Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#251 11. 5. 2009 14:21

verynka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Svitavsko
Web

Re: CHAT: CLOSTILBEGYTKY - 3

ledovecek napsal(a):

Very mas pravdu,ale povidej to tomu mozku,kdyby vymysleli hypnozu,jak to vymyzat z mozku a z hypnozy se probudit az kdyz bude clovek tehotny a bude jiste,ze to donosi, jezis to by bylo. dumbom

To by bylo fajn.........

Není tady

#252 11. 5. 2009 14:22

verynka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Holky, tady je bouřka.

Není tady

#253 11. 5. 2009 14:23

verynka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

A kroupy.

Není tady

#254 11. 5. 2009 14:24

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ostrava

Kdeze je bourka.Dorazi to i do Ostravy?Abych vzala nohy na ramena z prace?!

Není tady

#255 11. 5. 2009 14:29

johanka12
♥♥♥♥♥--

SluniJani, to mě mrzí.sad

http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbunsrd20060713_-8_LEA.png<a http://tickers.baby-gaga.com/t/squsqusbu20120131_-6_PROKOP.png

Není tady

#256 11. 5. 2009 14:30

johanka12
♥♥♥♥♥--

Bouřka? Tady zatím klídek....

http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbunsrd20060713_-8_LEA.png<a http://tickers.baby-gaga.com/t/squsqusbu20120131_-6_PROKOP.png

Není tady

#257 11. 5. 2009 14:46

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

ledi, ať se ani neopovažuje ta buřina přijít sem dumbom ....... příjemný zahradní deštík klidně, ale bouřka ne-eeee mad

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#258 11. 5. 2009 14:52

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-

No prave, ja nemam destnik a jdu zavest auto do servisu a pak jdu domu jen tak,tak at nezmoknu. va

Není tady

#259 11. 5. 2009 19:04

Silvi.100
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Středočeský kraj
Web

Snažilenko tééééda to je láskyplné přáníčko hjarta par

Mrcha se u mě zatím pořád nehlásí...takže čekám dál. Jinak nestíhám dočítat, takže pokud tu bude konečně nějaká pozitivní zprávička, prosím zdůraznit tučně big_smile pussa

1.-3.IVF sad 4.IVF-11.6. //, HCG 490, ale krvácení a KONEC sad KET: 31.10.12-SP 5.týdnu sad
http://www.ticker.7910.org/as1cOEm0g410000Mzc1ZGp8NjMxOTNkfEVsbGlua3UgbWFtZSBkb21hIA.gifhttp://www.ticker.7910.org/as1cMoE0g410010MTEzfDI1NmR8RWxsaW5jZSBqZQ.gif

Není tady

#260 12. 5. 2009 7:35

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Ahojky...

Sluni,moc mě to mrzí,chjooooo pussa,grater,tak jsem to přála alespoň jedné z nás,já už taky mrchu cítím v kostech :rock:myslela jsem že alepoň jedna z nás to prolomí,no nic holky tak musíme bojovat dál....společně tam přeci dojít musíme....styrka bude to fuška...

Holky a ten postkoitální(nevím,jestli to mám dobře)test se dělá tuším do  8-mi hodin po styku,je to tak?A musí to být nějaký zvláštní den cyklu? vissla

Sluni a kolik to stojí,když si jako samoplátce necháš vzít krev na hcg? gloria a je to super,že výsledky jsou rychlý a přesnější než těhu testy cool je to jistota...

Není tady

#261 12. 5. 2009 8:47

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-

Katulko, na postkoitalni test muzes jakykoli dne,ale je lepsi kdyz tam pujdes na prohlidku, treba na UZ spojit to s tim,takze se bud v ten den rano nebo vecer predtim budete tulit a pak ti lekar pres trubicku(podobne jako u IUI) nabere hlenik z del.hrdla.Takze v klidu.

Není tady

#262 12. 5. 2009 15:07

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-

Holky,
mam dotaz?Nezkouseli jste nekdo homeopatickou lecbu?Mate s tim nekdo zkusenosti.

