Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#151 6. 5. 2009 14:24

sluniJani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Zlín
Web

Re: CHAT: CLOSTILBEGYTKY - 3

Ledíku,
tys tento cyklus už vzdala sad?
věřím, že než se manža odstěhuje za prací, tak budete 3 ne-li 4big_smile

Není tady

#152 6. 5. 2009 14:30

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ostrava

No,ja nad timto cyklem prestala uvazovat.Priznam se, vysadila jsem utros a neuverite mi holky,jak se mi zmenila nalada,jsem tak nejak nad veci,vcera jsem si vzala posledni davku,tak uz snad z tela ven a tytam jsou unava a hlavne ta neuveritelna depka.Citim se tak nejak normalne.Je to zmena k lepsimu,fakticky.Vcera jsem byla tak zabiti a prenesla jsem tu blbou naladu i na manzu,ale tedka jsem v pohode.Jsem smirena s mrchou,ale neboj tajne k hloubi dusicky je jeste malinkate doufani,ze ta cervena mrcha na me zapomene!!! a ze to treba malilililinkato vyjde tummenupp

Není tady

#153 6. 5. 2009 14:32

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-

Tri deti by mi nevadili,ja vzdy chtela velkou rodinu a i klidne i dvojcatka,sice by manzu odvezli,ale pokud nam to bude souzeno mit tri deticky,tak uz si nikdy v zivote nebudu nic prat,jenom ty deticky a kopec starosti.Prace neni vsechno a ja nidky svoji praci nebudu delat na vrcholne urovni,to jsem prosvihla a kdybych ji chtela delat, znamenalo by to vzdat se rodiny a deti a to ja nechci.

Není tady

#154 6. 5. 2009 14:41

sluniJani
♥♥♥♥♥♥-
Web

to je od tebe hezký, že nejseš karierista...že myslíš na rodinu....
určitě dej vědět další průběh, jsem z tebe napjatá jako struna
a věřím, že ten utroš dělá takové věci...aspon tak si to užíváš, to je fajny

Není tady

#155 6. 5. 2009 14:50

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-

Presne,mam docela cistou hlavu a nepronasleduji me chmurne mysleny,zda se to povedlo.Ja vim, ze na testovani je brzo,ale ja se chtela testnout kvuli utrose,abych ho mohla vysadit a kdyz na testu nic nebylo,pak neni duvod se tim sajrajtem ladovat v tak maxidavkach.Takze pockame az jak to dopadne,ale do te doby chci byt v klidecku.Planuji na prodlouzeny vikend vylet do Sulovskych skal,tak snad manza nebude proti, ridit budu ja,jabych se tam taaak moc tesila.Tak jo,ja mazu zavest auto do autoservisu,aby mi ho dali dohro a pak hura na obkoukavani inlineu.PAPA tummenupp

Není tady

#156 6. 5. 2009 15:14

Snažilenka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od Českých Budějovic
Web

Holky já tay vždycky prohlašovala že budu mít 5 dětí (ještě na škole, před snažením). Když jsem pak nemohla otěhu a až po tak dlouhatánskej době se "povedla" Natálka, smířila jsem se s tím že by i to 1 dítě stačilo roll A když jsem se rozhodli pro druhý, byla jsem si jistá že to vydržím rok - když do té doby nic tak to vzdávám...No a vidíte - na třetí jsme s manžou skoro jen pomysleli a je na cestě tummenupp godlike

Ledi - ještě to nevzdávej vissla

Sluni Jani - Ty  už máš jedno dítko nebo ne?

Kati - proč se bojíš laparky?

Johanko - dobře že se Ti v práci líbí tummenupp A u Tebe bývá běžný že MS přichází až po dvou dávkách Agol.?

http://www.baby-cafe.cz/modules/coppermine/albums/userpics/13557/normal_metrik%20leden2011.jpghttp://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif

Není tady

#157 6. 5. 2009 17:01

johanka12
♥♥♥♥♥--

Snaži, já si vůbec s cyklem nerozumím.sad Minulý měsíc jsem také dostala 22DC Agolutin a MS dorazila 31DC,teď  zatím nic. Počkám tedy 1-2dny a píchnu druhou dávku, po té jsem už MS vždycky dostala.

http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbunsrd20060713_-8_LEA.png<a http://tickers.baby-gaga.com/t/squsqusbu20120131_-6_PROKOP.png

Není tady

#158 6. 5. 2009 19:51

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Sluni jsem zvědavá na neděli a Tvůj testík smile držím už palčáky teď ať je jich spousta do neděle do zásoby winktummenupp

Taky jsem si už prožila své,ale teď jsem si řekla,že na to kašlu,udělám proto všechno,ale teď se chci těšit na dovolenou,ještě nevím,kam pojedem,jestli nějaký lasťáček,ale už se těším,chci se zaobírat něčím jiným...pussa já mám třeba jen radost z toho že venku svítí sluníčko a že je krásně...smile a taky to doma už vše neprožívám,jen na diskuzi,protože se mi to místy zdálo i jako nátlak na nás oba a to nebylo dobře,a přesně jak píšeš Ledi,třeba pak budou spermíci rychlejší tongue

Ledi,byla jsem taky na průchodnosti kontrastní látkou a při tom mi rentgenovali vejcovody a já teda musím říct,že to bylo docela peklíčko,bylo to nepříjemné a strašně to bolelo grater,naštěstí to trvalo jen chvíli...ale docela jsem měla bobky,protože jsem potom začala krvácet a nikdo mě nevaroval,asi tak 4dny to trvalo a bylo to jiné než při ms,takové silné špinění, pak to skončilo samo od sebe...a navíc jsem všude četla a slyšela,že se po tom nekrvácí,tak jsem byla pěkně vyvalená a měla jsem strach,jestli mi tam ještě k tomu všemu něco nepokonili...a když jsem přijela domů,tak asi 3hodky po zákroku jsem měla úplně šílený,děsivý křeče v podbřišku,naštěstí asi po 30-ti minutách zabral brufen a já jsem vysílením usla,takže to byl pro mě dost nepříjemný zážitek...sad

musím zas pádit později dočtu a ještě poreaguju wink

Není tady

#159 6. 5. 2009 21:05

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-

Katuli,
no ja taky krvacela asi tri dny, docela hodne,me to vystreni ani nebolelo,nebot mi dali z obav alergicke reakce dva dithiadeny,tak jsem byla jako nadrogovana a jen jsem spala,tak sjem to nevnimala.Takze pohoda.
Jo koupila jsem si nove koleckove brusle, holky ja se tesim az vyjedu na olesne a budu drandit asfalt a vitr v zadech,ja dneska saskovala po obchode, zkousela asi patoro brusli, no sranda,prodavaci se jen koukali,zda neco nezbouram,ale nezbourala big_smile

Není tady

#160 7. 5. 2009 7:29

sluniJani
♥♥♥♥♥♥-
Web

ahojky snažilenko,
jak jsi přišla na to, že už mám doma dítko?
Já mám doma tak akorát puberťáka - ročního pejska, který nás hezky zaměstnává při tom všem snažení wink
Ale já doufám, že v neděli zjistím, že to miminko fakt mám/-ewink
Občas si říkám, to není možné, že by se fakt zadařilo na 1. IUI, ale pak mě začne bolet bříško jako před ms, je mně nějak šoufl a já si říkám, že by?

Ledi, jak to s tebou vypadá?
Holky pořád na vás myslím....
a co Johanko ty?

Tady je to ale napínavé wink co?

Není tady

#161 7. 5. 2009 7:33

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Ahojky smile

Sluni,to je teda napínavý....wink bříško bolí,je Ti šoufl....jé to mám z Tebe radost,ale nic nezakřiknout wink

Ledíku a co Ty?Jak je? smile

Holky taky naVás musím pořád myslet... smile držím palečky smiletummenupp

Není tady

#162 7. 5. 2009 7:37

sluniJani
♥♥♥♥♥♥-
Web

Kaťulko, ahooooj,
jediné co mě drží pořád při zemi je ten můj čípek....
kámoška tvrdila, že tam přes něj nemohla ani zavést utrouš...a já ho teda moc tvrdý, dlouhý a uzavřený nemám....to mě znepokojuje sad

Není tady

#163 7. 5. 2009 7:49

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Sluni,já se teda v čípku vůbec nevyznám va to Ti neporadím ...

a na to zavádění utrouše nejni nějaký aplikátor,jako že si ho dáš až dozádu stolt

Není tady

#164 7. 5. 2009 7:55

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-

Ahojda holky, mate pravdu je to tady napinave jako ve filmu a  cekame na vysledek.No holky, co jsem vysadila utros,tak mam energie na rozdavani a vcera jsem si poridila nove brusle a uz lanarim kamosku,aby se mnou nekdy vyrazila.No jedine co me boli je podbrisek a bederka.Jinak jsem OK, takze moje veskere pseudotehotenske stvy zpusoboval utros  a pregnyl roll neutral No cekam mrchu, uz mam u akne jak v puberte,ale nekde hluboko tajne jeste doufam.Jeste je cas.Problem je, ze nevim,odkdy mam brat spozdeni cyklu,ale jak tak premyslim,tak asi jestli ms neprijde do uterka,tak se neco bdue dit,do te doby proste mam smulu. Ale jeste drzte pesti,neni nic ztraceno.JA vam taky drzim, jsem taky napjata jak struna, jestli nekdo prekona tu nejistotu a nahlasi // godlike

Není tady

#165 7. 5. 2009 7:59

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Holky musím pádit pracovat,hezký den pa,pa,pak dočtu...stolt

Není tady

#166 7. 5. 2009 8:16

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-

Jo a k tomu cipku, no ja vam nevim,ale ja ho nekdy nemuzu ani nahmatat, je nkede schovany vzadz a tvrdsi sice je,ale ze by byl uzavreny, to asi ne.Ja ho hlavne ani nenahmatam.Takze je to vyresene.

Není tady

#167 7. 5. 2009 13:19

Snažilenka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od Českých Budějovic
Web

Johanko a testík jsi nezkoušela vissla

Ledi - tak dávej pozor na bruslích ať si nenatlučeš lol
Co se týká čípku - taky jsem ho málokdy nahmatala wink

Sluni Jani - zavádět Utrouš do děložního čípku???? Proboha co to tu kamarádku napadlo?????!!! va va va va Ten se zavádí do pochvy, do čípku se NESMÍ! Ježiš doufám že si ho tam neprotlačila, ale to by jí asi dost bolelo - je to vstup do sterilní dělohy a tím že by si to tam cpala by si akorát zanesla infekci!! Tak vznikaji záněty roll
Vůbec nevim proč jsem si myslela že už jedno dítko máš...? Neviděla jsem Tě třeba někdy v mamkách snažkách? wink  Ale třeba jsem se tolik nemýlila a už jednoho svišťátka dudlik v pupíku ukrýváš vissla tummenupp godlike

Kati - to je mi líto že Tě ta průchodnost tak bolela - ale když už to máš jednou prokázaný tak proč Tě nutí na LS? Když je vejcovod neprůchodnej, většinou už zprůchodnit nejde, je napevno srostlej.

http://www.baby-cafe.cz/modules/coppermine/albums/userpics/13557/normal_metrik%20leden2011.jpghttp://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif

Není tady

#168 7. 5. 2009 13:23

sluniJani
♥♥♥♥♥♥-
Web

snaži,
jejda, asi jsem to napsala nesrozumitelně....
když si zaváděla utrouš, tak jí zavazel čípek, jak ho měla dlouhý, tvrdý big_smile big_smile big_smile
a v mamká opravdu jsem, holky se mně ujaly, když jsem sem začla chodit wink
a teď jsem ještě u vás wink jsem ráda
já pořád říkám, že doufám, že bříško nebudu mít jen na jídlo, ale jako domeček pro miminko big_smile
v neděli se rozhodne...

Není tady

#169 7. 5. 2009 14:08

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-

Ahojda snazi,
no neboj nenatlucu si,ale spise se utopim, nebot muj manzel si prosadil, ze tento vikend jdem na terlickou prehrad zkouset ve dvojku nasi lodicku,co s ni pojedeme vltavu,tak snad neutopim a brusle bych ale taky rada vyzkousela. Jinak to ujde,akorat jsem se dneska ndlabla rano a pak mi bylo pekne blbe,mam totiz dneska dost prace,mam kapanek honicku kvuli rocnimu miminku, u ktereho se lekar obava zasrtu,tak litam jako hadr na holi a delam etsty , uz delam treti, lidi tonema konce,ale kdyz jde o mimiska,tak unava jde stranou.Takze mam dneska docela veselo.

Není tady

#170 7. 5. 2009 15:31

johanka12
♥♥♥♥♥--

Snaži, test jsem si nedělala a zatím ani nekoupila.
Sice stále nic, ale včera už mě pekelně bolelo břicho, tak jsem byla zklamaná , že už se MS hlásí.
Já se vždycky bojím testovat neutral.

Upravil(a) johanka12 (7. 5. 2009 15:32)

http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbunsrd20060713_-8_LEA.png<a http://tickers.baby-gaga.com/t/squsqusbu20120131_-6_PROKOP.png

Není tady

#171 7. 5. 2009 15:50

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Ahojky holky tak máme za sebou dneska kontrolní spermio,a je to stejný,máme je líný chjooooo gratergratergrater takže volám do Ferťasu a objednávám na vstupní pohovor rock Ledi,prosím,napíšeš mi kontakt smile

jdu papkat,potom dočtu ... smile

Není tady

#172 7. 5. 2009 17:08

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-

Kontakt

FERTIMED
Boleslavova 2
776 00 Olomouc
Czech Republic

mapa
telefon: +420 585 22 12 81
+420 585 22 41 28
+420 602 178 688
fax: +420 585 221 292

Není tady

#173 7. 5. 2009 17:10

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-

Katul, volej na cislo , co konci na 128.Jinak my taky mame liny spermiky kapitulation hmm

Není tady

#174 7. 5. 2009 21:07

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Ledi,děkuji smile a co Ty jak Ti je...? Trošku mě to mrzí poctivě užíváme vitamíny a ani kapka zlepšení na spermiu po 5-ti měsících hmmroll

Není tady

#175 8. 5. 2009 6:31

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-

Katulko, tak dneska klesla BT na 36,6.Takze je to jasne, ze zitra dorazi ms v plne parade grater kapitulation Ale jsem v pohode, stejne byla 90% sance ze to nevyjde,take proc plakat,kdyz jsme to vedeli predem.No ja tento mesic budu dbat vice o svou telesnou schranku,pokusim se upravit stravovaci rezima hlavne na dovce me ceka spousta polhybu v krasnem prostredi,tak se to sna odrazi i na me psychice, telu a doufam, ze me to vrati klid a pohodu.Eregmu budu asi uzivat dale, mozna mela ten ucinek, ze mi pomohla k tomu foliku a snad pomuze i manzovi k lepsimu spermiu,aby ty jeho mrsky byli trosku pohyblivejsi.Tento mesic nebude sedet na zadku v kanclu,ale bude mit dovolenou,tak snad se to u nej zlepsi.Holky aspo aby Vam to vyslo, ja tady asi budu dlouhodobe, mela bych se prepsat do dlouhodobek snazilek.Tak jo, ja si dneska jdu provetrat hlavu do Sulovskych skal, dam si do tela v peknem prostredi.Hezky den.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí