|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Dobrý den, mám problém - po úpravě nástěnky na chatu v sekci Těhotenství se mi najednou asi zmenšilo rozlišení nebo co a všechny diskuze včetně tohohle příspěvku te´d vidím jako strašně maličkaté, téměř nečitelné. Úvodní stránka BB je ok, ale jakmile se prokliknu na Diskuze, tak to v podstatě nepřečtu, stránka se zmenší tak o 1/3 a text je nečitelný 
Nemohla jsem nějak poškodit zdrojový kód stránek nebo co?
Díyk za radu.... (P.S. vezmu si lupu, abych si ji mohla přečíst
)
Není tady
Nevím, co máš jak přenastavené, ale nestačilo by zvětšit text za pomoci stisku klávesy CTRL a zároveň + (a třeba opakovaně)?
Není tady
Lesano - bože, děkuju!!! Tuhle klávesovou zkratku neznám, ale funguje to! Díky moc!
Není tady

To je dobře, že už je to v pořádku. Přesto prosím, na které nástěnce přesně? Podobný problém mohl opravdu vzniknout formátováním na té nástěnce, tak to radši prověřím. Díky...
Není tady
Mně se to taky občas stává, že mám najednou písmo miniaturní. Všude.
Ale podezírám se, že chyba je někde mezi židlí a klávesnicí. 
Jirko - bylo to na nástěnce CHAT - Podzimňata 2009 č. 8. Snad sem nic nepoškodila...
Ale asi je to fakt spíš mou zbrklostí při psaní 
Není tady
Prosím, aby někdo Klokanovi zodpovědně vysvětlil, co je to DISKUZE. Případně mu podal z police Slovník cizích slov.
Zavírat vlákno proto, že na něm lidé slušně diskutují, je opravdu trapné. Uzavřené vlákno Blokace se nachází v části "Poradny a DISKUSE". Pokud jsem si všimla dobře.
Díky.
Není tady

Tercila napsal(a):
Prosím, aby někdo Klokanovi zodpovědně vysvětlil, co je to DISKUZE. Případně mu podal z police Slovník cizích slov.
Zavírat vlákno proto, že na něm lidé slušně diskutují, je opravdu trapné. Uzavřené vlákno Blokace se nachází v části "Poradny a DISKUSE". Pokud jsem si všimla dobře.
Díky.
Myslím, že důvod uzavření v onom vlákně vysvětlil dostatečně jasně. Mimochodem, toto vlákno se týká problému miniaturního písma v diskusích.
Není tady