Není tady

#263 13. 5. 2009 7:35

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Snaži ježíš to je tak nádhernýýýýýýýý přáníčko od Natálky....smile jsem dojatá smile

Popi,taky zkouším měřit BT,ale rozumím tomu jako Ty godlike

Sluni,vím jak se teď cítíš,několikrát jsem Ty stavy taky zažila...už se mi nechtělo dál,prostě jsem to chtěla vzdát,říkala jsem si,že už na to nemám....ale vždycky jsem se zase zvetila a jela dál a jak píše Verynka,holt my si toho drobka musíme vybojovat wink

A jak se všude říká,že psychika je 60% úspěchu,tak věřím tomu,že až se na to holky chtějí "vykašlat",tak se vnitřně zklidní a ono se to většině povede....gloria

A jak píšeš Ledi,taky jsem to zjistila až po dvou letech....že se človek nesmi pozorovat,protoze vypozoruje vesti nadeje nez je,každý na to musí přijít sám nejde to hned a taky jak komu i když jsem kolikrát hodně chtěla na to nemyslet,tak se to nedalo,až teď se mi daří smile(v rámci možností) jsem tomu moc ráda,strašně jsem se trápila,ptala se pořád proč,proč právě my?Nikdy by mě nenapadlo,že zrovna nám to nepůjde a já osobně mám kolem sebe kamarádky,které se začaly snažit mnohem později než my a už mají prcky chodící,hrozně jsem se trápila,při každém oznámení těhu nebo narození mimíse mi bylo ale hoooodně smutno uvnitř...až to jednou přišlo a já si řekla dost......ale trvalo mi to strašně dlouho,jako by člověk dělal,že má klapky na uších lyssna nevidí,neslyší a tělo si stejně dělá co chce dumbom

Verynko,hezky si to napsala že vykašlat se na to nedá, to máš pravdu, ale dá se s tím "smířit" SVATÁ PRAVDA..par moje slova...

Silvi,tak mrcha nic ?....roll

Ledi,homeop.léčbu....jen jsem o ní slyšela,vím že existuje ale to je vše.... va

Není tady

#264 13. 5. 2009 9:38

mala.popelka
Moderátor(ka)

Kaťulko a děláš si někde graf ?

Ledi, to jsem nezkoušela, ale už jsem někde četla, že to někomu pomohlo (ikdyž ono těžko říct, co přesně pomohlo, když člověk míchá a zkouší všechno možné) :-)

Very, to "smíří se s tím" bych osobně nepoužila.... spíš bych řekla "až to člověk přijme"

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#265 13. 5. 2009 10:15

Snažilenka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od Českých Budějovic
Web

Sluni Jani - to je normální, že toho už máš dost a jsi naštvaná úplně na všechny a hlavně na ty co otěhotní jen se na chlapa podívaji roll grater Tím jsme si prošly všechny a za pár dnů to zase bude dobrý, zase dostaneš sílu na nový snažení tummenupp
Vsugerovat si člověk může cokoliv, psychika je hrozná věc dumbom Dokonce bývaly případy, ještě než byl UZ, že si ženský vsugerovaly celý těhotenství, rostlo jim břicho, dokonce měly porodní bolesti a NIC - prostě těhotný nebyly (dodneska je to u fenek psů taky dost běžný). Hurá že dneska jsou těhu testy, UZ apod. že se to stát nemůže.

Ledi - nevím jak to o vás ví okolí, ale mě se pak osvědčilo říkat že se nám prostě dudlik nedaří - a najednou odpadly ty protivný a trapný otázky - tak co vy, kdy budete chovat apod. Kupodivu se dost rychle rozkřikne po okolí a nemusíš to každýmu vysvětlovat kapitulation Zrčovan tak když já o některé dvojici vím, že se mimi nedaří, tak se na to neptám a nevyzvídám. Ale záleží to na každém, jak moc chce aby mu lidi viděli do soukromí. Mě už to prostě po těch měsících neustálýho vyptávání a čekání přestalo bavit dumbom (brali jsme se z lásky, mimi jsme moc chtěli, ale když se o mě začalo roznášet že už těhotná jsem a že jsme se brát museli va a já nebyla!! tak mi došla trpělivost a všem zvědavým to řekla pěkně od podlahy vissla )
O homeo na plodnost jsem se nikdy nezajímala kapitulation

Kati - jako samoplátce na odběr HCG platíš něco kolem 200Kč.

BT - nejdůležitější je měřit jí každej den VE STEJNÝM ČASE a na STEJNÝM MÍSTĚ (tj. v konečníku nebo pochvě) TÍM SAMÝM TEPLOMĚREM. Moc nevěřím na to, když se měří v různej čas po několika hodinách spánku nebo klidu - to musí bejt tutově zkreslený, to mi nikdo nevymluví (třeba po noční). Nejlepší je nastavit si ráno budíka, třeba já měřila v 5h, změřit a spát dál. Jo a víc se mi osvědčil klasickej rtuťovej teploměr než digitál. Měřila jsem v pochvě.

