|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Kaťulka 33 napsal(a):
Ledi a měřili Ti ve Ferťasu sliznici?Jak o tom tady holky píšou?Mě nikdo nikdy nic neříkal
a jak koukám na ty naše metříky,jsme se hezky shodly,co
![]()
a Jaroš tam je i odpoledne nebo jen dopoledne? A takhle vůbec nepřemýšlej,že ani jeden pokus nevyjde,musíš se pozitivně naladit...taky musíme našetřit chechťáčky na IVF počítám taky po Novém roce....taky mě Ledi mrzí,že si mimi budeme muset "zaplatit" a to nechci ani domyslet,že by nás mohlo stát třeba 60.tis.
,ale holt proti přírodě nic nenaděláme,musíme bojovat.....ale stejně je to nespravedlivý....
![]()
Simo ahooojtak ať ms dorazí jak má a Vy můžete vlítnout na snážo,myslím na Tebe....
a Tobě Orcho taky držím palec,holky držte se
![]()
Peťko,teď přirozeně snážo,protože Ferťas nestihnem,po-volno....a další měsíc se chystáme na IUI čkoa debatu o IVF...
a jaké a na co máš injekce?Asi mi to uniklo,jestli si o tom psala...a sprej máš na stimulku,ty jdeš na IVF?
Popi,to se tak hezky čte,jak si napsala .....a ET už je pokud se nepletu v bdělém stavu. tím okamžikem jsi těhotná a děl se vůle boží,hlavně to "si těhotná" to si přečíst,to je paráda,no hlavně ať to jednou vyjde....
Katulko jsi spatne uz je novy chlivek

Není tady