Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 23. 4. 2009 14:13

Lulu1983
♥♥♥----

Re: Nadávky

Martinko na výlety jezdím sama s kamarádkama, protože on si vždy najde výmluvu proč se mu nechce. Ale já chci taky něco podnikat s partnerem, né jen s kámoškama. To se můžu dát rovnou na lesbičku (sakra to není špatnej nápad)

Není tady

#27 23. 4. 2009 14:14

Lulu1983
♥♥♥----

Ne v garsonce nebydlíme, ale v jiný místnosti není volno, takže musí být v ložnici

Není tady

#28 23. 4. 2009 14:15

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

že jsem ho k tomu vyprovokovala ...............................ne hrubé slovo, ale tenhle výrok by byl jeho poslední
řeknu mu, ať jde a otočíme se k sobě zády a jdem spát...................... jak spát, když měl jít ?

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#29 23. 4. 2009 14:15

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Ale tak pokud pán na počítači nepracuje a nevydělává na chleba, ale pouze se baví  ...tak at se na mě nikdo nezlobí je bezohledný , když ví, že partnerka vstává ráno do práce a potřebuje se vyspat , aby to nevypnul ..a ještě pak nadává a to docela nevybíravě a obviňuje ...

Upravil(a) Amriana (23. 4. 2009 14:18)

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#30 23. 4. 2009 14:16

Lulu1983
♥♥♥----

další problém jeho kamarádi.Když něco potřebuju nevím třeba přidržet záclonu, když jí věším nebo takové drobnosti, tak to je keců ,ale jakmile zavolá kámoš,že chce něco pomoct,tak se může přetrhnout a letí a ještě je milej, usměvavej a zábavnej

Není tady

#31 23. 4. 2009 14:17

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Lulu1983 napsal(a):

Martinko na výlety jezdím sama s kamarádkama, protože on si vždy najde výmluvu proč se mu nechce. Ale já chci taky něco podnikat s partnerem, né jen s kámoškama. To se můžu dát rovnou na lesbičku (sakra to není špatnej nápad)

Ty Lulu ... hele a stojí Ti ten pán za to ?? Jako volnej čas tráví sám - na PC ... nevyspíš se do práce , a když po něm chceš aby bylo něco jinak než chce on ..tak nadává ? Hele proč s ním seš ? Jako takhle Ti to vyhovuje ?

Není tady

#32 23. 4. 2009 14:18

Lulu1983
♥♥♥----

No to taky nechápu, řekne,že se tady na to vysere a půjde a pak jde spát. To on jen tak vyhrožuje a myslí si asi, že mě tím zacpe hubu a zarazí a já ,že se leknu a budu naivní, pitomá nanynka,která je v koutě a ani necekne. To mě ani nehne, takhle se nikdy chovat nebudu. Ale on je toho názoru, to mi včera řekl, že je na mě hnusnej proto, abych si uvědomila, jak se mám chovat a nezatěžovat ho trapnýma otázkama a že to je pro mě jako ponaučení, že se zamyslím nad tím a že změním k němu postoj. Já nejsem přeci jeho dítě, aby se to takhle řešilo. Že zařve a já budu poslouchat

Není tady

#33 23. 4. 2009 14:20

Lulu1983
♥♥♥----

a ještě pak ta věta, abych zapomněla na to, že on se bude omlouvat mě. Že si za to můžu sama.

Není tady

#34 23. 4. 2009 14:20

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Lulu1983 napsal(a):

No to taky nechápu, řekne,že se tady na to vysere a půjde a pak jde spát. To on jen tak vyhrožuje a myslí si asi, že mě tím zacpe hubu a zarazí a já ,že se leknu a budu naivní, pitomá nanynka,která je v koutě a ani necekne. To mě ani nehne, takhle se nikdy chovat nebudu. Ale on je toho názoru, to mi včera řekl, že je na mě hnusnej proto, abych si uvědomila, jak se mám chovat a nezatěžovat ho trapnýma otázkama a že to je pro mě jako ponaučení, že se zamyslím nad tím a že změním k němu postoj. Já nejsem přeci jeho dítě, aby se to takhle řešilo. Že zařve a já budu poslouchat

Dobře, to je hezký, že tohle víš ..otázka je, co s tím hodláš dělat ?

