6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím, jak se máte o prázdninách?
Já pracuji a o víkendu si užívám malé. Je toho fakt teď nějak moc. Teď o víkendu jsme slavily její narozky. Tak snad večer dám fotečky na stránečky.
Jinak fotky z dovolené už jsou na stránečkách,tak můžete mrknout.
Není tady
piskutek napsal(a):
Já pracuji a o víkendu si užívám malé. Je toho fakt teď nějak moc. Teď o víkendu jsme slavily její narozky. Tak snad večer dám fotečky na stránečky.
Jinak fotky z dovolené už jsou na stránečkách,tak můžete mrknout.
Koukám na metřík.... malé všechno nééééj k narozeninám!!!!!
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
piskutek napsal(a):
Jinak fotky z dovolené už jsou na stránečkách,tak můžete mrknout.Koukám na metřík.... malé všechno nééééj k narozeninám!!!!!
Moooc děkujeme.
Není tady
Ježiš holky, ty vaše dětičky jsou moc šikovné na to malování. Mám syna, listopad 4 roky a neumí ještě nakreslit ani kolečko. Nevím třeba malujete každý den, my ne moc ho to neba.
Jinak jsme hodně bojovali se školkou, nechtěl o ní ani slyšet a teď se už moc těší. Nastupuje v září poprvé.
Chtěla jsem se vás zeptat, jaký máte u vás denni program? Kdy vstáváte co děláte atd.
Mě už to příjde jako stereotyp a nestíhám. Kolikrát je mi kluka líto, protože si myslím, že se nudí. Jenže my teď stavíme, takže ráno vstáváme v 8h., snídaně, pár tel. kvůli stavbě, odjezd na stavbu, fofrem domů a něco rychlého uvařit, malá procházka do parku na klouzačky atp., pak dom, klukovi pustím pohádku a rychle něco poklidit, hodit něco do pračky atd. no a pak buď návštěva u babičky, nebo jdem na kolo, nebo hrajem pexeso atd atd. a v ve 21h chodí spát. Nějak to vždycky hrozně uteče a já si dělám starosti, že jsme si nic neužili.
Není tady
Pírko: Je se malé snažím co nejvíce věnovat. I když někdy to je nad moje síly,ale snažím se. Je to moje zlatíčko. A hlavně jí taky hodně dá moje mamka. Je to bývalá učitelka.
Není tady
Tak Maťula jde zítra prvně do školky. Jsem z toho nějaká nervózní. Bude mi tu ráno strašně chybět
Není tady