|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Mikeš napsal(a):
Fazolka zelená napsal(a):
A už vůbec nepadla slova jako "totálně neschopný". naopak - je milý, mazlivý, líbací typ. Sen mnoha žen. To jsem mu taky řekla.
Aha - teď mi to možná došlo (a možná taky totálně nedošlo
)
On je "mazlivý, líbací typ", ale Ty prostě potřebuješ "tvrdýho nabíječe" - trefil jsem se, nebo ne?
Nemusíš samozřejmě odpovídat, chápu, že má otázka je dost intimní...
A nie je to jedno?
Není tady
Selima napsal(a):
To je Nohavica... predsa...
Áno, aj. 
Ale Repmasters to spievajú úplne ináč, ako Nohavica, tí to poriadne rozbalili. Nohavica to má na moj vkus moc "ucourané". 
A ak sa nemýlim, text napísal povodne úplne niekto iný.
Upravil(a) majkafa (5. 5. 2009 20:28)
Selima napsal(a):
No, neviem, čo ťa na tom rozrušila, ale keď mi chlap, s ktorým som už nejaký čas, nie ejs chopný nielenže oznámiť DOVOD, ale ani SAMOTNÝ FAKT, že už vlastne nie sme pár...
to mi pripadá blbé a - zbabelé? alibistické? zadnodvierkové? vyhýbanie sa nepríjemnsotiam? Podceňovanie nepriateľa? Neviem, ale neprosím si takéto zaobchádzanie. Ja hovorím a konám narovinu(a nemusí to byť valcovanie, všetko sa dá vyjadriť aj tak, aj onak), ale potom som rada, keď sa tak zaobchádza aj so mnou. A keď to niekomu výslovne poviem, ocením, ak sa podľa toho zariadi. A povie mi aspoň sSVOJE POCITY ZO VZŤAHU A ROZCHODU - netrvám na dôvodovej správe so všetkými náležitosťami.
Presne. Anebo kdyz mi po tydnech, kdyz se mu konecne dovolam, rekne "bude to tak pro nas oba lepsi" (rozumej "dovedela se o nas moje pritelkyne a zatrhla mi tipec")
Mnohem radeji bych to slysela na rovinu, a klidne i "vracim se k pritelkyni, protoze nam to v posteli lip funguje" (pokud by to byla pravda). Ne, ze by me to potesilo, ale spise prijmu takovouhle osklivou pravdu nez "citlive a ohleduplne" mlceni s postojem "vsak ono ji to casem dojde".
Není tady

J. Nohavica / V. Vysockij: Pravda a lež
Šla Pravda světem a na chudý duchem se smála,
pro blahoslavený navlíkla honosný šat,
v zákoutí špinavým drzá Lež ve stínu stála,
ta Pravdu pozvala k sobě přenocovat... atď.
Upravil(a) Selima (5. 5. 2009 20:31)
Není tady

Selima napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Nemusíš samozřejmě odpovídat, chápu, že má otázka je dost intimní...
A nie je to jedno?
Mně to jedno je 
Ani v jednom případě není ona "špatná" a on "dobrý", nebo naopak... to se holt prostě někdy stane, a "nemůže za to" ani jeden z těch obou.....
Není tady
Mikeš napsal(a):
Hmm, docela zajímavě jste to tu rozjeli...
To Tomikk: Tak to musela bejt ta Tvoje bejvalka teda opravdu prkno, protože chlap z toho má většinou "něco" vždycky...
To Asha: Já v tomhle souhlasím s Majkou i Sandrou, protože slova "Rozcházím se s Tebou" zabolí toho druhého vždycky, ale slova typu "Rozcházím se s Tebou, protože v posteli mi nic neříkáš" pak mohou některé slabší jedince vést i k pokusu o násilné ukončení vlastního života... jako chlap bych to taky asi nebral, že "nesedím v posteli týhle, to neva, budu tam sedět jiný", ale spíš by mě ničily pochybnosti typu: "budu to umět vůbec někdy nějaký ženský pořádně udělat?" (zjednodušuji, samozřejmě, ale nechci se tu moc vykecávat)
To Fazolka: Já Ti věřím, ale takovouto "pravdou" prostě chlapa ponížíš... aspoň teda většinu chlapů... jak z toho ven, je otázka, na kterou fakt neumím odpovědět... snad jen mohu opět opakovat: Důvod "Miluju jiného" mě nasere taky, ale jsem ho schopen zkousnout...
No však já s nima taky souhlasím.....ale to je jedno né :-) každej za sebe.

Není tady
Hm, já to mám tak, že sex nepovažuji za nějak zvlášť důležitý, ale každý co jemu hoví. Věkem to taky tak budete mít, ale není potřeba předbíhat.
Není tady
Jakým věkem?
majkafa napsal(a):
Jakým věkem?
Za 25 let ti bude kolem 70, no já nevím, zda budeš mít chuť a pokud ano, tak si asi budeš muset stačit sama.
Není tady
Tobě už je 70, že to tak přesně víš? 
majkafa napsal(a):
Tobě už je 70, že to tak přesně víš?
Neboj poznáš sama. Nech se překvapit:)
Upravil(a) Neudatelný (5. 5. 2009 21:34)
Není tady
Plevelíme vlákno.
Samozřejmě, že to poznám, jestli se dožiju. Ale může to být úplně jinak, než si myslíš ty. Jaký si to uděláme, takový to totiž máme. 
majkafa napsal(a):
Plevelíme vlákno.
Samozřejmě, že to poznám, jestli se dožiju. Ale může to být úplně jinak, než si myslíš ty. Jaký si to uděláme, takový to totiž máme.
S časem nic neuděláš
ahoj, jdu spat
Není tady
Mikes: byvalka byla v pohode tam to sedlo az moc dobre..ale ted jsem mel takovou znamost a ta byl opravdu prkno bohuzel ale treba pro jine bude bohyne...a jasny chlap vzdy z toho neco ma
Není tady
Selima napsal(a):
ta Pravdu pozvala k sobě přenocovat... atď.
Tomuto príspevku síce nerozumiem, ale ak si tým chcela povedať, že spievajú ten istý text, já som tým myslela niečo iné. Ak chceš, pošlem ti to v podaní Repmasters, je to skvelé.

Tomikk napsal(a):
...ale ted jsem mel takovou znamost a ta byl opravdu prkno bohuzel ale treba pro jine bude bohyne...a jasny chlap vzdy z toho neco ma
Neklesej na mysli, tu pravou si nakonec najdeš 
A já jen doufám, že Tvá formulace, že ta poslední "byl prkno" je jen překlep... 
Není tady

Neudatelný napsal(a):
S časem nic neuděláš
![]()
ahoj, jdu spat
Dobrou, v Domovech důchodců (resp. Domovech pro seniory, jak se tomu říká dnes), bývá večerka kolem desáté... 
Není tady
Mikes: jo to byl preklep...ikdyz zkusit se ma vse ne ..delam si srandu...neklesam ..doufam ze nekde ceka na me:) a kdyz ne tak zivot je i tak krasnej..
Není tady

Tomikk napsal(a):
Mikes: jo to byl preklep...ikdyz zkusit se ma vse ne ...
Jasný, taky mám někdy chuť na chlapa

Není tady
Neudatelný napsal(a):
majkafa napsal(a):
Jakým věkem?
Za 25 let ti bude kolem 70, no já nevím, zda budeš mít chuť a pokud ano, tak si asi budeš muset stačit sama.
Neudatelný, podle sebe to neber, mám pocit, že ty jsi to zabalil už dávno, a to ti do 70 asi ještě hodně chybí...
Murphyho zákony říkají, že s věkem se vše zhoršuje. Tahle oblast je ale podle mě výjimkou
Tedy aspoň u ženských.
Tedy aspoň u některých
Pardon za
, už mizííííííííím 

majkafa napsal(a):
Selima napsal(a):
ta Pravdu pozvala k sobě přenocovat... atď.Tomuto príspevku síce nerozumiem, ale ak si tým chcela povedať, že spievajú ten istý text, já som tým myslela niečo iné. Ak chceš, pošlem ti to v podaní Repmasters, je to skvelé.
Kľudne pošli. Ja som chcela ukázať že text MUSEL napísať Nohavica, keď je uvedený ako spoluautor(predpokladám, že Vysockij zložil hudbu...). A tu šlo hlavne asi o libreto - ktoré sa veľmi páči aj mne - preto som mu chcela vzdať hold tým, že ho uvediem. C´est tout.
Není tady

Neudatelný napsal(a):
Hm, já to mám tak, že sex nepovažuji za nějak zvlášť důležitý, ale každý co jemu hoví. Věkem to taky tak budete mít, ale není potřeba předbíhat.
Ja to mám vekom vcelku naopak... ale je fakt, že nie som muž. A, Neudatelný, čím sa teda pre teba líši kamarátsky - alebo súrodenecký - vzťah od mileneckého či partnerského...? V iných vzťahoch pre mňa sex dôležitý nie je(ani neviem, aké sex. preferencie majú kolegovia
), ale v partnerksom áno.
Není tady

Neudatelný napsal(a):
majkafa napsal(a):
Plevelíme vlákno.
Samozřejmě, že to poznám, jestli se dožiju. Ale může to být úplně jinak, než si myslíš ty. Jaký si to uděláme, takový to totiž máme.S časem nic neuděláš
![]()
ahoj, jdu spat
No, niekto je starec už v 30, niekto je skvele garážovaný aj v 80... ten kalendárny vek nemusí byť vždy úplne smerodajný.
Není tady
sex nepovažuji za nějak zvlášť důležitý... Věkem to taky tak budete mít, ale není potřeba předbíhat.
Dovol drzou otázku - kolik je ti roků? Pravděpodobně jsem o dost starší a můžu tě ujistit, že "věkem" to tak nemám 
Není tady
Neudatelný napsal(a):
Bože! Kde je osvěta???? Znám párek v důchoďáku, kde se érotikou jen blýská... Ale podle NEudatelného je ve 30 letech zřejmě utrum... Ještě že mi je už přes 40, tak jsem tuhle hranici nepozorovaně podlezla a sex mě baví dál, stejně jako mého partnera....

Neudatelný- jestli chceš s takovýmihle názory hledat "normální" holku, tak to fakt radši zabal a kup si plyšového méďu... nic ve zlém, ale dost jsem se prognóze o absenci sexuálního života spojené s věkem zasmála.... 
Není tady