18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chci se jen zeptat,máte někdo vibrátorek?Mě ho koupil ted přítel,jetě jsme ho ani nepouili,ale u sem se těila a zas ho schoval pte se prý začal bát abych neměla radi vibrátor,ale o to se váně bát nemusí tak já nevim,mam ho nějak přesvědčovat nebo počkat?je to hrozny s těma chlapama...nebo obecně jaky mate na tyhle sex.hračky názor?
Není tady
Ale no tak,copak na to nemáte ádný názor?Mám ho do toho nutit kdy se ,,bojí´´ nebo to mám nechat být a počkat a jestli začne sám?ale já bych to chtěla zkusit
Nezakládejte, prosím, stejné vlákno, stačí pouít tlačítko Hledat
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=27257
Upravil(a) monísek8 (24. 4. 2009 20:10)
Není tady
Tak to zkus a nebude doma
Není tady
monísek8 napsal(a):
.nebo obecně jaky mate na tyhle sex.hračky názor?
velice, velice kladný
Není tady
monísek8 napsal(a):
...nebo obecně jaky mate na tyhle sex.hračky názor?
Já jsem taky koukal poněkud podezíravě, kdy si ho ena přinesla domů... hlavně teda kvůli rozměrům, páč jsem si myslel, e manelce asi nějak nestačím, nebo co... ... ale pak jsme se zkamarádili a normálně ho pouíváme...
Není tady
Mike napsal(a):
monísek8 napsal(a):
Já jsem taky koukal poněkud podezíravě, kdy si ho ena přinesla domů... hlavně teda kvůli rozměrům, páč jsem si myslel, e manelce asi nějak nestačím, nebo co... ... ale pak jsme se zkamarádili a normálně ho pouíváme...
To jsi rozumný - kdy je někdo větí, je lepí ho mít za kámoe
Není tady
Nemám ráda. Mám ráda ivé. Umělotin je kolem nás dost.
Ehm no proč ne, ale zase málokdo to umí ivým + zároveň drádit jazykem klitoris, e.
Není tady
A ručičky jsou na co, há?
no třebas drádí jetě jiné části těla
Není tady
Nedoma napsal(a):
Ehm no proč ne, ale zase málokdo to umí ivým + zároveň drádit jazykem klitoris, e.
Koukám, e máme zálibu ve stejných praktikách...
Není tady
mashanka napsal(a):
Mike napsal(a):
monísek8 napsal(a):
To jsi rozumný - kdy je někdo větí, je lepí ho mít za kámoe
Upravil(a) hrosanek (28. 4. 2009 18:01)
Heřmanka napsal(a):
no třebas drádí jetě jiné části těla
Blbost. Jedna ručička drí kamaráda na baterky přeci, tudí vyjde nastejno, jestli ho drí nebo dělá dobře sama.
Mě neoálí. Jedině, e by si ho drela ena a to u si to rovnou můu dělat sama. Ale proč? I od toho mám přeci partnera.
Upravil(a) majkafa (28. 4. 2009 19:35)
Děkuji za názory,sama to zkoue nebudu chtěla bych právě a s přítelem,take čekám e se třeba přemůe kdy bude ten 1.Máj říkal at si nic neplánuji e má u v něco v plánu..tak uvidíme
Není tady
majkafa napsal(a):
Mě neoálí. Jedině, e by si ho drela ena a to u si to rovnou můu dělat sama. Ale proč? I od toho mám přeci partnera.
Teď jsi mě tak zblbla, e si nejsem jist ani počtem svých rukou, prstů, jazyků apod.
Není tady
monísek8 napsal(a):
...take čekám e se třeba přemůe kdy bude ten 1.Máj...
1. Máj je svátkem práce, tak se moc nepředřete...
Není tady
Mike napsal(a):
Teď jsi mě tak zblbla, e si nejsem jist ani počtem svých rukou, prstů, jazyků apod.
No přece Heřmanka psala, e rukami můe drádit jiné části těla. JAK rukamI, kdy v jedné má kamaráda na baterky? Nebo si to představuju jinak, e jí ho tam prostě zasune a nechá ho ít svým vlastním ivotem a ruce má volné?
Nebo, co by se mi na druhou stranu asi začalo zamlouvat, no, prostě kamarád je v otvoru análním a ivý "kamarád" v tom druhém. To u je jiná. Ale i tady já upřednostním prstíky.
Kamarád na baterky je u mě jen pro případ nouze, e ádný ivý kamarád nablízku není. Howgh.
Ostatní a si dělají, co je libo zase jim.
majkafa napsal(a):
No přece Heřmanka psala, e rukami můe drádit jiné části těla. JAK rukamI, kdy v jedné má kamaráda na baterky? Nebo si to představuju jinak, e jí ho tam prostě zasune a nechá ho ít svým vlastním ivotem a ruce má volné?
Aha - ale Heřmi nepsala, čí ruka drí robíka... jestli muská, nebo enská... pokud enská, pak má pán obě ruce volné a můe do sytosti drádit, co se mu zachce...
Není tady
No, a já jsem psala, e kdy si ho mám dret sama, (to byla jen má teorie, e ho teda asyk drí partnerka, kdy Heřmanka píe o obou rukách) tak to u partnera nepotřebuju vůbec.
Upravil(a) majkafa (28. 4. 2009 21:57)
majkafa napsal(a):
No, a já jsem psala, e kdy si ho mám dret sama, (to byla jen má teorie, e ho teda asyk drí partnerka, kdy Heřmanka píe o obou rukách) tak to u partnera nepotřebuju vůbec.
Majko, i ta pitomá nafukovací panna má, soudě aspoň podle reklamní inzerce, 3 tělesné otvory... a Ty podle mě nemá 3 ruce... ...jsem Tě viděl, teda, a podle mě má dvě...
Není tady
Jeden otvor oelím. I kdy - ale, u raději nic. A stačily ruce a penis. No a taky mě jetě napadá .... Ale, jak u jsem říkala, raději nic.
Nebudu vás to učit. Studujte odbornou literaturu.
Upravil(a) majkafa (28. 4. 2009 22:21)
Mike napsal(a):
majkafa napsal(a):
M
Mikei, na to počítání existuje jeden trochu koilatý vtip:
A u nebudu moct, mám pořád přeci jetě jedenáct kamarádů: A v ten moment roztáhne prsty na obou rukou a vyplázne jazyk...
Myslím, dobrá pomůcka pro zapamatování toho počtu, ne??
majkafa napsal(a):
Jeden otvor oelím. I kdy - ale, u raději nic. A stačily ruce a penis. No a taky mě jetě napadá .... Ale, jak u jsem říkala, raději nic.
Nebudu vás to učit. Studujte odbornou literaturu.
Majkafo, připomíná mi scénku z Cimrmana:
Tak něco řekněte, pokud něco víte..!?!!
My nic říkat nesmíme...
Tak aspoň naznačte!
Kdepak, my nesmíme ani naznačovat...
No, dyk říkám. Jazýček.
Svůj svému, ale já říkám, ruka je ruka, jazýček je jazýček
Není tady