|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Ahojda holky,
tak se hlasim.
Sluni, prosim te,jake je to narovnavani kostrce?Pomuze to?Hmmm?Prosim dej vedet, co a jak, ja na to mela jit,ale nemam vuli cvicit,ale vim, ze kdyz se zatnu,tak to vydrzim apak se na mobilizaci objednam,ale tedka me to jeste nedonutilo,jeste cekam zazraky,ale kdyz zazraky pominou, dam se do boje vsemi moznymi moznostmi.Tak budu rada za kazdou informaci na co se mam pripravit a za ti to pomohlo.
Jinak Katuli,no vcera mi bylo dobre,nebot jsem byla rano nucena ridit, a to mi pak neni v aute spatne, protoze kdyz jedu jako spolujezdec je mi spatne docela hodne, proste mi byva v dopravnich prostredcich spatne,ale kdyz jsem ridic,tak je to v pohode. Jinak jsem si rekla, ze pockam do cervene mrchy az prijde,stejne uz nemam na testeni testy a kupovat se mi je asi nebude chtit,jedine kdyby se neco delo.Takze asi tak,spise musim zacit planovat dovolenou,co si vezmem,co je potreba koupit a modlim se,aby mi prisli uz plavky,ktere zamaskuji moji postavu,ale jsou hezke,Takze starosti bude hodne a bude treba zaridit mnoho veci.No a pristi mesic aspon otetstuji telo,jestli se nahodou neprobudilo a nebude fungovat samo.Uvidime.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Snažilenko,
tak gratuluji k dalšímu klukovi. A už máte jméno?
Moc děkuju
Mě se líbí Vítek (Vít), ostatním členům rodiny moc ne (Natálka chce Borise
a manžel Richarda
). ALe budu za něj bojovat 
Ledi - no já když si vzpomenu na dobu úplně nedávnou, tak bych se tolik neradovala že když řídíš tak Ti není
Já se několikrát za volantem dávila a měla vedle sebe připravenej pytlík
Vadilo mi i když mi vylezl pás ke krku
Tak dobře, vidím že Tě na testing nepřesvědčím
tak počkáme do mršky nebo aspoň do 14DPO, jo? Ale kdyby do té doby nic tak testneš, souhlas?

Není tady

Snazi, ja mam az skoro 35 denni cyklus,takze spise bych pockala do toho 32-35DC,tak pak bych resila testovani, kolem 10.5. to vyjde,takze az tak.Taky jak jsme si jednou psali,ja kdyz mam kupovat testy,tak se div nejdu propadnout pod zem, takze pak navstivim lekarnu a testnu.Ju?14DC je name brzo a po de temegadavce utrose 3x1 nevim,kdy ms dorazi, tak asi tak, drive by to asi nemelo smysl.
Ja jsem to s tim rozenim zjistila,kdyz sjem delala autoskolu,ze mi to pomaha, vcera mi sice jednu chvili prislo nejak divne,ale pustila jsem na sebe proud studeneho vzduchu a preslo to,taky mi zvedal adrenalin manzel,protoze prudil pri mem rizeni jeho milacka, byl to docela boj,porad se vztekal,jak radim,proc podtacim motor,proc netroubim, tak mi porad sahal do rizeni, troubil, reknu Vam holky,byl tak na zabiti,cestou zpet jsem uz ridit nechtela ani nahodou, budu si ridit svoje malinke auticko a to jeho at ridi sam, sam si to pos..l,takze si celou dovolenou odridi sam.Docela me vcera nazlobil.Je to jesitny chlap,co si mysli,ze musim ridit stejne jako on
, hnul mi vcera zluci pekne.No a dneska je zase urazeny, ze nechci na kolo, me prijde hrozne jet po ranu nekam asi vice nez hodku a pul autem.Radeji vyjedu z domu.Tak jsem napsala kamosce,ze se sejdem a zajdem na prochazku a vybodla sje se na manzu, at vychladne.Holky s chlapama to je desne tezke nekdy. 
Není tady

Snazi, ne rozeni ale rizeni, zase myslim drive nez pisu. 
Není tady
Ahojky holky, tak hned odpovídám na všechno....
ta kostrč...už asi před rokem jsem chodila na mojžíšku, dobrovolně...nikdo mě nikam neposlal (můj mudr tvrdí, že nevěří, že když se ženská natřepe nebo něco jí, že to pomůže...no nevím, nesouhlasím s tím). Paní říkala, že mám pohlou kostč, což jsem už věděla (asi před 2 lety mně to řekla známá, která mně dělala dornovu metodu a říkala, že se to vrátí). Tak mně chtěla udělat napravení přes konečník, ale protože mám hemeroše, tak se jí to nepodařilo a natrápila mě, to joooo.
Tak jsem chvíli cvičila mojžíšku, pak jsem to vzdala a ted jsem zase byla po těch letech, co mně kostrč trápila u pána maséra na dornovce...je to jednoduché cvičení, kterým vám napraví posunuté nohy, kostrč a tak...v mém případě jsem měla delší nohu, měla jsem disharmonii v kyčlích, takže kostrč ani nemusel napravovat, ukázal mně cvik, který mám cvičit doma (a na který jsem zabudla, hned si to jdu cvičknout:D) a prý by se to nemělo tak často vracet.
jinak k těm vitoškům...já jím taky celou řadu a snad pomohly...E, B před jídlem půl hodky, během jídla zinek, po jídle hořčík, vápník, c. Rozhodně si nekupujte multivitamíny, protože jak už mně říkali v brně na gastru, vitamíny se vybijí a zůstanou stejně jen dva. Takže rozhodně kupujte zvlášt a pokud možno přírodní.
Ještě nějaký dotaz:D
Ledi, jak ti dnes je?
Já bojuju kdy testnu...
Není tady

Jo v poho, testovat nebudu, bojim se brzkeho zklamani, stejne moje pesisticke ja rika,ze se mrcha dostavi v plne sile.Tak proto nechci testovat a hlavne nemam test doma, takze je to vyreseny. 
Není tady
já mám testnout až 14 dní po iui, takže musím počkat a test taky nemám doma...takže zatím vydržím.
ted jsem chvíli žehlila a musela jsem si jít sednout....jsem jako moucha...a břicho pořád stejný...jako před ms.
No Ledi, musíme se držet a hlavu vzhůru, jasný?
Není tady

jojo, drzim pesti.Me dneska rozcilil manzel, tak jsem mu rekla, ze pokud bychom cekali mimco, ze si to mimco radeji rekne, ze se odstehuje pryc, protoze bych jako mama byla oskliva
, tak zklidnil.Ale taky me tesne po IUI bolelo bricho trvalo to si 3 dny,takove menstruacni bolesti,ale pak se to dalo,ale pregnyl udelal sve.Ja pockam,akorat po utrosi jsem casto jako matohy, je to desne uspavadlo, vecer jdu spat pomalu se slepicema.Hjuza, nic nevydrzim.Ale jinak jde, snazim se na to nemyslet,akorat dneska bych vrazdila kvuli ncemu kyselemu, vcera jsem do sebe hodila apson pul litru laku z okurek,abych ukojila svou touhu po kyselem a dneska jsem si rano dala aspok s octem a budu si varit zelnacku,holky ja zboznuji kysele, ale hrozne a vcera mito nastartovala zelnacka v bojnicich, tak si mauzu udelat hodne kyselou zelnacku. 
Není tady
Sluni Jani - mě od cvičení Mojžíšky odradilo právě to odblokování kostrče
Nešla jsem na něj.
Teda Ledi - já se taky cpala kyselým a to jsem ještě nevěděla že jsem těhu

Jo a co se týká řízení a manželů - jsou všichni stejný
Pořád do toho kecaji 

Není tady
Tak zítra mně to holky nastane a já razím do práce. Držte palečky, po tak dlouhééé době se člověku tak nechce. Navíc nevím, co od toho očekávat a jaká ta nová pozice bude. Ale je to zatím jediná práce, kterou můžu mít při mateřské na plný úvazek. Bez zaměstnání mě zase nevezmou dcerku do školky.
Není tady

Johanko,drzim na zitrek strasne palce, uvidis,az se dostanes do viru pracovniho tempa, uvidis zlepsi se to.Drzim moc pesticky 
Není tady

Snazi, u me by to ani nesouviselo s tehotenstvim,ja proste kysele miluji, ocet si na tlacenku ani neredim, do oamcek si taky pridavam ocet a hlavne, uz jen jak vyslovim slovo ocet, tak zacnu slintat a zduri se mi uzliny na krku, a kdyz jim kysele,cela se orosim jak dvanactka, akorat me vcera namlsala ta zelnacka a vecer uz ta chut byla opravdu nesnesitelna,tak jsem se dorazila lakem a dneska rano aspik s octem,pak kysele houbicky cela flaska a tedka vecer mela dost kyselou zelnacku,no a jeste tedka slintam jako slon 
Není tady
Johanko - moc držímpalce do práce, chápu jak Ti je po tak dlouhé době do práce...
Už teď se mi nechce a tobudu doma ještě 3 roky. Hlavně kolektiv - jak zapadneš atd. Tfuj tfuj posílám hodně síly a přijď nám povědět co a jak.
Ledi - Ty jsi normálně kyselina
Tolik kyselýho bych nepozřela ani v té době největší chuti 

Není tady

jojo, asi jsem,ale ja jsem se proste neovladla,ale mam na dlouho vystarano mozna

Není tady
ahojky ledi, tak jak se dneska cítíš?
já jsem celá nervozní, protože jsem zatím celkem v poho

tak doufám, že to všechno zase přijde 
dnes jdeme na genetiku, tak věřím, že až si to všechno projdeme, že zjistíme, že to bylo zbytečné, honit nás od čerta k ďáblu...
když tady se to nějak rychle rozmnožuje, všimla sis?
Není tady

Jo, docela vsimla, tak snad nebudem pozadu a taky rozsirime rady stastnych.Snad jo.Ja se citim dobre,jen me docela strasi sny na tema,ze prijde cervena mrcha
,tak asi na tom neco bude ale jde.Dneska koncim s utrosem,tak jsem zvedava,co a jak se vyvine. Testy doma fakt nemam, takze me to nebude pokouset,ale obavam se, ze me neboli ani prsa a ni nic jineho na sobe nepozoruji, mlsna jsem byla i predtim.
No genetiky se neboj, je to v pohode, jenom si povykladate a vemou Vam krev a bude to.Aspon budete mit jistotu, ze jste zdravi. Drzim pesticky nam vsem.Me se to uz blizi tak hodina pravdy.Tak snad se na nas stesti usmeje
a budem moci resit prijemnejsi veci nez behani po CARu.
Není tady
Ledi,
a tebe ani nebolí bříško nebo tak?
Já končím s Utrošem až v den testování...
no jsou to ale variace, permutace, co? 
Já tomu věřím, že se připojíme, takže o tom červeném pššššt 
jasné? javor?
genetiky se nebojím, my už zažili tolik mudrů, obzvlášt já, že mě to fakt nijak netočí...
bylo by fajny, kdybyste měli dobré zprávy před dovčou, ne? 
Není tady

No prave,ze me nic neboli,ale az vysadim utros,tak uvidime, zda prijde pms ci ne,to by me melo zacit bolet bricho,ale tedka je mi fajn.
No snad se nam to povede, byl by to nejkrasnejsi darek k narozkam,co bych v zivote dostala a tu dovcu bychom zvazili,zda riskovat, kdyz je cesta tak dlouha, jeste to pujde zrusit a kdyz by se to zjistilo az pozdeji,pak bychom jeli a uvidime,ale kdybychom to bedeli asi dest dnu pred odjezdem,pak bych to konzultovala s doktorem,co by si on o tom myslel, protoze je tam docela dlouhe cestovani.Tak asi tak.
Sluni,budem pozitivne myslet a at se nam to povede a mzem prejit do zimnatek

Není tady
jééé vidíš lediii, já bych to měla ke svátku...i jsem na to zabudla, že už zase budu mít svátek 
jejda, o to víc na to budu myslet a to by bylo, aby to nebylo 
přeji ti hodně štěstí a abyste nemohli jet na tu dovču...ne že bych ti to záviděla, ale víš jak to myslím...
Není tady

Ja vim, tady se nenajde neprejici clovek,protoze jsme tady vsichni na jedne lodi.
Tak se to musi povest,abychom meli stastne narozky a svatek. 
Není tady

Akorat me tedka trapi hodne husty bily az zluty vytok,tak nevim,zda to neznamena brzkou ms.Uvidime. 
Není tady
Ledi - to Ti řekl mudr že máš takhle brzo vysadit Utrouš???
Já Ti teda do toho nechci kecat, ale jestli doma ještě nějakej máš tak ho ber dál - je to progesteron a kdybys byla těhu, takovýhle přerušení by mohlo způsobit i potrat, ne? Většinou to bejvá tak že se čeká tak to 30DC někdo třeba ještě dýl a když nejsou // tak se vysadí. Tenhle postup mě docela děsí
Hustej bílej až nažloutlej výtok způsobuje vysoká hladina progesteronu - měla jsem ho v cyklu než jsem otěhu, a pak se objevil i v dalším cyklu a já si řekla - a jéééje známka toho že se nezadařilo a přijde mrcha
Ale OMYL - byla jsem těhu
a tenhle výtok mě věrně doprovázel celý těhotenství s Dandou (a tentokrát taky
).
Jani - hodně štěstí na genetice
Já vám tento měsíc holky hodně věřím
a mám tůšo že ...... Ale nebudeme předbíhat, co?

Není tady

Tak myslite, ze nemam vysazovat a pokracovat do 30DC?Hmm, tak to ms prijde tak kolem 37DC.No to asi budu muset testnout, hmmmm?Abych vedela na cem jsem.Me doktor rikal, ze mam brat 3x1 az doberu cele baleni utrose.Tak nevim.Ale kdyz rikate, ze se to ma brat do 30dc,tak to zkusim, nic s tim nezkazim.Dam na vas, baleni mam dost, takze uvidime,ale na tu dovolenou pak budu muset i tehotna.Holky,kdyby se zadarilo,mam pokracovat v brani utrose nadale?V jake davce?Je to hypoteticka otazka,ale radeji budu znat odpoved.
Není tady
Ledi určitě ho dál ber - no tak kdybys náhodou nebyla, tak přijde mrcha až 37DC (ale já věříííím
). A kdyby jo, pokračuj v braní jak to bereš teď, 3x1tbl. - většinou až do 12tt kdy přebírá funkci žlutého tělíska placenta. Rozhodně bych neriskovala ranný potrat jen kvůli vysazení Utrouše!

Není tady

Ok,podridim se.No a co si myslis o cestovani v rannem stadiu tehotenstvi, ceka me dvjdnova cesta autem.No doktor mi to nerekl mozna proto,ze pocita s tim, ze sance IUi je tak mala, ze bych to nemusela potrebovat,Rikal 16.-25.DC a pak vysadit.Tak dam na vas a budu pokracovat.Diky za radu a drzte vse,co se drzet da. 
Není tady