Silvi - děkuju za pochvalu přáníčka hjarta Možná že na Agolutin budeš muset jít - máš vlastně první cyklus bez hormonů, ne? Třeba to ten 3/4 vaječník sám "neutáhne" roll roll

Popi - nevím, jestli se to dá někdy přijmout nebo se s tím smířit. Vědomě asi ne. Spíš se pak přihodí něco (kdyby tak člověk tušil co??????) že se tělo umoudří a otěhotní.....Většinou je to vidina něčeho - čekání na IVF, na LS (tak to bylo u mě), na adopoci, na další cyklus s hormonama atd.

http://www.baby-cafe.cz/modules/coppermine/albums/userpics/13557/normal_metrik%20leden2011.jpghttp://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif

Není tady

#266 13. 5. 2009 10:28

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-

Snazi,
o nas to nikdo nevi,jenom blizci znami a moje mama, ja se k ni vzdy jdu vypovidat, zanadavat a pomaha to hodne.Ale muj manzel to nikomu nerika, nedokazal to rict ani jeho rodine, jeho bracha se jen na manzelku podival a uz byli v tom, docela jsme to oba obreceli,prislo to jako blesk z cisteho nebe, tak az tedka se odhodlal neco rict mame,ona to stejne tusila,ale vedela jen, ze chyba je na me strane a tak ji rekl, ze si chybi nesem oba.Jeho manina jednou rekla, ze komu se nedari deti,tak je mu dano je nemit,ze ona deti ma a ze to tak melo byt,tak od te doby tak nejak nejsem s to s ni o cemkoliv mluvit,co se tyka ditete a tak, nesdilim jeji nazory,no a najednou i jeji dite ma tento problem,tak jsem zvedava, jestli by tohle nekdy vypustila z huby,kdyby vedela, ze jeji syn az takovy chlapak neni. Tak asi tak.Ale aspons e mu asi ulevilo,ze to nekomu rekl.Obcas to u nas byva na bednu,takze mozna docela uvditam,kdyz si najde praci nekde jinde a budem se tesit na vikendy jeden na druheho, ja se pokusim zase najit sama sebe,protoze jsem se za posledni roky hrozne zmenila a tak nejak jsem ztratila cil sveho zivota,tak se musim rozhodnout,zda zase neco nepodniknu ohledne kariery,zda nezkusim PhD., abych mela cil a mohla byt statna, tedka jsem jako ve slepe ulici a nevim, zda do prava, ci leva a zpet to nejde.Tak asi tak to u nas je, moje mamca je moc hodna a chapava,dokaze docela slovy pohladirt a ukonejsit,tak aspon mam ji blizko, kdyz mi je uzko.Nejlepsi kamoska se mi odcizila,co se vratila k chlapovi, tak tedka mam babinet,abychse poptala a hlavne vybrecela.

Není tady

#267 13. 5. 2009 11:01

mala.popelka
Moderátor(ka)

Snaží - ono je to hrozně moc všechno v hlavě.... a podle mě ne jenom na vědomé úrovni, ale i na té nevědomé stolt kterou jen těžko můžeme ovlivnit, teda ne bez toho, abychom na sobě začali makat, nejrůznějšíma metodama smile

někomu pomůže pomaličku se "otevírat" a dokázat to svěřit někomu dalšímu...... jinému pomůže alternativní cesta.... dalšímu "vyklašlat" se na to a prostě si užívat partnerský život ....

Není tady

#268 13. 5. 2009 13:19

Snažilenka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od Českých Budějovic
Web

Ledi - to je "zajímavý" jak si hned vždycky všichni myslí že chyba je na straně ženský, co? butter
A proč nezkusit to PhD.? Teď je Tvým životním cílem mít mimčo - a je to v hlavě asi bloklý, tak to ne a ne jít. Když se zaměříš jiným směrem....třeba to vyjde tummenupp

Popi - jj každej jsme jinej, já si třeba nedovedu představit "vypustit to" a užívat si partnerského života - mě by vždycky to dítě scházelo roll Zrovna tak bych se NIKDY dobrovolně nesmířila se životem bez dětí - když ne vlastníma, šla bych 100% (a manžel taky) do adpoce. Ale já jsem po naší mamce taková "kvočna" (=myšleno v dobrém!!) - ta má taky strašně ráda ten cvrkot dětí kolem sebe a plnej barák. A že nás je reta 3 sourozenci a 7 vnoučat, osmé na cestě rodna , věk od 13 do 1 roku ( z toho 3 prckové 18m,15m,13m) a minimálně týdně se všichni scházíme. No a aby toho nebylo málo, manžel je ze 4 dětí (tam je 6 vnoučat+to naše zatím nenarozené).

http://www.baby-cafe.cz/modules/coppermine/albums/userpics/13557/normal_metrik%20leden2011.jpghttp://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif

Není tady

#269 13. 5. 2009 13:50

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-

Snazi, ty musis byt stastna zenska. Ja si vzdycky prala mit velkou rodinu,ale ten sen se mi asi nesplni, nepochazim z velke rodiny a ani manzel, takze asi tohle nikdy nepoznam, ani nevis,jak jsem si prala mit 3 deti a tedka bojuji byt jen za jedno.Ale co nadelam,tychne mozna mela v necem pravdu,ale zatim se snazim,aby se jit o nepotvrdilo.
Jo, mozna neco takoveho zkusim,ale tedka uz neni cas se zapsat do tohodle semestru,tak budu msuet maknout na pristi rok. Uvidime,treba se povede dostat se na skolu, to by mi taky udelalo radost,anebo si budu muset hledat praci nekde v olmiku ce fakultce a to by taky slo.Uvidime,ale rozhodne tedka jdu napsat sefovi, ze bych chtela jet na konferenci na podzim.

Není tady

#270 14. 5. 2009 15:31

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Popi,graf si nedělám,jen vím kdy jak má teplota klesat,stoupat a tak,zkusila jsem to jen jeden měsíc...rodna

Ledi a tchyně je taky pěkná "   " vůbec se Ti nedivím,že s ní o tom nemluvíš,ale jsou prostě takoví lidi mezi námi,kteří ostatním ať už vědomě nebo nevědomky ubližujou(rejpáním,pomluvami,přetřásáním na veřejnosti),moje je taktní ta se neptá reta i když vevnitř jí to určitě hlodá...ale to každýmu...tak ať hlodá,je to jejich věc tillfreds a přeju Ti ať najdeš tu správnou cestu,je jedno,jestli doprava,nebo doleva,ale musíš ji najít sama v sobě,s tím Ti nikdo nepomůže...hlavně ať jsi šťastná a spokojená godlike a konference,to zní dobře smile

Jinak každý s tou svou  "NEPLODNOSTÍ" bojujeme jinak,je to individuální,jak se komu k tomu podaří postavit,každý má tu svou cestu,kterou si musí vyšlapat a každý jinak par mě hodně pomáhá se o tom tady s Vámi bavit,teda psát tongue a číst Vás,člověk se ledacos dozví,svěří trápení svoje,přečte si o druhém,dodáváme si navzájem sílu a dáváme naději do dalšího boje pussa

Snaži teda Vás je to musí být veseeeeelo,když se tak všichni sejdete storstark

...tak kočky musím Vám oznámit,že budu kupovat věcičky pro mimíse smiledudlik,dozvěděla jsem se že
brácha bude mít mimíse...dudlik

Není tady

#271 14. 5. 2009 16:32

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-

Katulko ahoj,
no me taky hodne pomaha,kdyz zajdu sem a mohu si o tom popovidat, poptat se,kdyz nevim, moc mi to pomaha a vlastne vy vsichni mi tom pomahate.
Jinak gratuluji k braskovu mimiskovi smile

Jo na tu konferenci s etesim potkame s etam se znamyma z Prahy, kde jsem pracovala a dovim se nejake novinky a i napln te konfeence me docela zajima.Sef mi to dneska schalil, tak jsem strasne rada.Je to takovy svetly bod,no asamozrejme dovolena, co zacne priti stredu, uz se docela tesim, bude to fajn.....

Není tady

#272 14. 5. 2009 16:32

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-

Jinak ja uz BT merim jenom asi 13DC-20DC a pak kolem ms,abych vedela,kdy prijde, jinak mezitim to flakam.Proste se mi nechce.

Není tady

#273 15. 5. 2009 7:54

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Holky,nestíhám musím zas pádit,jen Vám chci popřát krásný den..hjarta

Není tady

#274 15. 5. 2009 7:58

Kaťulka 33
♥♥♥♥♥♥-

Ledi,a na jak dlouho jedete na dovolenou,už se těšíš,že stolt děkuji za gratulaci k mímí smile,ta BT se mi taky nechce zapisovat a ani měřit,takže to flákám jako Ty tillfreds

musím pádit,pa,pa ... smile

Není tady

#275 15. 5. 2009 11:00

ledovecek
♥♥♥♥♥♥-

Ahojda, jak tak koukam, tak tady krom nas dvou nikdo nechodi sad
No vracime se 5.6. a hnedka na druhy den jdem na svatbu kamosce, takze to bdue docela maras.Ale tesim se, odpovinu si a jak tak premyslim, tak bych si asi id hormonu dala 3 mesice pohov, uvidim.treba mit o pomuze nastartovat telo,aby fachalo samo.
No nevim, cim to je, ale jestli je nejaka predletni unava, tak na meto zabira,jako bych nadale brala utros, vecer nic nevydrzim, spim kudy chodim,uz se citim,jako bych mela unavovy syndrom.Snad to na dovce dospim.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí