Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 23. 4. 2009 21:31

Marketa123
♥------
Registrovaný: 23. 4. 2009
Příspěvky: 2

dieta a povislá prsa :-((

Ahoj, já už jsem zoufalá a nevím s kým se poradit grater Asi to řeknu od začátku, je mi 16 let, prosím neříkejte si že sem nějaký děcko a čtěte dál. PROSÍM! ...Od malička jsem měla problémy, jak doma tak ve škole, doma do bylo bití od otce, ve škole šikana a posmívání, celých 9 let. Ze začátku jsem byla štíhlá, ale jiná než ostatní, taková tichá a kvůli tomu se semnou nikdo nebavil a jen si ze mě dělali srandu. To vedlo k tomu, že sem na tom byla psychicky zle a začala se cpát. Nejvíc sem vážila 70 kg, ale to jsem měla nějakých 155 cm. Vždycky sem měla snahu zhubnout, ale vydržela jsem to maximálně dva dny a pak už sem to nevydržela a byla jsem na sebe naštvaná :(Nakonec se zjístilo, že mám i nemocnou štítnou žlázu. Tak mě doktora začala hodit a zhubnu. Povedlo se mi to na 67 kilo, potom na 65. To jsem si držela celkem dlouho. Ale víte, mě to prostě nestačilo, ničila mě psychicky škola, já něbyla nějako extra tlustá, ale prostě jdu do školy a najedou se ozve "más velkou pr**l" a já se z toho sesypala:( Každý den, sem furt poslouchala nějaký posměšky a jen brečela. Což mě poznamelo do dnes. Teď jsem dlouho važila nějakých 63-64 kilo a teď jsem konečně se vydržela omezovat ve sladkém a už celkem dlouho si to držím na 60-62 kilo (podle toho jak jsem napitá a tak), i jsem se naučila pít jen čistou vodu. To že sem trochu zhubla na sobě cítím, ale prostě pořád mám takové dva problémy kterými se stresuju celý den i v noci grater Mám prostě velkej zadek a boky. Já vím že je to problém většiny žen, ale já chci s tím alspoň něco trochu udělat. Mě ty věčné posměšky ničí!!! Kdyby se mi alspoň podařilo ho nějak zpevnit a nemít ho jak rosol sad prosím poraďte !!! já už ty pohledy od druchých o se ušklibují nesnesu, prosím prosím poraďtě někdo, jestli máte zkušenosti:hjarta: Druhý problémy jsou prsa, vždycky jsem je měla velká (na mě až moc), nikdy nebyla pevná, ale dalo se to snést. Teď potom co jsem zhubla jsou jak "bahno" měkká, povislá a prostě hrůza:( bude mi 17 a chci s tím něco udělat. Já vím že nikdy nebudu štíhlá, vždycky budu mít velká stehna, zadek, boky a prsa, ale když by se mi to podařilo alspoň trochu zpevnit nebo vytvarovat, tak bych byla šastná. Bojím se dál držet dietu, aby ty prsa nebyla ještě horší :(moc vás prosím o radu. Jinak měřím 162 cm. Předem všem moc děkuji hjarta

Upravil(a) Marketa123 (23. 4. 2009 21:31)

Není tady

 

#2 24. 4. 2009 11:33

addis
♥------
Registrovaný: 24. 4. 2009
Příspěvky: 4

Re: dieta a povislá prsa :-((

Ahoj, já si myslím že hubnout můžeš s jakoukoli dietou, ae jestli chceš zpevnit tělo tak musíš cvičit na to žádné jiné prostředky neexistují. Podle mě je nejlepší kombinovat vyváženou stravu, tak aby jsi denní příjem měla kolem 5000 Kj a k tomu cvičit, to 100% pomáhá. Jinak jelikož si studentka tak nevím kolik mᚠfinancí, ale kdyby jsi chtěla dobrou dietu, tak můžu doporučit Nepovolená reklama Budu ti držet palce, ale bez pohybu to nepůjde.

Není tady

 

#3 30. 4. 2009 19:50

Marketa123
♥------
Registrovaný: 23. 4. 2009
Příspěvky: 2

Re: dieta a povislá prsa :-((

Děkuji, cvičit jsem začala a snažím se. Může mi někdo doporučit nějaké cviky, které zabírají na zpevnění těla? Předem děkuji :-)

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů