|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ledi - já Tě stejně obdivuju kolik Ty máš pohybu 
Jak to dopadlo se záškrtem? Doufám že dobře 
Jojo pokles BT u mě taky vždycky znamenal MS
Ach jooo a já tenhle měsíc tolik věřila
Sluni - tak to jsem ráda že to kamarádka necpala do čípku
Už se těším na neděli na testík 
Kati - co Ty? Když jsi neměla Pregnyl tak bys klidně ten 11DPO testnout mohla...?
Johanko - tak co, dorazila potvora rudá?

Není tady

Ledi,tak bazálka klesla,chjoooo....
,ale znám jeden případ,kdy klesla a byly tam za 2dny // a to po prvním IUI...
Holky,dneska jsem měla sen,ale úplně živý,že jsem byla na IUI,bylo to za chvíli,vůbec to nebolelo,pak mi pan dr.a měl na vizitce jméno Hrych,to jsem viděla jasně
napsal recept na nějaké a léky a co si jediné z receptu pamatuju,že si mám koupit bílé železité víno 

,no byl nepříjemný,spíš strohý ale pak se rozpovídal a já u té IUI,když tam byla ta sklenička se spermijkama,tak mi ji jako natočili ke mě,že jsem viděla jméno,příjmení souhlasilo,r.č.taky jen jméno ne,tak jsem mávla rukou,že to je v poho 

not o byl sen co?!
Ledi a u Ferťasu je myslím lékárna chodíš tam vyzvedávat léky Clostil Pregnyl apod.nebo jinam?Berou tam poplatky ty 30,-korunové?
Snaži,já počkám do čtvrtka a pak uvidím,zatím nemám v plánu testovat,nerada bych tam zase viděla pregnylové // 
Sluni,neděle se blíží,jak Ti je? 
Snaži a jak Ty a bříško? 
Johanko a jak Ty? 
Holky tak hezký den
Není tady

Haj holky, tak jsem se vratili,no bylo uzasne, akorat moje polovicka me malem zabila, protoze jsme se prevaznou vetsinu vyletu sli do kopce a nejprve jsem potrebovali i ruce na lezeni po skale a pak do kopce,ten muj tak krasne funel, zapomnel si hulky na chozeni a ja je mela,tak jsem byla jako rychlik, jezis ten nadaval za mnou.Ale byl to uzasny den, vyrazili jsme brzo rano a nebylo tolik lidi a ja vybrala trasu kde nikdo moc nechodi.Takze naaaadhera.
Katulko, ve fertasu ti daji leky primo u doktora,platis jen dopaltek a bez 30kc.Takze v pohode.
Jinak neverim, ze by se mimi se mnou takhle zahravalo, ale bricho prestalo bolet.BT je dole a jak napsala Snazi, vzdy to u me znamenalo mrchu,takze se musim pripravit, ze dorazi.Zrovna dneska mi jeden davny zanym napsal, ze se mu narodil syn, bydlela jsem s nim a jeste s jinyma v podnajmu v Praze a vsichni uz maji deti, je jim 30 a zadarilo se jim ve velice kratke dobe, nekdy si rikam, komu jsem co udelala, ze si zivot se mnou tak zahrava,vzdyt ja bych neublizila ani mouse a hlavne byvam k lidem uprimna, ze jim reknu , co si myslim a nerada jim mazu med kolem pusy, to mi moc nejde,ale neprijemna nejsem.Tak nevim, proc se vsem dari a ja jsem tak pozadu, kamoska, ktera je o hodne starsi,tak jen kolem sveho manzi prosla a uz je v tom.Nechapu.Je mi to lito, jsem nastvana na svet,ale zase to preziju,zase se zvednu a zase budu mit nadeje a zase budu sklamana a tak porad dookola az me to prestane bavit.Co nadelam. 
Není tady

Ledi,tak to je fajn,že jste si to dneska tak hezky užili,paráda
a kolik doplacis za Clostil a Pregnyl na miste u dr.?
chjooooo,je to fakt děsný ty naše stavy je to pořád dokola,ale přesně jak píšeš musíme se vždycky zvednout a jít dál,taky si říkám,co jsem kdy v životě udělala špatně,že si zivot se mnou tak zahrává,dokonce jsem si už říkala,jaké by to bylo vůbec nemít děti....člověka za tu dobu už napadaj různý myšlenky
ale co naděláme,musíme se držet...
Není tady

Katulko, ja ani nevim kolik doplacim, kolem 200kc?Ja jim to vzdy tam hodim a nejak nepremyslim, co co stoji.Tak asi tak.Ja zatim om te myslence,ze bych nikdy nemela mit deti premyslim, neprioustim si ji,tak proto se mi chce jit dal, vyzkouset vsechny mozne moznosti a az mi vsechny dojdou smirim se s tim.Nadsena z toho nebudu a nevim, za bych pak zivot radeji nezila sama,protoze bych mela porad na ocich, ze nemam deti, ze jsme sami.No nevim.Uvidime.Neboj, fertasu se neboj, jsou hodni a vstricni.Jen to cekani,ale i to se da vydrzet, vsichnijsou tam na stejne lodi bez rozdilu.
Není tady

Holky, BT nelhala, dneska v 12:50 dorazi nas nepritel Mrcha cervena v plne sile
Takze jdeme dale, dalsi cyklus na IUI zaciname hnedk po navratu dovolene, jdem do 2.kola 2. levelu. 
Vsem,co jeste maji nadeji,preji //
a i kdyz to nevyjde,zivot nekonci, musi se zkouset a zkouset.
Drzte se holky a neklesejte na mysli, ono to nekdy vyjit musi. 
Není tady

Ledi,chjoo,tak mrcha dorazila...
to je mi líto,no ale holt musíme bojovat dál....tak neklesej na mysli,já se k Tobě příští týden taky přidám...
cítím to v kostech...a přesně jak píšeš,někdy to přeci vyjít musí
jinak o té myšlence žít bez dětí,napadlo mě to ale vůbec si to nedovedu představit,takže taky pojedu až do úplného konce dokud to pújde a udělám pro to všechno co bude možné 
A když se budu objednávat na ten vstupní pohovor tak mám říct že chci k Sobkovi nebo k Jarošovi?A při té vstupce Ti dělají i vnitřní ultrazvuk,přemýšlím,že bych tam šla po MS,tak aby už tam viděli nějaké vajucho a už mohli něco začít dělat
co?
Není tady

Katuli, jeste doufej, na vstupni pohovor se objednej k sobkovi, bzva tam kazdou stredu,UZ delaji, takze kdyz pujdes po ms, bude dobre.
Není tady

Ledi,já už nedoufám a ani tento měsíc jsem nějak nepočítala....za tu dobu své tělo znám už dobře,takže už jenom čekám až mrcha zaklepe na dveře,příznaky jsou jasný
...přemýšlím,ten postkoitální(nevím,jestli to mám dobře)test se dělá tuším do 8-mi hodin po styku,je to tak?A musí to být nějaký zvláštní den cyklu,že bysme to zvládli při jednom při té vstupce...
Není tady

Johanko a ty si byla 2x na laparce,jak to probíhalo?
je potřeba si vzít nemocenskou?
Snaži,já se laparky nebojím,uvidím,co mi řeknou ve Ferťasu a když to bude nutné,tak na ni půjdu....prostě nechci aby se zase zbytečně ve mě hrabali,stačil mi nepříjemný zážitek s průchodností takže tak
jinak laparku mi teď navrhuje moje ženská dr.po 3-měsíčním Clostilu měsíc pauza,laparka a pak další 3.měsíce Clostilu,říká,že i po té průchodnosti,kde mi zjistili neprůchodný vejcovod vlastně nevíme co tam je jestli srůsty nebo endometrioza a že laparka to zjistí takže tak...a jak píšeš,že když je jednou vejcovod neprůchodnej,zprůchodnit už nejde,tak proč ty laparky teda dělaj 
Ledi ty děláš zdrav.sestřičku? :)Jinak já za Clostil a Pregnyl v lékárně doplácela 25,-kč,takže si Ferťas asi nějakou tu stovku přiráží co? Ale člověk v takových chvílích nepřemýšlí o penězích,ale doufám,že na takových nešťastnících nerýžujou
to by bylo sprostý...dneska nic není zadarmo ale tohleto by byli zoufalci 
Není tady

Katulko,nejsem sestricka, delam klinickou imunologii, takze delam v labaku. Asi neryzujou,jelikoz v tomjsem mela jeste pregnyl a pak jeste julinkovne 30 a objednavaci poplatek 30 Kc.Tak asi neryzujou a je pohodlnejsi, kdyz ti to daji,kdyz si reknes.Taky zalezi jakou ma pojistovnu, docela se ty doplatky u jednotlivych pojistoven lisi.Ale je to jedno.
Me taky doktor docela premlouvam,at nejdu na HSG ale primo na laparku,ale proc zacinam tim nejkomplikovanejsim,kdyz po laparce klidne muze dojit k srustum,tak proto jsem na ni nesla.kdyz to ale nutne bude,pak na ni pujdu. Uvidime.Takze tak, myslim, ze ve fertasu te hnedka nebudou nutit do laparky.Tak drzim pesti,aby se ti tam libilo, treba se tam nekdy potkame. 
Není tady
Ledi
Je mi to moc líto
Katulko - Tobě přeci jen píchali Pregnyl? Myslela jsem že ne, když byla ovolka na té neprůchodné straně. Dobře tak počkáme do čt.
Laparoskopie - je to pro ženskou náročnější, ale pro dr. jednodušší a hlavně přehlednější! Všechno si tam v břiše prohlídne, některý menší neodostatky (malé srůsty, viditelný ložiska endometrie apod.) může "opravit". Proto jí chtěji dělat.
Co Sluni? Dneska má testovat.... 

Není tady
Ahojky, tak mě také bohužel dostihla.Ale počítala jsem s tím.
Tak zase do dalšího boje.
Ledi, jednou to musííííí vyjít.
Katy, ano byla jsem na laparce 2X. Neschopenku jsem měla, ale asi to jde řešit i dovolenou. Nebudu popisovat první případ, to prý byla vyjímka 1:1000. Podruhé jsem šla za 4 dní domů a asi za týden do práce.
Všechno se dá pro mimi vydržet. A já šla do druhé laparky, i když ta první byla 
Není tady
Ahoj holky,
tak koukám ani tu dobré zprávy
tak hodně štěstíčka do dalších pokusů. Já zas na mrchu rudou čekám jak na smilování, měla jsem to dostat v pátek a furt nic
nejsem zvyklá na nepravidelnost, mě to asi všechny ty hormony kolem IVF rozhodily 
Není tady
tak Sluni Jani jak u Tebe testík??? Jsem moc zvědavá 
Johanko - tak dobře že jsi nemusela píchat druhej Agol. - aspoň nějaká pozitivum, co?
Silvi - mrcha jedna rudá že si taky už nedá pokoj a neleze zase chvíli k někomu jinýmu
Musí být 3 měsíce pauza mezi stimulkama na IVF?

Není tady

Ahojda Holky,
jak je?Co sluniJani?Taky jsem zvedava, jestli tu smulu prothne a doda tak dalsi silu na boj nam ostatnim?
No ta moje ms je nejaka divna, vubec me neboli bricho a ani nevim, ze nejakou mrchu mam,asi to bude tou vysokou davkou utrose.No ja zacnu pit kontryhelovy cajik a brat vitaminy.
Není tady
ahojky holky,
tak zatím nic,
doufám, že je ještě brzy, dnes jsem 12. den po iui a v reprofitu radili testovat 14. nebo 16. den.
Uvidíme, nezbývá než doufat a čekat...
dnes jsem si něco málo poklidila a jen pořád polehávala...jsem pořád ko...
tak prosim, jeste drzte palcaky.
Není tady

Sluni,jasně že je ještě brzy :vissla:držím všechny palčáky co mám...
ať to tady prolomíš,moc Ti to přeju....
Holky a fakt jste jako schopný jít po 14-ti dnech po laparce do práce a nic Vám není? 
Johanko,tak jedeme dál 
Silvi,hormony jsou fakt svinstvo,na jedné straně Ti mají pomoct a na druhé Ti uškodí,je to boj,hold nemáme to holky jednoduchý 
Ledi a je to MS? 
nebo vážně může mít utrouš takový následky? A kontryhel.čaj piješ od 1DC do OVU nebo celou dobu cyklu? A jaké máš ty vitamínky?Jsem to zas zapomněla...akorát si pamatuju energmu...
Není tady
Také jsem měla po utrouši slabší a kratší ms 
Teď mě ta mrcha fakt točí
téda tohle těm holkám, co ms nedostávají nebo mají delší cykly nezávidím. Já byla zvyklá vždy to dostat po 28 max. 29 dnech a tohle spoždění, když vím, že nemůžu být těhu je hrozný! nakonec budu muset jít snad na svůj první agolutin né
No snad do týdne dorazí, abych nemusela volat dr. 
Není tady

Silví
to Tě musí ta MS takle napínat 
ledi, je mi líto, že to nevyšlo, ale aspoň si užiješ dovolenou, načerpáš sílu a pak šup, do nového boje

sluni, tobě ještě pořád držím palčiska 

Není tady
Ahoj holky 
Ledi tak to me mrzi ,ze nic
jednou to vyjde urcite ,musi
. jinak ja po tech hormonech mela to same MS skoro zadna a bolesti taky skoro vubec,normalne to mam uplne naopak.
Není tady

Holky moje,
je to divny, protoze po normalnim brani utrose jsem mela ms tak silnou prvni den, ze jsem nestihala menit tampony a bricho jsem mela,jako by mne kopl kun a tedka ani nevim ze neco je a hlavne je to taaaak slabe, asi po vyssich davkach utrose se tohle deje,jedine dobre, nebot ty ms pretim byly celkem Ocistec.
Katulko, ja beru ergemu, kontryjhelovy cajik piju,kdyz si nej vzpomenu,vitamiky: brala jsem mamavit,ale tedka uz jenom listovku,magnezium, lecitim na cholesterol a obcas ma napadne si kapnou pripravek Feminan(me docela pomohl,kdyz jsem nemohla dostat ms v minulosti,tak ho zkousit a tinturu jerab ptaci taky zkousim).Snad mi ms tento cyklus prijde bez jakekoli chemie, uvidime, jinak tomu pomuzu utrosem ale az se nezvedne 20DC teplota,tak pak si jej nasadim.
Popi, mas pravdu, na dovce se aspon zotavim a pak se jeste uvidim,co a jak bude.
SluniJani, je jeste brzo,drzim vsechny klouby az mi zmodraj

Není tady