|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
javena napsal(a):
To ale nemusí být jenom na sex... ne každýho si musím ale brát nebo stěhovat domů. Může jít o vážný vztah. Můžeme chodit do kina, divadla, na večeře, na fesťáky, trávit spolu dovolenou... Může nám být fajn, ale to neznamená, že ho deprimovat tím, že MĚ nevyhovuje po sexuální stránce. Můžeme být přece dál přátelé a vynechat jen ten sex. Nemusím mu ubližovat a použít jiný důvod.
Já prostě lidi nepředělávám.
Blossom to napsala úplně přesně.
Jasně že můžem být přátelé... Ale pak neřeším sex - protože s kamarádem se k tomu ani nedostanu, ne? 
Není tady

Technická poznámka: Pokud tady Fazolka zmiňovala "chemii", pak je to spíše o chybějící přítažlivosti než o sexuálním nesouladu, nemyslíte? I když efekt je nakonec stejnej...
Není tady
javeno - to je ono. Jeď s ním na dovolenou jako bratr a sestra a nedeprimuj ho.
Včerejší rozhovor probíhal asi takto:
Vrať se ke mně!
to nejde
proč, co mám ještě udělat?
nemůžeš nic udělat
nelíbím se ti, vadí ti něco?
Líbíš se mi, mám tě dost ráda, ráda si s tebou povídám a chodím ven
Tak proč se mnou nechceš být?
prostě to nefunguje
co nefunguje?
(bože, jak mu to mám říct?) TO
jak TO?
no prostě moje prožitky jsou jiné než tvoje
aha... a půjdeš se mnou aspoň na čarodějnice? nechci tam být sám.
Není tady

Fazolka zelená napsal(a):
javeno - to je ono. Jeď s ním na dovolenou jako bratr a sestra a nedeprimuj ho.
Včerejší rozhovor probíhal asi takto:
Vrať se ke mně!
to nejde
proč, co mám ještě udělat?
nemůžeš nic udělat
nelíbím se ti, vadí ti něco?
Líbíš se mi, mám tě dost ráda, ráda si s tebou povídám a chodím ven
Tak proč se mnou nechceš být?
prostě to nefunguje
co nefunguje?
(bože, jak mu to mám říct?) TO
jak TO?
no prostě moje prožitky jsou jiné než tvoje
aha... a půjdeš se mnou aspoň na čarodějnice? nechci tam být sám.
...ten tě si musí milovat 
Není tady
...a já ho mám JEN ráda...
Není tady
Martinka: Stejně s ním být nechceš - tak proč řešíš, jak mu neublížit?
Je to chlap, ne? Unese to.
A možná Ti ještě poděkuje, žes mu řekla pravdu. Může mu to pomoct!!!
Martinko, naprosto nesouhlasím. Já se snažím neubližovat nikomu, tedy i těm, se kterými už být nechci.
V diskusích se svými partnery na témata kolem sexu jsem byla až udivená, jak moc se v jednom shodli: To, kdyby jim sex nešel, to by pro ně bylo to největší ponížení, trauma, je to pro chlapy přímo noční můra.
Takováto pravda: Sex s tebou mě nebaví, chci se s tebou proto rozejít. je něco, co chlapovi ublíží přímo fatálně. A nemysli si, že chlapi unesou všechno. Právě toto ne, v tomto jsou mnohem křehčí než my.
Zkusím dát příklad: pro ženskou je zas možná nejhorší pravda, když jí někdo řekne Jsi špatná máma, selhala jsi. Pro chlapy je nejhorší věta: Jsi nanic v posteli, nebaví mě to s tebou, proto odcházím.

...a já ho mám JEN ráda...
jj všimla jsem si, jak to neklape v posteli bohužel ruce pryč, jestli jsem pochopila tak to je spíš kvůli přitažlivosti a chemii než kvuli technice, nebo se pletu?
...zažila jsem něco podobného a je to KATASTROFA ....
Není tady
Chlapi, kde jste, kam jste se schovali? Řekněte k tomu také svůj názor...
Chtěli byste raděj pravdu do očí nebo jak tenhle problém podle vás nejlíp řešit?
Byli jsme spolu asi dva měsíce... Nešlo nereagovat a dělat mrtvýho brouka. Navíc moje okolí pořád poukazovalo na to, jakou dělám chybu, protože on je přece TAK HODNÝ.
Když to trošku přeženu - dva měsíce jsou "zkušební doba" a zaměstnání v ní taky můžeš opustit bez udání důvodu
jemu i okolí - tomu už do toho vůbec nic není, proč se chceš rozejít, nehledě na to, že za svoje chyby si odpovídáš sama.
Pokud tady Fazolka zmiňovala "chemii", pak je to spíše o chybějící přítažlivosti než o sexuálním nesouladu, nemyslíte?
To není tak úplně pravda. I sebevětší přitažlivost může vzít po prvním (nebo druhém, třetím - první berme jako zkušební
) sexuálním zážitku za své.
Není tady
xxxx - technika s tím asi mnoho společného nemá. A chemie funguje, ale jen trochu. Něco mě na něm přitahovalo - jeho láska ke mně, péče, uctívání. Jenže se objevil někdo jiný a ten ho přesvítil, tam TO přesně je. A já neumím vysvětlit, co TO přesně znamená.
Blossom - Chtěla jsem mu vysvětlit, proč se nemůžu rozejít a vrátit se k němu, byť mi opticky nabízí lepší jistoty. V žádném případě jsem nechtěla způsobovat traumata.
Není tady
Kdyby to bylo jen technikou , jde to zlepšit- sice možná ne tak aby si člověk nevzpomněl na nějakéjho borce, který umí rozpálit pohledem a ostatním už tuplem..
, ale šlo by to...
Pokud je tro ztráta chemie a přitažlivosti ( smrdí mi, je neohleduplný, dělá věci které jsou mi po*né.....) pak to zaobalím do ústupového - nejsem na vztah s tebou uchystaná, promiň- v posteli se mu vyhnu obloukem a opustím vztah...
Není tady

Blossom napsal(a):
Chlapi, kde jste, kam jste se schovali? Řekněte k tomu také svůj názor...
Chtěli byste raděj pravdu do očí nebo jak tenhle problém podle vás nejlíp řešit?
Mám s tím osobní zkušenost, i když to není identický případ, protože k žádnému rozchodu tehdá nedošlo:
Když jsem se ženami začínal, věděl jsem kulový, jak na ně v posteli
Partnerka se po dvou měsících naštvala a názorně mi ukázala, co mám dělat, aby si přišla na své i ona.
Nijak se mě to nedotklo a chodili jsme pak spolu ještě dva roky...
Ale jak říkám (a proto jsem se ptal na tu chemii) - je to trochu jiný případ, protože tu slečnu jsem tehdy (asi) přitahoval, ale v posteli jsem byl dřevo... 
Není tady
xxxx - technika s tím asi mnoho společného nemá. A chemie funguje, ale jen trochu. Něco mě na něm přitahovalo - jeho láska ke mně, péče, uctívání. Jenže se objevil někdo jiný a ten ho přesvítil, tam TO přesně je. A já neumím vysvětlit, co TO přesně znamená.
Blossom - Chtěla jsem mu vysvětlit, proč se nemůžu rozejít a vrátit se k němu, byť mi opticky nabízí lepší jistoty. V žádném případě jsem nechtěla způsobovat traumata.
Fazolka- může se ti po letech stát, že budeš proklínat den, kdy ti TO přesvítilo....
Ale to je život... Pokud teď cítíš něco silnějšího k jinému, nemáš závazky- proč bys měla strvávat v něčem, co ti nevyhovuje???
Není tady

Jenže se objevil někdo jiný a ten ho přesvítil, tam TO přesně je. A já neumím vysvětlit, co TO přesně znamená.
+5 cm na délce?

Není tady
Mikeš napsal(a):
Jenže se objevil někdo jiný a ten ho přesvítil, tam TO přesně je. A já neumím vysvětlit, co TO přesně znamená.
+5 cm na délce?
![]()
![]()
Ty na tohle věříš????

Když to beru podle sebe- ten s větší výbavou nebyl zdaleka nejšikovnější.... 
Není tady
Mikeš napsal(a):
+5 cm na délce?
![]()
![]()
Mikeši, promiň, vy chlapi jste v tomhle tak jednoduchý... Vy myslíte, že všechno je jen o centimetrech, minutách, prostě empiricky měřitelných hodnotách. NENÍ!!!
heleno - díky. Tvoje druhá věta bude někde hodně blízko.
Já jsem asi dělala tu chybu, že jsem stále potkávali a já možná provokovala, způsobovala zájem otázkami, jak se má a co dělá.
Není tady

Blossom napsal(a):
Mikeš napsal(a):
+5 cm na délce?
![]()
![]()
Mikeši, promiň, vy chlapi jste v tomhle tak jednoduchý...
Byla to sranda, proto jsem tam udělal hned 3 smajlíky... 
Není tady
Možná mu fazolko tímhle ubližuješ víc (tím zájmem jak se má a tak, tím mu vlastně ukazuješ, že ti na něm záleží, dáváš mu naději, která, jak víš Ty sama, není).
Já být v kůži toho pána, radši bych chtěla znát drsnou pravdu, než dělat nějaký ohleduplný tanečky.
Proč mu neřekneš, že s ním být nemůžeš, protože si se zamilovala do někoho jiného? Nemusíš přece vysvětlovat v čem je ten druhý lepší - jiný?
Není tady
Mikeš napsal(a):
+5 cm na délce?
![]()
![]()
Když mám být konkrétní, Mikeši
+ na tvrdosti, připravenosti a fantazii. Názorné ukázky nebyly třeba. Jisté techniky zvládal na jedničku, ale na celek to nestačilo
zuzi - i o tom jsem přemýšlela, jestli za 10 let nebudu litovat.
Není tady
No to mikeš teda bych řek že žertoval. I když teda vím o případu, kdy ho pán měl cca těch 5 cm a kupodivu věřil na malý kašpárky a velký divadlo ale prý to teda nefungovalo.
Jinak po 2 měsících bych jako chlap teda z toho, že si nesedneme, vydřenej nebyl. Když mohou mít lidé nesoulad v chodu domácnosti, projevech důvěry, lásky, proč by nemohli nesouladit v posteli, to nesnižuje nutně schopnosti každého jednoho z nich zvlášť.
Spíš mi vadilo, že jsem byl léta zahrnován superlativy, aby pak ke konci došlo na dost nevybíravou kritiku, to přijde člověku divný (pochopitelně to chápu jako účelové
)
Není tady
Fazolko, pokud on doufá a věří, že by se to ještě mohlo vrátit, pak i tu nejobyčejnější otázku typu "jak se máš?" není schopen brát jako konverzační vatu či zdvořilost, ale jako tvůj SKUTEČNÝ zájem o něj. Ono i naprosto náhodné setkání se dá přetransformovat do "chodí stejnou ulicí, aby mě potkala"...
A kdoví, čeho budeš za 10 let litovat
. V té době mohou být oba současní pánové už jen ne/milou vzpomínkou.
Není tady
helena - máš pravdu, moje chyba.
nedomo - já se snažila nebýt kritická a nevybíravá. Nezdařilo se a je mi to líto.
nu což, už se stalo. Snad jsem ho na druhou starnu trochu přeléčila a už nebude tak toužit :-)
Není tady

...tak to je prostě máš srdce jinde, řekni mu že máš někoho jiného, netrap ho tím, že nebyl dobrej, to by jen ublížilo a snaž se mu vyhnout at se zamiluje jinde a je dál šťastnej 
Není tady

Mikeš napsal(a):
+5 cm na délce?
![]()
![]()
no taky na tom něco bude, povídání o malém kašparkovi určitě vymyslel neobdařenej chlap 
Není tady