|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
rozkoš je cítit při vzrušení a euforie taky:-) má kámoška orgasmus i třeba při masturbaci?
Není tady
No.. to ne..
jak byste poradili s tím vlhkem? To mi přijde horší než ten orgasmus, to je úplně v pořádku..je n ona vyvádí xd
Není tady
Bonbonku, vlhko je zcela v pořádku.
Tak to má být. 
Přečti si o tom něco, na netu je toho spousta. Chudáci ženy, co mají s vlhkem doopravdický problém, to znamená, že nezvlhnou. Pak se musí používat lubrikační gel. Jinak to dře a bolí. 
Vlhka neboj nic. Většinou muži hodně velké vlhko zbožňují. I tady na babi je o tom už psáno.
BoNbONEk napsal(a):
No.. to ne..
Hm, proč pak masturbuje, když nemá orgazmus? 
Jste ještě mlaďoučké, mrkněte fakty do odborné literatury. 
Upravil(a) majkafa (11. 5. 2009 15:08)
Teda abych pravdu řekla, nevím..
Ona je v chození dítě, tohle je její první... a tak experimentuje.. jako masturbace jí dělá trochu dobře ale orgazmus to není..
Není tady
Teda..musím se přiznat .. Mám z toho "prvního" strach, protože se mi zrovna dvakrát nelíbí co tam mají.. 

a lesba nejsem.... mají strach i jiné?
Není tady
myslim, že kamarádka místo sexu by si měla nejdřív přečíst něco o tom, co ji v sexu může potkat- projevy vzrušení,holčičí i klučičí. protože jsem ještě nikdy nečetla dotaz ,co dělat s vlhkem. nějaká knížka by to mohla spravit.
jak se ti nelíbí co tam mají?nelíbí se ti penis? přítelův?
pokd máš strah tak ještě počkej, myslim že strach tam nepatří.
Není tady
Tt..nejen jeho, prostě mi představa že mi ho nacpe do pusy nebo já nevím kam trošku děsí.. a pokud budu čekat, tak budu pana do konce života... 

Není tady
a proč si představuješ sex jako něco, kde ti kluk cpe cokoli kamkoli?nikdo ti do pusy nic cpát nebude. ani jinam když nebudeš chtít. je na tobě, jestli ho budeš chtít orálně dráždit a vůbec si ho nemusíš cpát do pusy. nekoukala tys náhodou na po*no?
Není tady
Bonbonku, tak myslím, že tvá diskuse o antikoncepci je ještě hodně předčasná. Ty nejsi připravena na milování. Dej si pár let, nic ti neuteče.
Btw opravdu mluvíš o tvé kamarádce?
Jo, v tomhle bych nelhala.. Když se tady svěřuju že se mi nelíbí to a ono, proč bych psala o kamarádce? Neblázněte, tohle ne-e.. A po*no? Fujky, to nechci nikdy vidět... stačilo mi, že jsem viděla to viděla v televizi a to 10 sekund.. Je mi z toho na blutí...

Není tady
pokud je ti z něčeho co se aktivně účastnit při sexu na blití, tak fakt počkej. myslim že ani ty ani kamarádka ještě nejste připravené.
Není tady
Bonbonku, ještě opravdu počkej s prvním milováním. 
tak pak nevim, kde jsi vzala, že by ti někdo cpal něco do pusy a i jinam.
Není tady

BoNbONEk napsal(a):
...prostě mi představa že mi ho nacpe do pusy nebo já nevím kam...
...do vaginy, do zadku, do ruky, mezi prsy, do podpaží... možností "kam s ním" je vcelku dost... 
Ale neklesej na mysli, holky ti radí dobře, pokud se na to necítíš, nelámej to přes koleno 
Není tady
Bonbonku promin,ale pokud by jste se opravdu milovali a byli oba pripraveni,tak toto resit ani nahodou nebudes. Krome toho predci existuje daleko uzasnejsi vec a to mazleni a k tomu nepotrebujes ani tu antikoncepci. To prvni milovani ma byt predci neco,co Ti milovani neznechuti a naopak by melo byt naplnenim dvou lidi, tam se nic neresi,tam to se naplno proziva. To by nemel byt sex,ale opravdu milovani a ze mezi tim existuje kurnik rozdil.
Není tady
Jo mazlení je hrásná věc 
mám teď dostat injekci proti rakovině čípku. Prý se pak musí abstinovat rok, myslím tedy, že nesmím mít sex. Je to pravda? 

Není tady
Bonbonku, kam na to chodíš? Je přece tolik odborné literatury. A net. A ve tvém věku se mi ani nezdálo o sexu. BI. Dle tvého psaní nejsi vůbec připravena. Neblbni. Nic ti neuteče.
Nebo víš co? Jdi do toho. Proč si nepošramotit dušičku. 
Upravil(a) majkafa (12. 5. 2009 21:02)

...
Upravil(a) Kamchinka (20. 2. 2010 13:03)
Není tady

...
Není tady

...
Není tady
Majkafo, já nechci teď hned, nemusím, nechci TO. Teda nejsem něco na upůsob holky" mám 15, mám kluka, HUP NA TO" 
nene, to ne. Já až to ucítím a budu připravená, stane se to. Já spíš jen chci být připravená aby mne něco nezaskočilo.
Ten děložní čípek.. dávají mi to k narozeninám a mamka se mě ptala, jestli jsem náhodou ještě neměla styk a že nesmím rok nic mít. To pro mě problém není, ale zdá se mi to takové...divné.. 
Není tady
Nevěř matce,jestli není gynekoložka a zeptej se u gynekoložky. Btw zítra tam zrovna jdu, zeptám se ti. Samotnou mě to zajímá, ale píší, že očkovat se můžou i mladé ženy, které normálně sexuálně žijí, nevěřím, že by pak rok nemohly. Možná ti to maminka řekla z jiných důvodů, kdoví.
Tak ptala jsem se kakarádky, která na očkování byla. Prý jsou to tři dávky, už neví jaký je mezi nimi sice rozdíl, ale vakcína zabírá až půl roku po poslední dávce, takže prý můžu mít styk, ale hrozí mi pořád ta rakovina.. Až po uplynuté době začne působit.
Není tady