Není tady

#35 23. 4. 2009 14:21

javena
♥♥♥♥♥♥-

Lulu1983 napsal(a):

Ale k čemu teda spolu jsme, když trávíme volný čas každý zvlášt nebo v jiné místnosti.

Takže pes je zakopaný tady...

Není tady

#36 23. 4. 2009 14:21

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Lulu1983 napsal(a):

a ještě pak ta věta, abych zapomněla na to, že on se bude omlouvat mě. Že si za to můžu sama.

Hm tady mi už chybí jenom facka ..a je to celý usch

Není tady

#37 23. 4. 2009 14:22

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Jedna z chyb je, že počítač máte v ložnici. V ložnici nemá co dělat. Pokud nebydlíte v garsonce... tak počítač není tak velkej, aby nemohl být - třeba i v kuchyni. Aby Tě nerušil.

Ale vidím, že jenom o počítači to není...

Není tady

#38 23. 4. 2009 14:26

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Lulu - vy spolu moc neumíte KOMUNIKOVAT, co?

Není tady

#39 23. 4. 2009 14:26

katafyge
♥♥♥♥♥--

Amriana napsal(a):

Lulu1983 napsal(a):

Hm tady mi už chybí jenom facka ..a je to celý usch

skôr si myslím, že už bola

Není tady

#40 23. 4. 2009 14:28

mashanka
Zablokovaný

Martinka1 napsal(a):

Jedna z chyb je, že počítač máte v ložnici. V ložnici nemá co dělat. Pokud nebydlíte v garsonce... tak počítač není tak velkej, aby nemohl být - třeba i v kuchyni. Aby Tě nerušil.

Ale vidím, že jenom o počítači to není...

Promiň, ale to, kde je zrovna počítač, absolutně nesouvisí s jeho chováním. Momentálně je sice počítač spouštěčem hádek, ale forma hádky a způsob jeho chování, to je ten problém. Kdyby to nebyl počítač, bude to něco jiného. Pán je prostě ho-v-ado a podle toho by s ním mělo být naloženo

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#41 23. 4. 2009 14:29

Lulu1983
♥♥♥----

Amrianko facka -já jemu nebo on mě?

Není tady

#42 23. 4. 2009 14:30

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Lulu1983 napsal(a):

Amrianko facka -já jemu nebo on mě?

Lulu podle mě je přes čáru oboje ... to je jedno .

Není tady

#43 23. 4. 2009 14:35

Lulu1983
♥♥♥----

Ten počítač snáším už dýl a že si jako dovolím po 14 dnech, kdy jsem držela hubu něco říct,tak to zas nění tak špatný na to,aby ztropil scénu. Není schopnej si totiž udělat přípojku do jiné místnosti,tak je pořád v ložnici, proč by se taky snažil, jeho to ve spánku neruší. Jo a komunikovat on nebude a nic řešit taky ne, protože on prej žádný problém nemá a pak když se naštve,tak to z něj lítá,že se nestačím divit. Příklad jako to se zasmějete. Včera jsem přišla z práce, on je ted 3 dny doma, něco se jim rozbilo v práci, no a já jsem přišla  a ptám se ho, jé ty máš nějaký hezký vlasy , si byl u holiče jo? Ne , nebyl jen jsem si je jinak učesal, dobrý dál  už nic. No a večer v té hádce mi říká, no seš fakt jak stíhačka, přijdeš z práce a hned vyzvídáš ,kde jsem byl a svedeš to na vlasy, dobrý den, on je totiž i jasnovidec a vidí mi do hlavy. Prostě nevím, asi má trošku nějaké představy,že je středem mého světa a že nemám nic jiného na starosti,že pátrat po tom co celý den dělám, podotýkám, je mi to jedno,kde byl to je jeho věc. Ale podle něj jsem tímhle gestem (vlasy, účes) chtěla docílit toho,aby mi řekl,že byl doma. Hahahahahaaha to jsem se musela začít smát ( raději ale v jiné místnosti,aby si to chudák nepřebral zase jinak)

Není tady

#44 23. 4. 2009 14:35

Lulu1983
♥♥♥----

No facky u nás ještě nepadly, ale co není může být (třeba se neudržím a přístě místo té komunikace, jak on nesnáší mu jednu vmetu a zavřu za ním dveře)

Není tady

#45 23. 4. 2009 14:41

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Lulu1983 napsal(a):

Ten počítač snáším už dýl a že si jako dovolím po 14 dnech, kdy jsem držela hubu něco říct,tak to zas nění tak špatný na to,aby ztropil scénu. Není schopnej si totiž udělat přípojku do jiné místnosti,tak je pořád v ložnici, proč by se taky snažil, jeho to ve spánku neruší. Jo a komunikovat on nebude a nic řešit taky ne, protože on prej žádný problém nemá a pak když se naštve,tak to z něj lítá,že se nestačím divit. Příklad jako to se zasmějete. Včera jsem přišla z práce, on je ted 3 dny doma, něco se jim rozbilo v práci, no a já jsem přišla  a ptám se ho, jé ty máš nějaký hezký vlasy , si byl u holiče jo? Ne , nebyl jen jsem si je jinak učesal, dobrý dál  už nic. No a večer v té hádce mi říká, no seš fakt jak stíhačka, přijdeš z práce a hned vyzvídáš ,kde jsem byl a svedeš to na vlasy, dobrý den, on je totiž i jasnovidec a vidí mi do hlavy. Prostě nevím, asi má trošku nějaké představy,že je středem mého světa a že nemám nic jiného na starosti,že pátrat po tom co celý den dělám, podotýkám, je mi to jedno,kde byl to je jeho věc. Ale podle něj jsem tímhle gestem (vlasy, účes) chtěla docílit toho,aby mi řekl,že byl doma. Hahahahahaaha to jsem se musela začít smát ( raději ale v jiné místnosti,aby si to chudák nepřebral zase jinak)

Jaký má přítel vztah s mámou?
Mám pocit, že si ji do Tebe projektuje... Ty řekneš něco nevinného (vlasy) a on v tom vidí svoji maminku, jak ho třeba buzerovala... pouze možnost :-)

Čí je byt, ve kterém bydlíte? Nechceš uvažovat o odstěhování (sebe)/vystěhování (jeho)?

Není tady

#46 23. 4. 2009 14:43

Lulu1983
♥♥♥----

No s mamkou vztah? žádný pohádal se asi před 4 lety s tátou a nevlastní mámou a nebaví se s nimi. Dětství neměl taky moc hezký a podle mě z toho pramení ty jeho výbuchy. Byt je můj. A odstěhování už tady jednou bylo. Rozešli jsme se a po půl roce se k sobě vrátili. Občas toho lituju.

Není tady

#47 23. 4. 2009 14:44

Lulu1983
♥♥♥----

lže jsme se k sobě vrátili a o to víc teď budu zvažovat ten rozchod, protože po druhé bych se k němu už nevrátila.

Není tady

#48 23. 4. 2009 14:46

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Lulu1983 napsal(a):

No s mamkou vztah? žádný pohádal se asi před 4 lety s tátou a nevlastní mámou a nebaví se s nimi. Dětství neměl taky moc hezký a podle mě z toho pramení ty jeho výbuchy. Byt je můj. A odstěhování už tady jednou bylo. Rozešli jsme se a po půl roce se k sobě vrátili. Občas toho lituju.

Hm... tak jsme doma... nic si z toho nedělej, že je na Tebe takový - není to mířeno na Tebe, ale na rodiče.

Což neznamená, že by sis to měla nechat líbit!!!

Zvlášť, když byt je Tvůj...

Přítele nepředěláš, ale pokud si uvědomuješ, že takhle už dál ne... tak Ti asi jiná možnost než vystěhovat ho nepomůže...

A co jeho vlastní máma? Už nežije?

... Ty spíš přemýšlej o tom, čím Tě tenhle chlap přitahoval... protože sis ho vybrala... možná už ses změnila a přišla na to, co nechceš... tak to můžeš ukončit...

Není tady

#49 23. 4. 2009 14:47

Lulu1983
♥♥♥----

Když nejsou hádky tak je to mezi námi super,ale on prostě pak zase začne mít své dny a já to překousávám týden a pak už to nejde. KDyž vidím jak má pořád jen zájem o jiné věci než o mě a o to podělit se se mnou o nějaký příjemný zážitek (kino, výlet, večeře nebo tak něco). Ne prostě ne to bude mít raději tisíc výmluv (málo peněz, unavený z práce)

Není tady

#50 23. 4. 2009 14:50

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Kdybys měla napsat 1 konkrétní věc, která Ti na něm nejvíc vadí... která by to byla?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí