Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 29. 4. 2009 20:29

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

Re: CHAT: CLOSTILBEGYTKY - 3

jéééé snažííí, tak vyhráli chlapi tummenupp hlavně, že je vše jak má wink

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#27 29. 4. 2009 20:29

Silvi.100
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Středočeský kraj
Web

Snažíííí big_smile to je nádhera, obrovitááánska gratulace hjarta pussa

1.-3.IVF sad 4.IVF-11.6. //, HCG 490, ale krvácení a KONEC sad KET: 31.10.12-SP 5.týdnu sad
http://www.ticker.7910.org/as1cOEm0g410000Mzc1ZGp8NjMxOTNkfEVsbGlua3UgbWFtZSBkb21hIA.gifhttp://www.ticker.7910.org/as1cMoE0g410010MTEzfDI1NmR8RWxsaW5jZSBqZQ.gif

Není tady

#28 29. 4. 2009 20:43

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ostrava

Snazi, doufam, ze nam tady posilas porad tehotenske bacilky,abychom se jedna po druhe nakazili.To miminko je taaak kjasne, ja si dneska sahla na brisko od kamosky, tak sjem byla kapanek namekko.\big_smilebig_smile

Není tady

#29 30. 4. 2009 9:29

Snažilenka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od Českých Budějovic
Web

Holky moc děkuju a chytejte :
dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta dudlik usch hjarta

http://www.baby-cafe.cz/modules/coppermine/albums/userpics/13557/normal_metrik%20leden2011.jpghttp://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif

Není tady

#30 1. 5. 2009 9:52

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-

Ahojda holky,
preji prijemny svatecni den.
Musim se priznat,ze me dneska prepadl sileny napad a nedalo se ubranit.Proste jsem dneska testla,abych aspon nekdy v zivote videla pozitivni test, i kdyz pregnylovy, tak jsem se testla a carka tam byla, sice jen stinek,ale pregnyl mam jeste v tele, tak aspon vim,jak to vypada, je to prdle,ale ja asi prdla jsem, tedka budu spokojena, vim, ze pregnyl neni dudlik ,ale vim aspon jak to vypada a o cem nektere tehulky pisi. dumbom Hjuza, uz testovat nebudu,jenom kdyby nahodou ms mela spozdeni,problem je, ze nevim kdy by mela prijit,.chodi si jak chce. dumbom

Není tady

#31 1. 5. 2009 12:07

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Ahojky holky,krásný 1.máj přeji...smile

Ledi,plně Tě chápu,já taky testovala a měla Pregnylový stínek ale až 28DC,ale tenkrát jsem měla hodně velký naděje,že už to není Pregnyl,ale on bohužel byl...hmm ale taky jsem si říkala aaaaha,tak takle to má vypadat...ještě ho mám schovaný va

...a co Ty víš,třeba tam stínek zůstane a bude jen sílit,moc bych Ti to přála wink,myslím na Tebe a moc držím pěstičky smile jinak mě po dvakráte přišla po Pregnylu MS 16den na tuty přesně...

Snaži moooooooooc gratuluju k mímíkovi chlapákovi dudlik,to je krásný tummenuppa jak mu to na fotečce sluší wink přeji bezproblémový zbytek těhu,užívej si to smilestolt

Není tady

#32 1. 5. 2009 12:33

Snažilenka
♥♥♥♥♥♥-
Web

AHoj holky,
Ledi - být Tebou tak testnu aspoň zítra ještě jednou aby byl test sněhobílej (=čistej od Pregnylu) a pak můžeš testit dál vissla a budeš vědět že to už není Pregnyl.... tummenupp Mám nějakej dobrej pocit že by to mohlo vyjít stolt vissla Tuším že tu někdo jednou psal, že Pregnyl je v těle maximálně 10 dnů po aplikaci - ta dávka 10tis. Psali mi to když jsem objevila stínek // (u Danečka) a radovala se ale pak mi došlo jestli to není ještě Pregnylový stínek...(já měla dávku jen 5 tis.). A někdo tu psal že ne, dokonce na to byl odkaz, ale už je to dlouho....a diskuse je bohužel smazaná roll

