Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

• Diskuse
  •  » Duchovní
  •  » Nejdřív neustále sny o dětech a pak zničehonic ticho po pěšině

#1 27. 4. 2009 20:27

mary.one
♥♥-----

Nejdřív neustále sny o dětech a pak zničehonic ticho po pěšině

Ahoj milé duchovní babinetky. Jsem nováček na Babinetu a taky jenom stále pouze začínající zájemkyně o duchovno, moc toho nevím, ačkoli se zajímám už dlouho... Chtěla bych se vás optat, znamená něco, že se mi už od tak 20 let zdály pořád sny o dětech a porodech, příp. jak vedu dítě někam (asi do školky) a teď najednou poslední zhruba dva roky nic? (Pozn. je mi 27). Přitom v době, kdy se mi zdálo o dětech, jsem ještě žádné nechtěla a brala antikoncepci. Teď nic neberu, dítě bych si i přála, ale partner neví, zda nějaké dítě vůbec chce a neví, kdy případně by ho chtěl ani kdy bude vědět, zda děti chce. Neberu už dva roky žádnou antikoncepci, používáme pouze přerušovanou... takže dítě, kdyby chtělo přijít, klidně může... ale nepřichází a už se mi o něm ani nezdá, a to po něm toužím čím dál víc... má to  nějaké duchovní vysvětlení? Ztratila ta dušička (ty dušičky) dítěte (dětí) se mnou (námi) trpělivost? Co myslíte? Máte někdo podobné zkušenosti?

Není tady

#2 27. 4. 2009 20:38

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Re: Nejdřív neustále sny o dětech a pak zničehonic ticho po pěšině

Mary,
neznám výklad snů, ale jedno ti můžu říci určitě. Dušičky tvého budoucího děťátka s tebou trpělivost jistě neztratily. Takhle to nefunguje. Já osobně si myslím, že si tě dušička dítěte vybere, až na to bude ten správný čas. Nevím však, zda si tě vytipovala už teď nebo zda se bude rozhodovat až při sexuálním aktu či při zahnízdění vajíčka.
Ale vím, že děti ve snu znamenají problémy. Mě se také jednu dobu zdálo o dětech, že jsem těhotná, že rodím a měla jsem malého prcka.

Upravil(a) Tulipánka (27. 4. 2009 20:39)

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#3 27. 4. 2009 20:41

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Mně se takové sny zdály kolikrát, že jsem byla těhotná, že jsem rodila a že jsem měla děti...
Nevím, jestli to souvisí s dětma jako takovýma... spíš si myslím, že děti znamenají něco, co tvoříš... něco ve Tvém životě, co stvoříš, vytvoříš, uděláš a tak.
Možná se ve Tvém životě rodí něco nového, co tam dřív nebylo, a co vzniklo díky Tobě, Tvé tvořivosti...

Není tady

#4 27. 4. 2009 20:43

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Také to může znamenat tvořivost, to je pravda. Já měla jen malý starý snář smile

Není tady

#5 27. 4. 2009 20:48

mary.one
♥♥-----

Martinko...aha, tvořím... nj, já jsem donedávna tvořila diplomku, to je pravda smile Však mi dala zabrat...

Tulipánko, s těmi problémy máš taky pravdu, to byly problémy v mém minulém vztahu... právě proto jsem nechápala, proč se mi zdá o dětech, to by totiž s tím partnerem, se kterým  jsem byla, byla katastrofa...

Mmch zdá se mi zajímavé, že se mi vždycky zdálo, že buď rodím, rodím, rodím, ale dítě nikde... nebo jsem byla těhotná a najednou jsem měla dítě, bez porodu... nebo už to dítě bylo v předškolním věku... nikde všechny fáze toho procesu...a už vůbec ne chronologicky za sebou... doufám, že to nic špatného neznamená, třeba že s příchodem vytouženého miminka budou opravdové problémy... roll

Není tady

#6 27. 4. 2009 20:55

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

mary.one napsal(a):

Martinko...aha, tvořím... nj, já jsem donedávna tvořila diplomku, to je pravda smile Však mi dala zabrat...

Tulipánko, s těmi problémy máš taky pravdu, to byly problémy v mém minulém vztahu... právě proto jsem nechápala, proč se mi zdá o dětech, to by totiž s tím partnerem, se kterým  jsem byla, byla katastrofa...

Mmch zdá se mi zajímavé, že se mi vždycky zdálo, že buď rodím, rodím, rodím, ale dítě nikde... nebo jsem byla těhotná a najednou jsem měla dítě, bez porodu... nebo už to dítě bylo v předškolním věku... nikde všechny fáze toho procesu...a už vůbec ne chronologicky za sebou... doufám, že to nic špatného neznamená, třeba že s příchodem vytouženého miminka budou opravdové problémy... roll

Nepřivolávej to... myslím, že to nic neznamená. A už vůbec že by to mělo souvislost s reálným dítětem. Leda, že bys to tak silně citila, že to tak je...
Jsou to sny... těžko očekávat reálný příběh... :-)

Skončiily ty sny s dokončením diplomky?

Není tady

#7 27. 4. 2009 21:01

mary.one
♥♥-----

Martinka1 napsal(a):

mary.one napsal(a):

Nepřivolávej to... myslím, že to nic neznamená. A už vůbec že by to mělo souvislost s reálným dítětem. Leda, že bys to tak silně citila, že to tak je...
Jsou to sny... těžko očekávat reálný příběh... :-)

Skončiily ty sny s dokončením diplomky?

No ono se řekne nepřivolávej to... ale moje máma se dočkala dítěte až po 15 letech... kromě toho mámina sestřenice dlouho nemohla mít děti a potrácela a nakonec zemřela na mimoděložní těhotenství, protože tak chtěla dítě, že nikomu neřekla nic o tom, jak je jí zle, pak už bylo na všechno pozdě... moje teta z otcovy strany se dětí nedočkala nikdy... a to byly všechno ženy, které dítě chtěly už od 20 let.. Tak mám trochu strach.

Ty sny možná skončily kousek před dokončením diplomky...

Není tady

#8 27. 4. 2009 21:18

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

a co treba pomyslet na zrozeni ditete jako na ten prvopocatek vstupu do duchovniho sveta?  Tvoje dusicka se treba rodi do dalsiho pokracovani......

S opravdovymi detmi to asi nebude nic spolecneho mit, a deti u vas v rodine.... ptej se Martinky, zameruje se na rodinne konstelace, mohla by ti poradit smile

Upravil(a) Dita.L (27. 4. 2009 21:19)

Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

#9 27. 4. 2009 21:26

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Je tedy pravda, že já si také nikdy nepamatuju, že bychom měli s mažou oplodňující sex ve snu a nejednou jsem byla "v tom" big_smile

Není tady

#10 27. 4. 2009 21:31

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Ja jsem mela take nekolik obdobi kdy se mi zdavalo o detech, a melo to co docineni s mou kreativitou a novymi zacatky v urcitych oblastech zivota smile

Není tady

#11 28. 4. 2009 8:12

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

mary.one napsal(a):

No ono se řekne nepřivolávej to... ale moje máma se dočkala dítěte až po 15 letech... kromě toho mámina sestřenice dlouho nemohla mít děti a potrácela a nakonec zemřela na mimoděložní těhotenství, protože tak chtěla dítě, že nikomu neřekla nic o tom, jak je jí zle, pak už bylo na všechno pozdě... moje teta z otcovy strany se dětí nedočkala nikdy... a to byly všechno ženy, které dítě chtěly už od 20 let.. Tak mám trochu strach.

Taky by mi připadalo, že to souvisí se školou.....časově to vychází, ne?  A děti ve snech většinou znamenají něco nového - což je ve škole asi pořád smile
Mně zarazilo, do jakého rodu ses to narodila: myslím si, že buď děti v hloubi duše nechceš a chtěla by ses v životě věnovat jinému - ale na to si musíš odpovědět jen a jen sama.
Anebo ses dostala do situace jako tolik z nás - něco jako "zlomit rodovou kletbu" smile Což bych myslela, že je pravděpodobnější, jak tě tak čtu smile

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#12 28. 5. 2009 8:20

mary.one
♥♥-----

lupina montana napsal(a):

mary.one napsal(a):

Taky by mi připadalo, že to souvisí se školou.....časově to vychází, ne?  A děti ve snech většinou znamenají něco nového - což je ve škole asi pořád smile
Mně zarazilo, do jakého rodu ses to narodila: myslím si, že buď děti v hloubi duše nechceš a chtěla by ses v životě věnovat jinému - ale na to si musíš odpovědět jen a jen sama.
Anebo ses dostala do situace jako tolik z nás - něco jako "zlomit rodovou kletbu" smile Což bych myslela, že je pravděpodobnější, jak tě tak čtu smile

Asi půjde fakt o zlomení rodové kletby, Lupino. Jinak nevím.

Tak... teď se mi poslední dva dny zdál sen o miminku, jak jsem si už dlouho přála......... jenomže pokaždý se narodilo hrozně malinkatý a doktoři mi říkali, nebojte, ale je úplně zdravý, to vám vyroste... fakt bylo tak 20 cm dlouhý .. a hned mě pustili i s miminem domů. Tohle se opakovalo i v druhým snu, začátek byl stejnej, ale konec ne - měla jsem miminko už doma, různě jsem se na něj tak koukala a muchlala ho a najednou bylo mrtvý. Já jsem ho totiž koupala - v kýblu mlíka! - a asi jsem na něho zapomněla nebo nevím a bylo mrtvý. Hroznej sen.

Není tady

#13 28. 5. 2009 8:52

majkafa
Host

mary.one napsal(a):

Tak... teď se mi poslední dva dny zdál sen o miminku, jak jsem si už dlouho přála.........

mary.one, nedělej tohle. Nepřej si své sny. sad Nech své sny, ať se ti sní samy tak, jak chtějí.

#14 28. 5. 2009 10:36

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

Pro mary.one i ostatní:
Mně se zdálo o mém miminku (ve skutečnosti jsem žádné neměla) asi před 2 lety několikrát. Vždycky to byl nějaký příběh. Nejdřív, že jsem těhotná a šťastná. Pak mi dali do náruče hrozně malinkatého chlapečka, možná nemocného a kdesi vedle byl ve velké podobě a já jsem se měla rozhodnout, kterého chci - rozhodla jsem se pro malinkého. Pak se mi zdálo, že ho mám doma a skladuju mu v mrazáku mlíčko. Těch snů bylo víc.
Potom jsem měla několikrát šok, že se to všechno ve skutečnosti takhle odehrálo. Otěhotněla jsem a musela jsem se rozhodnout - buďto vydržím ještě pár týdnů s tím, že miminku i mně jde o život, nebo porodím 800gramového chlapečka, který nejspíš nebude vůbec v pořádku. Rozhodli jsme se pro druhou variantu, to mlíčko jsem v mrazáku taky měla....

Někdy nás chtějí sny opravdu na něco připravit, někdy můžou vyjadřovat naše pocity. Ale jak jen to spolehlivě poznat? lol
Mary.one, u tebe mě napadá, že se ti ve snech možná znázorňuje tvůj strach, že bys mohla mít s miminkem problémy. Máš to asi trochu v sobě, když jste měli v rodině tyhle problémy. Ale to vůbec neznamená, že nebudeš v pohodě. Lehce se to říká, ale na to vůbec nemysli. Sama už taky vím, že nemá cenu se bát něčeho, co se možná stane a možná taky ne:pussa:

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#15 28. 5. 2009 10:43

majkafa
Host

Mně se má dcerka taky zdála. Ale to už jsem byla těhotná, nevěděla jsem, co to bude. Zdála se mi i se jménem, tak ho má. smile

• Diskuse
  •  » Duchovní
  •  » Nejdřív neustále sny o dětech a pak zničehonic ticho po pěšině
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí