Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 5. 5. 2009 18:45

BoNbONEk
♥♥-----

Re: Poprvé?

No tak matka se za těch několik dní změnila.. Líbali jsme se totiž před domem a matka chytila nerváka. Prý že jsem moc mladá na to, abych se s někým líbala a to ještě tam kde bydlíme, že je to ostuda a příště na mě vletí a zmele mě.. No a taky s tou antikoncepcí..svěřila jsem se jjí, že bych tam teda chtěla jít a ona řekla že jo, ale prášky nebudu brát... Že v 16-ti můžu na diskotéky (součást diskuze) , v 17-ti můžu mít první vstyk a v 18-ti ji můžu poslat někam... ale to nejde tak plánovaně.. Já to prostě cítím že bych chtěla, on netlačí, já netlačím, dospěli jsme k tomu no... Ona je taková, že by ty prášky deno denně hlídala, říká, že styk můžu mít až od 17-ti, že v tolika kolik mi je je to nezákoné..... LOL!!! Nevím kde došla na to, ale na gyndě dávají prášky prý jen s podpisem rodičů..nebo jejich souhlasem.. to jsem pěkně v prčicách... dumbom

Není tady

#52 5. 5. 2009 18:54

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

pokud ti bylo patnáct, tak ti myslim doktor antikoncepci napíše. prostě si tam sama zajdi a zeptej se, to je nejjistější ne? pokud se rodič chová takhle hystericky, nemá cenu se s ním bavit. já bych prostě mámu obešla, kdyby se takhle chovala..něco jinýho je promluvit si, pokud rodič chce. ale jestli ti bylo patnáct a fakt chceš, nikdo ti nemůže bránit v tom se chránit!

Není tady

#53 5. 5. 2009 19:54

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Nedoma napsal(a):

http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/sexovat

tak to je úžasný a dokonce i to, že jsem to fakt jako dítě dělala big_smilebig_smilebig_smile fakt supr tummenuppgodlikegodlikegodlike

Není tady

#54 5. 5. 2009 21:41

BoNbONEk
♥♥-----

On nechce kondom, člověk si to s ním ani neužije, ale i když ty prášky budu mít, je tam furt pěkně velké riziko že něco z teho vzejde...ne?

Není tady

#55 5. 5. 2009 21:47

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

BoNbONEk napsal(a):

On nechce kondom, člověk si to s ním ani neužije, ale i když ty prášky budu mít, je tam furt pěkně velké riziko že něco z teho vzejde...ne?

a tohle ti taky řekla maminka ? va ty k tomu doktorovi potřebuješ jako sůl, aby ti všechno nezaujatě vysvětlil... jen si říkám jestli není lepší injekce nežli každý den polykat prášky...teda kvůli zapomínání smile

Není tady

#56 5. 5. 2009 21:49

BoNbONEk
♥♥-----

injekce? musíš mě do toho zasvětit, o tom jsem neslyšela... kapitulationkapitulation

Není tady

#57 5. 5. 2009 21:51

majkafa
Host

nevím, jestli injekce jsou vhodná antikoncepce pro tento věk a bezdětné.

http://www.sexus.cz/clanek/1034-gestage … cepce.html
je tam něco i o aplikaci injekcí. A taky - ve tvém věku, potřebuješ peníze na zaplacení antikoncepce. Jedna věc je, aby ti ji paní doktorka napsala, druhá věc je, že se platí.

Bonbónku, má dcerka má jako první antikoncepci náplastě evra. Je po operaci srdíčka a doktorka se bála jí dát hormonální antikoncepci. Zjišťovala jsem na kardiologii a v Motole, kde ji operovali, co je nejbezpečnější a má nejméně vedlejších účinků. Dcerčna paní doktotka se pak s s nimi spojila a doporučili jí evru. Ale je drahá, stojí kolem tisícovky na 3 měsíce. 5 let ji mám i já  a jsem spokojená.

Promluv si někdy v klidu s maminkou. Třeba to půjde.

Upravil(a) majkafa (5. 5. 2009 22:14)

#58 5. 5. 2009 22:06

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

BoNbONEk napsal(a):

On nechce kondom, člověk si to s ním ani neužije...

Tak což o to, v tomhle má pravdu, ale jinak věř holkám, pokud jde o ty "injekce" v Tvém věku a o antiko...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#59 5. 5. 2009 22:55

Blossom
Host

Bonbonku, to mě mrzí, že jsem tvou mamku přecenila, a že se chová, jak píšeš... sad
V tom případě doporučuju, zajdi si na gynekologii sama, a nech si od doktora poradit nejvhodnější způsob antikoncepce a vše s ním prober.

Se svou dcerou jsem o těchto věcech mluvila a nabídla jsem jí, že jestli chce, můžu zajít na gyndu na první prohlídku s ní. S poděkováním odmítla, že to zvládne sama, no a zvládla to. Taky jí tehdy ještě nebylo 18, ale myslím tolik co tobě nebo o kousek víc, a žádný můj podpis nebyl k antikoncepci potřeba.

Jo, a teď si vzpomínám, vlastně prášky si dcera nechala předepsat už ve 13ti nebo 14ti, díky velmi silnému akné tehdy ( a opravdu pomohly),  a to si taky vyřizovala sama, ale tehdy to myslím bylo bez gynekologické prohlídky, nebo tedy aspoň mi o prohlídce pak nic neříkala.

Takže to jde. Tak se toho neboj a něco si nech předepsat. Hlavně at do toho nespadneš hned napoprvé, i takový případ znám...

#60 5. 5. 2009 22:56

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Blossom napsal(a):

Takže to jde. Tak se toho neboj a něco si nech předepsat. Hlavně at do toho nespadneš hned napoprvé, i takový případ znám...

já taky, takže NEPODCENOVAT  !!!!!!!!

Není tady

#61 5. 5. 2009 22:58

Blossom
Host

BoNbONEk napsal(a):

Pravda, třeba taková pohlavní nemoc by z toho vzejít mohla, jejímu přenosu prášky nebrání, ale dítě skoro na 100 % ne. Tedy pokud to budeš užívat zodpovědně, přesně jak se to  užívat má.

#62 5. 5. 2009 23:37

Kiwuaka
♥------
Místo: Brno

Taky si muzes brat paralen. Ten ma taky antikoncepcni ucinky. Vemes paralen a ve stoje ho pevne stisknes koleny. A to by v tom byl cert aby se neco narodilo tongue

Moje pritelkyne bere acko od 17. Dodnes o tom jeji rodice nic nevedi. A to uz jsou 2 roky co to ma tongue ona chodi pro recepty a ja platim bud celou cenu nebo to zaplatime dohromady. Kdyz se partneri dohodnou, tak to financne utahnout jde a vyjde to levneji nez kondomy. Musis naucit pritele, ze jestli nechce tlacit kocar, tak musi pro to taky neco udelat. A placeni prasku mi prijde jako to nejmensi wink

Jinak jeste dotaz na damy. Pritelkyne ma zdedene krecaky a acko co ted bere, ji to prej zhorsuje. Nazev nevim, zas tak zasvecenej nejsem. Tusim ze na obalu jsou nejake barevne hvezdicky a mesic. Ale fakt nvm. Ma to na 3 mesice. Otazka zni: neznate neco setrnejsiho na ty krecove zily?

Není tady

#63 6. 5. 2009 0:24

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

no to neznám, ale lékař by měl, ne ?...a jinak nohy nahoru a žádná námaha a pěkně přítelkyni obskakuj wink

Není tady

#64 6. 5. 2009 0:43

Kiwuaka
♥------
Místo: Brno

Ve skole si da nohy nahoru asi tezko big_smile ja zjistim co papa za bonbonky. Ten jeji doktor je takovej lojza, co jsem teda slysel. big_smile
Ma to dedicne z otcovy strany. Ten uz byl na operaci, jeho sestra taky, takze tusim, ze pritelku to taky ceka. Jen bychom to radi trochu oddalili. Pokud se nemylim, tak tehotenstvi tomu taky dvakrat neprospiva co? sad

Není tady

#65 6. 5. 2009 5:46

majkafa
Host

Kiwuaka napsal(a):

Otazka zni: neznate neco setrnejsiho na ty krecove zily?

náplasti Evra. Ale ty jsou vidět. Když to chcete tajit před maminkou.

#66 6. 5. 2009 10:05

brenda9
♥♥♥----

Mě doktorka napsala naposledy Diane 35 a na žíly Cilkanol, brala jsem to chvíli a pak šlo obojí do koše. Místo prášků máme kondomy:) A k paní doktorce nejdu, dokud to není akutní..

Není tady

#67 6. 5. 2009 16:17

BoNbONEk
♥♥-----

No já to teda zkusím i bez mámy, ale diskutovala jsem o tom se svou kamarádkou která s tím už zkušenosti má...je to drahé, 400,- jsou nejlevnější.. Já dojíždím do školy, cesta za den asi 30,- a dávají mi tak 500 na měsíc... to nedám.. fuckyoubig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile (ten první smajla je na ty peníze.. mám jich málo, ani si nemůžu koupit jídlo ve škole jinak skoro nevyjdu)

Není tady

#68 6. 5. 2009 16:30

šmudlinka
♥♥-----
Místo: Ruda

Bonbonku, v tvé situaci by ti měl finančně vypomoci přítel.. Taky jsme to tak dělali, pětistovka na tři měsíce se dá, když povážíme klid oproti riziku, ale vydat to najednou neni žádná sranda, zvlášť když škudlíš z kapesnýho každou kačku, promluv s nim o tom:) Zvláště když nechce kondomy;) Pokud to oba chcete, tak určitě společně něco vymyslíte..

Není tady

#69 7. 5. 2009 18:55

BoNbONEk
♥♥-----

Tak promluvím si s ním.. Mám tady ale jeden problém PROSÍM NE MŮJ :d ale kamarádky. Je jí 19, má svého prvního, úplně prvního kluka a její problém je, že i když ji jen políbí, je z toho celá...ehm..pryč a má orgasmus.. Jenže on už nechce zůstat jen u líbání, chce sex a ona se stydí, protože neví co ji na to přítel řekne... Teda můžu říct, tohle jsem ještě nezažila, nikdo ji s tím nijak neporadil takse obracím na Vás..

Není tady

#70 10. 5. 2009 10:12

majkafa
Host

Tady není co radit.
Proč by měl být problém s tím, že má kamarádka orgazmus?
Co by někteřé ženy daly za to, aby ho vůbec někdy v životě měly.
Jen mě napadá - je to opravdu orgazmus, co cítí při políbení?

#71 10. 5. 2009 13:25

BoNbONEk
♥♥-----

Jj je... nevím jak to napsat, vysvětluje to dost blbě.. big_smile prostě to cítí. a není to moc milé, protože by ho raději skoro vůbec neměla než být jak prdloch co ho má i jen z políbení.. Co až s ným bude chtít mít vstyk.. ho to třeba odradí..(její slova)

Není tady

#72 10. 5. 2009 14:16

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

a necítí třeba jen vzrušení? dost pochybuju, že by někdo měl tak silné erotogenní zony hned ve rtech. ví kamarádka jistě co to znamená mít orgasmus?třeba sama. aby to nezaměňovala za takový ten výbuch hormonů a objevivší se vzrušení

Není tady

#73 10. 5. 2009 14:18

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

jen nechápu, jak se bojí co jí na to přítel řekne..na co? pokud má orgasmus,dle ejích slov a on to nepoznal, proč by ho mělo vyvádět z míry, že se to stane i při sexu? nemyslí kámoška spíš že zvlhne při líbání? když se bojí co na to přítel řekne. jinak jí řekni, že orgasmus chlapy neodrazuje:-)

Není tady

#74 10. 5. 2009 18:56

BoNbONEk
♥♥-----

Já ho viděla jen dvakrát, ale je divný( myslím toho kluka xD)... možná proto se bojí.. Ona zvlhne a má ještě k tomu org... Ona se bojí že řekne, že je moc... jak to říkala.. "nadržená" a že divná když to má už jen z líbání.. Až budou mít sex, třeba mu to bude nepříjemné..

Upravil(a) BoNbONEk (10. 5. 2009 19:01)

Není tady

#75 10. 5. 2009 19:00

BoNbONEk
♥♥-----

Určitě si to neplete, orgasmus je když cítí rozkoš a je jak v euforii. Jako mě osobně by orgasmus nevadil jako to vlhnutí.. to je nepříjemné, taky to zažívám a nevím co s tím. dumbomkapitulationlollol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí