|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Obrovsky!!!Dost me stvou v praci s temi jejich intrikami, kdy se sefova centra a sef oddeleni nemohou dohodnout,co komu mam rikat, protoze si to nereknou sami.Asi tri noci jsem poradne nespala,protoze porad jsem premyslela,proste budu rada, az zacne nova prace,tak bude zmena,ale me jsou ze srdce po*n intriky a pomluvy a lhani a nejhorsi na tom je, zeme nuti lhat o nekterych vecech.Takze asi to bylo proto,ale hrozne me to vylekalo,protoze ms jsem nikdy nemela tak silnou,tak sjem nevedela co je, nestava se mi to,ale asi to bylo velkym stresem, zitra mam dovolenou, budu mit klid na fertimed.
Není tady

Ty jo Ledíku,tak alespoň si odpočineš,no uvidíš co Ti ve Ferťasu řeknou,alespoň den dovči,asi je to fakt nervama,máš teď dost změn.....
já se zas těším jak malá na ty tři dny volna co teď budou....
Není tady

Ja taky, ja budu 5 dni volna.Takze si dopocinu mnohem vice, tesim se budu moci pracovat na postupech a tak.No odchod je dost neprijemny, sef je na mne naprdnuty,mam obrovsky stres.Hruza.No snad to bude OK.
Není tady
Ahojky tak dneska byla kontrola ,zatim vse ok jen sliznice je 4,5mm tak cekam na MS mam jeste dva tydny a pak je po "sestinedeli" tak drzte palce at MS dorazi jak ma a potom pry se muzem snaziiiiiit

Ledi tak to muza byt i z nerviku
kliiiiiiiid bude dobre 
Katulko ahoooj 

Jinak vsechny zdravim 
Není tady

Ahojky Simi, prosim, muzu se zeptat? Tobe to dovolili se snazit hned po 6ti nedeli?
naskočilo, 4.8.09 revize
, KET 24.11.09 zrušen, imunologie OK, příprava na 1.a 2.IUI stopnuta, 3.IVF prozatím u ledu, vypadá to na změnu CAR 
Není tady

no tak to je parada
to ti gratuluju...ja uz se taky tesim, az budeme moct dal zkouset....ja jsem dneska 7 týdnů po revizi ....na KO jsem taky byla, mam pockat na 2MS (první už mám za sebou) a pak uz to zase zacneme pocitat
uz aby to bylo....ted jsme meli v praci kolegyni, ma 2mesicni holcicku, je krasna...ale zase me to trochu vzalo 
naskočilo, 4.8.09 revize
, KET 24.11.09 zrušen, imunologie OK, příprava na 1.a 2.IUI stopnuta, 3.IVF prozatím u ledu, vypadá to na změnu CAR 
Není tady
Orcho ja zase trochu stresuji aby dosla jak ma ,nikdy jsem nemela s tom problem a nevim jak velka ma byt ta sliznice ,nevis ciste nahodou ???
Jinak Snazi pooomoc ty to budes urcite vedet s tou sliznici

Upravil(a) sima 75 (22. 9. 2009 12:57)
Není tady

simi, nevím, jestli ti to nějak pomůže, ale já jsem měla před IUI sliznici 7mm (cca 17DC)

Není tady

holčiny, já to bohužel nevím....u me vzdycky kontrolovaly hlavne ty folikuly, o sliznici mi nikdy nic nerikali, tak snad je dobra 
naskočilo, 4.8.09 revize
Není tady

Johanko,držím Ti palec
Simo,myslím na Tebe tak ať už přejde MS a šupky do toho 
Peťko,tak co u Vás nového s IVF?
Snaži,moc krásná větička s tou dušičkou
Ledi a co to krvácení?
Není tady
Ahojky, tak já dneska byla na Agolutinu. Tak snad MS dorazí jak má a já budu moci projít znovu odběry HP. 
Není tady

Ahoj holky zdravím všechny,
KATULKO ja zacnu od 1.10. se SYNARELEM az se mrska dostaví tak zacnu s injekcickama a uz to pojede jen mam strach aby vubec ta mrcha prisla ted jsem musela jit na vyvolavacku tak snad to bude ok nevim jaky na to bude mit vliv ten sprej ale snad prijde jak ma, nebo nevite nektera jak to funguje? a co ty KATUL jak jste na tom?
Není tady

Ahojda holky,tak jsem po IUI, dneska to slo jako po masle, jeste pujdu v patek.Ale moc sanci nemame,manzel ma malo spermiku,takze sance na otehotneni je minimaln a reseni je jenom IVF.Takze po novem roce asi do toho pujdem, doktor rikal, ze se to nemuze odkladat, ze mi bude 30, tak ho poslechnem.No uvidime, co se bude dit, dneska se delali v Polance IVFka.No uvidime. Do nove prace se tesim.Uvidime.
Není tady

Jinak nas doktor pripravoval na částku 20 tis. minimalne za IVFko.Jinak ve fertasu je tedka pohoda, malo lidicek,takze komorni atmosfera.Tedka zacnem poradne setrit na mimco a uvidime, zda se na nasstesti usmeje.
Není tady

Ledíííííí,vidíš,tak se to hejbe
,to mám radost a Ty folíky 13DC,paráda,ty si brala Clostil?.....super,tak IUI držím palečky,třeba nějaký spermoník zabloudí 

a byla si u Jaroše,ten je tam jen po,st,dopoledne ne?A pořád tam jsou jen po,st,pá? A ptala si se,kolik volna si budeš muset na to IVFKO vzít?
Není tady

Jo Ledi a co to krvácení,už to přešlo,tak teď asi zase zakrvácíš až vytáhneš klobouček,co? 
Není tady

KAtulko,asi 3 tydny, jak budes chtit po embryotransferu,ja asi do prace pujdu,protoze ji mam u baraku, tak tam jen skocim.V pohode.No jsou tam porad po, str, pa.Neni dost lidi,aby se to rozjelo na cely tyden.Jaros byva po, str a patky byva v olmiku.No brala sjem clostik 3.-7.DC 2x denne.No a k tomu papam eregmu, mam opravdu pocit,ze to pomaha k lepsimu dozravani vajicek.Byla jsem prekvapena, ze vubec neco narostlo,Jaros hnedka rekl, ze jdem do toho, ani nemrknul.Vysvetloval nam oheldne iVFka nejake veci, o prodlouzene kultivace,jake jsou sance aze si clvoek nema delat nadeje z prvniho pokusu, ze se to nemusi povest.No s manzelem jsme se rozhodli, ze do toho pujdem po novem roce.Uvidime, co jak.Manzovi kolisasmermiogram jako kolotoc na horske draze.Ale stejne nam rekl, ze mam jen asi 5% sanci, ze by se to povedlo a ze by se musel asi stat zazrak.Takze tak.Tedka budu mit aspon dost prace,coz me zabavi natolik, ze se ani naenazdam a bude to tady.
Není tady

Krvaceni ustalo,ale dneska to IUIcko bylo dost bolestive, krvacela jsem trosku.Takze jsem v kliduale bylo to neprijemne a jeste se jim ucpal katetr,takze tam laborovali kolem toho,takze bylo veselo.Uvidime,nedelam si iluze, tenhle treti cylus je jen ze sportu.
Není tady

Ledi,ty vado,ucpaný katetr,no tak to by mě tedy docela zajímalo,jak ho uvolnili
,ono už bude asi potřeba si vzít volno od té punkce vajuch,ne?A ptala si se,jestli se punkce a ET dělá v narkoze nebo jak to všechno probíhá,napiš mi prosím,ať si můžu udělat obrázek co mě asi taky čeká....:vissla:asi nějaká horm.stimulka pře tím se provádí taky ne?A kdy tam půjdete podepsat ty papíry pro pojišťovnu?Taky jsme zobali vitaminky,ale doc.Sobek tenkrát,pravil,že je to úplně k ničemu,co se týče vitamínů v tabletách....že to je jako bysme je hodili do koše...
Není tady

No na stimulaci si nemusis brat nemocenskou nebo dovolenou,takze v klidu.Odber vajuch se deje pod narkozou,je to pry lepsi a nezatezuje to zenu stresem.No Sobek sice neco rikal, ale kdybysi leky nebyli a odkud si asi mysli, ze se ty ucinne latky vzali, z rostlin.Takze i kdyby vitaminy meli nejaky efekt, tak na psychiku to ma efekt bezvadny, protoze si clovek rekne, ze neco dela.No my planujem IVFko az po novem roce, musime nasetrit nejake penizky.Dost me mrzi, ze si miminko budem muset zaplatit,ale neda se nic delat, proste jsme na tom, jak jsme a musime se s tim smirit.Jaros byl dneska fajn, hnedka rekl,ze jdeme na to IUI,tak jsme sli a pak nam vykladal, vysvetlil nam postup IVF.No sance je nekde mezi 30-35% na jeden pokus.No muze se stat, ze ani jeden nevyjde.
ale budeme doufat.
Není tady

Kaťulko, co zatím vím já, tak se musí před stimulací na IVF na UTZ, kvůli cystám, aby nebyly...... a vyfasují se injekce..... ty si aplikuješ a chodíš na další UTZ, aby se vidělo, jak se daří stimulace..... pak ještě nějaký lék na to, aby folikuly nepraskly předčasně...... a pak už se naplánuje den, kdy se jde na odběr..... ten se provádí pod uspávací injekcí, ale probouzíš se prý ještě na sále.... pak si voláš ohledně toho, jak se podařilo oplodnění..... a ET už je pokud se nepletu v bdělém stavu. tím okamžikem jsi těhotná a děl se vůle boží.
tak to alespoň nastínil dr. mně, s tím, že u PCO bude dělat UTZ raději častěji, aby pokud možno co nejvíce předešel hyperstimulačnímu syndromu.

Není tady

Popi ma pravdu
Není tady

Ledi a měřili Ti ve Ferťasu sliznici?Jak o tom tady holky píšou?Mě nikdo nikdy nic neříkal
a jak koukám na ty naše metříky,jsme se hezky shodly,co
a Jaroš tam je i odpoledne nebo jen dopoledne? A takhle vůbec nepřemýšlej,že ani jeden pokus nevyjde,musíš se pozitivně naladit...taky musíme našetřit chechťáčky na IVF počítám taky po Novém roce....taky mě Ledi mrzí,že si mimi budeme muset "zaplatit" a to nechci ani domyslet,že by nás mohlo stát třeba 60.tis.
,ale holt proti přírodě nic nenaděláme,musíme bojovat.....ale stejně je to nespravedlivý....
Simo ahoooj
tak ať ms dorazí jak má a Vy můžete vlítnout na snážo,myslím na Tebe....
a Tobě Orcho taky držím palec,holky držte se
Peťko,teď přirozeně snážo,protože Ferťas nestihnem,po-volno....a další měsíc se chystáme na IUI čko
a debatu o IVF...
a jaké a na co máš injekce?Asi mi to uniklo,jestli si o tom psala...a sprej máš na stimulku,ty jdeš na IVF?
Popi,to se tak hezky čte,jak si napsala .....a ET už je pokud se nepletu v bdělém stavu. tím okamžikem jsi těhotná a děl se vůle boží,hlavně to "si těhotná" to si přečíst,to je paráda,no hlavně ať to jednou vyjde....
Není tady