|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Pro Krista pána, holky, proč pořád chcete předělávat špatné partnery, když si můžete najít lepší ?
Není tady

Přítel asi jenom plnil Tvoje přání, choval se jinak - ale nevydrželo mu to, protože ta změna byla jenom povrchní...............................
takže, ví, jak se má slušně chovat - výsledek - chová se hnusně proto, že chce a ne proto, že by byl tak blbej a nevěděl, že je to špatně
Není tady
Já bych bez složitého psychologického rozebírání a pitvání naznala, že je to hulvát, který se ke mě neumí chovat nejen jako k partnerce, ale ani jako k ženě a neztrácela bych čas bádáním co by, kdyby.
Jak myslíš že by se jednou choval k dětem? Nebo by třeba děti (dcery) viděly jak se chová k tobě a přijaly to jako vzor? A kolo neštěstí se roztáčí, předáváme frustrace a komplexy z generace na generaci....kdepak, jedno rázné kopnutí do zadku, pár dní smutku a pak partner, který (hádka nehádka) zachová vždycky úctu k tobě i k sobě. 
Není tady

Ronja napsal(a):
Já bych bez složitého psychologického rozebírání a pitvání naznala, že je to hulvát, který se ke mě neumí chovat nejen jako k partnerce, ale ani jako k ženě a neztrácela bych čas bádáním co by, kdyby.
Jak myslíš že by se jednou choval k dětem? Nebo by třeba děti (dcery) viděly jak se chová k tobě a přijaly to jako vzor? A kolo neštěstí se roztáčí, předáváme frustrace a komplexy z generace na generaci....kdepak, jedno rázné kopnutí do zadku, pár dní smutku a pak partner, který (hádka nehádka) zachová vždycky úctu k tobě i k sobě.

Není tady
Lulu1983 napsal(a):
Ale k čemu teda spolu jsme, když trávíme volný čas každý zvlášt nebo v jiné místnosti.
ahoj Lulu,
tento problem znam taky a velmi dobre. Muj snoubenec je informatik, od rana do noci u PC. Prisernost
kolikrát jsme se kvuli tomu hadali, ja byla hystericka ze je mu jeho milovany PC prednejsi nez ja, ze je u toho porad a me si sotva vsimne, ze kdyz je venku krasne a chtela bych jit na prochazku, on hodla sedet doma u PC... ty hadky byly priserny, kvuli nicemu jinemu jsme se nikdy tak nehadali nez kvuli tomuto... veskera domacnost je na me, on proste sedi u pocitace. byla jsem z domu zvykla na to, ze pro tatku neni problem jit za mamkou jestli neco nepotrebuje, jestli nechce s necim pomoct, sel umyt nadobi apod. tohoto ja se u sveho snoubence nedockam, ja litam v kuchyni a on sedi u sveho pocitace...
jedine reseni je to prestat resit. smirit se s tim., pokud teda chces byt s nim. nic jineho se neda delat. ja to prestala resit, pac s tim stejne nic neudelam, nepredelam ho a hadat se porad na to same tema me vycerpavalo a odnasel to jen nas vztah. v momente kdy jsem to prestala resit, doma je pohoda, klid, cehoz si cenim ja i on. a muzu rict, ze tim ze jsem to proste prestala resit, pac nic jineho se nedalo delat kdyz jsem s nim chtela zustat, tak se citim jakoby "vysvobozena"
a ted mame 4 mesice do svatby, kterou jsem si moc prala a jsem stastna. hold ho musis brat takoveho jaky on je i s tim jeho pocitacem.
Není tady
hmmm tak já bych ho s počítačem (možná) brala, ale s tím, že mi nadává, neumí se omluvit a snaží se vše hodit na mě, tak s tím teda ne-e.
Mimochodem můj manžel je programátor, když přijde domů, počítač už nezapíná (většinou). Radši jdeme spolu ven. Je to i o prioritách.
Není tady
Ronja napsal(a):
hmmm tak já bych ho s počítačem (možná) brala, ale s tím, že mi nadává, neumí se omluvit a snaží se vše hodit na mě, tak s tím teda ne-e.
Mimochodem můj manžel je programátor, když přijde domů, počítač už nezapíná (většinou). Radši jdeme spolu ven. Je to i o prioritách.
tak to mas stesti
no, je fakt ze s tim ze mi muj partner nadava bych se taky nesmirila, pocitac jsem ac nerada prekousla
ale nadavky, to bych teda neprekousla, to je fakt
Není tady
Jednoznačné řešení - jak píše Ronja a Mashanka, obě jste to napsaly báječně, nemám co dodat.
Není tady
Dobré ráno holky, tak víkend probíhal v poklidu. Nebavila jsem se s ním a v sobotu už ho to přestávalo bavit, tak začal s udobřováním ve stylu, že mě začal poštuchovat a objímat,ale já pořád nic. A v neděli se mi omluvil,že to přehnal ať se na něj už nezlobím, že už se to nebude opakovat,že se bude příště snažit krotit a nenechat se vytočit. No tak jsem mu řekla,že ještě jednou mě nazve debilkou,že ať spí kde chce,že ho vykopnu třeba o půlnoci, no měl až slzy na krajíčku. Tak fakt doufám,že se to nebude opakovat.
Není tady

...přála bych Ti to...
Ale fakt tomu moc nevěřím, že se to nebude opakovat.
Není tady
Hm. Říkala jsem mu,že má asi problém z dětství a on na to ,že asi fakt ho má. Ale že by s tím něco chtěl dělat, na to nevypadal.
Není tady

mashanka napsal(a):
Pro Krista pána, holky, proč pořád chcete předělávat špatné partnery, když si můžete najít lepší ?
Kde rostou lepší? 
Stále je to nedostatkové zboží.
Myslím, že, problémy jsou od toho, aby se řešily, dokonale k nám nepadne nikdo, je třeba vůle ke kompromisu-ovšem z obou stran.
Na druhou stranu je třeba posoudit, co je ještě tolerovatelné, a co už ne.
Chování partnera Lulu je pro mně jednoznačně už za touto hranicí. Lulu to cítí stejně, jen ta protivná láska (nebo strach?) ji brání prohlédnout zcela.
Není tady
No právě a o to je to pak těžší, když se chová pak úžasně v tom usmiřování a v tu chvíli je ten nejbáječnější
Není tady

topazio napsal(a):
My si s manželem vůbec nenedáváme, a ani se nehádáme, už ani nevím kdy naposledy jsme se hádali.
Trochu off topic,
ale připomnělo mi to můj první vztah. Nikdy jsme se nehádali. Ve všem se dohodli. Ale nemělo to šťávu, náboj, nebylo tam vzrůšo, nebylo co řešit. A to já potřebuji. Život. Dýchání, pohyb, změnu...
Takže jsme zůstali fajn kamarády.
Můj chlap je akčnější, někdy je to únavné, ale potřebuji to.
Co se hýbe to žije. Neustálý souhlas, ticho a pohoda by vztah zabila.
Není tady

Lulu1983 napsal(a):
No právě a o to je to pak těžší, když se chová pak úžasně v tom usmiřování a v tu chvíli je ten nejbáječnější
Lulu,
jsi tak slabá, a on Tě má omotanou kolem prstu.
Všechna tahle vlákna jsou si podobná jako vejce vejci. Není tyrana bez oběti. Je jen na Tobě, jakou roli ve vztahu budeš plnit.
Není tady

Damila napsal(a):
mashanka napsal(a):
Kde rostou lepší?
Stále je to nedostatkové zboží.
Myslím, že, problémy jsou od toho, aby se řešily, dokonale k nám nepadne nikdo, je třeba vůle ke kompromisu-ovšem z obou stran.
Na druhou stranu je třeba posoudit, co je ještě tolerovatelné, a co už ne.
Chování partnera Lulu je pro mně jednoznačně už za touto hranicí. Lulu to cítí stejně, jen ta protivná láska (nebo strach?) ji brání prohlédnout zcela.
Kde rostou ? Já myslím, že normálních chlapů je všude dost. Problém je, že určité typy žen mají sklony si podvědomě vybírat hulváty - a opačně - hulvát vycítí, která je ta pravá, co ho nepošle do řiti za tři dny a nechá si jeho chování líbit.
Není tady

Damila napsal(a):
topazio napsal(a):
My si s manželem vůbec nenedáváme, a ani se nehádáme, už ani nevím kdy naposledy jsme se hádali.
Trochu off topic,
ale připomnělo mi to můj první vztah. Nikdy jsme se nehádali. Ve všem se dohodli. Ale nemělo to šťávu, náboj, nebylo tam vzrůšo, nebylo co řešit. A to já potřebuji. Život. Dýchání, pohyb, změnu...
Co se hýbe to žije. Neustálý souhlas, ticho a pohoda by vztah zabila.
To máš pravdu - takové bylo moje první manželství - prakticky jsem z něj odešla jen pro to, že chyběla vášeň a šťáva. Jinak je BM naprosto spolehlivý člověk, měl mě rád, já jeho taky, ale bylo to všechno tak ideální, že se to nedalo vydržet. Nikdo nechápal, proč se chci rozvést s tak solidním člověkem
Není tady
Ale to je jasné, já taky nejsem svatá. Taky mám svoje mouchy, kterýma svého partnera někdy rozčiluju a to samé i z druhé strany. Ale zase na druhou stranu jsem měla partnera , který byl až mooc hodný, nedokázal říct svůj názor,nedokázal se se mnou ani pohádat, ve všem byl za jedno se mnou a s ním se nedalo vydržet. Musela jsem utéct
Není tady
mashanka napsal(a):
Damila napsal(a):
topazio napsal(a):
Trochu off topic,
Co se hýbe to žije. Neustálý souhlas, ticho a pohoda by vztah zabila.To máš pravdu - takové bylo moje první manželství - prakticky jsem z něj odešla jen pro to, že chyběla vášeň a šťáva. Jinak je BM naprosto spolehlivý člověk, měl mě rád, já jeho taky, ale bylo to všechno tak ideální, že se to nedalo vydržet. Nikdo nechápal, proč se chci rozvést s tak solidním člověkem
Palelo te dobre bydlo co?
Není tady
Lulu1983 napsal(a):
Ale to je jasné, já taky nejsem svatá. Taky mám svoje mouchy, kterýma svého partnera někdy rozčiluju a to samé i z druhé strany. Ale zase na druhou stranu jsem měla partnera , který byl až mooc hodný, nedokázal říct svůj názor,nedokázal se se mnou ani pohádat, ve všem byl za jedno se mnou a s ním se nedalo vydržet. Musela jsem utéct
No takova jsem i ja muzu ocekavat,ze ten muj ode mne za chvilku taky utece
Není tady

Nojo, Lulu, ale já jsem tou šťávou neměla na mysli nadávky a urážky. I můj současný manžel je solidní a spolehlivý člověk, ale takový živější - má v sobě ještě něco z toho kluka, kterým byl. Umí být nadšený, projevit radost jak dítě, vztekat se (NA SEBE nebo na svět, ne na mě), když mu něco nejde, rozumí mému humoru a má podobný.
Není tady

eremuruss napsal(a):
mashanka napsal(a):
Damila napsal(a):
Trochu off topic,
Co se hýbe to žije. Neustálý souhlas, ticho a pohoda by vztah zabila.To máš pravdu - takové bylo moje první manželství - prakticky jsem z něj odešla jen pro to, že chyběla vášeň a šťáva. Jinak je BM naprosto spolehlivý člověk, měl mě rád, já jeho taky, ale bylo to všechno tak ideální, že se to nedalo vydržet. Nikdo nechápal, proč se chci rozvést s tak solidním člověkem
Palelo te dobre bydlo co?
Asi jo - alespoň, moje babička to říkala 
Dneska už bych se s ním nerozvedla, kdybych to neudělala tenkrát. Ve 42 už člověk ocení jiné věci, ale mladá holka potřebuje šťávu - cítila jsem se jako v těch filmech pro pamětníky, co tam mají všichni k sobě takovou úctu, že si div nevykají a není s nimi žádná sranda
Není tady

eremuruss napsal(a):
Lulu1983 napsal(a):
No takova jsem i ja muzu ocekavat,ze ten muj ode mne za chvilku taky utece
Od podobných lidí utíkají ženy - muži se rádi přizpůsobí a využívají sitace
Není tady
Ta nadávku mu ulítla jednou, jak jsem už psala. Nikdy před tím mě neotituloval. Nevím, co to do něj vjelo. On je v tom našem vztahu spíš ten co ustupuje
Není tady

Já jsem flegmatik k pohledání
, ale i tak jsou občas okamžiky, kdy mě žena dokáže strašlivě vytočit... 
Po letech poctivého tréninku jsem se naučil, když už mám na jazyku větu typu: "Běž do pr....", nebo "Ty seš ale krá..", to v sobě polknout a místo toho řeknu co nejmilejším tónem: "Taky tě miluju"...
...efekt je stejnej, já si ulevím a ona pochopí, že mě se.e...
...a bez sprostých slov... 
Upravil(a) Mikeš (27. 4. 2009 9:25)
Není tady