Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 30. 4. 2009 14:12

Sofi1
♥♥♥----

Re: co dalej?

Napadá mne, že "zakázané ovoce" nejvíce chutná. Nepřipadá mi to jako "klasická nevěra". I když, co je klasická nevěra? Spíš mi to připadá, že chtěl zkusit "něco". No a dojel na to. Podle mne se pěkně vytrestal. CHoroba, která může mít následky, vysvětlování manželce, u které v této chvíli ztratil veškerou důvěru, vysvětlování rodině, protože pobyt na verologickém odd. nevysvětlí jen tak lehce a určitě obava, co bude dál.
Podle mne si už další "dobrodužství" odpustí.
Pokud to je skvělý táta i partner ( až na to co se teď stalo), tak bych nedělala žádné kategorické rozhodnutí typu rochod, rozvod ...smile

Není tady

#27 30. 4. 2009 14:14

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Salen napsal(a):

Potkal ji v Kauflandu, trochu se s ní olizoval a pak se nechal vykouřit .... a nakazil se z toho Syfilisem????? No .... teoreticky to asi možný je...

Taky mě to zarazilo.... ale je fakt, že nákaza se dá přenést i "vyfajčením", i když je pravděpodobnost přenosu poměrně nízká...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#28 30. 4. 2009 14:15

majkafa
Host

Nevěřím. Není to poprvé.
My ženy jsme někdy hodně naivní. Jsem v tomhle po zkušenostech skeptická.

#29 30. 4. 2009 14:25

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Jen tak mimo mísu .... kolikrát mě napadlo, že jsem měla v té porozvodově době v tomto směru štěstí. Rozhodně jsem se nechránila a vystřídala jsem toho až dost a ani jsem ty "převozníky" pořádně neznala (i když jsem si všude přečetla, že mi to nepomůže a taky nepomohlo). Takže taky by se moje okolí asi silně divilo, kde k něčemu takovému mohla tak slušná paní přijít :-))))). Ale tím nechci nikoho omlouvat.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#30 30. 4. 2009 15:40

majkafa
Host

Taky tak. smile Díkybohu, že jsem měla štěstí. A stále mám. Mně převozníci pomohli. Ten první - mladíček zcela určitě tím, že mi ukázal, že i s jiným mužem, než s mým BM může být milování ještě někdy v mém životě krásné.

Uff, přemýšlím nad tím, co bych dělala, kdyby takhle dopadl můj muž. A nedejbože mě ještě nakazil. Aspoň by měl říkat pravdu a ne lhát, jak se to stalo. Orálu fakty nevěřím.

Upravil(a) majkafa (30. 4. 2009 15:44)

#31 30. 4. 2009 15:58

eset
♥♥♥♥---

podla mna nieje vobec podstatne ci oralom, ci sexom, jednoducho je promiskuitny a uspokojuje prvotne

najma svoje nizsie potreby, nabuduce to moze byt mononukleoza, zltacka, hiv a v konecnom dosledku moze

mat manzelka neskor aj HPV, co je pri zaletnom manzovi alebo pri striedani milencov pravdepodobne.

mna by stvala  najma ta  bezohladnost voci partnerkinmu zdraviu.

Ak a opantala jeho pokojná sila alebo jej čaro, ak sa očarený oddáš, to nie je láska, ale porážka.

Není tady

#32 30. 4. 2009 19:59

martinaa
♥♥-----

je to zle, konecne mi maly zaspal, lebo uz som slzila do podusky. najhorsie je ze to hodil na mna, on je v nemocnici a venuje sa svojmu konicku a praci, lebo poslal kamarata po laptop a ine veci a ja tu rozmyslam co dalej. a viete co je najhorsie, ze to bolo ani nie pol roka po svadbe a v tej dobe sme nemali ziadne problemy.
co sa tyka prenosu tej choroby tak sa prenasa sexom, to je jedno akym, aj oralnym aj analnym aj vaginalnym, ale v konecnom dosledku to kam jej ho strcil na veci nic nemeni, proste to urobil a mne je zle tak ako nikdy predtym. a toto je uplne najhorsie obdobie kedy sa nieco take mohlo prevalit, ak to nespracujem tak ma to bude stat ovela viac nez len manzelstvo.

Není tady

#33 1. 5. 2009 0:01

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

No, přiznám se, že tohle jeho chování by mě teda pořádně zklamalo a rozhodně by to znamenalo "mezník" v našem vztahu.
Ale Marti, jestli se rozhodneš zůstat s dětmi sama, bylo by dobré nejdřív tu diplomku dopsat wink smile. Zkus se tvrdě překonat a rozmysli si, co je pro Tebe důležitější: přemýšlet (pozdě) nad člověkem, který se chová jako primitiv, nebo dodělat školu, která Tě v budoucnu uživí a pomůže k fajn životu? Jinak řečeno: co si zaslouží Tvou pozornost víc?.... I když je to teď duševně sakra těžké.... Držím Ti palce.

Se svým vedoucím práce se dohodni, aby Ti dal ještě trochu času na dopsání.... Ono to jde smile.

Upravil(a) Tercila (1. 5. 2009 0:03)

Není tady

#34 1. 5. 2009 14:03

martinaa
♥♥-----

dnes som s manzelom stravila niekolko hodin, rozpravali sme sa, bol doma, teda este je ale o chvilu ide naspat do nemocnice. vcera to bolo velmi tazke dnes je zatial lepsie, viem ze este pridu smutne myslienky, ale ja som bola uz vcera viac menej rozhodnuta, ze s nim zostanem. prvotna myslienka nebola ta ze ho vyhodim z domu. ja som mozno trocha divna v tomto, ale nevybuchla som, len som sa tisko zosypala. ja neviem naozaj preco a neviem co k nemu citim, ale viem ze nechcem aby isiel prec a ani on nechce ist. myslel si ze ho vyhodim, ina by to mozno spravila. proste ja to rozdycham, bude to trvat dlho, bude to este boliet, a dost mozne ze raz mu to vyhodim na oci ked bude nejaky problem, ale povedal ze on s tym rata. nechapem tomu, sme v jednej miestnosti a ja nemam po nasom dlhom rozhovore takmer ziadne pocity, ani negativne ani pozitivne. pytam sa sama seba ci ho lubim, ani na to si neviem odpovedat, jedine co viem ze nechcem aby isiel prec a nechcem sa rozviest. co bude dalej a hlavne ako to ukaze cas. neviem ci to dava cele zmysel.

Není tady

#35 1. 5. 2009 14:45

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

martinaa napsal(a):

je nejaky vzorec na to co citit, ako sa chovat? vcera prisiel list, moj manzel ma syfilis, dnes som ho odviezla do nemocnice tam sa zlomil a priznal, ze stretol zensku v Kauflande, olizoval sa s nou a nechal sa od nej vyfajcit. on je na 11 dni v nemocnici, a ja tu v slzach neviem co zo sebou. ani neviem ako popisat coo citim, som zranena, nenormalne nahnevana, riskoval aj moj zivot. doma mame maleho syna a jedneho pubertaka, co ked budem musiet ist aj ja do nemocnice, a co keby to nebol byval "len syfilis", ale aj nieco horsie. uz sme mali raz problem pred par rokmi, aj vtedy sa dusoval ze nic nebolo, ze to bola len kamaratka. to dlho bolelo, ale rozdychala som to a isli sme dalej, zobrali sa a mali rodinu. lenze ked on nema moralne zabrany a kludne ide s nejakou zenskou co ani nepozna tak co potom. teraz bude plakat, prosit, viem ze nas nechce stratit ale co ja? tenn prvykrat sa mi k nicomu nepriznal a nemam dokaz ci mi bol neverny. ale teraz musel priznat. o ten sex mi ani tak nejde, ale dovera zmizla niekde v nenavratne. volakedy davno som bola dost striktna v tomto, jedna nevera a koniec. uz som z toho vyrastla, beriem ze sa to moze stat hocikomu, len clovek nikdy nerata ze sa to stane prave jemu. a ja naozaj neviem co mam robit. chvalabohu starsi ide k babke a maleho krpca si berie na vikend druha babka, aby som mala klud na pisanie diplomovky, len neviem ci sa na nu dokazem teraz sustredit a to mi horia terminy.  a tak som si naivne myslela, ze aky mame v pohode zivot vsetko klape, deti su zdrave. zakon schvalnosti, vzdy ked je prilis dobre tak sa nieco musi zakonite posr.t.

Malá technická: Sorry, ale syfilis od nej nemohol dosta, ak ONA fajčila JEMU. Respektíve je to málo pravdepodobné... "Riziko prenosu bozkávaním podža jej(venerologičkiných) slov existuje v tom prípade, ak ide o kontakt narušených slizníc úst, kde sú drobné ranky napríklad aj po herpese."

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#36 1. 5. 2009 14:46

Axi
♥♥♥♥♥♥-

eset napsal(a):

mna by stvala  najma ta  bezohladnost voci partnerkinmu zdraviu.

Nene, drahoušku, tebe by štvalo, že s někým jiným, než s tebou. pussa

Zajímavé, jak duchovně a morálně vyspělé lidi tyhle věci točí, když jsou tak "nízké" a "primitivní". Samozřejmě chápu, že jde o nějaké nevědomé evoluční nastavení z dob, kdy bylo jídlo za sex. A sex s někým jiným než se mnou bylo přímé ohrožení na životě.

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#37 1. 5. 2009 15:01

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

A inak, som zvedavá, aké by boli reakcie, keby sifylis domov dotiahla žena... big_smile Jednak, či by boli muži tiež takí benevolentní (chybička se vloudí, ona to tak nemyslela... bol to len úlet) a vežmi by som chcela vedie, ako by radili ženy. Neviem sa zbavi dojmu, že v našej, reps. vašej, spoločnosti sa to stále berie nejako zhovievavejšie, keď "rozsieva" muž. A nechápem prečo, hlavne ak robí takéto koniny.  Ja nie som za radikálne riešenia, ale určite by som to neprešla zhovievavým mlčnaím, prípadne "vylepšeniami v sexe", aby páníšek nemal potrebu odskakova si inam. A určite by som ho nechránila pred rodinou, ani pred verejnou mienkou(ale asi by som ani nerobila okolo toho vežké haló, nechala by som vysvetžovnaie na ňom...)

Upravil(a) Selima (1. 5. 2009 15:02)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#38 1. 5. 2009 15:16

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Marti, tak dobre, len... ho prosím a pouč pre budúcnos o bezpečnom sexe a následkoch nechráneného styku. Ruská ruleta je vzrušujúca, ale len kým sa hrá... a kým nejde jeden "z kola ven".

Upravil(a) Selima (1. 5. 2009 15:17)

Brita

Není tady

#39 1. 5. 2009 17:55

martinaa
♥♥-----

do buducnosti uz ziaden preslap, uz nic taketo, ak sa by sa zasa nieco prevalilo tak to bude uz urcite koniec. dufam, ze je pouceny dostatocne. hoci to nikdy nie je iste. proste som mu povedala, co spravim ked bude nejaky naznak obdobnych problemov. byt je pisany na mna aj auta, vsetko to predam, kupim si mensie byvanie a odstahujem sa s malym prec a jeho samozrejme vykopnem. resp. som mu povedala, ze mi ani nic nemusi hovorit, rovno sa moze zbalit.

Selima,
co sa tyka tej nevery tak ako som pisala, pre mna nehraje rozdiel to aky sex to bol, pre mna su vsetky druhy na rovnakej urovni, nedokazem si povedat, sak sa len dal vyfajcit, ved to nei je take strasne ako samotna suloz. NIE, je to to iste, takze na tom nezalezi.

Není tady

#40 1. 5. 2009 18:22

martinaa
♥♥-----

selima,

tuto ti neico okopcim, to len preto, ze to pisu vsade a este mi to hovorila aj lekarka v nemocnici.
ale ako som pisala, je jedno ako to dostal, hlavne ze to nemal dostat a nemal s nikym inym byt ako so mnou.

"jelikož je syfilis pohlavní choroba, přenáší se převážně nechráněným pohlavním stykem, a to jak vaginálním, tak orálním, či análním. Bakterie vstupuje do těla drobnou rankou na sliznicích pohlavních orgánů, úst či konečníku.Výjimečně se lze nakazit syfilis i líbáním, nebo použitím kontaminovaného předmětu, například příboru.Další přenos nákazy je přenos infekce z matky na plod. Vzniká tak vrozená syfilis s trochu jinými příznaky než získaná."

Není tady

#41 1. 5. 2009 20:25

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Selima: "Malá technická: Sorry, ale syfilis od nej nemohol dosta, ak ONA fajčila JEMU."

Není to příliš vhodné, ale napadla mě přesmyčka: "takže ON fajčil JEJ?" big_smile (pardon)

A teď vážně: Marti, ale touto větou: "ak sa by sa zasa nieco prevalilo tak to bude uz urcite koniec", jako bys mu dávala ještě jednu možnost..... si užít.

Upravil(a) Tercila (1. 5. 2009 20:27)

Není tady

#42 1. 5. 2009 21:18

martinaa
♥♥-----

Tercila,
ja neviem, len momentalne neverim tomu ze sa to nemoze uz zopakovat. ked to takto spravil v obdobi pokoja tak preco by to v buducnosti neurobil znova, asi je este skoro aby som mu zacala doverovat, eset dlho to potrva nez prestanem pochybovat. cas vsetko ukaze

Není tady

#43 1. 5. 2009 21:24

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Marti, chápu Tě.... taky říkám, že šance se dát mají, obzvl᚝ našim partnerům. Ale přece jen tohle už je (aspoň pro mě) trošku vážnější situace, taková jeho lehkomyslnost. V tomto případě bych nevyslovila: "ještě jednou a uvidíš". Vyslovila bych: "tohle bylo naposledy, jestli chceš dál žít se mnou". A musel by v ten moment setsakra vidět, že to myslím vážně.
Je to jen na Tobě, jenom Ty víš, jaký je a co chceš od života Ty. Nezávidím Ti tuto situaci a přeji Ti do budoucna duševní klídek a pohodu.

Není tady

#44 1. 5. 2009 21:54

martinaa
♥♥-----

dneska klid a pohoda nehrozi, uz v sebe flasu vina mam a dalsiu som otvorila, idem sa opita a vyplakat. ja nepijem takmer vobec takze ma to nebude moc stat aby som sa ozrala. len dufam ze sa trapi aspon z polovice tolko co ja, nic ine mu neprajem. kamos co za nim bol tak hovoril ze je uplne v pr... z toho, ze mu v slzach hovoril co sa stalo. skoro nikto to nevie, iba mozno 3ja ludia. nech sa trapi, aspon to ma trocha utesi.
on je fajn ako manzel ako otec, tak nechapem preco, ani on sam nevie, zevraj proste nedokazal odolat. ja naozaj neviem. keby sa apson k nam spraval nejak zle, ale citit z neho ze nas ma rad a chce byt s nami.

Není tady

#45 1. 5. 2009 21:57

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

Hmmm - s tím opatrně: už kdysi dávno mi jeden spolužák tvrdil (a měl pravdu!) : nesnaž se smutek utopit v rumu, on v něm umí plavat.

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#46 1. 5. 2009 22:01

martinaa
♥♥-----

to viem, ja obycajne nepijem ale dnes mam chut, tak hadam sa zo mna po jednom raze nestane alkoholik

Není tady

#47 1. 5. 2009 22:06

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

martinaa napsal(a):

to viem, ja obycajne nepijem ale dnes mam chut, tak hadam sa zo mna po jednom raze nestane alkoholik

Pro jednou jistě nestane, tak jsem to ani nemyslel, jen - stojí Ti ta zítřejší kocovina za to? kapitulation

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#48 1. 5. 2009 22:31

martinaa
♥♥-----

neviem, neriesim, nemavam kocovinu

Není tady

#49 1. 5. 2009 22:36

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Marti, vyplač se, opij se .... to bude dobrý.
Život se  neskládá jen z růžových věcí.
To překonáte, možná mu to bude jako špatná zkušenost stačit.  Však uvidíš.

Není tady

#50 1. 5. 2009 22:37

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Terci, no áno, mne pripadlao logickejšie, keby sa pri fajčneí nakazila ona od neho on od nej - keby robil orálček on jej... ale možno s rankou  vústach, vraj - pri minimálnej šanci a maximálnej smole... ale ono pre výsledok je to fakt asi jedno, mne šlo skôr o to - veri jeho slovám. Ale asi na tom nezáleží a Marti - kžudne pi, ale nečakaj, že to prinesie nejaký výsledok.  storstark Skôr chvížkovú úžavu.

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí