|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ledovecek napsal(a):
Silvi ahoj,jak je?
Ano jsem po IUI, zcrtlo se to strasne rychle,takze mi udelali 2xIUI obden,aby se to pojistilo.No tedka jen cekam a cim dal vice me predavaji myslenky, ze to nevyslo.testnu asi v nedeli,pokud na to dostanu odvahu, boze to bude hodina pravdy.
Ruce budu mit spocene.
No a jak to vypada u tebe?
Ledí
držím palečky 
U mě dobrý, nic se teď neděje, očekávám mrchu ... k dr. jdu až 26. května a pak uvidíme. Ale dnes jsem si objednala učebnici japonštiny 
Není tady

Ledim,díky za přivítání ve žracím klubu
,myslím,že bych získala 1.místo 
Silvi, 26.květen tu bude co by dup a zase se to někam pohne 
Není tady
Kaťulí děkuju, no pak si ještě nějaký ten pátek budu muset počkat, přecejenom musím dodržet tříměsíční pauzu
ale uteče to
vím.
a klidně se přidám k vám do klubu, také žeru jak nezavřená

Není tady

Jo,snazim se ovladat a budu s tim muset zacit, jinak se neunesu.Holky, myslite, ze manzelstvi na dalku muze vyjit?Nebotmanza hleda praci mimo Ostravu a bude tam muset byt pres tyden a buhvi, jestli se dostane domu, kdyz bude hodne prace.Obavam se, ze by nas to mohlo odcizit.Dneska se to tak nejak zvrtlo.Tak jen premyslim,zda nas to nerozdeli a kazdy si zvykne na ten svuj styl zivota,co vede v tom svem meste.No uvidime,ale obavam se, ze ohledne mimca by to mohlo vsechno jen zhorsit.Holky, ja Vam nevim.Jinak zacina pocitovat bricho,jako by mela dojit mrcha,ale tedka uz to asi bude doopravdy.No a hlavne, ze bez deti zustanu sama.Asi jsou blbe myslenky,ale clvoek musi premyslet nad vsim a na dalku se dite vyrabi dost spatne, mam dojem ze bduem akorat na mrtvem bode.No ja Vam nevim,ale zacina se to nejak zamotavat, mimco nikde a manzelstvi ani nevim jak dopadne.
Není tady

Ahojda holky,
tak hlasim,ze se u me asi hlasi mrcha, ze prichazi.Docela me boli bricho,jak pred menzes a i bederni pater,tak asi za cervena mrcha dorazi.Dneska rano jsem testla a vysledek je: /
, takze bojujem dale a pockam na mrchu. Doktor mi jendou rikal, ze pokud neni test aspon trochu pozitivni 10.DPO,pak je jistota,ze se nepovedlo. Tak tedka drzim pesti ostatnim, verim, ze prethnete smulu. 
Není tady
Ahojky ledi,
kdybys viděla, jaké já včera měla depky....
hrůůůza...
ale kámoška mě naštěstí zachránila...
nebolelo mně bříško, tak jsem z toho šílela...a taky čípek se mně nelíbil, pořád byl měkký a otevřený, krátký....
navíc jsme se rafli s manžou, že pořád něčemu věřím, že to on je realista...nebavila jsem se s ním, pako....
dnes ráno čípek dobrý, až jsem se divila...
tak ti nevím
a budu testit v neděli...uvidíme 
co ty?
drž se, manželství vám jistě vydrží, znám spoustu párů, co se vidí jen o víkendech a těm ženským to dokonce i vyhovuje 
Není tady

Sluni Jani, u nas je to naopak, ten realista jsem ja a manza je optimista,tak on jeste proad mysli,ze to vyjde,ale mne opravdu dost hodne boli bederka, vzdy kdyz ma prijit cervena.
Jinak cipek nepoznam.Ja to ma vypadat?Ty s tim mas zkusenosti?Sluni JAni mate jeste sanci, tak drzim pesti, pokus se moc nepozorovat, nejlepsi je se zabavit a nemyslet na to a pak si myslim, ze se ani nenadejes a najde na testu //.Uvidis.
Ja se dneska jdu kouknout po inlinech novych, svoje stare uz ma sjezdene,tak bych zacala pak jezdit v ramci treningu.Aspon budu mit darek tem narozkam.Drzim pesti. 
Není tady

Ledi,tak to mě mrzí se vším
chjooooo,ale jak píše Sluni,dokud se nerozjede červená,není nic ztraceno...a jaký si měla test 10 citlivý nebo klasiku,ten to vůbec nemusel ukázat....moc na Tebe myslím a s tím manželem...drž se...nemáš to teď jednoduchý,snad to nějak vyřešíte ku spokojenosti obou...
:)chjooo...
Sluni,tak tady depka...holky,určo to jednou vyjít musí,to by bylo aby nebylo....snažím se Vás povzbudit a poslat po netu spoustu energie
,ale zrovna jsem včera psala,že mám stejný příznaky jako Ledík
nechci na to myslet,ale nejde to,ale tak nějak cítím v kostech,že to u mě nevyšlo,nevím 
Není tady

Ledi,s těma bederkama to mám stejně....
holky ještě neházejme flintu fo žita a jak píšeš Ledi,nepozorovat se,zabavit se
vím,že je to hodně těžké...někdy se to nedaří,jindy vůbec,chjoooo....zrovna včera v tramvaji jsem slyšela holčinu,jak mluví s někým ohledně svého těhu,dost neomaleně,tak jsem si říkala,tam kde to nechtějí,tam je mímo coby dup a tam kde by to tak strašně chtěli,tak nic...jak je to na tom světě nespravedlivé,příroda si dělá své 
Není tady

