27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Zdravím vechny. Ji delí dobu se snaím najít informace, tipy na pracovitě, které by bylo schopné vyřeit problém jedné mé skvělé kamarádky. Předloni si při nějké lesní hře se skauty zlomila loket :-(. Bohuel, zlomenina zřejmě patně srostla a od té doby kamarádka nemůe zcela propnou pai - pohyblivost kloubu je omezená. Zkouela rehabilitace - nepomohly. Loni v létě absolvovala operaci, která měla pohyblivost změnit (v nemocnici ve Frýdlantě v Čechách) - bohuel ani v kombinaci s rehabilitací k ádnému zlepní nedolo (natěstí ani ke zhorení). Od té doby kamarádka byla na konzultacích v nemocnici v Liberci, Mladé Boleslavi a ve Vojenské nemocnici v Praze - nikde neuspěla - nechtěli ji operovat, prý by se nic nezměnilo... Hodil by se mi tip na nějaké dalí kvylitní ortopedické pracovitě, kde by ji mohli pomoci... jména, kontakty, adresy... Já zatím nael jen FN Motol a FN na Bulovce... Máte s těmito dvěma ústavy nějaké zkuenosti? Předem díky moc za odpovědi.
Není tady
Určitě to zkuste. Tyhle veliké nemocnice mají spousty pacientů a tím pádem lékaři spoustu zkueností. Já chodím ji pár měsíců na 2. ortopedickou kliniku FN Motol. Mám potíe s kolenem, teď jsem krátce po plastice vazů. Subjektivně jsem s léčením i přístupem spokojená, jen se připrav na to, e se stoupajícím počtem pacientů stoupají i čekací doby na ambulanci. Jo, a bylo by dobrý mít doporučení od "obvodního" ortopeda.
Není tady