27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
No jasny čtu si tady tu vai nekonečnou debatu...take prostě a nebude přítel moct zaskočí za něj vibrátor ne jen doufejme e nebude moct dřív ne já..
*vtip*
Není tady
tak jsem se pěkně pobavila..
taky ho máme.. a občas si to rozdáme ve 3.. spokojenost... na obouch stranách..
Není tady
Márci napsal(a):
taky ho máme.. a občas si to rozdáme ve 3.. spokojenost... na obouch stranách..
Přikupte si jetě anální kolík a můete si to rozdat ve čtyřech
Není tady
Mike napsal(a):
Márci napsal(a):
taky ho máme.. a občas si to rozdáme ve 3.. spokojenost... na obouch stranách..Přikupte si jetě anální kolík a můete si to rozdat ve čtyřech
Tak to zase takovou prd*el z toho nemám..
Není tady
majkafa napsal(a):
No, a já jsem psala, e kdy si ho mám dret sama, (to byla jen má teorie, e ho teda asyk drí partnerka, kdy Heřmanka píe o obou rukách) tak to u partnera nepotřebuju vůbec.
jsem přeci nepsala o obou rukách...si teda nějak nevzpomínám...mno a vibrátor drí partner obouruč ??? to jsou věci...hmmm...ale jo, Majko, studuj odbornou literaturu...to se vyplatí... ( a svoje ruce do toho nepočítám ani nikoho třetího
)
Není tady
Já jsem taky nepsala, e se drí obouruč. Ale psala jsem u ručičkách v mnoném čísle - teda dvě ručičky a tys psala, e ty se dají pouít na jiné věci. Pořádně čti. Odbornou literaturu studuju. Momentálně tantrický sex. Moc hezká kníka.
majkafa napsal(a):
Já jsem taky nepsala, e se drí obouruč. Ale psala jsem u ručičkách v mnoném čísle - teda dvě ručičky a tys psala, e ty se dají pouít na jiné věci. Pořádně čti. Odbornou literaturu studuju. Momentálně tantrický sex. Moc hezká kníka.
no a nedají snad ? na drení stačí jedna ruka a druhá drádí jinou část těla... třeba bradavky... no ne? ...kníka je určo moc fajn, ale neuč se to z ní..jdi za někým, kdo ho umí a moc dobře, at tě to naučí ... BI
Není tady
No ne. Kamarád na baterky prostě ne, POUZE v případě, kdy není ivé řeení.
My kamaráda máme, i jiné hračky. Pořídil mi ho sám přítel, take usuzuju, e s tím nemá nejmení problém Pouíváme ho jen spolu a oba jsme spokojení.
Není tady
jetelík napsal(a):
My kamaráda máme, i jiné hračky. Pořídil mi ho sám přítel, take usuzuju, e s tím nemá nejmení problém
Pouíváme ho jen spolu a oba jsme spokojení.
pssst o jiných hračkách raději nemluv, se tu jetě strhne mela... třeba důtky ?
Není tady
Něco z BDSM?
majkafa napsal(a):
Něco z BDSM?
krásná "věc "
Není tady
Btw já se neptala a nereagovala na ty důtky. Jsou lepí věci.
Upravil(a) majkafa (1. 5. 2009 22:04)
majkafa napsal(a):
Btw já se neptala a nereagovala na ty důtky.Jsou lepí věci.
jo zná je ? tak ty taky patří do BDSM ... nevím jestli lepí, spí bych řekla, e je spousta zajímavých věcí
a kadému se líbí něco
( ideal je prolínající se ode veho kousek...viz ta tantra
)
a btw mluvila jsem o BDSM obecně...krásná "věc"
Není tady
Na sádlo-máslo s přítelem nejsme :-) Ale jsou i jiný něný hračky
Není tady
jetelík napsal(a):
Na sádlo-máslo s přítelem nejsme :-) Ale jsou i jiný něný hračky
Jiný...Jako třeba kvarky a jitrnice? :-)
Není tady