29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdeni koukni tady- za 16 vč vložných tašek http://www.dvojcatka.cz/detail.php?zbozi=753107
Není tady
Def však jasné...já mám na kočár ještě času dost a tak se časem mrknu i do inzerátů a chceme taky jet na tu výstavu těch kočárků pro dvojky, co bude v červnu v Brně. Tak snad něco vyberem. Já mám trochu strach koupit to jen tak z netu, když bych to neviděla v reálu, takže se nejdřív mrknu na nabídku v reálu a pak už aspoň budu vědět po čem mám jít
Není tady
Mě prostě na těch dvojčecích vadí ta mega bouda fakt mě až děsí
je strašně veliká
a já jsem spíš proto, aby měla každá korba svojí boudičku..
čus vikouš
Není tady
Ahoj Vikisku myslis to vibracni lehatko?Vzdyt o tom jsme se bavily nekdy pred mesicem
ale diky ,ja ho asi chci
Není tady
def: mě se pro dvojčata taky líbí spíš ten kočár jak má každý svou korbičku, co když se budou boxovat, že takhle by byli přeci jen víc oddělený, ty tašky jsou měkkčí a kamarádka je má a ten jeden usurpuje toho druhýho
Není tady
zdenco: no to bys pak musela mít vždycky nějakého náhradníka po ruce já jednou viděla výměnu manželek a tam měla paní trojčata nebo čtyřčata už nevím, každopádně zvládala dva kočárky sama v každé ruce jeden
Není tady
Ahoj boubelky (teda doufám, že už se pěkně zakulacujete) - jdu vás pozdravit
Není tady
Holky co říkáte na tenhel? http://www.depemo.cz/sortiment2.php?id= … tegorie2=3 asi ho dám do výběru...sice nemá přední kolečka volně a má jen nápravu, ale což...hlavně ho vyzkoušet, že
Není tady
Ahoj Veranko
Def je zajímavý, ale já jsem jednoznačně pro možnost aretovacích otáčecíh koleček vepředu- tedy pokud nechceš jezdit jen po terénu, ale občas i do města- tak jak říkala Lenka B, nikdo ti neuhne a pořád nadzvedávat kočár, abys měnila směr , ty s těma otáčecíma kolečka jdou jednou rukou a zlehka
doporučuju to v tom obchodě aspoň vyzkoušet jak se jezdí s pevnou 4 kolko a jak se 4 kolkou, která má otáčecí kolečka
tedy co jsem zkoušela - kromě toho danny sportu od kámošky- ale třeba to dělá jen ten její- tak jízda je nesrovnatelná
Není tady
Hola Very - jdeš akorát do nvýho chlíva a kulatíme, já jsem už jak pumlíč
pekelný
z vany se hrabu jak vorvaň, neumím s oblíct ponožky, no hrůza
Není tady
Def asi ten nezvykly tvar mi prijde takovy nestabilni .. nejak bych mu neverila
Very ahojky
Není tady
Def: s něčím takovým jsem včera zkoušela jezdit po krámě s tou nápravou, a pro mě to teda nejní ale přítel si to chválil, tam je problém v tom, že když couváš a chceš do leva musíš kočárkem vpravo a naopak - jako v autě, a to bylo na mě moc
my už asi máme vybráno nechci to zakřiknout, ale mě se líbí mutsy 4rider
tak pokoukáme po nějakém použitém, protože nový by vyšel na 20 tis. a to je dost
Není tady
Hrozinko na to OGTT se pry muze az do 28tt ,no a pak uz to bude asi vsechno z tech vysetrenich za nama
Jo a na ECHO uz asi nejdu ,pri tom UTZ ted dr. srdicko prohlizel dukladne
Není tady
Jani: moje řeč, to je právě ta moje vybraná mutsina 4 rider
Def: tak bacha, aby jsi v tý vaně nezůstala, raději se koupej jen když máš přítele doma, aby když tak mohl pomoct no já se naštěstí jen sprchuju, ale když se mám pro něco sehnout na zem co mi upadne (a že toho teď padá více než předtím
) tak na to koukám a je to teda výkon se pro to sehnout přes pupík
se chci vidět v 8 a 9. měsíci
Není tady