29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mufi myslim,ze jsem nasla neco podobneho :
http://www.mamanek.cz/vse-pro-miminka/h … -Tiny-Love
nad postylku Tak odkazy ulozeny na pozdejsi dobu
kdy nebudu vedet co jeste dokoupit
Není tady
Ivuš gratuluju
no konečně nějaká holka. Verušky Lucinka byla sama samotinká. a pak že je více holek, vždyť je to samej kluk
a vůbec Veruška mi přijde že tu dlouho nebyla nevíte o ní něco?
Zuzi dobrou
Není tady
Jé, děkujeme za gratulace:pussa: no uvidíme, zda se ta holčička potvrdí za nějakou dobu
Jinak ve 12hod. odběr krve a pak až v 19hod. utz, tak jsme si udělali výlet. Paní doktorka cizinka-byla příjemná, byli jsme ve fertimedu v Olomouci. Byli jsme tam tak 15min., ale vysvětlila a ukázala nám vše možné i srdíčko jsme slyšeli. Takže jsme byli spokojení. Jen prďolka nechtěla spolupracovat a pořád si zakrývala ručkou obličej
Není tady
http://zmenseni.kategorie.cz/fotka_320. … jpg&g=
Tak tady je ...
Gall, gratuluju moc k triplům
A jestli jsem na někoho zapomněla, kdo měl dnes úspěšný den, tak také moc gratuluji!!
Není tady
Ivuš, moc hezká fotečka je to jak zázrak viď
nic si z toho nedělej nám se pořád točil zády a viděli jsme jenom páteř a jinak prd
díky taky moc za gratulaci.
Upravil(a) gall (28. 4. 2009 22:04)
Není tady
ahoj holciny,
tak vsem gratuluju k vysledkum kontroly!!
ja zatim zadne kontroly v planu nemam - tady se nikam neposila (zubari a tak), tak si vas jenom ctu
jo a k tem lehatkum - koupila jsem segre tento - http://www.amazon.co.uk/Fisher-Price-Sm … amp;sr=8-1
a je z neho uplne nadsena. neni to jen lehatko, ale i houpacka.
dokud mimco male a neumi sedet v zidlicce tak ho muzete i v lehatku krmit a hlavne tohle zustane doma po delsi dobu. starsi mimco ho ma jako houpaci kresilko.
ale nevim jestli se da v cesku sehnat.
Není tady
Ahojky těhulky,
všechny moc zdravím
Gall, gratulace k tripplům Zrovna jsem u dr ležela na lehátku, když Ti do telefonu oznamovala sestřička ohledně atb a výsledků tripláčků
Svět je fakt malý
Ivuško, gratulace ke genetice, k holčičce a fotečka je nádherná
Jinak já tedy ze včerejšího 4D utz zklamaná, nic moc nebylo vidět, minule zázračné obrázky, včera tedy rozmazané "fleky" a sem tam miminko... jediné co nešlo přehlédnout a bylo vždy a jasně vidět : pindík Jinak dle dr mimi schované za placentou a do ní vbořené a bylo to prý špatně k nahrávání... No dělal to jiný dr než minule, tak jestli to nebylo spíš tím
Všem krásný den
Není tady
Luci, to je dobrý
utz ti dělal doktor? u nás totiž taky a já z toho byla zklamaná stejně. moc toho nenamluvil a já většinou viděla jen rozmazané fleky. říkala jsem že je to tím že mimčo je ještě malé a není pořádně vidět. a na tom prvním utz měli jste na tom DVD i fotky? u nás jich dělal několik a DVD ani jedna. to mě taky překvapilo.
no teď už by se měla doktorka vrátit, tak snad bude zase dobře.
já tam byla v pondělí jakože v poradně, dr. to vzal jen jako kontrolu na močák takže žádný kochání měření nic.
ale zase to trochu chápu musí toho mít plné brejle když má ordinaci nastavenou na dva doktory a ona si vezme měsíc dovolenou. to musí být na
Luci ještě mi řekni prosím tě kde sis vybírala ten kočárek. v Děťátku? koukala jsem že tam na něj mají akci ale v jiné barvě. nebo jenom na netu?
Není tady
Ahoj budoucí mamky, všem gratulace k úspěšným kontrolám a Veran navíc velká pochvala za nástěnku . U mně nic nového, zatím pořád vstřebávám ty dvojčátka. Syn to vzal naprosto ukázkově a už se nemůže dočkat
Není tady
Zdravim podzimnatka .Zuzi som doma,ale nie som o nic mudrejsia,viac mi povedia o 15h ked budem volat o vysledky krvi.Mam 13 folikulov,zopar ich povyrastlo na 16,5(3ks),15mm ,13mm 12mm 11mm a sliznica je 8,2.Pravdepodobne budem pichat este 2dni
vsetko sa mi possuva o 2 dni,OPU bud v sobotu(podla mna nie) alebo v pondelok.Neviem ako to dotiahnem do konca
psychicky je to moc tazke
Není tady
Ahoj holky
Ivus krasna fotka prcek uz vypada jako opravdove miminko
Holky mam za sebou zubare uuuuf .. pani zubarku jsem radeji hned upozornila ,ze se mi nedela dobre u cisteni zubu ,byla moc mila ,ale v jednu chvili jsem ji vazne malem ohodila
Nastesti vse v poradku
Corinne vim,ze je to tezke ,ale jeste se vlastne poradne nic nedeje .. pokud bys reagovala spatne ,rekli by ti to a stimulaci treba stopli ,ale vsechno je v poradku urodicka se mi zda HOOODNE slusna a jeste zase trosku o tech par dni povyrostou Rekli ti jaky mas protokol?Ja mela dlouhy ,ale nevim jak je to potom s OPU ... myslim ,ze jsem zarucene byla az tak kolem 20.dc ... mas jeste dost casu ...Takze byste na to vlitli asi v pondeli? Budu drzet pesticky
Není tady
Zdeni takze synacek se tesi a ty urcite uz takyyyy
to je dvojnasobne stesticko
Není tady
Zuzi no vidíš jak si šikovná.
takže to nejhorší co tě v těhotenství čeká máš už za sebou porod bude hračka
Není tady
Gall to je teda fakt
Psala mi Verca z toho OGTT(?) ,ze to do sebe hodila a docela dobry a ceka na vysledky
My jedem za chvili s babickou nakupovat a posilhavat po blbinkach Tak zatim paaa
Není tady
ahoj, jsem tu, tak výsledky OGTT budou až někdy za týden u má gyndr to jsou paka, jinde je říkají do druhýho dne a tady si musím počkat, až půjdu do poradny
No nic, předpokládám, že to je ok
Není tady
nejhorší bylo teda to ráno, nejíst, nepít, jet 25 km, tam vyšlápnout 2 patra a dát krev. Vyloženě jsem se těšila na ten jejich long dring A fakt mi to chutnalo, trochu to tam ředí vodou, takže to bylo jako sladší šťáva, ale prostě pohoda.
Jen se mi tam pak nechtělo 2 hodiny sedět mezi dalšíma smrkajícíma a kašlajícíma pacientama (vedle bylo plicní), tak jsem se šla volnou chůzí projít po okolí
A pak mi za 2 hodiny zase vzali krev a pak jsem mazala do bufetu pro chlebíčky
Nic, jdu dělat, práce se navršila...
tak zatím paaa
Není tady
Není tady
jen mám drbnou připomínku k diskuzi "lehátko, proutěný košík a postýlka" košík a postýkla jsou vesměs to samý, akorát v jiným tvaru i v košíku to dítě spí a využívá se především ve větším baráku, ideálně má kolečka, tak si ho můžeš tahat akm se ti zachce
sestřenka o měla na prvního prcka, na druhýho pořídila další postýlku, takže malej je jak nahoře v patře, tak dole v patře v postýlce
lehátko bych doporučila tak od čtyř měsíců (dřív fakt akorát na moment...což může kldině strávit i v plechu
), když už se prcek zajímá o dění okolo sebe a chce koukat po mámě
jinak hrazdička se dá dát i na postýlku, takže tam rozhodně trpět nebude
Upravil(a) Definitiv (29. 4. 2009 12:07)
Není tady
Ahojte!!
Very, teda jak tak koukám na nástěnku, máme všechno u nosu , nemusíme nic nikde hledat, super
Tak jsem se přiřítila z města a z gyn.(byla jsem pro lístky na peníze) a mamka mě vytáhla na oslavu včerejších výsledků do cukrárny A teď se musím najíst něčeho pořádného
Není tady
Ivuš - ty mi děláš chutě s tou cukrárnou
což mi připomíná, že musím pro toho maroda v ložnici uvařit nějakej oběd
Není tady