|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tak jsem tu zase...uz jsem sem psal asi pred pul rokem...rozesel jsem se s pritekyni...celkem jsem se z toho dostaval,dalo by se rici ze tak nejak jsem se diky vasim radam a i radam okoli z toho dostal..dokonce jsme se i po nekolika mesicich dostali ke komunikaci mezi sebou a celkem v pohode...nikdo nic neresil..rozchod nebyl osklivej ano byl bolestnej pro me..ale ta komunikace celkem byla dobra..tak proc si spolu nebavit kdyz si rozumime...oba jsme delame tenhel rok statnice..takze temata jsme meli cekem dost k probirani..a ja jsem to bral jako celkem fajn kamaradstvi..jenze co se nestalo...jeden vikend jsme spolu celej prozily..byly jsme venku..celkem hezke jenze to by se to nezamotalo..proste jednoduse jsme s libali a objimali.bral jsem to tak nejak zvlastne...kdyz me objala tak se trasla..to same i pusy..nemohla mluvit..rikal jsem si fajn treba zmena..a treba by jsme mohli zacit znova...chyba..tyden utekl a ja pochopil ze jsem opet naletel...a jsem zase tam kde jsem byl...ach jo...
..zacelou dobu se mi uz neozvala..zase jsem opet splnil roli utesitele...jenze jsem netusil ze me to tak vezme..jeste k tomu ze v tydnu mela narozeniny...a ja jsem ji poslal prani postou aby to melo trochu uroven..a darek jsem ji chtel venovat osobne bohuzel uz jsem nemel prilezitost na veskere smsky kdy jsem ji jen zval ven..reagovala ze uz neco ma..
...takze se zase tocim v kruhu achjo...
Není tady

nic si z toho nedělej..někdy se to prostě stává..a nejedná se náhodou o Leontýnku??
Není tady
nene nejedna:)..ja vim proste se to tak nekdy stane
Není tady
Přijde mne, že ženy jsou dost necitlivé a nebo spíš si myslí, že muži si to už nějak přeberou s nadhledem, možná to i tak je, ale mne a asi ani tebe se to netýká
Njelepší bude když to s ní už opakovat nebudeš.
Není tady

to bych neřekla ,že ženy jsou necitlivé.
prostě to tak je.Kdyby on se rozešel s dívkou ,tak ona by to taky třeba nesla těžce..
Tomikk má prostě zatím smůlu,jednou najde tu pravou..
Není tady
Já nemyslel ten rozchod, ale to co se stalo pak.
Není tady
vcera jsem s ni mluvil...oba dva nas celkem vikend zasahl..oba nevime co s tim...a tak jsem ji rekl at si vse promysli...ze je to na ni...
Není tady
chceš tohle snášet celý život?
Není tady
Neudatelný napsal(a):
Vždycky je to o dvou lidech. Když je někdo, kdo chce brát, tak musí být druhý, kdo mu k tomu poskytuje příležitost, tedy dává.
Není tady
L_aura napsal(a):
Neudatelný napsal(a):
Vždycky je to o dvou lidech. Když je někdo, kdo chce brát, tak musí být druhý, kdo mu k tomu poskytuje příležitost, tedy dává.
je to špatný 
Není tady
Tohle se mi taky stalo,ale opačně,udělal mi to kluk takže asi vim jak se cítíš..myslíš že nejlepší by bylo kdyy si to bral za ukončené a už dál prostě nedoufal,stejně lepený vztah už není takový..prostě na to zkus zapomenout,zní to blbě a je to těžký ja vim,ale musíš to zkusit,scházej se s kámošema,nebo prostě začni hledat jinou holku,jen tak to nejrychleji přebolí..chod se bavit,na akce nebo někde kde nebudeš sám a přemýšlet pořád o tom..držim ti palečky :-*
Není tady

Ja by som povedala, že ak ste sa rozišli slušne a nie kvôli nejakej neprekonateľnej vlastnosti či okolnosti, ktorú ten druhý nezvláda, je šanca obnoviť vzťah, respektíve začať akoby odznova a lepšie. No ak sa nič nezmenilo a dôvod, prečo ste sa rozišli, pretrváva, nejaké zázraky by som neočakávala. A tak či onak je základom dobrá komunikácia a schopnosť vysvetliť si navzájom svoje pocity. Čo nie každý zvláden(a niekto nemá ani dobrý prehľad o svojich pocitoch).
Není tady
my jsme se nerozesli ve zlem...spis nam chybelo ze se nevidime...komunikace mezi nami je dobry a vzdy byla..vzdy jsme si dobre rozumeli..jo vse jsme si tak nejak vyrikaly...uvidim co bude spis ona ma bordel v citech
Upravil(a) Tomikk (25. 4. 2009 16:25)
Není tady
Tak nejak napisu co se za posledni dobu stalo a prosim o radu nebot ja uz fakt nevim...co se stalo jsem napsal na zacatku tohoto vlakna...do te doby se toho stalo celkem dost..asi nejvic to ze jsem ji proste dal na vyber bud se bude dal vidat s vidinou toho ze budem spolu do budoucna..a nebo ze nic, ze to takhle nejde a ze se ji ozyvat nebudu ze to musi ona sama, ze tim uvidim ze ma zajem nijak jsem na ni netlacil jen jsem chtel vedet co se deje a jak to bude dal.Fajn ozvala se , dokonce jsme byly spolu venku a tak jsem si rekl fajn asi uz vi co chce..jenze uz jsou to tri dny co se neozvala , nenapsala nic. Sam ted ted nevim co si mam myslet..psat ji rozhodne nechci ..spis to pomalu beru ze je konec...fakt nevim...mam byt pasivni?
Není tady
si přečti ještě jednou cos napsal a pak tvou poslední otázku... a stůj si za tím, cos řekl
... a nebo nestůj, ale rozhodni se CO CHCEŠ TY GL
Upravil(a) Heřmanka (2. 5. 2009 8:45)
Není tady

Tomikk napsal(a):
Tak nejak napisu co se za posledni dobu stalo a prosim o radu nebot ja uz fakt nevim...co se stalo jsem napsal na zacatku tohoto vlakna...do te doby se toho stalo celkem dost..asi nejvic to ze jsem ji proste dal na vyber bud se bude dal vidat s vidinou toho ze budem spolu do budoucna..a nebo ze nic, ze to takhle nejde a ze se ji ozyvat nebudu ze to musi ona sama, ze tim uvidim ze ma zajem nijak jsem na ni netlacil jen jsem chtel vedet co se deje a jak to bude dal.Fajn ozvala se , dokonce jsme byly spolu venku a tak jsem si rekl fajn asi uz vi co chce..jenze uz jsou to tri dny co se neozvala , nenapsala nic. Sam ted ted nevim co si mam myslet..psat ji rozhodne nechci ..spis to pomalu beru ze je konec...fakt nevim...mam byt pasivni?
tomiku, buď se budeš chovat jako malej kluk a běhat za vidinou a nebo se zachováš jako dospělej člověk a přestaneš plýtvat energií pro někoho kdo za /o/ to nestojí...život je takovej
řečeno srozumitelněji, vybodni se na ní, dělá si z tebe prču a baví jí s tebou být, když si na ní zrovinka nikdo jinej/lepší/ neudělá čas ...
Není tady
jo mate pravdu uz bylo dost behani za necim co vlastne ani neni...
Není tady

Ona evidentně neví, co zrovna chce, je zmatená a ty totéž. Chce si to uvědomit, zda-li za to stojí, aby ses kvůli ní tak trápil a pak podle toho jednat. Zatím se zdá, že se jen trápíte. Mně se vždycky osvědčilo rychle tnout, což sice zpočátku víc bolí, ale zase kratší dobu.
Není tady
taky jsem si to uvedomil a je konec..rekl jsem ji ze to nema cenu se vidat a komunikovat spolu dale..ze to proste nefunguje .a nepujde ze pokazdy se to presune nekam kam ona nechce..bohuzel ona nechce....ona ze to respektuje a ze to takhle tedy bude...sama mi rekla ze ma pred statnicemi tak jsem ji rekl at se soustredi radsi na tohle popral jsem ji vse nej ke statnicim a ahoj. vlakno uzavrene:)
Není tady