6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Oto, prosím o radu. Kluk se rád dívá na fotky sebe sama, tak jsem mu chtěla udělat prezentaci fotek (podloené muzikou, nějaké efekty a tak). Protoe jsem jen pouhý uivatel, nejpřijatelnějí a nejsrozumitelnějí pro mě byl windows movie maker. lo to super, importovala jsem spousty obrázků, podloila hudbou, přechody, efekty, titulky...... film je hotovej a za ivýho boha ho nemůu uloit. Ani do počítače na disk, ani na CD. Pokadé naskočí hláka Film je vytvářen a ukládán a po klidně i hodině ani uk. Makala jsem na tom ve volných chviličkách a kdy mě dcery pustily na komp a teď se bojim, e to půjde do kytek.
Poraď, prosím, kde jsem udělala chybu.
Děkuji
Není tady
Twinho, já s ním jetě nikdy nedělal. Ale mělo by to jít Soubor a Uloit projekt jako, teď jsem to zkouel, a u mě to jde.
Jinak hledat pomoc na stránkách MS.
Není tady
Pomalé ukládání je normální, pokud je to nějaká hodně vysoká kvalita, hodina není problém...
Není tady