|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Johanko - PCO nejni žádná tragedie, já je mám taky
Hlavní je že se ví proč to nefunguje 
Deli - držím pěsti do CAR a aby mrcha červená nedorazila 

Není tady
Snažilenko, děkuji za podporu. Jsem moc zvědavá, co mi pan doktor řekne. Mám strach, že nejsem těhu a menstruace nepřijde ani po těch hormonech 
Není tady
Deli - no a test fakt zkusit nechceš? Dr. to ani nijak jinak poznat nemůže, jen z krve nebo moče, na UZ je moc brzo - tam uvidí maximálně vysokou sliznici jako bejvá ale i před MS.... Po hormonech MS (pokud nejsi těhu) určitě dorazí - mě chodila po Proveře za 5-7 dnů ale každá jsme jiná. Pořád držim pěsti i palce a určitě dej vědět 

Není tady

JOHANKO tak jak se ti libilo na obilnaku jakej to na tebe udelalo dojem? ja tam jdu v pondělí pro recept a neves hlavu ja mam taky PCO
DELI drzim taky pesti urcite to vyjde a budou //
Není tady
Holky, díky za podporu, ale nemám zrovna pozitivní zprávu, není to ani těhu a ani nedorazí ms
moje děložní sliznice je pouhé 3mm, takže kombinace Clostil plus Provera u mě nějak nezafungovala
takže mi dr. nasadil ode dneška 2x1 Estrofemu, aby mi prý rozhýbal tu sliznici. Já jsem po samotné Proveře menstruovala pravidelně, sice trochu slabší ms, ale přišla vždy a teď nic
pokud máte někdo zkušenost s Estrofenem nebo podobnou situací, budu moc ráda za každou radu 
Není tady
Deli to mě fakt mrzí, vypadalo to tak nadějně....
Estrofen je dobrej, sliznice po něm určitě naroste (ale nemám osobní zkušenost).

Není tady
Petko, byla jsem moc spokojená. Byli jsme na konec u MUDr. Čadové. MUDr. Crha měl nějaké jednání v Praze. Vyslechla,vysvětlila .... 
Já vůbec nevěším hlavu z PCO, jen potvrdila, co já už mám dávno potvrzeno.Jen jsem to tu uvedla.
Ale díky za informace. Teď jen aby MS vůbec přišla a mohli to rozjet. Ale zítra posílám manžela pro agolutin. Jistota je jistota a já už žádný nemám.
Deli, na mě clostil nefunguje.
Není tady

johanko, Clostil ne, ale určitě Ti dr. k miminku pomůžou, tomu věřím

Není tady

Ahoj holky,
Delinko moc me to mrzi,sledovala jsem tvuj vyvoj a tise verila, ze to mohlo vyjit.Ale neves hlavu,bude dobre.Drzim vse, co na tele drzet jde vsem,co to potrebuji.
Tak jsem se dneska byla podvat v moji nove praci,sef je desny optimista a desne hyperaktivni,no hruza, nekdo by ho mel krotit.No jinak me potesil, protoze s pripadnym tehotenstvim se smiril a nebrani mi, jen musim nekoho vyskolit.Takze se budeme snazit prirozene, Jinak 23.9. jdem do fertasu ohledne nasi situace a co bude dale.Tak uvidime, co a jak bude.
Není tady
Co mě hodně zaráží, že ms nepřišla ani po té Proveře, i doktora to dost překvapilo, myslel si, že bych mohla být těhu, dokud mi neudělal UZ
měl někdo z vás po Clostilu tak nízkou sliznici, že ani Provera(nebo něco jí podobného) nezabrala a ms neproběhla???
Není tady
Deli ja o tom moc nevim
holky ti napisou ,snad nekdo bude vedet 
Ledi tak to je fajn 
Jinak ja porad cekam na MS a kaslu nejake tri mesice pauza ,vletime na to hned po prvni MS ,dr mi rikal ,ze kdyz by se stalo tak se zase tak nic nedeje,jinak jsem nastava ,pribrala jsem pet kilo v mem kratkem tehu stavu a nejdou dolu ,ja nic nemuzu obliknout
asi nastolim tvrdou dietu ,poprve v zivote 
Není tady

JOHANKO tak vy ted zacnete s IVF? my jsme uz zacali s pripravou dneska tam mam volat co nas ceka dal tak jsem zvedava
Není tady

Holky, zanedlouho vypukne humbuk,uz ted ma nervy na pochodu,no snad to dopadne klidne. Drzte pesti.
Není tady

ledi tak držím palec, ať to vezmou racionálně a v klidu 

Není tady
ledovecek napsal(a):
Holky, zanedlouho vypukne humbuk,uz ted ma nervy na pochodu,no snad to dopadne klidne. Drzte pesti.
dej vědět, držím 
Není tady
Silvíku
Deli - osobně si myslim že by po Proveře s takhle nízkou siznicí mělo přijít aspoň špinění - neříkal Ti dr. o tom nebo Ti dal rovnou užívat ten Estrofen?
Ledi - tak jak? Jak to vzali v "bývalé" práci? 
Simi - zrovna jsem dočetla krásnej článek, co mě zaujalo nejvíc :
"......Myslím si, že má každá dušička právo se rozhodnout, zda zůstane nebo si počká na vhodnější chvíli. Třeba se ta Vaše dušička jen lekla, že není ještě připravená a přihlásí se později více vyzbrojená..."
Kdyby sis chtěla pročíst celej článek taky tady: http://www.baby-cafe.cz/modules.php?nam … sid=111090

Není tady

Ahojda holky, mam to za sebou,uz jsem si dala i panaka.Dopadlo to dobre, tak nejak jsem dsla i k tomu, ze to vlastne delam kvuli penezum na IVFko,vlastne asi to byla hlavni vec a to , ze me tam sef necha na velmi zkraceny uvazek poporodu.Takze velka sefova to vzala dobre a sef byl skvely, moc me ten clovek prekvapil, dostal me.No tedka me ceka more prace a uceni,ale aspon zapomenu na snazeni a presmeruji svoji mysl na neco, co bude mit nejaky smysl.No a uvidime se , domluvili jsme se s manzelem, ze do IVFka pujdem na jareaby se prace nejak zabehala a zaucila lidicky.Uvidime.
Není tady

Ledi,moc Ti držím palečky,ať si spokojená a vše vyjde dle Tvých představ...
,jinak si kádr,žes jim to v práci takhle řekla....že tam nemáš co dělat,pokud se ńezmění přístup atd....já tady mám taky jedubabu,která mi pije krev a fakt bych s tím nejradši někdy sekla a říkám si,že to nestojí za to,za ty nervy atd...a čekat až otěhulím...pchhhhhh,to bych se zbláznila....
Není tady
Deli82 napsal(a):
Co mě hodně zaráží, že ms nepřišla ani po té Proveře, i doktora to dost překvapilo, myslel si, že bych mohla být těhu, dokud mi neudělal UZ
měl někdo z vás po Clostilu tak nízkou sliznici, že ani Provera(nebo něco jí podobného) nezabrala a ms neproběhla???
ahojky já při clostu brala nějaké léky na podporu sliznice jinak by mi taky nenarostla ale nemůžu si vzpomenou co to bylo
něco co se dává ženským při přechodu aby menstruovaly le fakt nevím co to bylo
Není tady

KAtulko,ja jim rekla, ze to delam i kvuli penezum, ze je muj budouci zamestnavatel preplatil a o dost,ze mi nabidla vedouci pozici (ac je to vskutku nevdecna pozice) a proste jsem v praci trpela tim, ze me ta prace prestavala bavot,ze potrebovali nekoho jineho a ze nemohu cekat dalsi tri roky na to,az jezibaba pujde do duchodu a stejne me za tu dobu nic nenauci a nepusti k nicemu lepsimu,co dela sama.Tedka snad otevrou oci a zacnou s tim neco dela.Taky jeden z duvodu byl, ze finance budou potreba na IVFko,na ktere bychom chteli na jare do te doby se budem snazit bud pres IUI anebo prirozene.Tim, ze bude hodne starosti v praci,tak se vymanim z mysleni na blbosti.No uvidime.Manza je z toho sice smutny, protoze na nem je tedka videt,jak ho trapi, ze nemuze mit prcka,me je to taky lito,ale tedka smeruji moje myslenky na laborator a na lidicky v ni, kho tam budu mit a koho a kde hledat.Uvidime.
Není tady

Ledi,moc Ti držím palce na pohovor do Ferťasu,pak dej vědět,co jste vymysleli 
a kdy nastupuješ do nové práce?
Není tady

1.10.
Není tady

Holky, mam obrovsky problem,nevim,co se deje,ale zacala jsem ted vecer krvacet,mela jsem ruku od krve.Co myslite?Tak nejak nevim, ms jsem mela,tak tehotna byt nemuzu, test jsem si nedelala.Mozna rozhazene hormony????Prosim o radu, ve stredu jdeme do fertasu,tak snad budeme vedet,vice.

prosim,poradte. 
Není tady