|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Nojo, dixino - ale občas to mate návštěvy
Takový to "já nebudu rušit, když se pán dívá na fotbal" a nechápavej pohledy, když odpovím, že ruší mě
. Ale už jsem dosáhla toho, že bližší okolí má aspoň matný přehled o tom, kdy jsou formule a v tu dobu neobtěžujou

Není tady
morpheus napsal(a):
dixina napsal(a):
morpheus napsal(a):
Jooo ? Ty me ctes ? A co rikas mym duchaplnym kecum ?Bavíš mě .....
Co jineho by mel mistni sasek asi delat ?
Jsem tu za idiota dobrovolne, pokud chces neceho dosahnout, musis nekdy hodne obetovat
Ja tu mam za tuto nepatrnou cenu svuj vlastni klid
To, že jsi místní šašek jsi řekl Ty.
Věta "Bavíš mě....!" je dvousmyslnná.
1. Bavíš mě .... - jako, že se bavím, když Tě čtu.
2. Bavíš mě .... . jako, že tě čtu se zájmem.

Není tady
helena napsal(a):
Nojo, dixino - ale občas to mate návštěvy http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png Takový to "já nebudu rušit, když se pán dívá na fotbal" a nechápavej pohledy, když odpovím, že ruší mě http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png. Ale už jsem dosáhla toho, že bližší okolí má aspoň matný přehled o tom, kdy jsou formule a v tu dobu neobtěžujou http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Helčo, obávám se, že u mě to bude obdobné. Můj "nový" přítel je taky antisportovně založený, takže třeba dnešní zápas s Finskem shlédnu sama samička 
Není tady
dixina napsal(a):
Helčo, obávám se, že u mě to bude obdobné. Můj "nový" přítel je taky antisportovně založený, takže třeba dnešní zápas s Finskem shlédnu sama samička
Ale ja se take treba nedivam na fotbal. Ta hra me nebavi, je na me prilis pomala, za cely zapas nekdy nepadne jediny gol, tak k cemu je to dobre ? No a desne me bavi Rally, ale to uz jsem psal 
Není tady
O2 - budou mít internet bez pevné linky. 
Není tady
Romča napsal(a):
To je mi ale novinka
Jak si myslis, ze jsem momentalne pripojeny ?
Mohu odkudkoli, kde ma O2 signal 
Není tady
morpheus napsal(a):
Romča napsal(a):
To je mi ale novinka
Po drátě 
My máme pevnou + internet.Chci jen internet po drátě a pevnou , ne.
Upravil(a) Romča (29. 4. 2009 11:44)
Není tady
Romča napsal(a):
morpheus napsal(a):
Romča napsal(a):
To je mi ale novinka
Po drátě
My máme pevnou + internet.Chci jen internet po drátě a pevnou , ne.
Jezis, jak si mam asi tahat kabely do lesa ?
Mam CDMA Modem. Je to vcelku rychle a spolehlive.
Není tady

helena napsal(a):
Tak u nás je to obráceně http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png Já koukám na sport zatímco ten pán, co s ním bydlím, sleduje některý ze seriálů...
Moja mama je dcéra športovca a trénera, ktorá fandí hokeju, futbalu a ďalším športom, váchnivo a celým srdcom. Môj otec, keď už príde pred TV a pozrie sa tým smerom, to sleduje ako nejaké nezaujímavé dianie, ktoré sa ho netýka. V týchto chvíľach pôsobí ako dokonalý buddhista.
S dvomi až tromi bývalými som to mala tak, že som žobronila, aby sme pozerali športové prenosy.
V súčasnosti ma baví sumo, takže rozhodne som väčšinou osamelý divák a v tejto situácii som rada, že bývam sama a som paňou TV ovládača.
Není tady
morpheus napsal(a):
Romča napsal(a):
morpheus napsal(a):
To je mi ale novinkaJak si myslis, ze jsem momentalne pripojeny ?
Po drátě
My máme pevnou + internet.Chci jen internet po drátě a pevnou , ne.Jezis, jak si mam asi tahat kabely do lesa ?
Mam CDMA Modem. Je to vcelku rychle a spolehlive.
Já te do lesa neposílám 
Není tady

Mám radost, včera jsme prošvihli kino, nakupovali jsme a zapmněli na čas, ale dostala jsem nový boty, krásný, praktický, sportovní, odpružený, větrací, nehorázně drahý. Jsou to takový trekový papučky. Můj miláček se teda řádně praštil přes kapsu, asi jsem byla hodná, ale to jsem furt 

Není tady
Modroočka napsal(a):
Mám radost, včera jsme prošvihli kino, nakupovali jsme a zapmněli na čas, ale dostala jsem nový boty, krásný, praktický, sportovní, odpružený, větrací, nehorázně drahý. Jsou to takový trekový papučky. Můj miláček se teda řádně praštil přes kapsu, asi jsem byla hodná, ale to jsem furt
Jezis to me pripomelo jeden ftip, ale to tu psat nebudu 

Jinak
Novych bot neni nikdy dost 
Není tady

No, jasně, zrovna tyhle jsem MOC potřebovala, jedu za 2 týdny na víkend na Šumavu, trochu si "zachodit", tak se budou hodit. Sice už mám jedny trekovky, ale tyhle jsou prostě úúúúúúúúúúúžasný
Není tady
Modroočka napsal(a):
, taky se na takové botičky chystám, ale pokaždé se něco vyvrbí a botičky jsou stranou 
Není tady
Modroočka napsal(a):
No, jasně, zrovna tyhle jsem MOC potřebovala, jedu za 2 týdny na víkend na Šumavu, trochu si "zachodit", tak se budou hodit. Sice už mám jedny trekovky, ale tyhle jsou prostě úúúúúúúúúúúžasný
Ja moji holce na trajdani v prirode poridil "tezky boty az nahoru zavazany", neboli Kanady 
Není tady

aprill napsal(a):
Modroočka napsal(a):
, taky se na takové botičky chystám, ale pokaždé se něco vyvrbí a botičky jsou stranou
No, já bych si sama tak drahý botky nekoupila, ale miláček je kupoval pro sebe a pro mě je chtěl taky. Je fajn, že mi koupil ty samý, co sobě a že na mě nešetřil 
Není tady
dixina napsal(a):
morpheus napsal(a):
Dnes mi udelal radost muj dalsi genialni napad
Vecer davaji hokej a moje holcina by se asi rada divala opet na nejakou tu stupidni kriminalku, ale ja ji porad ustupuji a dnes uz to jaksi jde do tuheho a chci hokej. Takze me napadlo, ze vyuziju neuveritelnych moznosti me nove digitalni televize a zablokuji vsechny kanaly, krome CT2
Samozrejme se budu tvarit ze ja nic, ja muzikant, ze to samo
Holka mi to sice nezbasti, ale bude se tvarit jakoze zbastila
Ona si je totiz sama neodblokuje, pac to neumi, takze si muze v klidu v postylce cist neco romantickeho, zatimco ja se budu v klidu valet v kresle, divat se na hokej a fandit ostosest
No reknete holki, neni to uzasne ?
A co takhle koukat spolu, ty škodolibče
Včera jsme o tom zrovna povídali s rodiči, my jsme celá rodina sportovní, jenže když se mamina seznámila s otcem, tak ji prý hokej, fotbal apod. sporty nic neříkaly. Otec jednoho večera údajně přinesl láhev, sedli se ke stolu, nakreslil jí fotbalové a hokejové hřiště, vysvětlil pravidla a mamča čučí a fandí asi 30let, klidně i sama doma
Tak co jsem psal rano, jak jsem to genialne vymyslel s tim zablokovanim kanalu, abch se mohl divat na hokej, nebylo treba nic blokovat
Stacilo ji - moji milou vzit po veceri do pelisku
uz spinka a ja mohu klido sledovat hokej - oh-la-la ! 

Není tady
morpheus napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Jezis to me pripomelo jeden ftip, ale to tu psat nebudu
JinakNovych bot neni nikdy dost
Ten o "polykání"? To není ftip, ale realita! 
Není tady
Morphee, ale málo fandíš. 2:1 nic moc. Přidej. 
Už přidal. 
Není tady
majkafa napsal(a):
Morphee, ale málo fandíš. 2:1 nic moc. Přidej.
Hele Majkafo, kdybys fandila taky tak by to vypadalo trosku jinak. Ja na to sam jak vidis nestacim ! 

Není tady
dixina: "sedli se ke stolu, nakreslil jí fotbalové a hokejové hřiště, vysvětlil pravidla a mamča čučí a fandí asi 30let, klidně i sama doma
"
To je táááák hezký

Ale přesto jsem ráda, že tyto sporty manžela neberou
.
Dnešní radost: úúúúžasné nákupy pro dceru. Povedlo se, sehnali jsme, završili večeří a pohárem. Bezva nálada. Hezký večer přeji všem - a těm, co fandí, ať to vyhrajem. (Vůbec nevím, kdo s kým a co hraje)
.
Není tady
majka.r.63 napsal(a):
Už přidal.
To jste se tu sesly s Majkafou, kur*a ... 
Není tady
Tercila napsal(a):
Hezký večer přeji všem - a těm, co fandí, ať to vyhrajem. (Vůbec nevím, kdo s kým a co hraje)
.
Já taky ne. Můj chlap šel "dolů" do hospody, prej "nasávat sportovní atmosféru" - mno, dobrý název! Já si přeju, ať hrajou co nejdýl, páč musím ještě došít asik patery trencle... a to on mi už potom, až se vrátí, striktně zatrhne... 
PS: a tady s vama to mám aj tak v přímém přenosu, i když čučím na Barrandov... 
Upravil(a) ViktorkaLove (29. 4. 2009 21:32)
Není tady
" Já si přeju, ať hrajou co nejdýl, páč musím ještě došít asik patery trencle... "
To vážně musíš?
Proč to šiješ?
Hoď to někam do kouta a udělej si radši masku nebo něco podobného (nemyslím z papírového pytlíku) 
Ohledně délky hry....třeba dostanou hráči nějaké trestné ty...něco... body nebo jak se tomu říká. A budou muset prodlužovat.

Upravil(a) Tercila (29. 4. 2009 21:35)
Není tady