Katí - děkuju pussa
Katí hele a píchali Ti Pragnyl když máš tenhle cyklus folík na neprůchodnej straně? Jak už jsem tu několikrát psala, je vyzkoumáno že se zdravej vejcovod může naklonit tak daleko až dosáhne k prasklému folíku na druhé straně a nasaje ho vissla Tak doufám že jste to posvětili tulčem kdyby náhodou vissla tummenupp

http://www.baby-cafe.cz/modules/coppermine/albums/userpics/13557/normal_metrik%20leden2011.jpghttp://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif

Není tady

#33 1. 5. 2009 13:42

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-

Asi to risknu,ale moje telo se po te maxidavce citi divne, zrovna tedka manzel smazi rizky,protoze ja u toho nevydrzela, zvedl se mi kufr a vubec mi byva kazdy den dopoledne blbe od zaludku, spravi se to az odpoledne a na druhy den odznova.No holky,kdyby to vyslo, asi bych skakala do stropu.Ale aspon diky pregnylu to clovek muze zazit.Tak asi tak,Jeste vydrzim prece jenom je to strasne brzo.Takze vsechno muze byt jeste jinak.

Není tady

#34 1. 5. 2009 13:56

johanka12
♥♥♥♥♥--

tongue

http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbunsrd20060713_-8_LEA.png<a http://tickers.baby-gaga.com/t/squsqusbu20120131_-6_PROKOP.png

Není tady

#35 1. 5. 2009 14:35

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Snaži-jo Pregnyl 15DC smile jasně,že jsme posychrovali tulčem i když je to hodně těžké při OVU bolestech...:dumbom:ale co se dá dělat.....jinak o tom,že zdravý vejcovod může zafungovat když je folík na opačný staně,slyšela jsem to taky...gloria

...vidíš Snaži píšeš,že dávka 10tis.Pregnylu je v těle max.10dní,to já si taky myslela a měla jsem ho na testu prý i 15dnů po Pregnylu usch

Ledi,a Ty máš Pregnyl 1.měsíc? Já to taky tak měla cítila jsem divný pachy,apod.,ale ne takhle pravidelně jako Ty,že píšeš dopolko a odpolko už klid...pak už ty další měsíce vůbec nic...na testing je ale ještě brzy 22DC,já po svých zkušenostech budu testovat raději až po vynechání...pokud tam ty // mají být,tak tam na mě počkají a budu vědět že to nejni z Pregnylu....a Ledi kolik Ti píchli Pregnylu...?

Není tady

#36 1. 5. 2009 14:39

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Jo Ledi ještě kamarádce v Caru přímo řekli že má testovat po IUI 14 den a měla tam jasný //....je to individuální,každý tělo je jiný a reaguje jinak ....tongue

Není tady

#37 1. 5. 2009 15:20

Snažilenka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Kati - kdybych tak našla někde ten odkaz, kde píšou o odbourávání Pregnylu roll Ale co jsem procházela, tak tam to neni sad To jemi divný, že by ještě 15dnů po aplikaci byl v moči va Spíš jestli to nebylo biochem.těhu.
Ledi dostala 10tis. Pregnylu - měla jednu IUI a pak za dva dny druhou IUI.Píšu to dobře Ledi?

Ledi - na projevy těhotenství je fakt ještě brzy, bude to tím Preg. To víš přeci jen je to dávja velká. A taky možná trochu psychika wink

Johi - co Ty? Tak co práce? lol jo není nad to začínat v pátek 1.5. lol Těšíš se?

Upravil(a) Snažilenka (1. 5. 2009 15:21)

Není tady

#38 1. 5. 2009 15:25

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Snaži a co to znamená biochem.těhu?usch

Není tady

#39 1. 5. 2009 18:50

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-

Snazi, mas pravdu, ale tyto stavy jsem mela,kdyz jsem mela vyssi tlak,takze spise premyslim, ze si ho budu muset nekde zmerit,protoze pokud by byl vyssi,pak to budu muset resit.Uvidime, nicmene s testovanim pockam az na ms za 10 dnu,ja si po tech neuspesich ani nedelam iluze, ze by se to tak lehce povedlo,takze jsem zatim v klidecku,kdyz to nevyjde, bude mit o samozrejme lito,ale zivot jde dal a hlavne me ceka relaxace.Takze v pohode.Zacnu resit ten tlak a bude mit dobre, dneska to akorat byla desna zvedavost,jak to vubec vypada.

Není tady

#40 2. 5. 2009 10:30

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Sluni Jani a jak dopadla IUI,byli na Tebe hodní? A chci se zeptat,píšeš že Tvůj pr.vaječník ven­til.saktosalpinx,co to znamená?tongue moc držím palčáky a Ledi Tobě samozdřejmě taky holky,to by bylo,kdyby Vám to vyšlo po IUI spolem wink U Tebe Ledíku se mi líbí Ty ranní nevolnosti wink,jak je Ti dneska? A doufám,že budeš mít tlak vpořádku:par:

Snaži,moc děkujem za toliiiiiiko těhu bacilků,pořád na ně koukám wink

Není tady

#41 2. 5. 2009 10:32

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Jo a ještě se chci zeptat,do středy jsem měla BT 36,0 a od čtvrtka 36,3,kdy tedy proběhla OVU(jestli proběhla)ve středu nebo ve čtvrtek? va

Není tady

#42 2. 5. 2009 10:44

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Ledi,taky jsem zvědavá na tu kámošku,co jí kartářka předpověděla dvojčata kluky,jak to dopadne smile

Tak už vidím,že Sluni psala o iui mamkám snažkám,jak se tam pjosím dostanu,nemůžu na to přijít? Jsem reta

Není tady

#43 2. 5. 2009 10:52

sluniJani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Zlín
Web

ahojky kačulko, tak už nic nechceš vědět, co? už sis vše přečetla...co?

Není tady

#44 2. 5. 2009 11:07

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Sluni,jo chtěla jsem si přečíst,co si psala o IUI na m.snažilky,ale pořád nevím,jak se tam dostanu :rolleyes:jsem pakoš reta jestli mi napíšeš postup budu ráda,nemůžu to nikde najít....a jak se cítíš?

Není tady

#45 2. 5. 2009 11:17

sluniJani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Zlín
Web

katulko, je to chlíveček, mamky se stále snažej big_smile
jinak se cítím dobře...
pořád si říkám, šetři se, možná seš těhu...ale nějak to moc nejde....
pobolívá bříško jako před ms, jinak nic jiného na sobě nepozoruji...je brzy

Upravil(a) sluniJani (2. 5. 2009 11:18)

Není tady

#46 2. 5. 2009 11:24

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Sluni a jak se na ten chlíveček dostanu,potřebuju asi návod jako pro tupečky:Dbig_smile přes diskuze jsem to nenašla,ve vyhledávači mi to nevyhledalo godlikebig_smilebig_smile
...tak se šetři,držím Ti moc palečky tummenupp

Není tady

#47 2. 5. 2009 11:45

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

Kaťulko, klikni na tenhle odkaz a jsi tam wink
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 6#p2007006
jinak je to v diskusích --- otěhotění - těhotenství --- snažilky --- CHAT: Mamky se stále snažej 9!!!

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#48 2. 5. 2009 12:14

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Popi,díky moooooooc,si hodná wink

Sluni,tak koukám po přečtení,že jste na tom s manžou podobně jako my.....línější spermoně a jeden vejcovod funkční....tak strašně moc si mi vlila energii a další sílu do žil,po přečtení Tě mám ještě větší chuť jít dál a četla jsem co užívá manža....ty vitamíny užívá zvlášť nebo je to v jedný krabičce,víš jak to myslím a jaké ty zobeš vitamínky?smile a jak dopadlo ve čtvrtek narovnání kostrče?Kde Ti to dělali a kdo Tě tam poslal dr.z Caru? tongue

Není tady

#49 2. 5. 2009 12:15

Snažilenka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Kačko - biochemické těhu je, že se projeví zvýšením HCG v krvi a // na testu, ale zanikne tak strašně brzy, než je vidět na UZ.

Není tady

#50 2. 5. 2009 15:16

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Snažilenko,
tak gratuluji k dalšímu klukovi storstark . A už máte jméno?

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí