6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Napadá mne, e "zakázané ovoce" nejvíce chutná. Nepřipadá mi to jako "klasická nevěra". I kdy, co je klasická nevěra? Spí mi to připadá, e chtěl zkusit "něco". No a dojel na to. Podle mne se pěkně vytrestal. CHoroba, která můe mít následky, vysvětlování manelce, u které v této chvíli ztratil vekerou důvěru, vysvětlování rodině, protoe pobyt na verologickém odd. nevysvětlí jen tak lehce a určitě obava, co bude dál.
Podle mne si u dalí "dobroduství" odpustí.
Pokud to je skvělý táta i partner ( a na to co se teď stalo), tak bych nedělala ádné kategorické rozhodnutí typu rochod, rozvod ...
Není tady
Salen napsal(a):
Potkal ji v Kauflandu, trochu se s ní olizoval a pak se nechal vykouřit .... a nakazil se z toho Syfilisem????? No .... teoreticky to asi moný je...
Taky mě to zarazilo.... ale je fakt, e nákaza se dá přenést i "vyfajčením", i kdy je pravděpodobnost přenosu poměrně nízká...
Není tady
Nevěřím. Není to poprvé.
My eny jsme někdy hodně naivní. Jsem v tomhle po zkuenostech skeptická.
Jen tak mimo mísu .... kolikrát mě napadlo, e jsem měla v té porozvodově době v tomto směru těstí. Rozhodně jsem se nechránila a vystřídala jsem toho a dost a ani jsem ty "převozníky" pořádně neznala (i kdy jsem si vude přečetla, e mi to nepomůe a taky nepomohlo). Take taky by se moje okolí asi silně divilo, kde k něčemu takovému mohla tak sluná paní přijít :-))))). Ale tím nechci nikoho omlouvat.
Není tady
Taky tak. Díkybohu, e jsem měla těstí. A stále mám. Mně převozníci pomohli. Ten první - mladíček zcela určitě tím, e mi ukázal, e i s jiným muem, ne s mým BM můe být milování jetě někdy v mém ivotě krásné.
Uff, přemýlím nad tím, co bych dělala, kdyby takhle dopadl můj mu. A nedejboe mě jetě nakazil. Aspoň by měl říkat pravdu a ne lhát, jak se to stalo. Orálu fakty nevěřím.
Upravil(a) majkafa (30. 4. 2009 15:44)
podla mna nieje vobec podstatne ci oralom, ci sexom, jednoducho je promiskuitny a uspokojuje prvotne
najma svoje nizsie potreby, nabuduce to moze byt mononukleoza, zltacka, hiv a v konecnom dosledku moze
mat manzelka neskor aj HPV, co je pri zaletnom manzovi alebo pri striedani milencov pravdepodobne.
mna by stvala najma ta bezohladnost voci partnerkinmu zdraviu.
Není tady
je to zle, konecne mi maly zaspal, lebo uz som slzila do podusky. najhorsie je ze to hodil na mna, on je v nemocnici a venuje sa svojmu konicku a praci, lebo poslal kamarata po laptop a ine veci a ja tu rozmyslam co dalej. a viete co je najhorsie, ze to bolo ani nie pol roka po svadbe a v tej dobe sme nemali ziadne problemy.
co sa tyka prenosu tej choroby tak sa prenasa sexom, to je jedno akym, aj oralnym aj analnym aj vaginalnym, ale v konecnom dosledku to kam jej ho strcil na veci nic nemeni, proste to urobil a mne je zle tak ako nikdy predtym. a toto je uplne najhorsie obdobie kedy sa nieco take mohlo prevalit, ak to nespracujem tak ma to bude stat ovela viac nez len manzelstvo.
Není tady
No, přiznám se, e tohle jeho chování by mě teda pořádně zklamalo a rozhodně by to znamenalo "mezník" v naem vztahu.
Ale Marti, jestli se rozhodne zůstat s dětmi sama, bylo by dobré nejdřív tu diplomku dopsat . Zkus se tvrdě překonat a rozmysli si, co je pro Tebe důleitějí: přemýlet (pozdě) nad člověkem, který se chová jako primitiv, nebo dodělat kolu, která Tě v budoucnu uiví a pomůe k fajn ivotu? Jinak řečeno: co si zaslouí Tvou pozornost víc?.... I kdy je to teď duevně sakra těké.... Drím Ti palce.
Se svým vedoucím práce se dohodni, aby Ti dal jetě trochu času na dopsání.... Ono to jde .
