Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#176 27. 4. 2009 9:26

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Re: Nadávky

No, uvidíš sama. Dokud ti ten vztah bude něco dávat, ucítíš to - pokud nastane okamžik, kdy budeš cítit, že je čas se rozejít, protože je to o ničem, určitě to poznáš.

Důležité je jen to, nezůstávat s někým JEN proto, abych nebyla sama - to dělá hodně lidí a je to škoda - šťastný pak v tom páru není ani jeden

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#177 27. 4. 2009 9:27

mashanka
Zablokovaný

Mikeš napsal(a):

Já jsem flegmatik k pohledání big_smile, ale i tak jsou občas okamžiky, kdy mě žena dokáže strašlivě vytočit... lol
Po letech poctivého tréninku jsem se naučil, když už mám na jazyku větu typu: "Běž do pr....", nebo "Ty seš ale krá..", to v sobě polknout a místo toho řeknu co nejmilejším tónem: "Taky tě miluju"... big_smile ...efekt je stejnej, já si ulevím a ona pochopí, že mě se.e... lol ...a bez sprostých slov... smile

Správně - máme to doma podobné lol

Není tady

#178 27. 4. 2009 9:32

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

Dneska už bych se s ním nerozvedla, kdybych to neudělala tenkrát. Ve 42 už člověk ocení jiné věci, ale mladá holka potřebuje šťávu...

A to jako ve 42 jsi už stará holka, nebo co? va big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#179 27. 4. 2009 9:38

mashanka
Zablokovaný

Mikeš napsal(a):

mashanka napsal(a):

Dneska už bych se s ním nerozvedla, kdybych to neudělala tenkrát. Ve 42 už člověk ocení jiné věci, ale mladá holka potřebuje šťávu...

A to jako ve 42 jsi už stará holka, nebo co? va big_smile

To ne, jsem praštěná stejně, jako za mlada, ale taknějak člověk už ocení tu serióznost. Ale máš pravdu, se sucharem bych asi nevydržela ani dneska.

Není tady

#180 27. 4. 2009 9:46

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

No takova jsem i ja muzu ocekavat,ze ten muj ode mne za chvilku taky utece

Tomu říkám optimistický pohled na svět big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí