6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hlavne ne v bolesti masaz! TO NIKDY!!!
V bolesti jen nahrivat!
A na krk ortezu...
Zbytek napisu pozdeji...
Není tady
Dorka napsal(a):
Hlavne ne v bolesti masaz! TO NIKDY!!!
V bolesti jen nahrivat!
A na krk ortezu...
Zbytek napisu pozdeji...
no vidí, mě právě masá na bolavou páteř dělá moc dobře
Není tady
Tak hodne riskujes...
V bolesti se nedelaji zadne zavazne veci - operace a pod.,... Onvykle se ceka na sklidneni...
Jestli ti nekdo masiruje cokoliv v bolesti, pochybuju o jeho schopnostech,vedomostech i kvalifikaci,rsp.odbornosti...
Ale budiz...
Nade vse ctim tva vira te uzdravila
Není tady
Pokud mě bolí záda například po opravdu dlouhém stání, chození, nebo kdy tahám těké věci , tak klasická masá je běná. A dobrý fyzioterapeut ví, kdy a co můe. A mě to taky pomáhá.
Take ne, e masá NIKDY. Spí bych řekla - ne hloubkovou masá na závanějí problémy.
Řídit se pravidlem víra tvá tě uzdraví tak asi nedolezu ani do práce
Není tady
Potom je třeba rozliit masá a "masá"
Není tady
Dorka napsal(a):
Tak hodne riskujes...
V bolesti se nedelaji zadne zavazne veci - operace a pod.,... Onvykle se ceka na sklidneni...
Jestli ti nekdo masiruje cokoliv v bolesti, pochybuju o jeho schopnostech,vedomostech i kvalifikaci,rsp.odbornosti...
Ale budiz...
Nade vse ctim tva vira te uzdravila
ok, já té pochybuji o tvých vědomostech....
Není tady
choysia napsal(a):
Pokud mě bolí záda například po opravdu dlouhém stání, chození, nebo kdy tahám těké věci , tak klasická masá je běná. A dobrý fyzioterapeut ví, kdy a co můe. A mě to taky pomáhá.
Take ne, e masá NIKDY. Spí bych řekla - ne hloubkovou masá na závanějí problémy.
Řídit se pravidlem víra tvá tě uzdraví tak asi nedolezu ani do práce
Není tady
Někde jsem dokonce četla e pytlík gumových medvídků který se zapije velkým mnostvím vody splní účel stejně jako doplňky na hubnutí. Nabobtná v aludku a člověk pak nemá pocit hladu...ale tělo nemá z čeho fungovat...
Není tady
...a gumoví medvídci pomůou od bolesti páteře......
Není tady
Dobrý den, já jsem na bolesti krční páteře, se kterými bojuji ji několik let, dostala od syna na Vánoce přístroj Cellion, vysílá elektrické impulzy a ulevuje tak od bolesti. Kdy mě krk hodně bolí a přiloím Cellion, tak se bolest jetě zintenzivní, ale za chviličku odezní a opravdu se mi uleví. Jinak to kombinuji s masáemi a snaím se mít krk co nejvíce v teple a hlavně se vyhýbat průvanu.
Není tady
Zkuste jetě anatomický poltář, ten taky hodně pomáhá.
Není tady
Elix, prosím, a kde jste Cellion sehnala? Já na něj v okolí slyela u plno výborných doporučení, tak bych si ho chtěla zkusit koupit, protoe mám doma malé dítě, které pořád nosím a u z něho mám zničené záda. Předem děkuji za nějaký kontakt, hezký den!
Není tady
Nino, zkuste okamzitauleva, myslim ze je to dokonce jediny prodejce Cellionu u nas. Tak budu drzet palce, at Vam pomuze:-) Mějte se!
Není tady
ja jsem mela bolesti velke a sla jsem uz pro radu i k doktorocvi a doporucil mi prace prasek-ataralgin, ale nevim chci pro to delat i neco vic nez jen zobat prasky. nevite o nejakych cvikach? samozrejme nahrivam a chci si poridit i limec, ale tim to jen ztuhne a pak me to casto boli i o to vic..
Není tady
Která část zad? Krční páteř? Mezi lopatkami? Jaké má zaměstnání?
Není tady
spis krcni pater a bolest casto vystreluje az do hlavy..mam sedave zamestnani prave takze si myslim ze to mam i z toho ze celys den sedim a nemam kvalitni zidli
Není tady
Začni tím, e si přenastaví idli a bude sledovat úhel lokte ke stolu. Ruce by v ramenou neměly ani viset, ani by ses neměla o lokty opírat...loket by měl mít mírně tupý úhel
Dalí je zavedení rehabilitačních cviků s důrazem na mezilopatkové svaly.
Mimochodem: nemá problém s očima a netáhne hlavu za monitorem, abys jim bezděčně ulevila?
Není tady
tyjo diky moc, vyzkousim a dam vedet. s ocima problem nemam zadny..jste moc hodny diky
Není tady