Upravil(a) Tercila (1. 5. 2009 0:03)
Není tady
dnes som s manzelom stravila niekolko hodin, rozpravali sme sa, bol doma, teda este je ale o chvilu ide naspat do nemocnice. vcera to bolo velmi tazke dnes je zatial lepsie, viem ze este pridu smutne myslienky, ale ja som bola uz vcera viac menej rozhodnuta, ze s nim zostanem. prvotna myslienka nebola ta ze ho vyhodim z domu. ja som mozno trocha divna v tomto, ale nevybuchla som, len som sa tisko zosypala. ja neviem naozaj preco a neviem co k nemu citim, ale viem ze nechcem aby isiel prec a ani on nechce ist. myslel si ze ho vyhodim, ina by to mozno spravila. proste ja to rozdycham, bude to trvat dlho, bude to este boliet, a dost mozne ze raz mu to vyhodim na oci ked bude nejaky problem, ale povedal ze on s tym rata. nechapem tomu, sme v jednej miestnosti a ja nemam po nasom dlhom rozhovore takmer ziadne pocity, ani negativne ani pozitivne. pytam sa sama seba ci ho lubim, ani na to si neviem odpovedat, jedine co viem ze nechcem aby isiel prec a nechcem sa rozviest. co bude dalej a hlavne ako to ukaze cas. neviem ci to dava cele zmysel.
Není tady
martinaa napsal(a):
je nejaky vzorec na to co citit, ako sa chovat? vcera prisiel list, moj manzel ma syfilis, dnes som ho odviezla do nemocnice tam sa zlomil a priznal, ze stretol zensku v Kauflande, olizoval sa s nou a nechal sa od nej vyfajcit. on je na 11 dni v nemocnici, a ja tu v slzach neviem co zo sebou. ani neviem ako popisat coo citim, som zranena, nenormalne nahnevana, riskoval aj moj zivot. doma mame maleho syna a jedneho pubertaka, co ked budem musiet ist aj ja do nemocnice, a co keby to nebol byval "len syfilis", ale aj nieco horsie. uz sme mali raz problem pred par rokmi, aj vtedy sa dusoval ze nic nebolo, ze to bola len kamaratka. to dlho bolelo, ale rozdychala som to a isli sme dalej, zobrali sa a mali rodinu. lenze ked on nema moralne zabrany a kludne ide s nejakou zenskou co ani nepozna tak co potom. teraz bude plakat, prosit, viem ze nas nechce stratit ale co ja? tenn prvykrat sa mi k nicomu nepriznal a nemam dokaz ci mi bol neverny. ale teraz musel priznat. o ten sex mi ani tak nejde, ale dovera zmizla niekde v nenavratne. volakedy davno som bola dost striktna v tomto, jedna nevera a koniec. uz som z toho vyrastla, beriem ze sa to moze stat hocikomu, len clovek nikdy nerata ze sa to stane prave jemu. a ja naozaj neviem co mam robit. chvalabohu starsi ide k babke a maleho krpca si berie na vikend druha babka, aby som mala klud na pisanie diplomovky, len neviem ci sa na nu dokazem teraz sustredit a to mi horia terminy. a tak som si naivne myslela, ze aky mame v pohode zivot vsetko klape, deti su zdrave. zakon schvalnosti, vzdy ked je prilis dobre tak sa nieco musi zakonite posr.t.
Malá technická: Sorry, ale syfilis od nej nemohol dosta, ak ONA fajčila JEMU. Respektíve je to málo pravdepodobné... "Riziko prenosu bozkávaním podža jej(venerologičkiných) slov existuje v tom prípade, ak ide o kontakt naruených slizníc úst, kde sú drobné ranky napríklad aj po herpese."
Není tady
eset napsal(a):
mna by stvala najma ta bezohladnost voci partnerkinmu zdraviu.
Nene, drahouku, tebe by tvalo, e s někým jiným, ne s tebou.
Zajímavé, jak duchovně a morálně vyspělé lidi tyhle věci točí, kdy jsou tak "nízké" a "primitivní". Samozřejmě chápu, e jde o nějaké nevědomé evoluční nastavení z dob, kdy bylo jídlo za sex. A sex s někým jiným ne se mnou bylo přímé ohroení na ivotě.
Není tady
A inak, som zvedavá, aké by boli reakcie, keby sifylis domov dotiahla ena... Jednak, či by boli mui tie takí benevolentní (chybička se vloudí, ona to tak nemyslela... bol to len úlet) a vežmi by som chcela vedie, ako by radili eny. Neviem sa zbavi dojmu, e v naej, reps. vaej, spoločnosti sa to stále berie nejako zhovievavejie, keď "rozsieva" mu. A nechápem prečo, hlavne ak robí takéto koniny. Ja nie som za radikálne rieenia, ale určite by som to neprela zhovievavým mlčnaím, prípadne "vylepeniami v sexe", aby páníek nemal potrebu odskakova si inam. A určite by som ho nechránila pred rodinou, ani pred verejnou mienkou(ale asi by som ani nerobila okolo toho vežké haló, nechala by som vysvetžovnaie na ňom...)
Upravil(a) Selima (1. 5. 2009 15:02)
Není tady
Marti, tak dobre, len... ho prosím a pouč pre budúcnos o bezpečnom sexe a následkoch nechráneného styku. Ruská ruleta je vzruujúca, ale len kým sa hrá... a kým nejde jeden "z kola ven".
Upravil(a) Selima (1. 5. 2009 15:17)
Není tady
do buducnosti uz ziaden preslap, uz nic taketo, ak sa by sa zasa nieco prevalilo tak to bude uz urcite koniec. dufam, ze je pouceny dostatocne. hoci to nikdy nie je iste. proste som mu povedala, co spravim ked bude nejaky naznak obdobnych problemov. byt je pisany na mna aj auta, vsetko to predam, kupim si mensie byvanie a odstahujem sa s malym prec a jeho samozrejme vykopnem. resp. som mu povedala, ze mi ani nic nemusi hovorit, rovno sa moze zbalit.
Selima,
co sa tyka tej nevery tak ako som pisala, pre mna nehraje rozdiel to aky sex to bol, pre mna su vsetky druhy na rovnakej urovni, nedokazem si povedat, sak sa len dal vyfajcit, ved to nei je take strasne ako samotna suloz. NIE, je to to iste, takze na tom nezalezi.
Není tady
selima,
tuto ti neico okopcim, to len preto, ze to pisu vsade a este mi to hovorila aj lekarka v nemocnici.
ale ako som pisala, je jedno ako to dostal, hlavne ze to nemal dostat a nemal s nikym inym byt ako so mnou.
"jeliko je syfilis pohlavní choroba, přenáí se převáně nechráněným pohlavním stykem, a to jak vaginálním, tak orálním, či análním. Bakterie vstupuje do těla drobnou rankou na sliznicích pohlavních orgánů, úst či konečníku.Výjimečně se lze nakazit syfilis i líbáním, nebo pouitím kontaminovaného předmětu, například příboru.Dalí přenos nákazy je přenos infekce z matky na plod. Vzniká tak vrozená syfilis s trochu jinými příznaky ne získaná."
Není tady
Selima: "Malá technická: Sorry, ale syfilis od nej nemohol dosta, ak ONA fajčila JEMU."
Není to příli vhodné, ale napadla mě přesmyčka: "take ON fajčil JEJ?" (pardon)
A teď váně: Marti, ale touto větou: "ak sa by sa zasa nieco prevalilo tak to bude uz urcite koniec", jako bys mu dávala jetě jednu monost..... si uít.
Upravil(a) Tercila (1. 5. 2009 20:27)
Není tady
Tercila,
ja neviem, len momentalne neverim tomu ze sa to nemoze uz zopakovat. ked to takto spravil v obdobi pokoja tak preco by to v buducnosti neurobil znova, asi je este skoro aby som mu zacala doverovat, eset dlho to potrva nez prestanem pochybovat. cas vsetko ukaze
Není tady
Marti, chápu Tě.... taky říkám, e ance se dát mají, obzvlá naim partnerům. Ale přece jen tohle u je (aspoň pro mě) troku vánějí situace, taková jeho lehkomyslnost. V tomto případě bych nevyslovila: "jetě jednou a uvidí". Vyslovila bych: "tohle bylo naposledy, jestli chce dál ít se mnou". A musel by v ten moment setsakra vidět, e to myslím váně.
Je to jen na Tobě, jenom Ty ví, jaký je a co chce od ivota Ty. Nezávidím Ti tuto situaci a přeji Ti do budoucna duevní klídek a pohodu.
Není tady
dneska klid a pohoda nehrozi, uz v sebe flasu vina mam a dalsiu som otvorila, idem sa opita a vyplakat. ja nepijem takmer vobec takze ma to nebude moc stat aby som sa ozrala. len dufam ze sa trapi aspon z polovice tolko co ja, nic ine mu neprajem. kamos co za nim bol tak hovoril ze je uplne v pr... z toho, ze mu v slzach hovoril co sa stalo. skoro nikto to nevie, iba mozno 3ja ludia. nech sa trapi, aspon to ma trocha utesi.
on je fajn ako manzel ako otec, tak nechapem preco, ani on sam nevie, zevraj proste nedokazal odolat. ja naozaj neviem. keby sa apson k nam spraval nejak zle, ale citit z neho ze nas ma rad a chce byt s nami.
Není tady
Hmmm - s tím opatrně: u kdysi dávno mi jeden spoluák tvrdil (a měl pravdu!) : nesna se smutek utopit v rumu, on v něm umí plavat.
Není tady
to viem, ja obycajne nepijem ale dnes mam chut, tak hadam sa zo mna po jednom raze nestane alkoholik
Není tady
martinaa napsal(a):
to viem, ja obycajne nepijem ale dnes mam chut, tak hadam sa zo mna po jednom raze nestane alkoholik
Pro jednou jistě nestane, tak jsem to ani nemyslel, jen - stojí Ti ta zítřejí kocovina za to?
Není tady
neviem, neriesim, nemavam kocovinu
Není tady
Marti, vyplač se, opij se .... to bude dobrý.
ivot se neskládá jen z růových věcí.
To překonáte, moná mu to bude jako patná zkuenost stačit. Vak uvidí.
Není tady
Terci, no áno, mne pripadlao logickejie, keby sa pri fajčneí nakazila ona od neho on od nej - keby robil orálček on jej... ale mono s rankou vústach, vraj - pri minimálnej anci a maximálnej smole... ale ono pre výsledok je to fakt asi jedno, mne lo skôr o to - veri jeho slovám. Ale asi na tom nezáleí a Marti - kžudne pi, ale nečakaj, e to prinesie nejaký výsledok. Skôr chvížkovú úžavu.
Není tady