|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Sluni Jani, tento pocit jsem mela tesne po IUI, kdy se me zmocnil pocit,ze to vyslo, ze to prece musií vyjit,ale cim jsem blize hodine pravdy, tim mene verim a tak moc se bojim, ze to bude zase neuspech, taky uz jsem si s brichem jako blazen povidala,at e ten bobisek kouka poradne zavrtat a at da ve spravny cas o sobe vedet, ze budu hodna a ze budu zdrave jist,ze budu sportovat a proste budu stastny clovek a ze mu to bude delat dobre.Docela me to ukidnovalo,ale ta nejistota je silena.Kazdy se mi zda jako vecnost.Ale vim, ze drive nez 14DPO nema cenu nic testovat,ale na radu snazi jsem to kvuli pregnylu testla a mam ho uz z tela,takze kdyby se carky objevili, bude to
No musim mu vice domlouvat,aby u me
zustal, teda pokud uz neodplaval 
Není tady

Jo a jedine co citim, ze me boli bederka.Jinak jsem Ok, akorat jsem desne pazrava 

Není tady
Ahojn holky sleduji vas a drzim vsem moooc palecky 
Ledi jak je to v te polance mam tam namireno musim nejprve ke svemu dr. nebo muzu rovnou ,nejake stranky na netu jsou?nemam zadny kontakt
dekuji 
Není tady
Jéééé Ledi - tak to jsem ráda že bereš Utrouš dál a že máš doma testík
Tak budeme netrpělivě čekat na sobotu 
Sluni Jani - kdy Ti vychází ten 14DPO?
Kati - a Ty máš v plánu testnout kolikátej DPO?

Není tady
A všem vám opět posílám těhu bacílky:

Není tady

Simi poslalala jsemti soukromou zpravu, volej do olmiku, jedine tam se muzes objednat dopolanky, jsou tam v po, st. a pa.od 7:30- 16:00,ale vetsinou jsou tam do sesti.
Není tady

Snazi, nasavam bacilky 
Není tady

Nemas zac, neboj, jsou moc hodni, jen sobek ma svuj humor,ale je to asi dobrak od kosti.Uvidis.
Není tady
Tak to jsem ráda holky že se vám těhubacílky líbí a určitě i pomůžou 
Simo - jsi na nástěnce 
Sluni Jani - dala jsem Tě mezi nás taky abysme měly přehled - nevadí?
Kdybys chtěla napsat něco jinýho nebo něco víc tak mi napiš, opravím 

Není tady
snažilenko, děkuji,
já strašně moc doufám, až je mně z toho ouzko....
občas se něco objeví, nějaká ta pochybnost, ale snažím se být si jistá....
dnes bříško bolí mín nebo víc pracuji....nevím 
Není tady

Snazi, ja si je vytiskla a nalepila na pocitac v kanclu,tak na ne hodim vzdy okem a treba se nakazim 
Není tady

Sluni Jani,neboj bue dobre, uplne chapu tve pocity, vim, co asi prozivas, nemyslet n to nejde,prace tomu taky nepomaha. ale ja cucnu na vytiskle bacilky a reba budu optimista!!!!!Musime doufat,tak hlavu vzhuru. vzdycky jdem dale

Není tady

:lol:Sluni, ja mam v penezence svateho antonicka stribrneho maleho, mela jsem ho vzdy,kdyz mi o neco slo a i tedka jak jsem lezela na koze(kdyz mi delali IUI, jsem ho svirala v ruce) a stale ho nosim, prinesl mi uz stesti u maturity, u obou statnic a i u atestace,tak snad mi prinese stesti i tedka, je to takovy muj talisman, ktery me chrani, dala mi ho babicka.
Není tady
hele babo,
tys mě úplně rozplakala, je to hezky dojemné....
navíc ted tu něco píšu a ta holčina má adresu Hlinky, tak jsem si hned vzpomněla na Reprofit, ten je taky Hlinky 
a tak "miminko" hned o sobě dalo vědět a začlo mně bolet bříško 
Není tady

No vidis, to je vyborne znameni.

Není tady
Tak jsem dočetla a vídím, že je tu hned několik žhavých adeptek.
Všem moc držím palečky
. První den v práci byl nad moje očekávání a mou spokojenost. tak uvidím,jak to půjde dál.
Není tady

Ledi,to je fakt šílený s tím papaním nebo spíš žraním,já se za chvilku neunesu,ale nemůžu si pomoct,už abych taky skončila s těma hormonama,človek žere jako zjednaný a zabrany jsou fuč
hrůza a zjistila jsem,že mám úplně stejný příznaky jako Ty Ledi,jedine co citíim,že me boli bederka.Jinak jsem Ok,akorat jsem pořád děsně pažravá až to fakt není normální...
Snaži,počkám do čtvrtka to je 16den po Pregnylu a pak se s testováním rozhodnu
teda to říkám teď,ale uvidíme příští týden
a děkujeme za spoustu těhu bacilků...
Johanko,ať se Ti moc líbí v práci 
Holky,ještě jsem se chtěla zeptat,ten Utrouš jsou vagin.tabletky a vytyká to potom nebo to celý zůstává vevnitř,jako jestli po celou dobu musíte mít slipovku nebo tak něco,mě jen napadlo...
Není tady

Katulko,
vitam te ve zracim klubu.Utros je mozne uzivat intravaginalne, vetsinou vytece ten obal, tak je lepsi mit slipovku, je to jistejsi.
Není tady