|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

No ja nevim,ale vysldek bych potrebovala vedet do konce tohoto tydne,abychom se rozhodli,co dale.Nevim, fakt nevim,ani do lekarny se mi pro ten test nechce.Ale kdybych ho mela mozna bych ro riskla,ale je to tezke odolavat a doufat a oddalovat hodinu pravdy.Snazi mi poradila brat utros a testovat,ale je jeste moooc brzo.Takze bych trapila jen sama sebe, potrebovala bych mysl zabavit necim jinym.Jeste asi pockam.Pokusim se to vydrzet do nedele.
Není tady

Ledi,tak dovča,se máš,já si ještě počkám
,chjooooo,ten Tvůj manža Tě ale mučí,asi měl svůj den,teda takhle Tě nazlobit.....no snad vychladne....chjooo :rolleyes:to je někdy potíž a trápení s těma chlapama
....fíha tak chutě na kyselý
jo a taky mám poslední 3dny sny...šílený,jsou úplně živý,ale naštěstí ne o mrše....
Snaži Vítek je moc krásný jméno 
Sluni,tak kdy teda testneš,už nevím,Ty si měla Pregnyl? A jak dlouho si tu mojžíšku vkuse cvičila? Držím palečky na dnešní genetiku
A jasně holky o červené pšššt....
Jinak Ledi,s tím utroušem taky vím,že to holky berou i při otěhulení a dále,dokud lékař neřekne dost a že to máš brát do toho 25DC Ti řekli ve Ferťasu?
Není tady

Ano ve bfertasu mi to tskhle rekli.Tak jsem zvedava,priznam se, byla jsem si koupit testy. 
Není tady

Ledi,Ty jo,tak super,jsem napjatá,kdy testneš,ať můžu držet všechny palčáky co mám?
Není tady

To prave nevim,ale do konce tydne urcite.Diky za drzeni palcu. 
Není tady

ahoj holky.... jednak vám oběma (nebo i dalším, pokud jsem něco přehlídla) moc moc držím pěsti.... a jednak -- sice vím, že to není stejné jako při IUI, ale když jsem měla Clostil, tak po Pregnylu jsem taky měla jedno balení Utroše ve dnech cca 16-25Dc... pak už ne, pak jsem měla čekat na to, jestli přijde MS a jinak testovat.

Není tady

Ani nevíte,jak ráda bych se k Vám holky přidala,ale nechci si to malovat,je to poslední měsíc s Clostilem,pak mám v plánu měsíc pauzu bez hormonů a Fertimed....jsem strašně pažravá,musím pořád něco dlabat i když už mám plný břuch
,tak ty chutě se nedají,ty hormóny jsou hrůza 
Není tady

Popi mě utrouš za celé ty 3měsíce dr nedala 
Není tady

JINAK VŠEM NÁM DRŽÍM PALEC MOOOOOOOOOOOOC 
Není tady

Katulko, mluvis mi z duse ohledne jidla,holky ja jsem tak zrava, dneska jsem zhresila, protoze jsem si koupila dva zakusky, normalne to nedelam,ale v kantyne meli cerstve a ja si je proste koupila, sezrala a pak jeste chleba a rohlik a doma jsem toho taky sporadala,akorat ta zelnacka,co jsem sezrala dve misky,tak mi udelala s trubkama desne veci,hjuza, uz abych skoncila s tema hormonama, clovek zere jako zjednany a zabrany jdou do nekam,je to hjuza, na dovce se budu stravovat zdrave, zelenina rybicky,vse v malem mnozstvi a dobre vino.Tam se to hubne docela dobre,protoze tam lidi o sebe dbaji teda o sve zdravi do vysokeho veku,tak nechci zaostavat.Tesim se.
Není tady
Ledí ahoj....jéééé já tu dlouho neopruzovala a koukám, ty už máš za sebou insošku
Držím vše co mám 
Není tady

Silvi ahoj,jak je?
Ano jsem po IUI, zcrtlo se to strasne rychle,takze mi udelali 2xIUI obden,aby se to pojistilo.No tedka jen cekam a cim dal vice me predavaji myslenky, ze to nevyslo.
testnu asi v nedeli,pokud na to dostanu odvahu, boze to bude hodina pravdy.
Ruce budu mit spocene.
No a jak to vypada u tebe?
Není tady

Ahojky holky.....
Sluni,taky se snažím myslet pozitivně,ale nějak mi to nejde,raději nechci myslet vůbec a co Vy holky,jak se cítíte? Tak vzhůru do nového dne,ať je fajn 
Není tady

Sluni,ne je to úplně normál,taky se těším,a když mě třeba jen trošku začne bolet bříško,mám radost,že se něco děje...
to jsme teda blázni všichni
,holky Sluni,Ledi,myslím na Vás kudy chodím,jak tenhle měsíc dopadnem
...Ledi to zjistí trošku dřív a my Sluni,tak zároveň 
Není tady

A jinak jak se cítíte kočky?
já mám pořád strašný chutě,včera jsem zdlábla na co jsem přišla...šílený ty hormony...
za chvíli budu jako bečka

Není tady

Jo Sluni,mluvíš mi z duše,to čekání je hrozný,už aby byl příští týden ať člověk ví na čem je 
Není tady

Jsem zvědavá na Vaše testování,já počkám do čtvrtka a uvidím,co a jak 
Není tady

Ahojda souputnice moje,
no ja mam cerne myslenky a bojim se dne,kdy budu muset testnout.Jinak problem je, ze pregnyl uz mam z krve pryc a nic me neboli,akorat jsem si vcera svou nenazranosti rozhodila streva,ale jestli je to hormona, tak se z te sve pazravosti nedostanu a budou vytahovat z vany obouvakem, horsi je, ze sezere pate pres devate.Kolac,na to zelnacku,pak zajidam rizek a vecer me honila mlsna a i pres potize jsem si neodpustila zdlabnout dva parky jen tak.Ja vam nevim,ale tohle snad neni normalni,ale asi mam vysvetleni, ja si stres zahanim jidlem,tak mozna proto,ale mam to v hlave, zaludek by ani nechtel,ale hlava hlasi musis neco zdlabnout.Tak asi tak.Holky prece,musime vyhrat, kdyz se to tady tak krasne s tehulkama rozjelo

Není tady

Jinak na radu Snazi pokracuji v brani utrose pro jistotu,ze by se mrnous jenom chytal.Tak ho budu brat asi do soboty a pak testnu. 
Není tady
já mám testovat 14. den,
ale chutě nemám
"jen" jsem příšerně unavená, občas mě píchne v bříšku, mám pocity v břichu jako před ms ... ale jinak nic...
dnes je to celkem dobrý, věřím, že se má miminko dobře, zahnízdilo se a hezky se mu poroste
Není tady

Holky, kdyz to nevyjde mne,tak Vam budu drzet vse,co se drzet da az mi zmodraji klouby 
Není tady