Katulko a Jani,me to sice lito je,ale jdu dale, uz jsem mela tyhle stavy dostkrat a IUi bylo porvy,takze napodruhe uz budeu vedet,do ceho lezu,tak uz do toho pujdu bez obav.
Katulko, ty pocity,co jsem mela pripisuji utrogestanu, ma takove vedlejsi ucinky,pokud se bere ve vetsi davce.Jak jsem psala,pomaha se zamestnat, sportovat,ale problem je, ze po utrosi to proste nejde, clovek je ospaly jako mimino.
Ja testila mamatestem a testik byl uplne krasne bily s jednou carkou,takze si myslim, ze to bude asi definitivni a ten podbrisek a bederka mluvi sama za sebe,prsa me neboli.Tak jen pockam na cervenou a hura na dovcu a pak do noveho kola boje.Holky, i kdyz se nedari,tak nadeje umira posledni a pokazde,kdyz se nezadari jdeme dale a zkousime to dale.Verte mi,ja uz takhle bojuji rok a stale mam jeste silu bojovat jeste hodne dlouho, berte to jako,ze jednou to prece prijde?Ale kdy to je ve hvezdach a do te doby je treba verit,proto vam verim a drzim pesti.Drzte se. Co ma prijit prijde!!!!!

Není tady

Katuli, ja to taky nerada slysim, ze nekdo mimco ani nechtel,ale kdyby slo v zivote vsechno tak lehce,asi by nas to nebavilo a nemohli bychom byt stastni.Ja si rikam, proc by slo vsechno lehce,kdyz to muze jit tezce, ne????
Není tady

Ledi,úplně si mě Tvými slovy dostala,moc krásně si to napsala....o všem
a přesně co má přijít,příjde
a musíme se držet a bojovat dál...
HOLKY DRŽME SE 

Není tady

Holky a tak mě napadlo,byly jste na průchodnosti?Jak jsou na tom Vaše vejcovody
nebo na laparce?
Není tady

Presne,je treba si dodavat optimismu,kazda z ans je preurcena pro materstvi,ale rozdil je v nacasovani a kdyz to clovek nejmin ceka,tak to vyjde.Uvidite, vsechno bude dobre.Prichazi leto, slunicko, teplo, dovolena a hnedka se vse bdue snaset lepe a stastneji. Ja jsem si dala za ukol, ze o svem boji budu mluvit jenom tady na babinetu, s manzou to probirat nebudu, protoze pak stresujeme oba a to neni dobre,aspon jeden z nas musi mit cistou hlavu,aspon apk nebdue ve stresu a treba spermici budou rychlejsi a bude vice.Holky, hlavu vzhur a rikejte si, ze vse dobre dopadne a ze nikdy nebudete sami a to uz je samo o sobe vyhra.Tak hezky den a myslim na Vas

Není tady

Katulu,byla jsem na pruchodnoti a vejcovody mam krasne pruchodne, delali mi hydrosaplingografii kontrastni latkou,volila jsem nejmensi zlo a byl to ambulantni zakrok,takze to bylo i bezpecne.Nic to neni.
Není tady
Ledi,
moooc drž, protože já už se taky nemůžu dočkat testování a pořád tajně doufám, že to tam bude...
díky moc předem beruško
a brusle? jéééé, na těch jsem byla letos jenom jednou a i když je miluju, tak doufám, že už si nezajezdím až př. rok s kočárkem...už máme vybraný dobrý na brusle 
Není tady

Tak to jo, drzim pesti 
jdu neco delat, ale budu se tadyukazovat cely den.PAPA
Není tady
Kaťulko, já byla na laparce 2x, bylo to nutné k ověření průchodnosti.
Ledi, píšeš,že manžel budu možná přes týden mimo. I u nás to tak bylo. Ze vztahu bych strach neměla,spíše si budete vzácnější a více si vážit času mezi sebou. Oživovalo to nejen náš vztah.
Problém byl pouze ve správném časování sexu, když bylo nutné a brala jsem léky.
Manžel takto pracoval 8 let, ale když přišlo
chtěli jsme, aby byl doma každý den. Vyšlo to až na poslední rok a teď když chodím do práce je to nutností, jinak bychom to nedali dohromady.
Jinak jsem 22DC aplikovala agolutin a ms stále nikde.
Tak 1-2 dny počkám, testnu, a pak druhá dávka.
Není tady
Sluni, mimi si přeji pořád ,i když se už moc dlouho nedaří. Jen to teď díky práci tak nesleduji.
Není tady
Sluni, díky a já tobě samozřejmě taky. Mě lázně pomohly a já po nich do třech měsíců a v první dávce clostilu otěhu. 
Není tady

Johanko,
ja si taky myslim, ze to nas vztah kapanek zmeni v tom, ze si bduem vzacnejsi,ale bojim se, ze ja jsem clovek co si na svuj styl zivota zvykne a beda,kdyz se budem muset sestehovat k sobe.Jinak i taky kvuli pripadnym detem v budoucnu,ale zatim nejsou,tak zatim asi nic resit nebudem, aktualne to bude na podzim,kdy se rozhodne a manza zacne konat.Takze tak.Do te doby bych si strasne prala,aby se nam mimco zadarilo,ja se nebojim, ze budu sama, zvladnu to,ale nechci byt uplne sama v tom velkem byte, s detma by to bylo lepsi.Tak snad stihnem mimiska vyrobit do te doby,nez odejde za praci. Za dva mesice by mozna pripadlo v uvahu 2IUI a pak asi IVF........Cert vi.
Není tady