrotu. no a to ci a kedy budem ochotna s nim zacat fungovat po intimnej stranke, to neviem. to budem riesit o hodne neskor.
Není tady
Zasa o hodne neskôr by som to neodkladala, lebo je naivné myslie si, e zdravý dospelý chlap bude dlhodobo spokojný bez sexu... Treba asi nájs nejakú cestu schodnú pre obidvoch, ak máte a chcete zosta spolu.
Upravil(a) Selima (2. 5. 2009 22:42)
Není tady
no minimalne mesiac bude musiet cakat, nez budu moje vysledky a pripadne ma v nemocnici preliecia. takze s tym ani ni nenarobi.
Není tady
To je jasné - a ete mu môu abstinenciu prikáza, ale... oveža dlhie, ako je nutné, by som to nepredlovala. Nie z trucu - iba e by sa ti naozaj nechcelo a mala by si s tým problém. Ale to u by asi znamenalo vánejí problém vo vzahu.
Není tady
Axi napsal(a):
eset napsal(a):
mna by stvala najma ta bezohladnost voci partnerkinmu zdraviu.
Nene, drahouku, tebe by tvalo, e s někým jiným, ne s tebou.
Zajímavé, jak duchovně a morálně vyspělé lidi tyhle věci točí, kdy jsou tak "nízké" a "primitivní". Samozřejmě chápu, e jde o nějaké nevědomé evoluční nastavení z dob, kdy bylo jídlo za sex. A sex s někým jiným ne se mnou bylo přímé ohroení na ivotě.
okrem toho , ze si psycholog amater , tak si tusim aj jasnovidec
ale mna nedostanuuuuuu
pravdu ctil som, krivdu bil som .....
Není tady
Marti, přemýlela jsem, jak bych to řeila. V první chvíli mě napadla jen ta cihla.
Nevěra vdycky raní. To je jasný. Ale dá se přeít. Přeila jsem ji, tak vím, e tohle bych zvládla. Ten její následek, to fakt nevím.
Já bych asi manelovi vysvětlila, e jako otec je super a rozbíjet rodinu kvůli jeho poklesku se mi nechce. e nevěřím, e to bylo jednou s jednou a nevěřím, e se to nebude opakovat. Proto ho prosím, aby přítě pouil ochranu a velmi se snail, abych se NIKDY NIC nedozvěděla. Otázkou je, jak bude ná vztah pokračovat, protoe tohle mi dalo takovou afku, e si neumím představit, jak spolu budeme intimně ít.
S tím bych toti fakt měla velikej problém, aludek naruby...
Někdo tu psal o porozvodovém hledání partnera ve smyslu, e měl kliku. Kdy se podívám na mé období před manelstvím, měla jsem taky kliku a to porozvodový teprve rozjídím.. Jasně, e se můe lecos stát a člověk prostě nepřemýlí.
Jene jako samostatná jednotka ohrouju sebe. Jako partner i někoho dalího. A v tom je, podle mě, rozdíl.
Drím ti palce, a to zvládnete.
Není tady
Marti, můe se na to podívat i z mého pohledu. Já řeí 2,5 roku nevěru manela, ve středu bubu vědět s jakým výsledkem, zda to ustojíme nebo ne.
V tvém případě to píu proto, e je monost, e to s tvým chlapem zacloumá a probudí ho to. Vím jak to straně bolí, ale pokud to zvládnete, máte naději, protoe lekce se konala.
Take je otázka kdy u se nevěra přihodí co je výhra. Zasaený strůjce nevěry nemocí a zodpovědností s tím spojenou nebo chlap, který dlouhodobě le a podvádí.
Dr se beruko
Není tady
Axi napsal(a):
eset napsal(a):
mna by stvala najma ta bezohladnost voci partnerkinmu zdraviu.
Nene, drahouku, tebe by tvalo, e s někým jiným, ne s tebou.
Zajímavé, jak duchovně a morálně vyspělé lidi tyhle věci točí, kdy jsou tak "nízké" a "primitivní". Samozřejmě chápu, e jde o nějaké nevědomé evoluční nastavení z dob, kdy bylo jídlo za sex. A sex s někým jiným ne se mnou bylo přímé ohroení na ivotě.
Jo, a tě tvoje partnerka nakazí třeba jen banální mykózou, která svědí jak čert v inkriominovaných oblastech, moná e ti přijde také podivné, e se zapomněla někde , kde jí bylo "nadělíno".... Nato kdy by se ti po 5 letech objevil někde pěěěkný otevřený syfilidní vřídeček, získaný také od "věrné" partnerky... To by bylo o jinýxch zpěvech....
Moná by ti to v okamiku vlastního ohroení na zdraví a na ivotě přestalo připadat banální a nízké....
Marti- je to blbé, ale narozdíl od nás, které jsme se "jen" potkali s pouhou nevěrou, ty ji má jetě navrch "pocukrovanou" chorobou.
Moná, e pro tvého mue je to lepí trest ne nějaké výčitky, nebo domácí ticho...
Pro tebe je to ovem náklad, který ti rozhodně nepřeju k poponáení ivotem....
Není tady
Jinak naprosto souhlasím s názorem Javeny- nikdy bych mu u nevěřila, sex bych si vééélmi rozmýlela, nato bez ochrany a pokud je to jinak fajn táta a parák, doufala bych , e dostal pořádnou přes ústa a přítě bude aspoň opatrný....
Není tady
vyzera to, ze som to trocha uz predychala, odvcera sme sa zacali spravat k sebe takmer normalne, vratili sa domov deti, sice nielen kvoli nim, ale ja proste neviem zit vedla niekoho a nerozpravat sa s nim, byt k nemu lahostajna. proste sa spolu normalne bavime, ale ziadne dotyky, pusy a intimnosti sa nekonaju. aj napriek tomu co urobil mi je tazko nanho pozerat ako na "hajzla", lebo co sa tyka jeho prejavov, reci, spravania sa, vzdy bol ku mne mily a dobry. je to paradox, ze clovek, ktory sa denno denne sprava ako milujuci manzel a otec spravi taketo nieco. odkedy sa to stalo som toho dost popisala tu na fore, aj na pokeci s cudzimi ludmi, rozpravala som sa hodne dlho a casto s kamaratkou. proste som ten problem tolko krat opisovala a hovorila o nom, ze sa akosi vytratili tie najsilnejsie negativne emocie. chvilu som aj rozmyslala ci je to normalne, lebo mnoho zien, ktore toto tu prezili pise o tyzdnoch, ci az mesiacoch bolesti. ja neviem, proste som mu povedala, ze s nim zostanem, cakal ze ho vyhodim, a ze nemozem vedla neho existovat len tak bez slova, len z vycitkami a zlou naladou, ale ze sa toto nesmie nikdy v zivote zopakovat, lebo ziadna dalsia sanca pre neho neexistuje. ono ma to este bude prenasledovat niekolko mesiacov urcite nez to poriadne stravim, este budu zachvaty lutosti a placu. ale ja nie som ten typ, ktory vybuchne, ja skor donemoty musim rozpravat, analyzovat. akosi k nemu necitim ziadne opovrhnutie ani odpor, proste nic negativne, ani pozitivne. a mozno je to neuveritelne, napriek kratkej dobe odkedy sa to prevalilo, tak mi chybaju tie kazdodenne dotyky, take tie bezne, pohladenie, pusa. mozno sa este zobudim ked mi dojdu vysledky krvnych testov, potom si to zlizne este raz. sex zatial neriesim, lebo aj keby som chcela tak nemozem a zatial neviem ci vlastne chcem, uvidime.
Není tady
zajtra budem mat vysledky krvi, trocha sa toho bojim. bozkom a dotykom sa vyhybam, bavime sa o beznych veciach normalnym tonom. nechal mi poslat veliku kyticu, ale pravdupovediac nic som necitila ked prisla, ani radost ani nic negativne, tak som mu povedala, ze si mohol usetrit peniaze, lebo urcite nebola lacna. som zvedava co si este vymysli, on nie je romantik, tak mi k nemu kvety a podobne ani nepasuje. sice par krat do roka mi zvykol priniest ruzicku, ale kytice a darceky, to nie.
Není tady
Drím palce a potom napí, keď bude ma novinky.
Není tady
Marti, jsi tak statečná.....!
Moc, moc drím palečky a smekám
Není tady
Taky drím palce.
A Marti, kytka a pozornosti.. To je přece dobře. Podle mě by bylo horí, kdyby se tvářil, jako, e se nic nestalo a jedeme dál, mámo...
Stojí o tebe a je mu to líto. Dej tomu čas a uvidí...
Není tady
no, nie prilis prekvapiva sprava, v pondelok nastupujem do nemocnice. no nie je to skvele? takze vysledky boli pozitivne, manzelovi som volala ze si ma vybavit volno, lebo sa bude starat o maleho. tak mu treba, posledne ked sa o neho staral 4 dni tak bol psychicky zniceny, chcem vidiet ako bude vyzerat po 11tich dnoch.
Není tady
To je mi moc žúto, e ti ti takto dopadlo. Drím palce, hlavne aby si bola v poriadku.
martinaa napsal(a):
no, nie prilis prekvapiva sprava, v pondelok nastupujem do nemocnice. no nie je to skvele? takze vysledky boli pozitivne, manzelovi som volala ze si ma vybavit volno, lebo sa bude starat o maleho. tak mu treba, posledne ked sa o neho staral 4 dni tak bol psychicky zniceny, chcem vidiet ako bude vyzerat po 11tich dnoch.
no paráda tak to mi je tě líto. A to uteče a bez následků se vyléčí. Tohle tvoje vlákno by si měly číst vechny oduevnělé moralistky, které tu káou zůstat s nevěrným partnerem a nezabývat se tím jestli má milenku, ale sebou....pomíjejí kolik milenka stojí nejen peněz, ale hlavně nervů a taky zdravotní aspekt,ono to jde jen do té doby ne skončí tam kde ty....
drím palce
Není tady