|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

No, uvidíš sama. Dokud ti ten vztah bude něco dávat, ucítíš to - pokud nastane okamžik, kdy budeš cítit, že je čas se rozejít, protože je to o ničem, určitě to poznáš.
Důležité je jen to, nezůstávat s někým JEN proto, abych nebyla sama - to dělá hodně lidí a je to škoda - šťastný pak v tom páru není ani jeden
Není tady

Mikeš napsal(a):
Já jsem flegmatik k pohledání
, ale i tak jsou občas okamžiky, kdy mě žena dokáže strašlivě vytočit...
Po letech poctivého tréninku jsem se naučil, když už mám na jazyku větu typu: "Běž do pr....", nebo "Ty seš ale krá..", to v sobě polknout a místo toho řeknu co nejmilejším tónem: "Taky tě miluju"......efekt je stejnej, já si ulevím a ona pochopí, že mě se.e...
...a bez sprostých slov...
Správně - máme to doma podobné 
Není tady

mashanka napsal(a):
Dneska už bych se s ním nerozvedla, kdybych to neudělala tenkrát. Ve 42 už člověk ocení jiné věci, ale mladá holka potřebuje šťávu...
A to jako ve 42 jsi už stará holka, nebo co?

Není tady

Mikeš napsal(a):
mashanka napsal(a):
Dneska už bych se s ním nerozvedla, kdybych to neudělala tenkrát. Ve 42 už člověk ocení jiné věci, ale mladá holka potřebuje šťávu...
A to jako ve 42 jsi už stará holka, nebo co?
![]()
To ne, jsem praštěná stejně, jako za mlada, ale taknějak člověk už ocení tu serióznost. Ale máš pravdu, se sucharem bych asi nevydržela ani dneska.
Není tady

eremuruss napsal(a):
No takova jsem i ja muzu ocekavat,ze ten muj ode mne za chvilku taky utece
Tomu říkám optimistický pohled na svět 
Není tady