|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ahojky holky,
tak začínám být pěkně nervní,
bříško pořád jako na ms, čípek dlouhý a tvrdý, nedosažitelný (což je parádní), ale na testu ani dnes // nebyly 
už jsem to nevydržela a šla jsem si jako samoplátce nechat vzít krev na hcg
tak se modlím, aby tam něco bylo...
přece není možný, abych byla pořád ospalá, unavená a bolelo mně bříško z utroše...a nebo je? 
Není tady

Sluni Jani, utros tohle muze zpusobovat,ja si to taky myslela,takze bud v klidu, jeste je brzo.Jeste mas cas.Ale drzim pesti na ten krevni test.Utros je pekne svinstvo, ja jsem ho uz pak vysadila a jako bych se znova narodila, mela jsem zase hodne energie, neusinala jsem brzo vecer, nemela jsem porad depky a nemela jsem uz pseudotehotenske stavy.Neboj, ono se
vcas ohlasi,kdyz bude na spravnem miste, uvidis.Ja vim, ze ej to tezke rikat, ze to proste nejde,kdyz si clovek mimi moc preje,ale psychika ma opravdu nad telem velikanskou moc a muze ovlivnovat spoustu pochodu v tele.
Nicmene,.myslim dneska na tebe.

Není tady

Ahojky,
Sluni a jakým testem si testila citlivějším desítkou 
Není tady

A jak píše Ledík,nebůůůůůj,:dudlik:se samo ohlásí...je ještě moc brzy,taky vím,že je to těžký,ale zkus být klidná i když to se lépe píše než provádí
to znám...každopádně držím Ti všechno co mám 

Není tady

No sláva Sluni,mamatest Ti to takhle brzy neukáže až tak počítám za 2-3dny,takže držíme vše co máme....
a Ty si měla Pregnyl?
Není tady
uffff, faaakt?
ale toto každý hodnotí jinak...
a to existují i citlivější?
jejda, ted se mně ulevilo
ale na krvi by mohlo už něco být, ne?
ano, měla jsem pregnyl a jsem v klidu, protože už vím, že 12. den už v těle 100% není
Není tady

mamatest neni tak citlivy a nekomu ani ten nejcitlivejsi test nic neukaze,i kdyz muze byt mimi na miste, proste se mu HCG nefiltruje z krve do moce,tak ani nevi,ze je nekdo tehotny,tak bud v klidu.Je to mooooooc brzo,dost jsem divila,ze rikas,ze testis v nedeli, ja myslela, ze az tu dalsi,to uz by bylo na 100%.Uvidis a hnedka nas informuj jsme napjate.Tak snad ty tve stavy nejsou utrosem.
Drzim pesti.
Není tady

Sluni,tak super,teď alespoň víš,že Pregnyl je čistý a už ho v těle nemáš
....já ze zkušenosti všech mých kamarádek okolo vím,že mamatest ukazuje až tak den po očekávané MS,ale třeba taky až později,každý reaguje jinak....jo jasně jsou citlivější testy 10...to je rapiclear a možná ještě nějaké další...ale mamatest je 25,takže méně citlivá...
Není tady
ledi,
no to mě do toho nahnala jedna kámoška "zkušennější harcovnice", tak jsem myslela, že ví, co dělá...
a nemusela jsem podstupovat tato zklamání, že?
no, uvidíme...
doufám, že to utroušem nebude, v pátek jsem chvilku tancovala s neteří a myslela jsem, že padnu...a to já trsat vydržím to joooooo
no...nezbývá než čekat...
takže dám vědět a doufám, že budu moct dál testit, zítra ne, až ve středu to dám 
Není tady

Sluni,každopádně dej vědět,jsme napjaté a držíme Ti všechny pěstičky 

Není tady

Sluni chápu to jsou to nervíky,když už tak rapiclearem bych testla zítra ráno,ale jak píše Ledík ani ten nejcitlivější testík Ti nemusí ukázat a mimík tam může být.....je to fakt hrozný to čekání holky...na ten náš ortel
moc na Tebe myslím,ať už se rozhodneš jakkoliv,já bych testila mamatestem až tak 30DC,ale zase mám takové cykly....a jsou to jenom naše názory,Ty udělej,jak to cítíš..... JSME S TEBOU 
Není tady

Holky musím pádit pracovat nakouknu večer,hezký den 
Není tady
Silvíku - moc děkuju za přání k včerejšímu svátku maminek
Však se taky dočkáte a budete pak dostávat od svých dětiček tak krásný přáníčka jako já od Natálky:

Není tady
Silvi - mrcha jedna, takhle Tě napínat když nemá a minule si pospíšila, potvora škaredá
Tak ať brzy dorazí a v červnu můžete zase zkusit štěstí
Ledi - a nezkoušela jsi i teď při MS testnout? Když je taková divná....
Jééé Sluni - strašně mooooooooooooooc držím palce a pěsti a všechno ostatní!!!!!!
Po 13h budu netrpělivě nakukovat
Na rapid se vyprdni, z krve je to 100% 

Není tady
Janičko neboj se ničeho - stejně to ničím neovlivníš... A i kdyby vyšla krev negativně, ještě pořád není nic ztraceno - viz. : http://www.modrykonik.cz/album/album.ph … rderBy%3D1

Není tady

sluni
držím co můžu...... krev ukáže výsledek na 100%
Snažilenko, to je nádherné přáníčkoooo

Není tady

Snazi,to je kjaaasne pranicko.
Ne testovat nebudu,nema to smysl, test ukazal jednoznacne,ze to nevyslo a i kdyz je to mrcha divna, tak sliznice odesla,jen to moc nekrvaci.Takze neni pochyb, ze i kdyby tam neco bylo, nemelo by sanci se udrzet.
Sluni Jani drzim pesti,at je to stesti!!!!! 
Není tady

Sluni, to si říkáme myslím každá 
a pak to dopadá jako u Ronjíska, naprosto netušeně, nečekaně a prakticky před odpískáním zápasu

Není tady
Popi, máš se? A jak to s tebou vypadá?
Sluni, držím všechno co mám.
Snaži, nádherné přáníčko. 
Není tady