Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1001 24. 9. 2009 17:30

sima 75
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: OV
Web

Re: CHAT: CLOSTILBEGYTKY - 3

Kaťulka 33 napsal(a):

Ledi a měřili Ti ve Ferťasu sliznici?Jak o tom tady holky píšou?Mě nikdo nikdy nic neříkal va a jak koukám na ty naše metříky,jsme se hezky shodly,co godlike stolt a Jaroš tam je i odpoledne nebo jen dopoledne? A takhle vůbec nepřemýšlej,že ani jeden pokus nevyjde,musíš se pozitivně naladit...taky musíme našetřit chechťáčky na IVF počítám taky po Novém roce....taky mě Ledi mrzí,že si mimi budeme muset "zaplatit" a to nechci ani domyslet,že by nás mohlo stát třeba 60.tis.grater,ale holt proti přírodě nic nenaděláme,musíme bojovat.....ale stejně je to nespravedlivý....sad

Simo ahoooj smile tak ať ms dorazí jak má a Vy můžete vlítnout na snážo,myslím na Tebe.... stolt a Tobě Orcho taky držím palec,holky držte se wink

Peťko,teď přirozeně snážo,protože Ferťas nestihnem,po-volno....a další měsíc se chystáme na IUI čko wink a debatu o IVF...stolt a jaké a na co máš injekce?Asi mi to uniklo,jestli si o tom psala...a sprej máš na stimulku,ty jdeš na IVF?

Popi,to se tak hezky čte,jak si napsala .....a ET už je pokud se nepletu v bdělém stavu. tím okamžikem jsi těhotná a děl se vůle boží,hlavně to "si těhotná" to si přečíst,to je paráda,no hlavně ať to jednou vyjde....par

Katulko jsi spatne uz je novy chlivek tongue lol

http://www.ticker.7910.org/as1cMjG0g410000MDAwNjkwM2p8MDAwMTc1NWR8eW91ciB0ZXh0.gif
Valentince je

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí