Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 27. 4. 2009 12:21

twinha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Prosím o radu - win Movie maker

Oto, prosím o radu.  Kluk se rád dívá na fotky sebe sama, tak jsem mu chtěla udělat prezentaci fotek (podložené muzikou, nějaké efekty a tak). Protože jsem jen pouhý uživatel, nejpřijatelnější a nejsrozumitelnější pro mě byl windows movie maker. Œlo to super, importovala jsem spousty obrázků, podložila hudbou, přechody, efekty, titulky...... film je hotovej a za živýho boha ho nemůžu uložit. Ani do počítače na disk, ani na CD. Pokaždé naskočí hláška Film je vytvářen a ukládán a po klidně i hodině ani uk. Makala jsem na tom ve volných chviličkách a když mě dcery pustily na komp a teď se bojim, že to půjde do kytek.  grater
Poraď, prosím, kde jsem udělala chybu. kapitulationkapitulationkapitulation

Děkuji hjarta

http://lilypie.com/pic/090420/KfsP.jpghttp://b3.lilypie.com/2ix0p2/.png

Není tady

#2 27. 4. 2009 13:42

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

Re: Prosím o radu - win Movie maker

Twinho, já s ním ještě nikdy nedělal. Ale mělo by to jít Soubor a Uložit projekt jako, teď jsem to zkoušel,  a  u mě to jde.
Jinak hledat pomoc na stránkách MS.

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#3 30. 4. 2009 23:21

H2SO4
♥♥-----

Re: Prosím o radu - win Movie maker

Pomalé ukládání je normální, pokud je to nějaká hodně vysoká kvalita, hodina není problém...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí