21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dobry den,
vlastne ani nevim jestli muj dotaz patri do teto rubriky.
Jsem hodne zarliva, nyni mam jiz 2. vazny vztah.Sveho pritele moc miluji.Je to uzasny, trpelivy a chapavy muz.
Vse ale obcas kazi me vybuchy zarlivosti, bohuzel jsem si vedoma toho, ze jsou zcela neopodstatnene.
Uz me to vycerpava, ale vzdycky pri kazde blbosti se mi uplne zastre mozek a ja si vykonstruuji tu 'svoji' pravdu...
Zkousela jsem i psychiatra, ale tam se vzdycky Ąkousnu' a najednou mu nemam co rict.
Prosim poradte mi na koho se mam obratit.
Dekuji A.
Ajda napsal(a):
Dobry den,
Jsem hodne zarliva, nyni mam jiz 2. vazny vztah.Sveho pritele moc miluji.Je to uzasny, trpelivy a chapavy muz.
Vse ale obcas kazi me vybuchy zarlivosti, bohuzel jsem si vedoma toho, ze jsou zcela neopodstatnene.
Uz me to vycerpava, ale vzdycky pri kazde blbosti se mi uplne zastre mozek a ja si vykonstruuji tu 'svoji' pravdu...
Zkousela jsem i psychiatra, ale tam se vzdycky Ąkousnu' a najednou mu nemam co rict.
Dekuji A.
Spí ne psychiatra bych volila psychologa. Někoho, kdo je chápavý a trpělivý, aby s Tebou pracoval, ne se otevře. Jak u jsem tady psala, árlivost souvisí s tím, e nemá vlastní sebevědomí. Pokud se bojí, e Ti ho vezme nějaká lepí, je jasné, e si o sobě myslí, e nejsi dost dobrá.
Není tady
Rybička napsal(a):
Ajda napsal(a):
Dobry den,
Dekuji A.Spí ne psychiatra bych volila psychologa. Někoho, kdo je chápavý a trpělivý, aby s Tebou pracoval, ne se otevře. Jak u jsem tady psala, árlivost souvisí s tím, e nemá vlastní sebevědomí. Pokud se bojí, e Ti ho vezme nějaká lepí, je jasné, e si o sobě myslí, e nejsi dost dobrá.
No neco na tom bude.
Já, ví normálně si nemyslím, e jsem oklivá.
Vlastně s flirtováním či yískáváním si druhého pohlaví nemam nejmení problém.
Studuju vysokou kolu, mám super rodiče, chci se dostat na letuku, ale kdy se zamiluju, tak mám najednou hrozný strach...
Ajda napsal(a):
Rybička napsal(a):
Ajda napsal(a):
Dobry den,
Dekuji A.Spí ne psychiatra bych volila psychologa. Někoho, kdo je chápavý a trpělivý, aby s Tebou pracoval, ne se otevře. Jak u jsem tady psala, árlivost souvisí s tím, e nemá vlastní sebevědomí. Pokud se bojí, e Ti ho vezme nějaká lepí, je jasné, e si o sobě myslí, e nejsi dost dobrá.
No neco na tom bude.
Studuju vysokou kolu, mám super rodiče, chci se dostat na letuku, ale kdy se zamiluju, tak mám najednou hrozný strach...
Tak za tím bude ukryté něco hlubího. Hodně věcí souvisí s dětstvím. Někdo Ti mohl (třeba i nevědomky) dát do hlavy mylenku, e za nic nestojí. Učitelka, rodiče, spoluáci,... Jak u tady někdo psal, často souvisí sebevědomí eny s jejím otcem. Je hodně moností. To potom můe mít dvacet titulů před i za jménem, můe vyhrát Miss a stejně v Tobě je pocit, e on si najde lepí. V čem si myslí, e by ta druhá mohla být lepí, aby Ti ho odvedla?
Pokud si uvědomuje, e Tvé "scény" jsou neopodstatnělé a jsou nejlepí cestou, jak o přítele opravdu přijít, jsi na dobré cestě. Musí na tom zapracovat a to okamitě.
Není tady
Rybička napsal(a):
Ajda napsal(a):
Rybička napsal(a):
Spí ne psychiatra bych volila psychologa. Někoho, kdo je chápavý a trpělivý, aby s Tebou pracoval, ne se otevře. Jak u jsem tady psala, árlivost souvisí s tím, e nemá vlastní sebevědomí. Pokud se bojí, e Ti ho vezme nějaká lepí, je jasné, e si o sobě myslí, e nejsi dost dobrá.No neco na tom bude.
Studuju vysokou kolu, mám super rodiče, chci se dostat na letuku, ale kdy se zamiluju, tak mám najednou hrozný strach...Tak za tím bude ukryté něco hlubího. Hodně věcí souvisí s dětstvím. Někdo Ti mohl (třeba i nevědomky) dát do hlavy mylenku, e za nic nestojí. Učitelka, rodiče, spoluáci,... Jak u tady někdo psal, často souvisí sebevědomí eny s jejím otcem. Je hodně moností. To potom můe mít dvacet titulů před i za jménem, můe vyhrát Miss a stejně v Tobě je pocit, e on si najde lepí. V čem si myslí, e by ta druhá mohla být lepí, aby Ti ho odvedla?
Pokud si uvědomuje, e Tvé "scény" jsou neopodstatnělé a jsou nejlepí cestou, jak o přítele opravdu přijít, jsi na dobré cestě. Musí na tom zapracovat a to okamitě.
U nás je vechno OK.
Tatínek je úasný člověk, mamča taky.Vdycky pro mě chtěli jen to nejlepí.
Jsem povahou po tatkovi.
Snad ve kolce a na základce jsem byla moc hodná, dobře jsem se učila....trochu mě utiskovali..
nejsem z Prahy...mám tady vlastně jenom jeho.
nevím na koho se tady obrátit....zdá se mi, e mě nikdo nechce poslouchat...hlavně, e mají za nás body.,,aja
Ajda napsal(a):
Rybička napsal(a):
Ajda napsal(a):
No neco na tom bude.
Studuju vysokou kolu, mám super rodiče, chci se dostat na letuku, ale kdy se zamiluju, tak mám najednou hrozný strach...Tak za tím bude ukryté něco hlubího. Hodně věcí souvisí s dětstvím. Někdo Ti mohl (třeba i nevědomky) dát do hlavy mylenku, e za nic nestojí. Učitelka, rodiče, spoluáci,... Jak u tady někdo psal, často souvisí sebevědomí eny s jejím otcem. Je hodně moností. To potom můe mít dvacet titulů před i za jménem, můe vyhrát Miss a stejně v Tobě je pocit, e on si najde lepí. V čem si myslí, e by ta druhá mohla být lepí, aby Ti ho odvedla?
Pokud si uvědomuje, e Tvé "scény" jsou neopodstatnělé a jsou nejlepí cestou, jak o přítele opravdu přijít, jsi na dobré cestě. Musí na tom zapracovat a to okamitě.U nás je vechno OK.
Jsem povahou po tatkovi.
Snad ve kolce a na základce jsem byla moc hodná, dobře jsem se učila....trochu mě utiskovali..
nevím na koho se tady obrátit....zdá se mi, e mě nikdo nechce poslouchat...hlavně, e mají za nás body.,,aja
Kdo Tě nechce poslouchat? Psycholog?
Není tady
Rybička napsal(a):
Ajda napsal(a):
Rybička napsal(a):
Tak za tím bude ukryté něco hlubího. Hodně věcí souvisí s dětstvím. Někdo Ti mohl (třeba i nevědomky) dát do hlavy mylenku, e za nic nestojí. Učitelka, rodiče, spoluáci,... Jak u tady někdo psal, často souvisí sebevědomí eny s jejím otcem. Je hodně moností. To potom můe mít dvacet titulů před i za jménem, můe vyhrát Miss a stejně v Tobě je pocit, e on si najde lepí. V čem si myslí, e by ta druhá mohla být lepí, aby Ti ho odvedla?
Pokud si uvědomuje, e Tvé "scény" jsou neopodstatnělé a jsou nejlepí cestou, jak o přítele opravdu přijít, jsi na dobré cestě. Musí na tom zapracovat a to okamitě.U nás je vechno OK.
Jsem povahou po tatkovi.
nevím na koho se tady obrátit....zdá se mi, e mě nikdo nechce poslouchat...hlavně, e mají za nás body.,,ajaKdo Tě nechce poslouchat? Psycholog?
jj u jsem jich asi 3 prostridala bud je to ve mne nebo fakt nevim potrebovala bych asi nekoho doporucit...
Niki napsal(a):
Dobrý den, téma Ajdy mě inspirovalo k tomu vypsat se ze svého problému! díky za reakce, pokud budou, nechci působit jako nějaká hysterická Xantypa, protoe si myslím, e to nemám za potřebí. Jsem normální zdravá hezká enská, s velmi pozitivním přístupem k sexu se svým přítelem. Jediné s čím mám trochu problém je, e neumím zvládnout situaci kdy ho "nachytám" projídět nahotinky na netu. Je mi 24 let, moná jsem trumpeta a měla bych to pustit z hlavy. Čím víc se ale uklidňuju argumenty, "vdy chlap se rád podívá" "to je normální" "nic za tím nehledej" leje se mi krev do hlavy a byla bych schopná fackovat. enou se mi do hlavy otázky tipu: "U ho nevzruuju" ? U se mu nelíbím? Nejsem dost dobrá? Co u těchto "virtuální děvčat hledá?! Nevím nevím nevím a jsem z toho smutná a nazlobená!!! Můj dotaz, tedy dva proč chlap, který má sex v průměru 9x týdně (počítám-li víkend) má potřebu čumět na cizý odpuste mi ten výraz "kozy" a napulené rudé rtíky. A druhý související s tím, e u teď vím, e to asi nikdy nezměním, jak přítě zvládnout takovou situaci, co si říct, co říct mu aby věděl, e mi to vlastně nevadí!!!!!!Díky moc za pomoc
Ajaj asi Niki nejsme jedinný,
nastesti jsem toho nynejsiho jeste nenacapala sex je u nas taky v pohode nekdy i 3x za den.....asi bych se neovladla obdivuju te aspon za relativni klid:))
Myslim, e ma porad dost rozumu....no kdy u to děla tak at to alespon nevidime ja jsem na minuleho pritele timto reagovala kdyz jsem u neho omylem najela do vyhledavace a tam narazila na po*no stranky...delat ze nic nevidim...ale podminka nechci o tom vedet:))nevim jestli je to rada, ale snad...pa aja
Ajda napsal(a):
Rybička napsal(a):
Ajda napsal(a):
U nás je vechno OK.
Jsem povahou po tatkovi.
nevím na koho se tady obrátit....zdá se mi, e mě nikdo nechce poslouchat...hlavně, e mají za nás body.,,ajaKdo Tě nechce poslouchat? Psycholog?
jj u jsem jich asi 3 prostridala bud je to ve mne nebo fakt nevim potrebovala bych asi nekoho doporucit...
Psychologa neznám, ale s klidem mohu doporučit www.ernestina.cz. Nechci vypadat, jako e jí dělám tady reklamu, ale ona je váně dobrá a vdycky ví, na co se zaměřit. Zkus jí napsat do poradny.
Upravil(a) Rybička (6. 2. 2006 14:30)
Není tady
Rybička napsal(a):
Ajda napsal(a):
Rybička napsal(a):
Kdo Tě nechce poslouchat? Psycholog?jj u jsem jich asi 3 prostridala bud je to ve mne nebo fakt nevim potrebovala bych asi nekoho doporucit...
Psychologa neznám, ale s klidem mohu doporučit www.ernestina.cz/p/index.php. Zkus jí napsat do poradny.
DĚKUJU JSI POKLAD:))
Ajda napsal(a):
Rybička napsal(a):
Ajda napsal(a):
jj u jsem jich asi 3 prostridala bud je to ve mne nebo fakt nevim potrebovala bych asi nekoho doporucit...Psychologa neznám, ale s klidem mohu doporučit www.ernestina.cz/p/index.php. Zkus jí napsat do poradny.
DĚKUJU JSI POKLAD:))
Je to jen www.ernestina.cz, já jsem to poprvé napsala patně. Není zač a hodně těstí...
Není tady
Niki:neco takoveho jsem jeden cas take prozivala...asi do te doby nez mi kamaradka rekla ze ta holka co je na internetu nikdy nebude s mým prítelem,protoze takova by o nej ani kolo neoprela:)Vim ze to asi slyset nechces ale asi tak jako my zensky nekdy brecime u romantaku a prejeme si aby ten nas (co prave v lednici lovi dalsiho lahvace v tilku zacunenym od hortice a teplakama pod pupkem)se zmenil v toho krasnyho prince co se nikdy nehada a udela pro nas prvni posledni,si chlapi preji aby stravili jednu noc s nekym takovym...(ale vetsinou je to jen ve snu)A co sni preci kazdy neni to nic zleho...a navic jak jsem se bavila s kamaradem tak na takovy veci kouka spis uz ze zvyku a je mu jednu jestli na fotce je Adela,Tereza ,Monika...atd...proste to musi mit prsa a otvor(pardon) ))))Proste je to obrazek a ty si ziva chapes?To s tebou bydli!A neni to o tom ze ho ta na obrazku vzrusuje vic!!!Je to proste takovej chlapskej pud...Na Tvem miste bych to neresila...neni ceho se bat!A Niki,vazne mas doma poklad pokud se kouka jen na obrazky a nelovi nekde v realu:)Ale mozna bysis mohla o tom promluvit s pritelem a zeptat se ho co ho na tom vzrusuje...treba Ti pomuze kdyz si o tom promluvite.A navic kdyz vedete normalni sexualni zivot tak je to preci vpöhode ne?Horsi by bylo kdybyste spolu nespali a on se chodil jen koukat na ty fotky...
Není tady
Holky holky, vy jste úplně stejné jako já, já taky řeím pořád tu hnusnou a vtíravou věc a to árlivost a teď jak to tak čtu tady, tak se docela i bavím a na nějakou árlivost u nemám ani sílu. To prostě řeíme my vechny holky, kluci se prostě nezmění a vídím e u ani se v tomhle změnit nedají. Take od teď kalu na nějakou árlivost a raději to budu brát v klidu, sportovně, vdy my přece s nimi ijem, nás si vybrali, s námi chtějí ít, milovat se a já nevím co jetě.......kdyby přece chtěly ty z nettu, tak si vyberou takové slečinky, které jim alespoň trochu odpovídají ne, tak jim nechme alespoň ten nett........a hlavně........nepřistihnout je při tom:))Mě to taky sralo, a to si je tam i pojmenoval Andrejka, Kristinka atd...........chacha......teď se tomu musím smát....tak ahojky )
Není tady
Niki myslim si ze bys ho docela dostala tim ze bys mu rekla "týjo to je kocka".Ja se neco podobneho naucila rikat a mam klid:)Je mi fajn...zjistila jsem totiz ze i kdyz chlapi koukaj na nejakou nahatou prsatou kocku na monitoru tak jim knedliky a svickovou neuvari ...a ver tomu nebo ne ceska laska zrejme porad jeste prochazi zaludkem:)
Není tady
Sandra07:dela to snad kazdej chlap kterej ma doma pocitac:)neni to nic divneho:)A to ze si je pojmenoval?Vis ono se to uz z netu da stahnout primo po albech a ty jmena tam sou takze to nepojmenoval on tak klid:)A jak uz jsem psala my snime o princi a oni o prsaty blondyne:)Ale jsou to jen sny:)Nakonec bychom stejne ani my ani oni nemenili:)
Není tady
No vidis vrta mu hlavinkou co kde delas:)To je typicky:)Ukaz mu ze neresis co na tom netu delas a uvidis jak mu zacne vrtat hlavou jaktoze Ti to najednou nevadi...zacne si Te vic vazit a prestanete se tolik hadat protoze casem zjistis ze neni duvod k zarleni na holky na pocitaci:)A hlavne az prohodis ze ta holka tam je kocka tak az to bude komentovat tim ze rekne neco jako to jo,tak si uvedom ze v tu chvili je to z jeho strany zrejme jen provokace protoze je prekvapeny tim ze si rekla to co si rekla...asi bude zkouset co vydrzis!Ale kdyz to vydrzis tak to bude stat za to.A jeste lip delej to tak aby si myslel ze si bisexualni a ze se Ti libi holky:)Mozna bude i zarlit:)U nekoho(nejmenovaneho) to tak funguje:)
Není tady
Jak ja?Jsem rozvedena.BM nam dela naschvaly ,ale mam ted fajn pritele takze se mame docela dobre...Jeste malickej aby byl vpohode...me prizpevky jsou v Tematu Co se deje s mym malickym.I na starem babinetu jestli se chces podivat...hodne stesti:)
Není tady
elementgirl
ty jsi se nám přes noc nějak proměnila :-)))
Není tady
Vaek:nojo no ale tamto predtim byl muj synek:)Ted jde o to jestli ta promena nebyla ostatnim na skodu
Není tady
Niki a zkusila sis někdy na netu najít chlapy?Jednou jsem tak dlouho hledala a jsem nala a to byl teda můj muíček překvapený na co to koukám.Takoví pěkní svalovci jetě jsem to okomentovala jaké mají svaly.Můj hned na to e ale určitě nemají ádný rozum a ve slipech taky nic.Jó,byl z toho celkem hotový.Pak jsem ho u nenačapala.A kdy koukal na holky,řekla jsem mu,e to je pěkná kočka,s tou e by se mi to líbilo.Dobré ne?Zkus ho vdycky nějak pouchnout,a má o čem přemýlet.
Není tady
Lydie:ano tato taktika funguje:)
Není tady
elementgirl
to jsem si myslel e je to synátor :-) a proměna se povedla :-)))))))))))
Není tady
No teda ja se musim postavit na stranu chlapu, ta ma zase projizdi po stovkach obrazku tydne sladkejch borcu a taky me to toci :-/
Tak tohle je nádherná rada - vyzkouela jsem to samé. Dřív jsem byla árlivá tak, e jsem kvůli tomu brala práky!!! Nesnesla jsem vůbec nic, nahatiny ve filmech, na obrázcích, jeho pohledy na jiné eny na ulici, no prostě hrůza!!! Pak jsem si ale řekla, e to není řeení a e s tím musím něco udělat. Zkusila jsem dělat to samé - kdy se koukal na holku, řekla jsem mu: to je ale kočka, ví e mě ohromně vzruuje? Kdysi jsem měla takovou v posteli! Byl z toho paf. Dnes se bojí, abych nekoukala po holkách já. A ti hoíci na netu jsou opravdu nádherní. Dala jsem si jich pár jajko etřič na obrazovku, to byste koukaly, jak přítel árlil. Od té doby u ho to koukání nebaví, kdy ví, e já můu oplatit stejnou mincí. A já neárlím, teď je to jen jeho problém.
Není tady
vaek:dekuji ty lichotniku:)
Není tady