29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
právě že je deka až na pozdějš... no, já sama nevím, nekoukala jsem na ně, jen jsem nedávno na Letňatech řešila právě kam s ním (s prckem) přes den a Pavlík mi psala o té dece, takže asi do nějakého lehátka půjdu. A co tedy zkusit zase MMB nebo MMA? Vždyť nemusí být nové? Anebo se zeptej na Maminách, jestli se jim vyplatilo a jak to řešily
Není tady
Jo jo to ja se poptam
Na MMB jsem koukala ,ale zrovna nic moc nenasla .. tady jsou nove http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=22667327&tab=0 Libi se mi ta vlevo dole ...
Jinak to asi bude i pouzite kolem te 1000 .. jeste je hezka tahle
http://www.babyprofi.cz/lehatko-hauck-b … 18345.html
Achjo vzdyt ja bych nakupovala jako silena
Není tady
Milé budoucí maminky (ty wago, my fakt budeme mámy! - ehm, pardon...)
Takže milé budoucí maminky,
na nástěnku jsem přidala dolů pod váš seznam nějaké odkazy. První se týkají výběru kočárků a postýlek, což už tady mnohdy probíráme. Jsou to jen jedny z mnoha návodů na internetu, proto je berte s rezervou. postupně doplním i další (pokud ještě něco najdu).
No a pod tím je pár instruktážních videí, jak zacházet s miminkem. Snad vám půjdou všechny spustit. Opět to jsou jen nějaké návrhy, resp. témata k případné debatě Většina z nás absolvuje nějaký druh kurzů, jak zacházet s novorozenci, ale tohle třeba ještě doplní nějaké informace nebo naopak pomůže leccos vyjasnit
Děkuji za pozornost. Konec hlášení
Upravil(a) Veranna (28. 4. 2009 18:30)
Není tady
Zuzi - ještě vydrž - dorazí nemocenská a pak nebudem stíhat sledovat, co všechno budeš nakupovat Schovávej si ty odkazy, taky to te´d dělám (čekám na vypovězení stavebka). takže mám uložený odkaz na Firkony, na postýlku a te´d přidám odkaz na vaničku
teda jeslti nějakou tenhle týden vyberu, ale myslím, žejo. A bu´d ji pak pojedu někam koupit anebo opět objednám přes net
Není tady
myslím, že žu těch lehátek zdůrazňovali, aby šly položit až na rovno, protože miminka brzy po narození nevydrží v tom lehátku dlouho sedět, deformuje to páteř. Max na hodinku nebo dvě...
Není tady
Very ty jsi fakt turbomys diky za hlaseni
Urcite to okouknu
No ,vidis s tim polzenim narovno jsem to treba vubec nevedela... Odkazy schovavam ,uz je jich docela dost
Koukni na tohle http://www.babydracek.com/zbozi/3025--k … swing-2009 tak to fakt neni moje cenova relace ,ale krasny
Jinak nasla jsem tu par diskuzi o lehatkach ve vybavicce a jedno se tam objevuje casteji ..
Není tady
Zuzi - díky
mně se tedy moc nechce pokaždé měnit styl nástěnky, tak prostě měním alespoň trochu obsah
ty jo, je šíleně drahý, ale je fakt hezký třeba ho někde seženeš levnějš nebo použitým, ale zachovalý
I když ta stříška se dá samozřejmě snadno nahradit slunečníkem nebo deštníkem, bez melodií bych se taky obešla (máme přeci rádio, ne) a navíc to vypadá, že to není polohovatelný
takže na kočku
Není tady
resp - to můžeš pak dát kocourovi, nastavit mu rychlost houpání a melodie
Není tady
Není tady
No to bude kocour celej odvazanej
takze je to vlastne predrazeny kram nanic no to jsem rada ,ze to vim ,hned je mi fajn jak usetrim
A co to prvni?To vypada slusne ,ne? A je polohovatelne ... Teda ja jsem desne ovlivnitelna ,pred pul hodinou ho nechci a staci jemne popotrcit a uz bych ho hazela do kosiku
Nastenka je krasna ,myslim ze takova muze zustat treba do porodu
Není tady
zuzi - fakt nevím s tím lehátkem, oni jsou hezký všechny Ale já to mám naplánovaný až někdy za 3 týdny
Ještě jsem nad tím moc nepřemýšlela
Zkus se optat na maminkách, určo budou vědět, co by případně takový lehátko mělo mít a jestlli se vyplatí
Tak já jdu, paaa a hezký a klidný večer
Není tady
Zuzi jseš tu ?
já teda lehátko i s vibrace objednala, jednak jsou ty vibrace dobré u " prdíků", jednak kamarádka říkala, jdu do kuchyně vařit, tak veme dítko do lehátka s sebou a má ho u sebe, když si třeba brouká ( má 2 měs), nebo když se chce jít okoupat, je sama doma, tak veme lehátko do koupelny a na prcka vidí z vany
to jsou zkušenosti mé kamarádky
Není tady
Jani jsem tu
Na ta vibracni jsem koukala ,hodis mi odkaz ,ktere jsi koupila ty?
Není tady
holky díky za gratulace. hodně se mi ulevilo, protože jsem myslela že se tomu nevyhnu, vzhledem k lékům který celý léta beru, kortikoidy imunosupresiva atd.
Verann máš velkou jedničku za nástěnku
zítra se na ty videa podívám.
Zuzi kočárek moc pěknej... je otázka s tou autosedačkou ta by opravdu měla být kvalitní a bezpečná. zase pokud je to z jedné značky můžeš jí nacvaknout na podvozek, ale pokud nebudeš jezdit hodně autem tak je to asi jedno.
holky asi jsem s tím otravná ale pusťte si tu reportáž z loskutáka o autosedačkách, mě to celkem hodně dalo.
lehátka jsou podle mě praktický, je pravda že mimčo tak ve dvou třech měsících ti v postýlce jen tak nevydrží, koukat pořád nahoru na strop, nebo na stejný hračky. když uvidí tebe tak bude v klidu. ale na dlouho tak asi nesmí být. kvůli té páteři jak psala Veranna. proto třeba i nechápu jak může být pro ty mimina dobrý to nošení v šátku. tam tu páteř přece taky nemá rovně ne?
já si budu muset udělat plán co kdy nakoupit nebo se pak z toho zruinujeme
Není tady
Gall na tu reportaz mrknu ,otravna nejsi vzdyt ja jsem prave docela bezradna ,kazdou radu uvitam
No v satku je prcek spis v takove poloze jako v brisku .. myslim ,ze tim ze to neni tvrda podlozka ,ale ze se to natvaruje podle jeho patere to pak je v poradku,ne?
Není tady
aha no já myslela že musí být na rovném
jestli to dítě se mnou přežije první půlrok tak už přežije všechno
mají tam těch reportáží víc, na postýlky kočárky, koupání krmení....
Není tady
Gall ja nevim .. jenom tak hadam
neboj ,to bude dobry .. zvladly to jine bla bla ... vzdyt vis
ale taky me to obcas napada
Uz jsem na ty odkazy taky koukala a konretne jak vybrat postylku .. protoze dnes jsem si nasla na netu jinou a zrovna koukam ,ze je to buk ,takze vyhovujici
http://matysek.mimishop.cz/detail.php?zbozi=539762
Puvodne jsem chtela jinou ,ale bohuzel ji maji jenom v tmave barve ..
Není tady
Zuzanko tak tady máš jeden odkaz... jen už nikde nemají přesně ty co máme... ale žirafka je taky pěkná... výrobce je firma bright starts
http://www.otakarek.cz/bright-starts-28 … mp;hledat=
Není tady
Zuzi ty už jsi vybralakočárek ? to mi uniklo
já koupila tohle lehátko-levnější nové jsem nenašla http://www.webroucek.cz/detail.php?zbozi=636468
Není tady
Mufi no ty jsi zlata ja na to tak nespechala ,dekuju moc
Urcite vyberu pro kazdou neco
Jani nemam ho vybrany ,jen jsme s mamkou okukovaly a jeden se mi libil ale zatim na nej vazne nespecham ..
To lehatko vypada moc pekne ,je to i polohovatelne?
Není tady
Holky, tak jsme unavení zpět z genetiky a vše v pořádku Tak jsme moc šťastní
Teď chce na net manža na chvíli a pak hodím fotečku
Jo a tak předběžně to vypadá na holčičku
Není tady
Ahoj Ivi
Tak to moc gratuluju a k holcicce taky a moc
vzdyt my tu zadne jsete krome jedne nemame
Jake to bylo?
Není tady