Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#151 11. 6. 2009 9:45

Veranna
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ve stínu Plzeňské věže
Web

Re: Sekta těhotných

OK, konec debaty - jdu dělat, protože potřebuju prachyyyyyyy big_smile

Upravil(a) Veranna (11. 6. 2009 9:46)

Není tady

#152 11. 6. 2009 9:46

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Ne Veru a nedělám si ani nárok an to, že jsem za všech okolností milá a v pohodě.

Ale nepřijde mi fajn se do někoho navést (potažmo si z něho dělat legraci), aniž bych věděla, o koho jde.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#153 11. 6. 2009 9:47

Ronja
Moderátor(ka)
Web

jup, já taky. Ještě mě čeká deset stran bio hnojiv, než se dsotanu do postele smile hjarta

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#154 11. 6. 2009 9:49

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: mater urbium
Web

Kristova nohoooooooo.... roll roll roll

Není tady

#155 11. 6. 2009 17:06

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ronja napsal(a):

Ale nepřijde mi fajn se do někoho navést (potažmo si z něho dělat legraci), aniž bych věděla, o koho jde.

Kdo se do koho navážel? (pokud jsi teda myslela navést jako navézt že?) (Já aspoň netvrdím, že "Mojí velkou devizou je výborná gramatika a syntax v českém jazyce").

Konstatování toho, že je básnička "fakt síla" ještě neznamená, že se do koho navážím anebo si z něj dělám legraci. Neznám autora veršů, proto jsem se taky B.J ptala kde je vyhrabala a případně se na to podívala blíž a právě v celém kontextu. Nicméně, ani ten nepotřebuju znát k tomu, abych si mohla dovolit konstatovat, že se mi z výrazu "sperma pění" zvedá kufr a vyvolává to ve mě nechutný asociace. Tím nikoho neurážím ani se nad nikoho nevyvyšuju.

Ronja napsal(a):

Nic tohle fakt nemá cenu. Veru pussa o tobě to není a s nikým jiným se tu fakt nechci bavit.
Z toho by se totiž zase zvedl kufr mě.

Já se ti divím, že si mě konečně nedáš na ignore list, když už tady ta funkce je. Udělej to a třeba se ti uleví.

Baba.jaga: takže odkud jsi to vyhrabala? Ať vím o co jde, podobně jako Veranna nemám šajna, původně jsem myslela, že jde o nějaké dozvuky článku a kopíruješ něco z diskuse pod ním na instinktonline.

Není tady

#156 11. 6. 2009 18:46

Ronja
Moderátor(ka)
Web

Fidorka napsal(a):

A kde jsi vyhrabala tyhle napěněný rýmy? Z toho se mi zvedá kufr, to je fakt síla.

Tohle asi ty považuješ za normální vyjádření. Autorkou této básně, která si zřejmě umělecké ambice nedělala a nad kterou tady ty tak manifestuješ svou intelektuální převahu je Saďourek, celé dílo najdeš na nástěnce chatu "Konečně se zadařilo i dlouhodobkám".

Že tě můj překlep stál tolik energie abys vyhrabala mé profesní webové stránky a kopírovala sem z nich mi lichotí. Příště prosím zkopíruj i ceník, potřebuju trochu rozhýbat živnost wink

Upravil(a) Ronja (11. 6. 2009 18:50)

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#157 11. 6. 2009 19:00

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Ronja napsal(a):

Fidorka napsal(a):

A kde jsi vyhrabala tyhle napěněný rýmy? Z toho se mi zvedá kufr, to je fakt síla.

Tohle asi ty považuješ za normální vyjádření. Autorkou této básně, která si zřejmě umělecké ambice nedělala a nad kterou tady ty tak manifestuješ svou intelektuální převahu je Saďourek, celé dílo najdeš na nástěnce chatu "Konečně se zadařilo i dlouhodobkám".

Že tě můj překlep stál tolik energie abys vyhrabala mé profesní webové stránky a kopírovala sem z nich mi lichotí. Příště prosím zkopíruj i ceník, potřebuju trochu rozhýbat živnost wink

ja bych to tolik nedramatizovala. Diky Ronji, ze nasla za me tuhle oslavnou basen. Nepamatuju si presne, kde jsem ji vyhrabala, ovsem je pravda, ze jsem nemusela daleko chodit a dlouho jsem ji nehledala. A to, ze jsem ji nasla na babinetu snad neco na cele veci meni?

Zkopirovla jsem prvni 4 radky, ale rozhodne ne proto, abych to vytrhla z kontextu, ten zbytek je jen o neco min zazivny, tak ho vam sem napastuju cely  ;-))

Saďourova oslavná báseň:

Těhu, těhu, těhulky,
stahují se jim půlky,
manžílci jsou natěšení,
samou nudou sperma pění.
Lenka, Blondy, Mufina,
prej jsou rodit do Zlína.
Žádná Praha, to je fáma,
Kulta z toho trefí rána.
A ten zbytek nezbednic?
Nebojí se, skoro nic.
Perou, žehlí, chystají,
prý, že už se dočkají.
Čeho? Přeci robátka!
Houby! Nosí telátka.
Tak jim držme palečky,
na ty krásné drobečky.
Závidíme, to se ví,
vždyť jsme krávy jalový.

Upravil(a) baba.jaga (11. 6. 2009 19:05)

42!

Není tady

#158 11. 6. 2009 22:21

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ronja napsal(a):

Fidorka napsal(a):

Že tě můj překlep stál tolik energie abys vyhrabala mé profesní webové stránky a kopírovala sem z nich mi lichotí. Příště prosím zkopíruj i ceník, potřebuju trochu rozhýbat živnost ;)

No jistě, je to manifest intelektuální převahy, protože jsem to napsala já. Jdi s tím tvým dvojím metrem někam.

Že je autorem Saďourek na věci nic nemění, i když je pravda že kdybych to věděla, tak B.J napíšu že má sice recht že to je nechutný, ale ať to nerozmazává.

P.S.: Hrabat jsem nic nemusela, tvoje webová stránku spolu s tvojí fotografií ze studií tu jednou volně kolovala a ta památná věta o tvojí devize mi v hlavě fakt utkvěla a rezonuje pokaždé, když tady při těch svých moralizujících výlevech vystřihneš nějaký "překlep".  To jenom na vysvětlenou. Opravdu nevím jakým způsobem a proč vůbec bych něco vyhrabávala.
Tím končím a nehodlám s tebou v jakékoli konverzaci pokračovat a doporučuji ti, abys mi přestala věnovat svoji pozornost a ignorovala mě, jako bych tu vůbec nebyla. V čemž ti pomůže právě Ignore.

Upravil(a) Fidorka (12. 6. 2009 11:06)

Není tady

#159 12. 6. 2009 8:41

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Fidorka napsal(a):

Že je autorem Saďourek na věci nic nemění, i když je pravda že kdybych to věděla, tak B.J napíšu že má sice recht že to je nechutný, ale ať to nerozmazává.

Promin, ze jsem nepoukazala na autorstvi, zkratka jsem mela za to, ze tu basen duverne znas. Proto jsem tam dala jen ten uryvek. Ale jak je videt, vsechny ty fora sjety nemas narozdil od ostatnich zucastnenych.

42!

Není tady

#160 12. 6. 2009 11:10

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Babo, nech to bejt, neznala, neprohlížím si nástěnky, ale čtu příspěvky, prostě to fakt neznám. Vůbec nevím kdy se to tam objevilo a jak to vzniklo, patrně se k tomu ještě i něco váže, určitě to není nějaká mantra snažilek a nestojí to za další rozebírání.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí