6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, mojí dceři Natálce budou v červenci 4 roky. Chtěla bych si povídat s někým kdo má či bude mít brzo stejně staré děti.
Povídat o vem moném co se kolem naich malých (velkých) dětiček děje.
Přijde si někdo povídat? Budu moc ráda.
Není tady
Ahoj
ja mam dcerku o fousek starsi, 5 let.
Není tady
Ahoj piskutku,
dlouho váhám zaloit Chat pro dětičky které budou od září předkoláci, protoe ráda uvítám tipy na předkolní přípravu......
Mě se zdá věkové rozmezí 4-6 let straně iroké, ale vzhledem k tomu , e koukám e sem moc maminek s větíma dětma nechodí, s dovolením Chat pro předkoláky nezaloím a připojím se sem .....
Není tady
Tak a se to tu troku pohne...
CO umí vae děti namalovat?
CO malují nejraději?
Není tady
Ahoj
moje dcerka maluje vsechno mozne, podle toho co ji zrovna zaujme v pohadkach a tak. ale asi nejradeji maluje kone, krasnou maluvku klisny co je brezi tu mam v praci. je to sranda jak si to dite predstavuje. v podstate 2 stojici konici prez sebe, ale jeden mnohem mensi
Není tady
Natálka taky maluje vechno,ale zatím nejvíce kytičky a tatínka s maminkou:lol:
Ale nejvíce maluje ve kolce.
Jinak ráda čte pohádky a hraje si s autíčkama. Ano,je to holčička,ale má ráda auta.
Není tady
moji dcerku uz auticka trosku presli ... ale hrala si s nima, meli jsme auticko maminku, auticko tatinka... cela rodinka aut. dokonce je vozila v kocarku.
Není tady
Zipi, tedy to je ikulka kdy u maluje koně
A piskutku, natálka také
U nás je to troku slabí.....sluníčko, kytičky, strom, houbička.... a pak něco ň.... co pojmenuje jako nějaké zvířátko.....
Ale zlepuje se.... tak snad časem poznáme bez nápovědy co namalovala
Není tady
No u nás také super víkend v Praze
Take vlastně doma.....
Jía má ATB tak nikam nemůem.
Není tady
no u nas domacky vikend s valenim se, a 3 hodinovymi vylety s pejskem mezi kapky deste. oba dva dny jsme zmokly, ale zrajou tresne, tak jsem je Elisce trhala {trosku kradla} takze zapomela na to ze ji boleji nozicky a ze prsi jsme meli jet taky do Phy, ale kamaradce ochoreli obe deticky.
Není tady
Spunt: Tak se brzy uzdravte.
My jsme natěstí zdraví. Za týden frčíme na dovolenou tak musíme dret bez nemocí. Zítra má ve kolce celodenní výlet tak u se moc těí. Musím jí připravit baůek.
Není tady
Kam frcite na dofcu? my jedeme ted v patek do italie, ale pocasi zatim nevim nevim...
Není tady
Piskutku tak to si kosmetiku uij
Jituka dneska měla ve kolce vystoupení od tanečků. Tedy ze začátku byly zase problému, e Jía nechtěla (díky hyperaktivitě se docela podceňuje a bojí se vystoupení...) ale dopadlo to skvěle
A zítra jdou do planetária, tak také chystám baůek.
Tak a si Natálka výlet uije.
A holky uijte si dovču, pozdravujte moře a sluníčko
Není tady
piskutku jsi me fakt rozesmala ja jdy na masaz taky zitra, taky ped dovolenou, kadernici nestiham, tak jsem si alespon vlasy zabarvila sama doufam ze budes mit pekny pocasi .. a ja taky
Není tady
tak jsem zpatky po dofce .. bylo to pekny a hnusne kratky. ale prca, segra ma syna skoro 2 roky, jeste moc nemluvi, ale zboznuje auta: 12 hodin cesty po dalnici spal tak 2, protoze vsude byla auta
Není tady