|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Johanko, mám se fajn 
čekám, jestli zázrakem jako minulý měsíc přijde MS, nejpozději do 42DC, tak jako dorazila minule.... pokud ano, fičím pro injekce.... zkouším měřit BT, ale rozumím tomu jako koza petrželi

no uvidíme...... všechno se nějak vyvrbí
a všechno bude jak má být...

Není tady
Popi, tak to je
Já se trochu zaklimatizuji v práci a také se vrhnu do injekcí. 
Není tady
Sluni Jani
to je negativní

Není tady

Sluni
moooc mě mrzí, že ani ty neneseš povzbuzení

Není tady
Sluni - jj vysaď Utrouš ať přijde mrcha a můžete to zkusit znova 

Není tady
verynko, ráda bych tomu věřila, ale....
to je jeden člověk z kolika? co to takto má?
jen se zase cítím jako idiot...
mně totiž fakt bylo špatně...čípek je v poho...no, budu čekat na mrchu a taky uvidím, co mně napíší z caru. 
ale jsem děsně smutná, chce se mně zavrtat do postýlky a plakat, a plakat...
Není tady
Jani, no a já mám kolem sebe holky, co bez problému kdykoliv těhotní (jedné je 40, říkala mi že když neotěhotněla do dvou měsíců, tak byla nervózní, otěhotněla ten 3) a já tady dělám psíkusy. Bohužel, nemůžeme být všechny stejné, svět není spravedlivý, my si holt toho drobka musíme vybojovat.
Není tady
no právě, žádný důvod tam není, tak proč to ksakru nejde?
dnes jdu pro výsledky z imuna, tak uvidíme, třeba je zakopaný pes tam... 
nejhorší je, že beru vinu na sebe, manža byl chválený od embrioložky a spermio,...takže...
Upravil(a) sluniJani (11. 5. 2009 13:56)
Není tady
a jak se to dělá se na to vykašlat?
všichni kolem nás, kamarádi, známí rodina rodí a mají malé broučky nebo břicha....
nechci se o tom víc bavit...
toto jsou řeči, které ... no comment, raději
Není tady

Janinko, je mi do
, je mi to lito
, ze jsi neprotrhla tu spatnou nic,co se na nas tento mesic vali.Moc me to mrzi a ver, ze vim, co zazivas,jak se clovek porad pta, proc, proc proc......netrap se
, ulev si, vynadavej se, vybrec a ono to odplave a neboj zase se zvednes a pujdes dal a vsechno bude lepsi,protoze prijde nova nadeje, my jsem mnohem vetsi bojovnice
,nez ty ostatni,co to neznaj. Kazdy ma narok na stesti
,tohle nikdy nezapomen.Nepovede se ted,ale povede se treba priste,ale rikej si, ze jednou to proste prijde a mozna budes hooodne prekvapena, uvidis. 
Utros je pekne svinstvo,je lepsi ho vysadit a ms prijde sama. Ja tedka vim jedno, clovek se nesmi pozorovat,protoze vypozoruje vesti nadeje nez je.Ja vim, ze k tomu vse svadi. Odpocin si,nechej se konejsit manzelem a hlavu vzhuru do dalsiho boje, nejsi na to tady sama, bojujem s tebou a citime s tebou

Není tady
Moje mamka mi pořád říká, že bych měla být pokorná a nechat to osudu, nic jiného, než to vzít tak jak to je nám totiž nezbyde, pak to alespoň tolik nebolí.
Né vykašlat se na to nedá, to máš pravdu, ale dá se s tím "smířit".
Není tady

Jani, me moji znami jenom posilaji smsky, ze jsou statnymi rodici krasnych miminek a kamosky i starsi nez ja hlasi tehotenstvi a reknu ti, nabrecela jsem se docela hodne,kdyz v jednom tydnu prisli tri takove hlaseni a dokonce i bratr meho muze uz ceka prirustek,takze se citim nekdy jako jalova krava, co muze kolem sebe jen koukat,jak jsou vsichni stastni a ze my s manzou zazivame potichu nase nestesti a ze to proste nejde ovlivnit. Svet byl, je a bude nespravedlivy a prece vsichni nemuzou dostat vse, tak si osud s nama zahrava jak jen to jde.
Jani, nejsi prvni ani posledni, co ma vztek na cely svet a ver, sle to nic neresi.
Jani,ja ti tak drzim pesti,aby se to povedlo pristi mesic.U me sance neni, az nekdy v cervnu cervenci to zkusime,ale tedka se chci ocistit.Tak drzim pesti. Myslim na tebe.bude dobre 
Není tady

Very mas pravdu,ale povidej to tomu mozku,kdyby vymysleli hypnozu,jak to vymyzat z mozku a z hypnozy se probudit az kdyz bude clovek tehotny a bude jiste,ze to donosi, jezis to by bylo. 
Není tady

sluniJani napsal(a):
no právě, žádný důvod tam není, tak proč to ksakru nejde?
dnes jdu pro výsledky z imuna, tak uvidíme, třeba je zakopaný pes tam...
nejhorší je, že beru vinu na sebe, manža byl chválený od embrioložky a spermio,...takže...
slunijani
........ taky jsem svého času měla pocit, že jsem méněcenná ženská, když nedokážu chlapovi dát

u nás je chyba jen ve mně, ale postupem času jsem pochopila, že té není problém MŮJ.... ale problém NÁŠ.... přítel sice nemusí baštit nebo píchat hormony, ale je v tom stejně jako já ...
vyplakej se, to je naprosto normální.... ale za pár dní (týdnů) znovu vysvitne sluníčko naděje.... a uvidíš, budeš se na další pokus těšit v očekávání, že ten prostě vyjde 

Není tady