29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
zdravím tímto všechny pupinky tady
Není tady
Ahoj, Zuzanko to je mi tě líto, tak aspoň že jsi se dovolala a začneš to řešit, na té sociálce jim evidentně taky nebylo divné, že tam mají lístek na peníze a neschopenku ne .
Není tady
Ahoj Peti, Zuzi nebyla jsem si jistá tím Dorjanem
Zdeni víš, že nevím, že má tá dvojčecí Teutonka dvojitá kolečka ?
to je naprd, se ti tam dostane listí a pojede se blbě
Není tady
Holky díkes To je piškot před skoro třemi týdny
teď už bude asi o chlup větší
Zuzi - zas máš reálnou naději, že ti to na tom úřadě maličko popoženou, když vědí, e s tím byly takovýhle problémy, tak by si mohly dát pozor, aby se to nikde nezaseklo
Zdeni - ten Dorjan se s tou teutonkou teda nedá absolutně srovnat poprosím Mufa a Viki aby mi napsal do recenze a budeš si to tam pak moc přečíst, ok?
Není tady
Def v tom mas asi pravdu .. dnes uz to necham ,musim vychladnout ,asi bych se do telefonu spis rozbrecela ,jak me to vzteka ..ten jeden den navic uz to nezachrani
Není tady
Zdeni koukla jsem na tohle http://www.kocarky-teutonia.cz/produkty … &id=62
a nemá zdvojené kolečka, je to 4 kolka, 2 vzadu a 2 otáčecí vepředu, co se dají zaaretovat
Není tady
Zuzi trochu jsem dočetla, to je síla, asi bych vzteky zbělala
Není tady
Zuzi - přesně tak, pěkně vychladni, ono je i na dopise vidět, jestli člověk jedná ve vzteku nebo ne a zaměstnavatel bude určitě radši číst prostý fakta a tvůj názor než nějaký vzlyky a vzteky
Není tady
Ahoj Peti
Luci je fakt skoda ,ze jsem se nedovolala driv ,ale to uz je plac nad rozlitym mlekem ... Proste si tu ucetni ted uz pohlidam a poradne
Holky s dvojcatkama ani nemusi platit za posilovnu ,co
Zdeni a co rikas na ty kocarky ,co jsou jakoby za sebou?ne vedle sebe. Tahle varianta te nelaka?
Není tady
Holky, kdyby někdy dvojčata, tak já bych šla jen do tohohle http://www.kocarky.cz/kocarek-easywalke … eluxe.html
Není tady
Definitiv napsal(a):
Zdeni - ten Dorjan se s tou teutonkou teda nedá absolutně srovnat
poprosím Mufa a Viki aby mi napsal do recenze a budeš si to tam pak moc přečíst, ok?
Def, díky . já jsem psala Vikině SZ, tak uvidíme s čím se ozve.
Není tady
Jani - to je mi jasný že jsi nedočkavá
Další výpravau bude nejspíš po státnicích
možná teď o víkendu se někde mrknu na ten Danny sport, ale nevím, jetli ho v praze mají a kde
jinak po státnicích jedem za tchánovcema na moravu, tak tam mrkem na ten Capri El Jot
a u toho si dělám naděje, že by mi mohl vyhovovat
Není tady
no ono to tak asi kromě toho Dorjanu vyjde všechno, ta teutonka kolem 17 + vložné tašky, ten co posílala Def stojéí 18000 plus nevím, jestli v té ceně jsou i korbičky nebo to je jen za sporťák
Není tady
ZZdeni - ono se ti to zdá hodně, ale když si vezmeš, že normální kočík stojí v průměru deset tisíc, tak to pro dvě děti zas tak moc není, ne? Jako jasně že je to pálka, ale dá se přeci koupit i použitej kočík zvlášť u těch dvojčat bych neváhala, my jdem do novýho jen kvůli tomu, že plánujeme tři děti, tak aby to vydržel a všechny odvozil, jinak by mě ani nenapadlo kupovat si novej
Není tady
jinak u nás ty Dorjany a Taka mají v každém obchodě , Jane a peg perego, maxi cosi, cam cortiny v ostravě, ale za teutonkou jsem taky musela cestovat
Není tady
Holky, my byli včera s manželem mrknout tady ve městě na ty dvojkové kočáry (měli všehovšudy 3 typy, ale to je jiná kapitola...) a on tak smutně chodil a říká: "sakra, pro jedno mimino bych si už vybral aspoň 5 kočárů" - tolik krásných kočárků jsme viděli, ale jen jsme kolem nich prošli
Není tady
Já jsem fakt z toho Walkera úplně unešená l: moc se mi íbí a výborně se skládá a je malej...i to že tam mají to video je fajn
a ta Barva Lime - no učůrávám
Není tady