6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
je nejaky vzorec na to co citit, ako sa chovat? vcera prisiel list, moj manzel ma syfilis, dnes som ho odviezla do nemocnice tam sa zlomil a priznal, ze stretol zensku v Kauflande, olizoval sa s nou a nechal sa od nej vyfajcit. on je na 11 dni v nemocnici, a ja tu v slzach neviem co zo sebou. ani neviem ako popisat coo citim, som zranena, nenormalne nahnevana, riskoval aj moj zivot. doma mame maleho syna a jedneho pubertaka, co ked budem musiet ist aj ja do nemocnice, a co keby to nebol byval "len syfilis", ale aj nieco horsie. uz sme mali raz problem pred par rokmi, aj vtedy sa dusoval ze nic nebolo, ze to bola len kamaratka. to dlho bolelo, ale rozdychala som to a isli sme dalej, zobrali sa a mali rodinu. lenze ked on nema moralne zabrany a kludne ide s nejakou zenskou co ani nepozna tak co potom. teraz bude plakat, prosit, viem ze nas nechce stratit ale co ja? tenn prvykrat sa mi k nicomu nepriznal a nemam dokaz ci mi bol neverny. ale teraz musel priznat. o ten sex mi ani tak nejde, ale dovera zmizla niekde v nenavratne. volakedy davno som bola dost striktna v tomto, jedna nevera a koniec. uz som z toho vyrastla, beriem ze sa to moze stat hocikomu, len clovek nikdy nerata ze sa to stane prave jemu. a ja naozaj neviem co mam robit. chvalabohu starsi ide k babke a maleho krpca si berie na vikend druha babka, aby som mala klud na pisanie diplomovky, len neviem ci sa na nu dokazem teraz sustredit a to mi horia terminy. a tak som si naivne myslela, ze aky mame v pohode zivot vsetko klape, deti su zdrave. zakon schvalnosti, vzdy ked je prilis dobre tak sa nieco musi zakonite posr.t.
Není tady
Ahoj Martino,
moná to bude znít nelogicky, ale vechno ostatní je v pohodě? Jak se k sobě chováte, jak fungujete, jaký je manel, jaký je táta?
neznie to nelogicky, ako otec je super, ako manzel tiez. ja som naozaj nemala najmensie tusenie ze by take nieco mohol urobit. bud je v praci alebo doma, nechodi s kamaratmi po vonku, nepije, nefajci. teraz dost pracuje, lebo ja som na materskej, ale robi to co ho bavi a zvacsa je este s partakom, vtedy nie je priestor na taketo veci. ale obcas chodi aj sam, chodi po domacnostiach takze stretava kvantum ludi aj zien aj muzov. ale dopekla, ved ziadne typicke priznaky sa tu nediali, ziadne zatvaranie sa s mobilmy, zaheslovavanie pocitacov, ku vsetkemu mam pristup keby som chcela, boli casy ked som ho kontrolovala, ale teraz uz bola dovera naspat, proste sme si zili ako normalna rodina, ziadne vacsie problemy ani hadky, my sme sa snad este ani poriadne nepohadali a to sme spolu 7 rokov.asi je vazne ten 7mi kriticky.
Není tady
No a třeba lo o totální sexuální úlet s někým komu nelo v té chvíli odolat, ale vůbec nic neznamená. Syfilis mi nepřijde choroba spojená s ivotními láskami, které zboří něco pokud sami účastníci zbylého děje nebudou chtít něco zbořit.
Mysli na diplomku a zbytek nech na potom.
Martino,
já nerada dělám ukvapené soudy, dělení černé - bílé. Pravda-le.
Ale tady bych asi vysvětlení , pochopení a vstřebání problému od sebe moc nečekala....ale bez kontextu - z voleje
Co by mi vadilo nejvíce - to jsi myslím také zmínila - e svůj problém neřeil, ale risknul tvé zdraví. To je faul na červenou. Otázka zní, zda-li vědomě.
To ale je jen můj názor. Pravda je, e problém se musí řeit komplexně, přesně jak píe Hroi, jaký máte vztah, jaký je táta atd. pomůe to v tom, e si srovná v hlavě skutečnosti, souvislosti, návaznosti atd. Prostě jakousi revizi-bilanci vztahu, na kterou nebývá čas, a řeí se a nastane problém. Ale to asi vude...V tom nejsi jediná.
Jetě k úvaze - mám dvě kamarádky - a obě jejich mu nakazil něčím. Já je znám - i ty jejich mue a jsou to úplně perfektní chlapi, mají skvělé rodiny, pohoda atd.
1. enatý mu - který jednou někde se zapomene, "projde" to,
2. enatý mu - jednou se někde zapomene a nakazí a nakazí svou enu -
Jaký je mezi nimi rozdíl?
Není tady
No, napadá mě teď odpověď na otázku jednoho člověka, který se tady na fórech jednou ptal - proč by vlastně nemohl mít partner sex s někým jiným.. Jednodue proto, e láska i nemoce přenáí.. Inu stalo se..
martinaa: Dovol mi jednu intimní otázku (nemusí odpovídat, jestli nechce): Ty svému mui orální sex poskytuje ?
Není tady
Wiki napsal(a):
Martino,
já nerada dělám ukvapené soudy, dělení černé - bílé. Pravda-le.
Ale tady bych asi vysvětlení , pochopení a vstřebání problému od sebe moc nečekala....ale bez kontextu - z voleje
Co by mi vadilo nejvíce - to jsi myslím také zmínila - e svůj problém neřeil, ale risknul tvé zdraví. To je faul na červenou. Otázka zní, zda-li vědomě.
To ale je jen můj názor. Pravda je, e problém se musí řeit komplexně, přesně jak píe Hroi, jaký máte vztah, jaký je táta atd. pomůe to v tom, e si srovná v hlavě skutečnosti, souvislosti, návaznosti atd. Prostě jakousi revizi-bilanci vztahu, na kterou nebývá čas, a řeí se a nastane problém. Ale to asi vude...V tom nejsi jediná.
Jetě k úvaze - mám dvě kamarádky - a obě jejich mu nakazil něčím. Já je znám - i ty jejich mue a jsou to úplně perfektní chlapi, mají skvělé rodiny, pohoda atd.
1. enatý mu - který jednou někde se zapomene, "projde" to,
2. enatý mu - jednou se někde zapomene a nakazí a nakazí svou enu -
Jaký je mezi nimi rozdíl?
V případě, e neměli oba kondom, je ten první je klikař.
Není tady
klokan,
u nas fungujeme na 80% na oralnim sexu, takze tam by som chybu nehladala. nikdy som ho neodmietla, aj ked som prave nemala naladu, vzdy to bolo skor naopak, ja som mala vacsiu chut, odkedy mame maleho som sa skludnila, lebo som viac unavena, ale ani teraz som ho nikdy neodbila tym ze sa mi nechce a nemam chut. nezda sa mi zeby tento problem vznikol v nasej posteli
Není tady
martinaa napsal(a):
klokan,
u nas fungujeme na 80% na oralnim sexu, takze tam by som chybu nehladala. nikdy som ho neodmietla, aj ked som prave nemala naladu, vzdy to bolo skor naopak, ja som mala vacsiu chut, odkedy mame maleho som sa skludnila, lebo som viac unavena, ale ani teraz som ho nikdy neodbila tym ze sa mi nechce a nemam chut. nezda sa mi zeby tento problem vznikol v nasej posteli
Jojo, tak to je fakt, e tím pádem se opravdu nebude jednat o postelový problém - jen tak mě to napadlo, tak jsem se zeptal.. Ono se váně můe stát, e prostě "jen" ujel..
Není tady
zere ma to ci to bolo naozaj len raz, alebo ci je to pre neho bezne, ze len tak kdekomu rozopne nohavice. ale to nezistim, lebo urcite sa k nicomu dalsiemu neprizna, na to ho moc dobre poznam. on ma aj tak vacsinou smolu, ked mi chcel klamat tak som mu na to vacsinou prisla a teraz ked mmi nemusel klamat lebo som nic netusila tak sa o vsetko postaral niekto tam hore. mozno je na nieco dobre ze sa to stalo, ale este neviem na co.
Není tady
klokan napsal(a):
prostě "jen" ujel..
Chuovka ty následky .
Není tady
Já bych nehledala nikde chybu. Já to vidím stejně jak bylo popsáno ve výe zmíněné anketě. Akorát, e chlap, který si při zapomenutí zapomněl kondom je trubka, která dost riskuje. Předevím zdraví své rodiny.
No a důvěra? Ví Marti ani na tu nemáme nikdo patent, kde jí vzít i v partnerstvích, kde není nevěry. Důvěřuj ve své manelství s tím, jak jsi popsala jaké je. Vdycky se dá s tím druhým rozejít, kdy je prý právě ten vztah totálně na houby.
Charlota napsal(a):
klokan napsal(a):
prostě "jen" ujel..
Chuovka ty následky .
Právě kvůli takovým chuovkám to neschvaluju..
Není tady
klokan napsal(a):
No, napadá mě teď odpověď na otázku jednoho člověka, který se tady na fórech jednou ptal - proč by vlastně nemohl mít partner sex s někým jiným.. Jednodue proto, e láska i nemoce přenáí.. Inu stalo se..
martinaa: Dovol mi jednu intimní otázku (nemusí odpovídat, jestli nechce): Ty svému mui orální sex poskytuje ?
Klokane, chápu kam míří.
Ale jedna věc je přeít nevěru a druhá přeít nevěru s následky. e si partner/ka uil/a jinde se přeít dá, ale kadý měsíc mít míň o 1500,-, které jdou ze spol. rozpočtu na nechtěně počaté dítě, nebo se léčit s pohl. chorobou je něco jiného.
Manel ohrozil rodinu ne finančně, ale zdravotně. Já martině asi neporadím, i kdy bych ráda, já bych mu ptáčka skřípla mezi dvě cihly. Teď mě nic jiného nenapadá.
Asi to chce chladnou hlavu, drím palce, martino...
Není tady
javena napsal(a):
Klokane, chápu kam míří. .......... já bych mu ptáčka skřípla mezi dvě cihly. Teď mě nic jiného nenapadá. .......
Mno - moje otázka byla čistě neutrální, snail jsem se jen zjistit, kde je zakopaný pes. Je fakt, e některé enské by zase pro změnu potřebovaly zaít vechny pouitelné tělesné otvory - pokud mono bez narkózy..
Není tady
Jo a jiné chlapy zas vykastrovat sotva příjdou na svět ,.....jsou mezi náma i vyjímky jenze jakto tady tak pročítám a pozoruji kolem sebe ,....těch vyjímek je zoufale málo
Není tady
klokan napsal(a):
javena napsal(a):
Klokane, chápu kam míří. .......... já bych mu ptáčka skřípla mezi dvě cihly. Teď mě nic jiného nenapadá. .......
Mno - moje otázka byla čistě neutrální, snail jsem se jen zjistit, kde je zakopaný pes. Je fakt, e některé enské by zase pro změnu potřebovaly zaít vechny pouitelné tělesné otvory - pokud mono bez narkózy..
Píu partner/ka. Dokáu pochopit, e někdo zahne. Ale takhle ohrozit rodinu?!
Kdy jsem zjistila, e mana vezl holku do kolky bez sedačky - je to kousek - zail větí peklo, ne kdy se proflákla intimní kamarádka. Holka byla aspoň čistotná a nepromiskuitní.
Mozek je potřeba pouívat, i kdy se ti do něj hrne krev.
Není tady
ale preco prave sex, dokelu. keby som mu zahla ja tak je to ovela pochopitelnejsie nez ked to urobil on.
dik za odpovede, ja mam taku blbu povahu, ze moc rozmyslam a analyzujem a niekedy sa zbytocne zozieram vecami ktore nemozem ovplyvnit. teraz ma to caka, dokola si budem v hlave premietat co sa stalo, rozmyslat preco sa to stalo a tak dokolecka. a hlavne to potrebujem dostat zo seba, a pri anonymnych nestrannych ludoch sa lepsie pise akokeby som to mala rozpravat niekomu do oci. volal mi svokor, ze co sa deje, lebo sme kazdemu povedali, ze ide len na nejake testy, nic vazne. normalne som mala chut mu povedat naplno co sa stalo, ale asi to neurobim, necham to na manzela, nech im povie ked chce. moja mama vie o vsetkom a zvysku rodiny to vesat na nos nebudem.
Není tady
javena napsal(a):
Píu partner/ka. Dokáu pochopit, e někdo zahne. Ale takhle ohrozit rodinu?!
Kdy jsem zjistila, e mana vezl holku do kolky bez sedačky - je to kousek - zail větí peklo, ne kdy se proflákla intimní kamarádka. Holka byla aspoň čistotná a nepromiskuitní.
Mozek je potřeba pouívat, i kdy se ti do něj hrne krev.
Nepochopím-Neuznávám
.....nejen kvůli těmto následkům, asi jsem příli veliký moralista,moná je to chyba , ale nepochopím,..... prostě nepochopím , kdy má své doma jisté podle vyprávění "martinaa" měl ohledně intimních záleitostí ve ,take výmluvu jako momentální okouzlení nebo úlet Ne to neuznám na víc s nějakou na potkání FUJ
Není tady
keby som mu zahla ja tak je to ovela pochopitelnejsie nez ked to urobil on
To jako proč, kdy se ti nezdá "zeby tento problem vznikol v nasej posteli"? e bys víc dbala na zdravotní stav protějku? Nebo mu to chtěla "vrátit"?
Není tady
Ad svokor -
To je rozumné. Nic se tím nevyřeí, nikomu nepomůe a hodí jetě starosti na hrb rodičům.
Myslím, ale, e bych aktivitu nechala na něm. On je v nemocnici. On a´t tedy vysvětluje. Je to jeho práce. Pokud mu bude stát po boku - jsi dobrá.
Já myslím, e inteligentní lidé přemýlejí o věcech a situacích atd. Opak by byl jednoduí, to ano, ale těko by sis pak ivot vychutnala. (nemyslím samozřejmě jen negativa..)
Upravil(a) Wiki (30. 4. 2009 13:26)
Není tady
Já bych to nechala taky na něm a vysvětlí rodině co se mu stalo.Mui jsou někdy opravdu nepochopitelní.Doma mají vechno ale přesto si chtějí dokázat,e jsou jetě pořádní samci a e dokáou zbalit enskou.
A co ty?Nemá strach e ses nakazila taky?
Není tady
helena,
ja to myslela tak ze od zaciatku nasho vztahu som mala vacsiu chut na sex, ale rokmi som sa to spravilo, teraz sme zhruba na rovnakej urovni, ale odkedy som s nim nikdy som nehladala prilezitost ako si uzit inde, ved predsa kvoli neicomu som s nim a chcem byt s nim tak naco pokusat a hladat neico ine. s kludnim svedomim poviem ze ani jeden jediny raz som ho neodmietla ked mal chut na sex aj ked bolo co bolo.
ARZINOE
samozrejme ze mam strach, ved dnes mi brali krv a o tyzden budu vysledky, mame doma maleho syna a uz len pomyslenie ze budem musiet ist do nemocnice.... zaroven som nahnevana, na jeho nezodpovednost, dokelu co keby to bolo nieco este horsie? zabit ho je malo
Není tady
Přečetla jsem to. Nemyslím, e by to byl býval "jen" orální sex.
Kdyby mě nakazil, nevím, jestli bych to rozdýchala.
Zvlá po tom, co to není poprvé, co byl nevěrný.
Dr se, martino.
Potkal ji v Kauflandu, trochu se s ní olizoval a pak se nechal vykouřit .... a nakazil se z toho Syfilisem????? No .... teoreticky to asi moný je, ale pravděpodobnost dost malá. Spí přiznal jen nutné minimum.
A proč to udělal? Protoe to má ve své muské podstatě a nedokázal tomu odolat. Jinou partnerku zřejmě nehledá. Take jen adrenalin. Někdo holt staví barák, jinej zdolává čtyřtisícovky a dalí chodí do bordelu.
A co s tím? Nic. U se stalo. Má nárok mu to dát pro začátek "serat" a to musí vymyslet sama jak, aby si to při přítím lákadle pomatoval, ale jestli je jinak tak skvělej, jak píe, tak si přece takovou blbinou nedá zničit rodinu.
Není tady